Έξυπνη και αποτελεσματική φυσική πρόληψη ψύλλων και κροτώνων

2
Έξυπνη και αποτελεσματική φυσική πρόληψη ψύλλων και κροτώνων

φυσική πρόληψη από ψύλλους και κρότωνες

Διατηρήστε το „σπουδαίο“ σε „υπέροχη ύπαιθρο“ με φυσική πρόληψη ψύλλων και κροτώνων

Εάν ζείτε στο Νιου Τζέρσεϊ, πιθανότατα γνωρίζετε καλά ότι το καλοκαίρι, αν και όμορφο, συνοδεύεται από κινδύνους και παράσιτα – συγκεκριμένα, ψύλλους και τσιμπούρια. Και τα δύο είναι έντομα δαγκώματος που μπορούν να μεταφέρουν ασθένειες και είναι σημαντικό να λάβουμε μέτρα για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα (συμπεριλαμβανομένων των κατοικίδιων!). Ωστόσο, δεν θέλετε να κάνετε το γκαζόν σας ακόμη πιο επικίνδυνο στη διαδικασία γεμίζοντας το με επιβλαβείς χημικές ουσίες. Αντίθετα, θεωρήστε ασφαλές και αποτελεσματικό φυσική πρόληψη ψύλλων και κροτώνων μεθόδους.

Η Borst Landscape & Design παρέχει υπηρεσίες βιολογικής περιποίησης γκαζόν και ελέγχου παρασίτων στην περιοχή της κομητείας Μπέργκεν για περισσότερα από τριάντα χρόνια και είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε να βρείτε μια φυσική και αποτελεσματική προσέγγιση που λειτουργεί για εσάς. Καλέστε έναν επαγγελματία Borst σήμερα στο (201) 989-0902 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας.

Ένα καλά περιποιημένο γκαζόν είναι ένα γκαζόν χωρίς παράσιτα

Η τακτική φροντίδα του γκαζόν είναι το θεμέλιο του φυσική πρόληψη ψύλλων και κροτώνων. Τα παράσιτα που μεταφέρουν ασθένειες αγαπούν να φτιάχνουν τα σπίτια τους σε νεκρούς ή σάπιους κορμούς, φύλλα και κλαδιά, επομένως είναι σημαντικό να τα καθαρίζετε τακτικά από την ιδιοκτησία σας. Οι θάμνοι που μένουν χαμηλά στο έδαφος μπορούν επίσης να φιλοξενήσουν παράσιτα, επομένως είναι συνετό να τους κόβετε τακτικά. Το ψηλό, απεριποίητο γρασίδι μπορεί επίσης να είναι ελκυστικό για τους ψύλλους και τα τσιμπούρια—παρέχει πολλή σκιά και τα διευκολύνει να πηδήξουν πάνω σε ανυποψίαστα ζώα ή ανθρώπους «οικοδεσπότες».

Τα παράσιτα δεν νοιάζονται περιποιημένο γκαζόν ή ηλιόλουστα ξέφωτα. Ένας καλά περιποιημένος χλοοτάπητας όχι μόνο φαίνεται πιο ωραίος, είναι και ασφαλέστερος.

Φυσικά σπρέι πρόληψης ψύλλων και κροτώνων

Ένα τακτικά συντηρημένο, καλά διατηρημένο γκαζόν μπορεί να κάνει την ιδιοκτησία σας αφιλόξενη για τα παράσιτα, αλλά είναι απλώς μέρος του φυσική πρόληψη ψύλλων και κροτώνων εικόνα. Οι θεραπείες ελέγχου παρασίτων δεν χρειάζεται να είναι γεμάτες χημικές ουσίες όπως το DEET.

Ο Borst προσφέρει ένα Βιολογικό σπρέι για κουνούπια, ψύλλους και κρότωνες που αποτελείται από μηνιαίες θεραπείες από Μάιο έως Σεπτέμβριο (έξι συνολικά). Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να εξειδικεύσουμε την προσέγγισή μας στα χαρακτηριστικά του ακινήτου σας, καλύπτοντας όλες τις περιοχές της ιδιοκτησίας σας που ενδέχεται να φιλοξενούν παράσιτα που μεταφέρουν ασθένειες—γκαζόν, κήπος, κάτω και γύρω από τα καταστρώματα και παιδικές περιοχές ή άλλα χαρακτηριστικά.

Η επιλογή των υπηρεσιών βιολογικού ελέγχου παρασίτων της Borst είναι η επιλογή μιας εναλλακτικής λύσης που είναι απαλλαγμένη από επιβλαβείς χημικές ουσίες και ασφαλής τόσο για την οικογένειά σας όσο και για το τοπικό σας οικοσύστημα. Με τη χρήση φυσική πρόληψη ψύλλων και κροτώνων Με τις μεθόδους, εσείς, η οικογένειά σας και οι γούνινοι φίλοι σας μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη ύπαιθρο χωρίς άγχος—και χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο τα πράγματα που κάνουν τον υπέροχο εξωτερικό χώρο τόσο υπέροχο.

Οι θεραπείες του Borst στοχεύουν μόνο επιβλαβή παράσιτα και όχι ωφέλιμα έντομα όπως οι μέλισσες ή οι πασχαλίτσες και είναι ασφαλείς για χρήση γύρω από λίμνες, ρυάκια και άλλα υδάτινα στοιχεία χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την απορροή τοξικών χημικών. Διατηρήστε τη βιοποικιλότητα παραμένοντας ασφαλείς!

Βιολογικά με το Borst Landscape & Design

Φυσική πρόληψη ψύλλων και κροτώνων μπορεί να είναι ασφαλές, εύκολο και αποτελεσματικό με τη βοήθεια της ομάδας στο Borst. Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη μετάβαση στον βιολογικό έλεγχο παρασίτων, γι‘ αυτό καλέστε μας σήμερα στο (201)989-0902 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας.

Schreibe einen Kommentar