Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για τον καλύτερο δολοφόνο των μυρμηγκιών της φωτιάς

0
Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για τον καλύτερο δολοφόνο των μυρμηγκιών της φωτιάς

Τα ενοχλητικά παράσιτα, όπως τα μυρμήγκια της φωτιάς, δεν είναι περίεργος όρος για τους αγρότες και τους ιδιοκτήτες σπιτιών. Είναι καιρός να χρειαστείτε βοήθεια από τον καλύτερο δολοφόνο των μυρμηγκιών.

Ανάμεσά τους, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε Ortho Fire Ant Killer 275510. Περιλαμβάνει ένα δραστικό συστατικό που ονομάζεται acephate, το οποίο επηρεάζει όλα τα είδη των νευρικών συστημάτων των μυρμηγκιών.

Έτσι, σκοτώνει αποτελεσματικά τόσο τα κόκκινα μυρμήγκια όσο και τα μυρμήγκια της φωτιάς, ειδικά τα επίμονα μυρμήγκια βασίλισσας και ξυλουργού.

Σε αντίθεση με άλλες υπερβολικές μεθόδους που μπορείτε να βρείτε στο Διαδίκτυο, αυτή η θεραπεία μυρμηγκιών που ακολουθεί σας κοστίζει μόνο ένα ασήμαντο ποσό, αλλά είναι εξαιρετικά αποτελεσματική.

Ποιος είναι ο καλύτερος δολοφόνος των μυρμηγκιών;

Ortho Orthene Fire Ant Killer 275510 – Καλύτερο συνολικά

Πολλά φυτοφάρμακα στην αγορά δεν απαλλάσσονται από τα μυρμήγκια της φωτιάς επειδή η φύση τους είναι τόσο ανθεκτική, ενώ η μορφή του φυτοφαρμάκου είναι πολύ αδύναμη για να τα δουλέψει.

Αυτό το Ortho Ant Killer 275510 έρχεται στην εξουσία. έτσι, μπορεί εύκολα και γρήγορα να διεισδύσει στο έδαφος. Ρίξτε αρκετή ποσότητα από αυτό σε ολόκληρο το ανάχωμα των μυρμηγκιών και αφήστε το για λίγο να απορροφήσει πλήρως αυτό το φυτοφάρμακο.

Υπάρχει ακεφατικό στα συστατικά, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση τόσο των κόκκινων μυρμηγκιών όσο και των μυρμηγκιών της φωτιάς.

Για να μην αναφέρουμε, η αποτελεσματικότητα μπορεί να διαρκέσει για 6 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία ευκαιρία για τα μυρμήγκια να αποκτήσουν άλλη βασίλισσα και να ανασυσταθούν.

Το μόνο αρνητικό σημείο του Ortho Orthene Fire Ant Killer 275510 s είναι υπερβολικά δυνατό, κάτι που μπορεί να επηρεάσει κατά λάθος τα γύρω λαχανικά σας.

Αυτό που μας αρέσει

 • Λειτουργεί τόσο για τα κόκκινα μυρμήγκια συγκομιδής όσο και για τα μυρμήγκια της φωτιάς
 • Έρχεται ως δύναμη για καλύτερη διείσδυση
 • Ισχύει για έξι μήνες μετά την εφαρμογή μετάδοσης
 • Εφαρμόζεται σε σύντομο χρονικό διάστημα

Τι μπορεί να βελτιωθεί

Raid Ant Killer Baits 697329 – Best for Children Safety

Σχεδόν όλοι οι γονείς ανησυχούν για τις επικίνδυνες επιπτώσεις στην υγεία των παιδιών όταν χρησιμοποιούν σπρέι μυρμηγκιών. γι‘ αυτό αποφασίζουν να αγνοήσουν το υπάρχον πρόβλημα.

