Γιατί να επιλέξετε μια υπηρεσία βιολογικής φροντίδας γκαζόν;

2
Γιατί να επιλέξετε μια υπηρεσία βιολογικής φροντίδας γκαζόν;

Διαχειριστείτε την αυλή σας με υγιεινό τρόπο με μια υπηρεσία βιολογικής περιποίησης γκαζόν. Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε.

υπηρεσία βιολογικής περιποίησης γκαζόν

Πολλοί άνθρωποι στον σημερινό κόσμο γνωρίζουν τις σοβαρές επιπτώσεις των συνθετικών φυτοφαρμάκων. Οι ανησυχίες για τις επιπτώσεις των φυτοφαρμάκων στους ανθρώπους, τα κατοικίδια, την άγρια ​​ζωή και τους επικονιαστές οδηγούν πολλούς ιδιοκτήτες κατοικιών και επιχειρήσεων να αναζητήσουν μια υπηρεσία βιολογικής φροντίδας γκαζόν που μπορεί να προσφέρει καλύτερο τρόπο διαχείρισης του τοπίου χωρίς να βλάπτει το περιβάλλον.

Borst Landscape & Design’s υπηρεσίες βιολογικής περιποίησης γκαζόν είναι ένας ασφαλέστερος τρόπος για να διατηρήσετε το γρασίδι σας και την οικογένειά σας υγιή. Η προσέγγιση Borst συνεργάζεται με τη φύση για να διαχειριστεί τον εξωραϊσμό σας με τρόπο που είναι απλώς καλύτερος για το γρασίδι σας, καλύτερο για την οικογένειά σας και καλύτερο για τα κατοικίδια ζώα σας. Και αυτό σημαίνει καλύτερη ψυχική ηρεμία.

Καλέστε σήμερα τη Borst στο (201) 581-8076 για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις βιολογικές υπηρεσίες μας ή επικοινωνήστε Σε σύνδεση.

Τι είναι η βιολογική φροντίδα γκαζόν;

Σύμφωνα με την Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, „ο λειτουργικός ορισμός ενός προγράμματος βιολογικής περιποίησης γκαζόν είναι ένας χλοοτάπητας που διαχειρίζεται χωρίς συνθετικά λιπάσματα ή φυτοφάρμακα.“ Αυτό δεν σημαίνει να εγκαταλείψετε την τακτική συντήρηση του χλοοτάπητα όπως η λίπανση και η υπερσπορά. Στην πραγματικότητα, η έρευνα δείχνει ότι μόνο το κούρεμα και τίποτα άλλο δεν είναι στην πραγματικότητα η καλύτερη πρακτική για το περιβάλλον, επειδή η παραμέληση της ενδελεχούς συντήρησης της αυλής μπορεί να οδηγήσει σε γυμνές περιοχές, διάβρωση του εδάφους και απορροή.

Η βιολογική φροντίδα γκαζόν, όπως και η συμβατική συντήρηση αυλής, απαιτεί επένδυση για όμορφα, κατάφυτα αποτελέσματα. Αλλά δεν χρειάζεται να κάνετε τη δουλειά μόνοι σας για να έχετε ένα όμορφο γκαζόν. Μπορείτε να καλέσετε τους ειδικούς στη βιολογική φροντίδα γκαζόν για να φέρουν μια επιστημονική και βασισμένη στην εμπειρία προσέγγιση στον εξωραϊσμό σας.

Τι ερωτήσεις να κάνετε στην υπηρεσία περιποίησης βιολογικού γκαζόν

Αν θέλετε να γνωρίσετε μια επιχείρηση εξωραϊσμού και πώς προσεγγίζουν τα βιολογικά φροντίδα του γκαζόν, πρέπει να ξέρετε τι ερωτήσεις να κάνετε. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα ερωτήσεων για να ξεκινήσετε.

