Για το „Fall Clean Up Near Me“, καλέστε τον Borst!

2
Για το „Fall Clean Up Near Me“, καλέστε τον Borst!

πτώση-καθαρισμός-κοντά μου

Αν ψάχνετε „Καθαρίστε κοντά μου“, ξέρετε ότι είναι σημαντικό. Τι περιλαμβάνει όμως ένας Φθινοπωρινός καθαρισμός;

Ψάχνετε „Fall Clean up κοντά μου“ γιατί γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλά να κάνετε πριν έρθει ο χειμώνας. Ο καθαρισμός κήπων και ο εξωραϊσμός το Φθινόπωρο όχι μόνο κάνει την αυλή σας να φαίνεται υπέροχη για τις πεντακάθαρες μέρες που έρχονται, αλλά θέτει τις βάσεις για μια λαμπερή Άνοιξη. Αλλά ένας καλός καθαρισμός περιλαμβάνει στην πραγματικότητα πολλά διαφορετικά πράγματα.

Σε ποιον λοιπόν απευθύνεστε για έναν ολοκληρωμένο και ενημερωμένο φθινοπωρινό καθαρισμό; Στην κομητεία Μπέργκεν, καλέστε τον Μπορστ! Προσφέρουμε εκτεταμένη διαχείριση και σχεδιασμό τοπίου και κήπου.

Ο καθαρισμός για το φθινόπωρο μπορεί να περιλαμβάνει πολύχρωμες οθόνες κήπου! Σκεφτείτε δέματα σανού, καλαμποκίσια και άλλες φθινοπωρινές ομορφιές, συμπεριλαμβανομένων των φθινοπωρινών ανθοφοριών. Η Borst είναι ο ηγέτης στις υπηρεσίες σχεδιασμού κήπων για το NJ και εργαζόμαστε σκληρά για να βελτιώσουμε την ομορφιά του σπιτιού σας.

Καλέστε μας σήμερα στο (201)581-8076 ή επικοινωνήστε online για να μάθετε περισσότερα για τους φθινοπωρινούς καθαρισμούς και πολλά άλλα!

Τι περιλαμβάνει ένας φθινοπωρινός καθαρισμός;

Το φθινόπωρο είναι η τέλεια εποχή του χρόνου για ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και φροντίδας για το τοπίο, το γκαζόν και τους κήπους σας. Εδώ είναι μερικές ιδέες που θα σας βάλουν σε σκέψεις:

Υδατικά Χαρακτηριστικά & Συστήματα Άρδευσης – Πριν από το χειμώνα, είναι σημαντικό να κλείσετε τις λιμνούλες και να κλείσετε τα συστήματα άρδευσης. Θέλετε να στεγνώσετε τα πάντα πριν εμφανιστεί παγωμένος καιρός που θα μπορούσε ενδεχομένως να βλάψει τον εξοπλισμό σας.

Φροντίδα Κήπου – Ακριβώς επειδή ο κρύος και φυσάει και ο χειμώνας πλησιάζει, δεν είναι ώρα να εγκαταλείψετε τη φροντίδα των φυτών. Μια φθινοπωρινή περικοπή για τον κήπο σας κάνει χώρο για την ανάπτυξη που θα έρθει την επόμενη Άνοιξη.

Συντήρηση Χλοοτάπητα – Ομοίως, υπάρχουν πολλά να κάνετε για να φροντίσετε το γκαζόν σας το Φθινόπωρο. Το τσουγκράνισμα των φύλλων και το μάζεμα κλαδιών και υπολειμμάτων στο γρασίδι θα το βοηθήσουν να διατηρηθεί υγιές για την επόμενη χρονιά. Ο πρώιμος αερισμός του φθινοπώρου επιτρέπει στο έδαφος και στο χόρτο να έχουν πρόσβαση και να αποθηκεύουν απαραίτητο οξυγόνο, νερό και θρεπτικά συστατικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Και τα τέλη του φθινοπώρου είναι η ώρα για το τελευταίο κόψιμο του χλοοτάπητα για την εποχή.

Τροφοδοσία βαθιάς ρίζας – Το φθινόπωρο, τα φυτά μεταφέρουν την ενέργειά τους στις ρίζες τους, καθιστώντας αυτή την τέλεια εποχή του χρόνου για να απορροφούν πραγματικά θρεπτικά συστατικά. Στην πραγματικότητα, πιστεύουμε ότι το να ταΐζετε τα φυτά σας με βαθιά ρίζα είναι ίσως η πιο ευεργετική υπηρεσία που μπορείτε να κάνετε. Βελτιώνει την υγεία τους και τα κάνει πιο ανθεκτικά στο στρες, τα έντομα και τις ασθένειες.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Δείτε τις συμβουλές μας για Φθινοπωρινή συντήρηση τοπίου!

Φύτευση το φθινόπωρο

Οι φθινοπωρινοί καθαρισμοί δεν αφορούν μόνο το κόψιμο των φυτών και τον καθαρισμό του τοπίου και των κήπων σας. Μάλιστα, πολλές φυτεύσεις μπορούν να γίνουν πριν τον πρώτο παγετό. Η φύτευση το φθινόπωρο μπορεί να περιλαμβάνει:

  • Μεταφύτευση όψιμης σεζόν
  • Φυτεύοντας δέντρα
  • Σημειακή σπορά
  • Φύτευση ανοιξιάτικων βολβών

Οι φθινοπωρινοί καθαρισμοί του Borst ξεκινούν την 3η εβδομάδα του Οκτωβρίου και ολοκληρώνονται μέχρι τα Χριστούγεννα. Αλλά η φύτευση μπορεί να ξεκινήσει ακόμη νωρίτερα – από τις φθινοπωρινές ανθίσεις μέχρι την υπερβολική σπορά ή την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα μέχρι τη φύτευση βολβών.

Οι λαμπτήρες άνοιξης είναι χαρούμενοι στο έδαφος, όπου είναι μονωμένοι από το στέγνωμα. Επιπλέον, αρχίζουν το μυστικό τους να μεγαλώνει νωρίτερα από ό,τι φαντάζεστε, με τις ρίζες τους να ξεκινούν υπόγεια ήδη από τον Σεπτέμβριο.

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τους τέλειους λαμπτήρες για τον εξωραϊσμό σας και να τους φυτέψετε ώστε να μπορείτε να περιμένετε μια έκρηξη χρώματος, την άνοιξη!

Ανεξάρτητα από το τι χρειάζεται ο φθινοπωρινός καθαρισμός σας, ο Borst θα εργαστεί σκληρά για να μην χρειαστεί. Προσφέρουμε πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον εξωραϊσμό σας στο NJ. Μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε την ομορφιά.

Συνδεθείτε μαζί μας!

Φωτογραφία από Τζέρεμι Τόμας επί Ξεβιδώστε

Schreibe einen Kommentar