Εάν είστε επίσης στη θέση τους, το This Raid Ant Killer Baits 697329 είναι μια σοφή επιλογή για εσάς με αντίσταση στα παιδιά, σχεδιασμένη για χρήση χωρίς ανησυχία.

Κάθε συσκευασία συνοδεύεται από οκτώ ξεχωριστές παγίδες δολώματος, οι οποίες έχουν δηλητηριώδη τροφή για μυρμήγκια. Θα προσελκύσουν τα μυρμήγκια να φάνε και θα τα μεταφέρουν στη φωλιά τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα σκοτώσουν ολόκληρη τη φωλιά χωρίς να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια.

Ωστόσο, αυτή η μέθοδος μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο από άλλους ανταγωνιστές για να επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα, καθώς τα μυρμήγκια χρειάζονται χρόνο για να επιστρέψουν στην αποικία τους. Εξάλλου, δεν φαίνεται να λειτουργεί αποτελεσματικά εκτός.

Αυτό που μας αρέσει

 • Ανθεκτικό στα παιδιά για απρόσκοπτη χρήση
 • Συνοδεύεται από οκτώ διαφορετικά δολώματα
 • Παραμένει αποτελεσματικό για τρεις μήνες
 • Λειτουργεί καλά στο κορνέ ή σε οποιοδήποτε σημείο εισόδου

Τι μπορεί να βελτιωθεί

 • Παίρνει περισσότερο χρόνο
 • Δεν είναι πρακτικό για εξωτερικούς χώρους

Syngenta Fire Ant Bait A20380A – Best Fire Ant Bait

Όπως μπορείτε να μαντέψετε από το όνομά του, το Syngenta Fire Ant Bait A20380A λειτουργεί επίσης μέσω του δολώματος. Έχει τις ίδιες γεύσεις με το αγαπημένο φαγητό του μυρμηγκιού, έτσι τα μυρμήγκια θα το ερωτευτούν γρήγορα.

Παρόλο που το χημικό του είναι ισχυρό, είναι βραδείας δράσης, έτσι ώστε τα μυρμήγκια να το επαναφέρουν και να σας βοηθήσουν να σκοτώσετε ολόκληρη την αποικία.

Το πιο σημαντικό σημείο είναι ότι προσαρμόζεται καλά στα χαρακτηριστικά μοτίβα αυτών των εντόμων. Ο κύριος στόχος είναι τα μικρά έντομα σε όλα τα στάδια του κύκλου ζωής, επομένως τα κατοικίδια σας δεν θα επηρεαστούν από αυτό.

Ωστόσο, ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι δεν είναι αδιάβροχο. Αυτό σημαίνει ότι είναι αδύνατο να εφαρμοστεί σε αρδευόμενες εκτάσεις.

Αυτό που μας αρέσει

 • Ασφαλές για τα κατοικίδιά σας
 • Αποτελεσματικό για τα μυρμήγκια φωτιάς σε όλα τα στάδια του κύκλου ζωής τους
 • Εύχρηστος

Τι μπορεί να βελτιωθεί

 • Δεν λειτουργεί σε αρδευόμενες εκτάσεις

Amdro Fire Ant Bait Granules 100099070 – Το καλύτερο για την εξάλειψη των μυρμηγκιών

Αυτός ο προηγμένος δολοφόνος μυρμηγκιών πυρκαγιάς από την Amdro έχει αποδειχθεί ένα από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα για πολλούς τύπους μυρμηγκιών, συμπεριλαμβανομένων των μυρμηγκιών πυρκαγιάς, των μεγαλοκεφαλών, των μυρμηγκιών της Αργεντινής και των μυρμηγκιών θεριστών.

Αυτό που κάνει τους κόκκους δολώματος Amdro ανώτερους από άλλα προϊόντα στην αγορά είναι η εξάλειψη τόσο των κρυφών όσο και των ορατών μεμονωμένων αναχωμάτων μυρμηγκιών σε μόλις δύο εβδομάδες.

