Αποκτήστε περισσότερα από το σπίτι σας με αυτές τις ιδέες φωτισμού εξωτερικού χώρου

2
Αποκτήστε περισσότερα από το σπίτι σας με αυτές τις ιδέες φωτισμού εξωτερικού χώρου

ιδεες εξωτερικου καταστρωμα-φωτισμουΙδέες για φωτισμό εξωτερικού χώρου για να βελτιώσετε το σπίτι σας όλο το χρόνο

Είτε το χρησιμοποιείτε για διασκέδαση είτε για ήσυχο χρόνο απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα, το κατάστρωμά σας είναι ένας από τους πιο χρησιμοποιούμενους χώρους της ιδιοκτησίας σας. Καθώς ο χειμώνας φέρνει νωρίτερα ηλιοβασιλέματα και πιο σκοτεινές νύχτες, μπορεί να βρεθείτε να περνάτε περισσότερο χρόνο σε εσωτερικούς χώρους (εκτός αν έχετε ένα υπέροχο τζάκι εξωτερικού χώρου να μαζευτείς)–αλλά δεν χρειάζεται να αφήσεις το σκοτάδι να σε διώξει. Σκεφτείτε αυτές τις ιδέες φωτισμού εξωτερικού χώρου για να βελτιώσετε το εξωτερικό σας δωμάτιο και να αξιοποιήσετε περισσότερα από αυτό όλο το χρόνο.

Η Borst Landscape & Design μπορεί να σχεδιάσει, να εγκαταστήσει και να διατηρήσει ένα σύστημα φωτισμού εξωτερικού χώρου για να βελτιώσει το σπίτι και το τοπίο σας στο Νιου Τζέρσεϊ. Έχουμε μια μοναδική κατανόηση του εξωτερικού φωτισμού και του σχεδιασμού με βάση την πολυετή εμπειρία. Επικοινωνήστε σήμερα!

Καλέστε (201) 822-9327 ή Συνδεθείτε στο Διαδίκτυο

Γιατί να ανάψεις την τράπουλα σου;

Δεν υπάρχει μόνο μία απάντηση για το γιατί πρέπει να σκεφτείτε ιδέες για φωτισμό εξωτερικού χώρου. Ο φωτισμός τοπίου έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την ομορφιά και την ασφάλεια του ακινήτου σας, και επιπλέον, μπορεί να προσθέσει σημαντική αξία και επιθυμία στο σπίτι σας.

Ένα σύγχρονο σύστημα φωτισμού εξωτερικού χώρου είναι οικονομικό και χρησιμοποιεί χαμηλή ισχύ. Είναι κατασκευασμένο για να αντέχει τα στοιχεία. Μια πραγματικά έξυπνη επένδυση, ο εξωτερικός φωτισμός μπορεί να αλλάξει δραματικά την εμφάνιση και την ατμόσφαιρα του καταστρώματος, της αυλής, των διαδρόμων σας και πολλά άλλα.

Εγκαθιστώντας ένα όμορφο προσαρμοσμένο σύστημα φωτισμού στο κατάστρωμά σας, θα μπορείτε να το απολαύσετε μέχρι τις βραδινές ώρες οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. Δεν χρειάζεται να διαλύσετε το πάρτι ή να αφήσετε το βιβλίο σας όταν πέσει το σκοτάδι.

Ιδέες για φωτισμό εξωτερικού χώρου

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία φωτιστικών και τεχνικών ανάλογα με το πώς χρησιμοποιείτε το κατάστρωμά σας, πώς είναι κατασκευασμένο και τι είδους ατμόσφαιρα θέλετε να δημιουργήσετε. Ο φωτισμός του καταστρώματος σας μπορεί να είναι τόσο για την ενίσχυση της ομορφιάς ή για τη δημιουργία διάθεσης όσο και για την αύξηση των λειτουργιών του. Ακολουθούν μερικές ιδέες για να βάλετε σε λειτουργία τη φαντασία σας!

