Επιλογές χαμηλής συντήρησης για έναν κήπο στην πίσω αυλή

1
Επιλογές χαμηλής συντήρησης για έναν κήπο στην πίσω αυλή

Πέτρινο μονοπάτι πράσινο γρασίδιΕνώ ορισμένοι από εμάς βρίσκουν ηρεμία και άνεση κάνοντας την κηπουρική και τη συντήρηση που απαιτούνται για να διατηρούν τις αυλές μας υπέροχες, οι περισσότεροι από εμάς προτιμούν απλώς να βγαίνουμε έξω και να το απολαμβάνουμε. Υπάρχουν μερικά απλά πράγματα που μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή που θα κρατήσουν τη συντήρηση της όασης της αυλής σας όσο το δυνατόν ελάχιστη.

Το να κάνετε έξυπνες επιλογές από την αρχή θα σας βοηθήσει να βεβαιωθείτε ότι η αυλή σας δεν είναι πονοκέφαλος, αλλά παρέχει ένα υπαίθριο καταφύγιο που μπορείτε να απολαύσετε πλήρως.

Ποιο σχέδιο είναι καλύτερο για έναν κήπο με χαμηλή συντήρηση;

Αυτές είναι οι κύριες ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας προτού ξεκινήσετε οποιοδήποτε έργο εξωραϊσμού:

Ποιοι είναι οι στόχοι μου;

Πώς θέλω να χρησιμοποιήσω τον χώρο;

Ποια στοιχεία χρειάζονται για να βγάλω τη μέγιστη απόλαυση από την αυλή μου;

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές και πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να σχεδιάσετε έναν χώρο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Θα θελήσετε να εξετάσετε εάν προτιμάτε παρτέρια με λουλούδια, πέτρινα αίθρια, μονοπάτια και ούτω καθεξής. Εάν ο στόχος σας είναι να έχετε έναν κήπο στην πίσω αυλή χαμηλής συντήρησης, θα θέλετε να το σκεφτείτε στο στάδιο του σχεδιασμού, ώστε να ενσωματωθεί σε αυτόν από την αρχή.

Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να βοηθήσουμε! Καλέστε μας και θα σας βοηθήσουμε σχεδιάστε μια πίσω αυλή που ταιριάζει σε οποιαδήποτε χρήση θέλετε να έχετε.

Ποια είναι μερικά πράγματα που μπορώ να κάνω για να κάνω την αυλή μου χαμηλής συντήρησης;

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να σκεφτείτε να προσθέσετε στο σχέδιο της αυλής σας για να μειώσετε την ανάγκη συντήρησης.

Φύτευση αειθαλών

Ένας εύκολος τρόπος για να κάνετε την αυλή σας να φαίνεται υπέροχη όλες τις εποχές είναι να φυτέψετε μερικά αειθαλή. Πιστοί στο όνομά τους, τα αειθαλή διατηρούν την εμφάνισή τους ακόμα και όταν άλλη βλάστηση και τα φυτά χάσουν το φύλλωμά τους. Ενώ τα αειθαλή μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβά για να φυτέψουν στην αρχή, η συνεχιζόμενη απήχηση, ακόμη και κατά τους σκοτεινούς χειμερινούς μήνες, τα καθιστά ελκυστική επιλογή. Επιπλέον, η αυτάρκειά τους σημαίνει ότι θα αναπληρώσετε αυτήν την αρχική επένδυση μέσω μειωμένου κόστους συντήρησης σε χρόνο μηδέν.

Χρησιμοποιήστε river rock αντί για σάπια φύλλα

Διατηρώντας τα κρεβάτια του κήπου σας απαλλαγμένα από ζιζάνια και σε σχήμα πλοίου, η αυλή σας φαίνεται φανταστική. Ενώ το σάπια φύλλα είναι ο παραδοσιακός τρόπος για να καθαρίσετε τα πράγματα, προς το τέλος της σεζόν αρχίζει να φαίνεται θαμπό και έχει τη συνήθεια να απλώνεται σε ανεπιθύμητα μέρη.

Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το ποτάμι βράχο αντί για σάπια φύλλα. Έχει μια κομψή εμφάνιση που μπορεί να προσθέσει μια καθαρή εμφάνιση στον εξωραϊσμό σας. Όπως και τα αειθαλή, υπάρχει μια αρχική επένδυση, αλλά φανταστείτε την εξοικονόμηση που θα πραγματοποιήσετε αν δεν βάζετε φρέσκο ​​σάπια φύλλα μία ή δύο φορές το χρόνο! Ένα μειονέκτημα είναι ότι η πέτρα του ποταμού λειτουργεί καλύτερα σε σκιερές περιοχές – εάν έχετε άμεσο ήλιο, μπορεί να κάνει τα κρεβάτια σας πολύ ζεστά για ορισμένα φυτά. Διαφορετικά, σκεφτείτε την πολυτέλεια να έχετε ένα κρεβάτι κήπου που δεν απαιτεί σχεδόν καθόλου βοτάνισμα ή άλλη συντήρηση.

Hardscape

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να δημιουργήσετε μια αυλή χαμηλής συντήρησης είναι να εγκαταστήσετε κάποιο σκληρό τοπίο. Η τοποθέτηση ενός ελκυστικού πέτρινου αίθριου, τοίχων, ενός ενσωματωμένου τζακιού ή διαδρόμων όχι μόνο σας βοηθά να καθορίσετε την αυλή σας και να ελαχιστοποιήσετε τη συντήρηση, αλλά κάνει την αυλή σας πιο κατάλληλη για τη χρήση που οραματίζεστε. Φανταστείτε τα πάρτι που θα μπορούσατε να κάνετε εκεί έξω ή το ήσυχο καταφύγιο που θα μπορούσατε να δημιουργήσετε.

Hardscape είναι μια από τις σπεσιαλιτέ του The Ohio Valley Group. Καλέστε μας για να συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τον τέλειο χώρο. Θέτοντας τη σωστή υποδομή από την αρχή, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε το όραμά σας και να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τον τέλειο χώρο στην πίσω αυλή.

Εγκαταστήστε ένα σύστημα άρδευσης

Ας είμαστε ειλικρινείς – κανείς δεν θέλει να στέκεται έξω με λάστιχο κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες για να διατηρεί τον κήπο του πράσινο και λαχταριστό. Ή σκεφτείτε πόσες φορές ξεχάσατε να μετακινήσετε τον καταιονιστή και καταλήξατε σε μια μουσκεμένη αυλή.

Όλα αυτά μπορούν να διορθωθούν με την εγκατάσταση ενός συστήματος άρδευσης. Αυτό όχι μόνο μειώνει τον χρόνο ποτίσματος και συντήρησης, αλλά πιθανότατα θα έχει ως αποτέλεσμα χαμηλότερους λογαριασμούς νερού, καθώς το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά. Τα περισσότερα σύγχρονα συστήματα άρδευσης διαθέτουν ελεγκτές που επιτρέπουν διαφορετικές ζώνες και διαφορετικές εποχές. Για παράδειγμα, το γρασίδι έχει διαφορετική ανάγκη ποτίσματος από έναν λαχανόκηπο, επομένως η χρήση των ελεγκτών που είναι ενσωματωμένα σε ένα σύστημα άρδευσης εξοικονομεί χρόνο και χρήμα.

Είναι δυνατή μια αυλή χαμηλής συντήρησης. είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Στο τέλος, οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν μια αυλή που είναι εύκολη στη συντήρηση και διασκεδαστική στη χρήση. Ανεξάρτητα από το αν σας αρέσει να οργανώνετε πάρτι ή να χαλαρώνετε στο απομονωμένο καταφύγιό σας, όσο λιγότερος χρόνος πρέπει να αφιερώσετε στη συντήρηση σημαίνει περισσότερος χρόνος για απόλαυση.

Υπάρχουν μερικά απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ελαχιστοποιήσετε το ποσό της συντήρησης που απαιτείται, όπως η επιλογή των σωστών φυτών και φυλλώματος, η δημιουργία καθορισμένου χώρου με τη χρήση σκληρών πλαισίων και πολλές άλλες επιλογές. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε! Καλέστε μας για μια δωρεάν διαβούλευση και μάθετε πώς οι υπηρεσίες μας μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τον τέλειο χώρο στην πίσω αυλή σας.

Schreibe einen Kommentar