Απλώς πασπαλίστε 2-5 κουταλιές της σούπας προϊόντα δολώματος γύρω από τα μυρμήγκια και περιμένετε να συμβεί το μαγικό.

Ωστόσο, δύο εβδομάδες εφαρμογής για να τεθεί σε ισχύ μπορεί να είναι πολύ μεγάλη για όσους αντιμετωπίζουν σοβαρή εισβολή μυρμηγκιών. Το προϊόν εφαρμόζεται επίσης μόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Τι μας αρέσει:

 • Σκοτώστε τη βασίλισσα μυρμήγκι και την αποικία
 • Καταστρέψτε τόσο κρυμμένους όσο και ορατούς μεμονωμένους αναχώματα
 • Αποτελεσματικό για διαφορετικά επικίνδυνα είδη μυρμηγκιών

Τι μπορεί να βελτιωθεί:

 • Πάρτε πολύ χρόνο για να είναι αποτελεσματικό
 • Εφαρμογή μόνο σε εξωτερικό χώρο

Spectracide Fire Ant Granules HG-96470 – Το καλύτερο για άμεσα αποτελέσματα

Θεωρούμενοι ως καταστροφέας ανάχωμα για εφαρμογή σε εξωτερικούς χώρους, οι κόκκοι μυρμηγκιών Spectracide σκοτώνουν αμέσως τα ενήλικα μυρμήγκια πυρκαγιάς μέσα σε λίγα λεπτά.

Μπορεί να σκοτώσει τη βασίλισσα των μυρμηγκιών και την αποικία της σε λιγότερο από 24 ώρες. Μπορεί να περιορίσει την πιθανότητα σχηματισμού νέου τύμβου στις περιοχές.

Συγκεκριμένα, η μοναδική φόρμουλα βαθιάς προσέγγισης κατασκευασμένη με τεχνολογία επιταχυντή επιτρέπει στο προϊόν να επιταχύνει την απελευθέρωση δραστικών ουσιών και συστατικών σε δορυφορικούς αναχώματα.

Αν και το προϊόν δεν είναι αρκετά ισχυρό για να σκοτώσει πολλαπλούς ενεργούς αναχώματα ή μεγάλο αριθμό μυρμηγκιών πυρκαγιάς, είναι καλό να το δοκιμάσετε.

Τι μας αρέσει:

 • Άμεσος ολόκληρος καταστροφέας ανάχωμα
 • Σκοτώστε τη βασίλισσα και την αποικία των μυρμηγκιών της φωτιάς
 • Αποτρέψτε το σχηματισμό νέων αναχωμάτων
 • Εντομοκτόνα ταχείας δράσης
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Τι μπορεί να βελτιωθεί:

 • Δεν είναι αποτελεσματικό για εφαρμογή εκπομπής

Πώς να επιλέξετε τον καλύτερο δολοφόνο των μυρμηγκιών της φωτιάς

Τύπος Μυρμηγκοκτόνου

Κόκκοι μυρμηγκιών

Οι κόκκοι δολοφόνων μυρμηγκιών χρησιμοποιούν τεχνικές δολώματος για να ξεγελάσουν τα μυρμήγκια να τα καταναλώσουν και στη συνέχεια να τα δηλητηριάσουν. Η κοινωνική φύση των μυρμηγκιών τους επιτρέπει να αντιμετωπίζουν τους κόκκους εκπομπής ως άλλη κανονική τροφή και να τα επαναφέρουν στο ανάχωμα.

Θα ενίσχυε την αποτελεσματικότητα στη δηλητηρίαση από μυρμήγκια πυρκαγιάς, καθώς οι προνύμφες και το μυρμήγκι βασίλισσας τα τρώνε επίσης, τερματίζοντας ολόκληρη την αποικία.