  • Φώτα σκάλας: Να είστε σίγουροι ότι θα είστε σίγουροι, ενώ δημιουργείτε μια φιλόξενη αίσθηση πρόσκλησης! Μπορούν να τοποθετηθούν στις σκάλες για μια ρομαντική, απαλή λάμψη ή να τοποθετηθούν σε στύλους για αρχιτεκτονική έλξη.
  • Φώτα ταχυδρομείου ή σιδηροδρόμου: Εάν το κατάστρωμά σας έχει γύρω στύλους, η προσθήκη φώτων κατά μήκος τους μπορεί να τονίσει την περίμετρο, προσθέτοντας στυλ και ασφάλεια. Ο φωτισμός κάτω από το κιγκλίδωμα μπορεί παρομοίως να προσθέσει στη μαγεία μετά το σκοτάδι.
  • Φώτα χορδών: Υπέροχα και ρομαντικά, τα string lights μπορούν να είναι μια παιχνιδιάρικη επιλογή. Με μια μεγάλη ποικιλία λαμπτήρων και χρωμάτων, μπορούν να δημιουργήσουν πολλές διαφορετικές αστραφτερές ατμόσφαιρες.
  • Χωνευτά Φώτα: Τοποθετημένα στο πάτωμα δημιουργούν μια πολυτελή εμφάνιση, ενώ τα φώτα στην οροφή εκμεταλλεύονται το ύψος. Εάν έχετε εξωτερική κουζίνα, μπορούν να εγκατασταθούν κάτω από πάγκους για μεταμόρφωση μετά το σκοτάδι.
  • Spot Lights: Ο έντονος αρχιτεκτονικός φωτισμός μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως την εμφάνιση του καταστρώματος σας μετά το σκοτάδι, ενώ παράλληλα προσθέτει ασφάλεια και ασφάλεια. Οι προβολείς μπορούν επίσης να τραβήξουν την προσοχή σε ένα χαρακτηριστικό και να τονίσουν σχήματα στο τοπίο σας.
  • Φωτισμός Τοπίου: Η επισήμανση του εξωραϊσμού γύρω από το κατάστρωμα μπορεί να είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να μεταμορφώσετε το χώρο σας καθώς πέφτει η νύχτα.

Ο επαγγελματίας σχεδιαστής φωτισμού τοπίου μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποιες περιοχές θα φωτίσετε και ποια τεχνική και φωτιστικά θα επιτύχουν καλύτερα τους στόχους σας.

Πρέπει να περιμένετε μέχρι την άνοιξη;

Μπορεί να κάνει κρύο στο Βόρειο Νιου Τζέρσεϊ, αλλά ο χειμώνας είναι μια εξαιρετική περίοδος για σκέψη φωτισμός τοπίου, ακόμα κι αν δεν κάθεστε στο κατάστρωμα για να το απολαύσετε ακόμα. Ο φωτισμός των εξωτερικών χώρων σας μπορεί να προσθέσει κέφι μετά την πτώση του φωτισμού των γιορτών. Επιπλέον, υπάρχει πρόσθετη ασφάλεια σε καλά φωτισμένους χώρους που διαφορετικά ενδέχεται να ενέχουν κινδύνους γλιστρήματος και πτώσεων σε συνθήκες παγωμένου. Και, ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το κατάστρωμά σας μέχρι την άνοιξη, η ολοκλήρωση μιας εγκατάστασης εκ των προτέρων σημαίνει περισσότερο χρόνο για να το απολαύσετε μόλις ο καιρός ζεστάνει!

Η Borst Landscape & Design έχει εκπαιδευμένους και αδειοδοτημένους ηλεκτρολόγους για να βεβαιωθεί ότι ο προσαρμοσμένος σχεδιασμός φωτισμού του καταστρώματος ζωντανεύει όπως το ονειρευόσαστε. Καλέστε τους ειδικούς σήμερα και ρωτήστε για τους στόχους φωτισμού σας!

(201) 822-9327 ή Σε σύνδεση

Schreibe einen Kommentar