Ετοιμάστε το γκαζόν σας για την άνοιξη

2
Ετοιμάστε το γκαζόν σας για την άνοιξη

Ετοιμάστε το γκαζόν σας για την άνοιξη

26 Φεβρουαρίου 2021

Εάν θέλετε να ετοιμάσετε το γκαζόν σας για το καλοκαίρι, τότε εδώ είναι μια περίληψη των περιποιήσεων γκαζόν που πρέπει να εξετάσετε τον προγραμματισμό με τον τοπικό σας ειδικό του Lawn Master, αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Εφαρμογή Λιπασμάτων

Η άνοιξη είναι συχνά η εποχή που οι ιδιοκτήτες σπιτιού αρχίζουν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας. Η επιλογή των λιπασμάτων μας αυτή την εποχή του χρόνου βασίζεται στο πώς τα πήγαν οι χλοοτάπητες σας κατά τους χειμερινούς μήνες. Μετά από ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης του χλοοτάπητα σας, οι ειδικοί μας θα εφαρμόσουν ένα λίπασμα που θα είναι το πιο ωφέλιμο. Τα ζιζάνια ελέγχονται επίσης κατά τη διάρκεια αυτής της εφαρμογής με επιλεκτικά ζιζανιοκτόνα για την ειδική εξάλειψη των ζιζανίων που αναπτύσσονται στο γρασίδι σας.

Μάθετε περισσότερα >>

Αμυχή

Αυτή είναι η διαδικασία αφαίρεσης αχύρου και οργανικής ύλης από τους χλοοτάπητες. Η αφαίρεση της νεκρής ύλης επιτρέπει σε νέο και ισχυρότερο γρασίδι να αναπτυχθεί. Η απολέπιση πρέπει συνήθως να ολοκληρώνεται ετησίως για να διασφαλιστεί ένα κατάλληλο και υγιές γκαζόν. Η μείωση των στρωμάτων αχύρου συμβάλλει στη μείωση της συσσώρευσης βρύου ενώ παράλληλα βελτιώνει το έδαφος, καθώς όλα τα σημαντικά θρεπτικά συστατικά και ο καλός αέρας δεν εμποδίζονται από τα υπερβολικά επίπεδα αχύρου.

Μάθετε περισσότερα >>

Υπερσπορά

Η υπερσπορά είναι η διαδικασία εφαρμογής ενός αντίστοιχου σπόρου χόρτου σε ένα γρασίδι, για να βελτιωθεί η πυκνότητα του σμήνου και να αντισταθμιστεί η πτώση του χόρτου.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι χλοοτάπητες απαιτούν υπερβολική σπορά λόγω των ελεύθερων περιοχών ή των γυμνών μπαλωμάτων, που συνήθως προκαλούνται από την κίνηση με τα πόδια για μια χρονική περίοδο.

Μάθετε περισσότερα >>

Λίπασμα επιφάνειας

Το top dressing είναι η εφαρμογή ενός εδάφους ή ενός οργανικού υλικού στην επιφάνεια ενός χλοοτάπητα για τη βελτίωση της ποιότητας του εδάφους σε μια χρονική περίοδο. Το top dressing μπορεί να αποτελείται από ένα μείγμα ορυκτών όπως άμμος, λάσπη και άργιλος ή ένα συνδυασμένο μείγμα όλων αυτών. Οι κορυφαίοι επίδεσμοι μπορούν να βελτιώσουν το συνολικό επίπεδο του γκαζόν σας, επιτρέποντάς του να είναι πιο εύχρηστο και ευκολότερο στη συντήρηση.

Μάθετε περισσότερα >>

Προτείνετε τις υπηρεσίες μας σε κάποιον

«Η άνοιξη είναι συχνά η εποχή που οι ιδιοκτήτες σπιτιού αρχίζουν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας»

Για να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες μας, η Lawn Master εκτελεί ένα πρόγραμμα παραπομπής πελατών όπου σας προσφέρουμε ένα κουπόνι δώρου αξίας £ 10 από τον John Lewis ή την Amazon, όταν προτείνετε τις υπηρεσίες μας σε κάποιον.

Πελάτης-Παραπομπή-Σχέδιο

23 Φεβρουαρίου 2022

(Επισκέφθηκε 195 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)

Schreibe einen Kommentar