Τα κοκκώδη εντομοκτόνα είναι τέλεια για εφαρμογές σε εξωτερικούς χώρους όπως σε το γκαζόν, τις αυλές ή το χωράφι σας. Συγκεκριμένα, είναι αποτελεσματικά για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμη και όταν έρχονται σε επαφή με το νερό.

Ωστόσο, το κοκκώδες εντομοκτόνο δεν παράγει άμεσα αποτελέσματα. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να καταναλώσουν τα μυρμήγκια, να δηλητηριαστούν και να σκοτωθούν.

Μυρμήγκι σε σκόνη

Η σκόνη μυρμηγκιών υπάρχει γενικά στη μορφή δολώματος βόρακα. Ωστόσο, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τη σκόνη, καθώς δεν μπορεί φυσικά να αρέσει στα μυρμήγκια της φωτιάς.

Πρέπει να το αναμίξετε με γλυκές ουσίες όπως η ζάχαρη για να έχετε απτά αποτελέσματα και, στη συνέχεια, βάλτε το μείγμα κοντά στο μυρμήγκι. Όπως οι κόκκοι μυρμηγκιών, τα μυρμήγκια της φωτιάς έπαιρναν τη σκόνη πίσω στο σπίτι τους και τη μοιράζονταν με άλλους, πεθαίνοντας τελικά σε λίγες μέρες.

Η μορφή σκόνης λειτουργεί παρόμοια με την κοκκώδη μορφή, η οποία μπορεί να σκοτώσει αποτελεσματικά όλες τις αποικίες μυρμηγκιών, αν και μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες έως μία εβδομάδα για να έχετε το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Σπρέι μυρμηγκιών

Το πυροσβεστικό σπρέι μυρμηγκιών είναι ένα συγκεκριμένο εντομοκτόνο μυρμηγκιών πυρκαγιάς σε υγρή μορφή. Θα μπορούσε να σκοτώσει τα μυρμήγκια μόλις έρθουν σε επαφή με το σπρέι.

Επομένως, το υγρό εντομοκτόνο είναι το πιο αποτελεσματικό όταν εξαλείφετε τα μυρμήγκια που κατασκηνώνουν σε οποιαδήποτε γωνιά του σπιτιού σας. Είναι επίσης μια γρήγορη λύση για να απαλλαγείτε από έναν σημαντικό πληθυσμό μυρμηγκιών.

Ωστόσο, αυτή η υγρή μορφή δεν μπορεί να καταστρέψει τη ρίζα των μυρμηγκιών στη θέση σας καθώς δεν μπορεί να φτάσει σε κάποιες βαθιές ή κρυφές γωνίες.

Ant Gels

Τα τζελ μυρμηγκιών είναι φονικά μυρμηγκιών που είναι συσκευασμένα σε χωριστούς σωλήνες. Η συσκευασία μοιάζει με σύριγγα, καθιστώντας βολικό για τους χρήστες να εφαρμόζουν στην επιφάνεια.

Τα τζελ μυρμηγκιών είναι εξαιρετικά στο να γεμίζουν τρύπες ή ρωγμές στους τοίχους όπου συνήθως περνούν τα μυρμήγκια. Θα γκρεμίσει όλα τα μυρμήγκια στο κατακάθι, συμπεριλαμβανομένων της βασίλισσας, του γόνου και των εργατών μυρμηγκιών.

Η μορφή τζελ των μυρμηγκοκτονιών είναι κατάλληλη τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση. Λειτουργεί ως το καλύτερο δόλωμα μυρμηγκιών για να προσελκύσει τα μυρμήγκια. Έτσι, μπορείτε να το εφαρμόσετε σε μικρές περιοχές γύρω από τα πεζοδρόμια.

Για να γίνει πιο αποτελεσματικό στη θανάτωση επιθετικών παρασίτων, ορισμένα τζελ μυρμηγκιών περιέχουν τοξικά χημικά συστατικά, τα οποία μπορεί να είναι επικίνδυνα για τα κατοικίδια ζώα σας. Επομένως, φροντίστε να κρατάτε τα κατοικίδια ζώα μακριά από το σημείο όπου βρίσκονται τα εντομοκτόνα τζελ.