  • Πώς διαχειρίζεται η εταιρεία σας το crabgrass;

Στο NJ, μπορεί να θέλετε να εφαρμόσετε μια προεμφάνιση καβουριού. Η εταιρεία σας βιολογικής φροντίδας γκαζόν θα παρακολουθεί επίσης το γρασίδι σας κατά τη διάρκεια υπερβολικών βροχοπτώσεων και υψηλών θερμοκρασιών και μπορεί να εφαρμόσει περισσότερο ζιζανιοκτόνο για να αποτρέψει το ξέσπασμα του καβουριού ανά πάσα στιγμή του χρόνου.

Είναι καλύτερο να συζητήσετε την ιστορία του γκαζόν σας με τον τοπιογράφο σας, ειδικά αν γνωρίζετε ότι τα ζιζάνια επηρεάζουν περιοδικά το γκαζόν σας. Η έμφαση πρέπει να δίνεται στο να διατηρείτε το γκαζόν σας παχύ και υγιές, για να αποτρέψετε την εξάπλωση ανεπιθύμητων φυτών.

  • Πόσο ψηλά κουρεύεις το γκαζόν;

Οι χλοοτάπητες πρέπει να κουρεύονται σε τακτική βάση κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου και να διατηρούνται περίπου 3 ίντσες.

Τα θρεπτικά συστατικά στο χώμα σας μπορούν να αλλάξουν με τη διάρκεια του έτους. Μια φθηνή δοκιμή εδάφους μπορεί να αφαιρέσει όλες τις εικασίες σχετικά με την εφαρμογή των σωστών θρεπτικών συστατικών που θα χρειαστεί ο χλοοτάπητας σας. Συνιστούμε να επενδύετε σε μια δοκιμή εδάφους τουλάχιστον κάθε 3 χρόνια.

  • Πόσο συχνά προτείνετε την εφαρμογή οργανικού λιπάσματος;

Ενώ συνιστούμε τη λίπανση την άνοιξη πριν από την έναρξη της καλλιεργητικής περιόδου, συνιστούμε επίσης ένα πρόγραμμα γκαζόν όλο το χρόνο που εστιάζει στη συνεχή προσθήκη φυσικής οργανικής ουσίας στο έδαφος. Η λίπανση το φθινόπωρο προετοιμάζει το γρασίδι για την καλλιεργητική περίοδο του επόμενου έτους.

Όλα αθροίζονται

Η βιολογική φροντίδα γκαζόν έχει νόημα και προσφέρει ολοκληρωμένη συντήρηση της αυλής που είναι απλά καλύτερη για την οικογένειά σας και το περιβάλλον. Αλλά προστίθεται και με άλλους τρόπους. Μιλάμε για κόστος.

Παρόλο που το οργανικό λίπασμα μπορεί αρχικά να κοστίσει περισσότερο από το συνθετικό λίπασμα, η χρήση βιολογικών θα σας εξοικονομήσει χρήματα. Το βιολογικό μας πρόγραμμα περιποίησης γκαζόν δίνει έμφαση στον φυσικό αερισμό, τη διέγερση των ριζών, τον φυσικό έλεγχο της αχύρου και τη χρήση δευτερογενών μικροθρεπτικών συστατικών για τη βελτίωση της κατάστασης του εδάφους σας προωθώντας την υγιέστερη και ισχυρότερη ανάπτυξη των ριζών. Τα υγιή φυτά μπορούν να καταπολεμήσουν αποτελεσματικά τα παράσιτα και τις ασθένειες, και αυτό σημαίνει ότι οι οργανικές υπηρεσίες φροντίδας γκαζόν θα σας κοστίσουν λιγότερο μακροπρόθεσμα.

Επικοινωνήστε σήμερα με την Borst Landscape & Design για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις εξειδικευμένες μας επιλογές βιολογικής περιποίησης γκαζόν.

Καλέστε (201) 581-8076 ή επικοινωνήστε με το απλό μας Σε σύνδεση Φόρμα Επικοινωνίας

Φωτογραφία από Νατάσα Ιβαντσιχίνα επί Ξεβιδώστε

Schreibe einen Kommentar