Άποψη Πελάτη για την Υπηρεσία γκαζόν μας – Lawnmaster

0
Άποψη Πελάτη για την Υπηρεσία γκαζόν μας – Lawnmaster

Άποψη Πελάτη για την Υπηρεσία μας στο γκαζόν

21 Μαΐου 2021

„Συνολικά ένας πολύ ευχαριστημένος πελάτης και ανυπομονώ να το κάνω ακόμα καλύτερο στη συνέχεια.“ κύριε Timoll

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Timoll που μοιράστηκε μαζί μας μια ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του γκαζόν του από τότε που ο Simon Marsh, που διευθύνει το Lawn Master Surbiton & Sunbury άρχισε να φροντίζει το γκαζόν. Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν τη μεταμόρφωση του χλοοτάπητα από τον Αύγουστο του περασμένου έτους, μαζί με ενημερώσεις από τον κ. Timoll.

09/08/2020: Βαριέμαι να κόβεται ο χλοοτάπητας εντός 1 mm από τη διάρκεια ζωής του. Επικοινώνησε με τον Lawn Master.

Lawn-Master-Simon-Marsh-1

Σημείωση: Το γκαζόν δεν έχει σκοτωθεί από το Lawn Master. Αντίθετα, τέθηκε σε εφαρμογή ένα κανονικό πρόγραμμα τροφοδοσίας και ζιζανίων με εφαρμογές ελέγχου βρύων για να αντιστραφεί η κακή κατάσταση του χλοοτάπητα.

05/09/2020: Τοποθέτηση περιγράμματος. Τώρα κουρεύω μόνος μου το γκαζόν με ένα χλοοκοπτικό μπαταρίας που αγόρασα πρόσφατα με ρυθμιζόμενο ύψος και ρολό.

Lawn-Master-Simon-Marsh-2

15/11/2020: Νέος χλοοτάπητας αρχίζει να αναπτύσσεται. Αναποφάσιστος αν θα φυσήξει τα φύλλα και θα πατήσει ένα νέο γκαζόν ή θα αφήσει τα φύλλα. Κατέληξε να κάνει λίγο και από τα δύο.

Lawn-Master-Simon-Marsh-3

Συμβουλή φροντίδας γκαζόν: Καθαρίστε τα πεσμένα φύλλα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αφημένα στο γρασίδι, εμποδίζουν το ηλιακό φως και τη ροή του αέρα να φτάσουν στο γρασίδι.

28/02/2021: Το γκαζόν εδραιώνεται. Πιστεύω ότι αυτό ήταν το πρώτο κόψιμο καθώς το γρασίδι είχε αρχίσει να ψηλώνει.

Lawn-Master-Simon-Marsh-4

14/05/2021: Το γκαζόν έχει πλέον κοπεί αρκετές φορές, οι ρίγες φαίνονται υπέροχες. Το ύψος του γκαζόν είναι περίπου 50 mm. Μάλλον δεν θα πάω κάτω από τα 40 χιλιοστά, καθώς το γκαζόν είναι ελαφρώς ανώμαλο κατά τόπους, και σε αυτό το μεγαλύτερο μήκος, κάνει πολύ καλή δουλειά στο παραγκωνισμό των ζιζανίων. Μόνο ένα μικρό έμπλαστρο στη μέση που είμαι σίγουρος ότι θα φροντίσει η επόμενη θεραπεία μου τον Ιούνιο.

Lawn-Master-Simon-Marsh-5

Έχω μειώσει σημαντικά την κίνηση με τα πόδια στο γρασίδι. Φαίνεται πολύ καλύτερο από όταν το ποδοπατούσαν κάθε μέρα. Δεν χρειάστηκε να ποτίσω τόσο πολύ λόγω βροχής.

Συνολικά, ήταν μια πλήρης μεταμόρφωση. Πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα.

Δείξε μας το γκαζόν σου

Μας αρέσει να ακούμε από τους πελάτες μας. Απλώς στείλτε μας μια εικόνα του γκαζόν σας μαζί με λίγα λόγια.

show_us_your_lawn_lawn_master

21 Μαΐου 2021

(Επισκέφθηκε 35 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)

Schreibe einen Kommentar