Δείτε πώς να σκοτώσετε τα μυρμήγκια χωρίς χημικά ή φυτοφάρμακα:

Χαρακτηριστικά προς αναζήτηση

Ανησυχίες για την Ασφάλεια

Τα προϊόντα ελέγχου μυρμηγκιών δεν πρέπει να προκαλούν ζημιά στα μέλη της οικογένειάς σας και στα υπέροχα κατοικίδια σας. Μείνετε μακριά από προϊόντα που περιέχουν επιβλαβή χημικά συστατικά, καθώς θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά την υγεία σας μακροπρόθεσμα.

Αντίθετα, θα βοηθούσε αν αναζητούσατε άτομα με ελάχιστες αρνητικές επιπτώσεις σε ανθρώπους και κατοικίδια.

Περιοχή Εφαρμογής

Ορισμένοι δολοφόνοι μυρμηγκιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, ενώ ορισμένα μπορούν να είναι αποτελεσματικά και για τις δύο περιοχές.

Οι δολοφόνοι μυρμηγκιών σε εσωτερικούς χώρους μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα μυρμηγκιών υπάρχει ήδη στον χώρο σας. Αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιούνται γενικά γύρω από το εσωτερικό του σπιτιού.

Συνήθως δεν είναι τόσο ισχυρά όσο τα προϊόντα εξωτερικού χώρου, αλλά είναι πιο ασφαλή για τους κατοίκους σας, όπως τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα, επειδή δεν περιέχουν σχεδόν καθόλου τοξικές ουσίες.

Εν τω μεταξύ, οι δολοφόνοι μυρμηγκιών σε εξωτερικούς χώρους είναι προληπτικά μέτρα όταν εφαρμόζονται γύρω από τα θεμέλια της ιδιοκτησίας σας για να κρατήσετε τα μυρμήγκια έξω.

Τα μυρμήγκια είναι επιβλαβή για ολόκληρη την αυλή και τον κήπο σας, κάτι που μπορεί να απαιτήσει από εσάς να χρησιμοποιήσετε μυρμηγκοφονιά εξωτερικών χώρων για να προστατέψετε ωφέλιμα παράσιτα όπως αλευροφόρα και αφίδες.

Ενεργός χρόνος

Πόσο καιρό ισχύει και πόσο καιρό παραμένει αποτελεσματικό; Ανάλογα με την κατάστασή σας, μπορεί να έχετε διαφορετικές απαντήσεις στις ερωτήσεις που αναφέρθηκαν προηγουμένως.

Για να κατανοήσετε τον επαρκή χρόνο κάθε προηγμένου προϊόντος δηλητηριώδους μυρμηγκιών πυρκαγιάς, θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στις οδηγίες της ετικέτας.

Η κατώτατη γραμμή

Έτσι, έχουμε αναφέρει όλες τις καλές επιλογές για την αντιμετώπιση των μυρμηγκιών της φωτιάς, στις οποίες Ortho Fire Ant Killer 275510 αξίζει να είναι ο καλύτερος δολοφόνος μυρμηγκιών. Λαμβάνουν την εκτίμηση από τους αγρότες σε όλο τον κόσμο για την τελική δράση.

Φυσικά, εάν θέλετε να βρείτε άλλα προϊόντα που είναι πιο κατάλληλα για την περίπτωσή σας, θυμηθείτε να τηρείτε αυτούς τους παράγοντες, όπως τύπους, περιοχή εφαρμογής, επαρκής χρόνος κ.λπ., όπως αναφέραμε παραπάνω.

Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για τον καλύτερο δολοφόνο των μυρμηγκιών της φωτιάς

Τελευταία ενημέρωση στις 17-04-2022 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Advertising API

Schreibe einen Kommentar