Η σίτιση με βαθιά ρίζα έχει μεγάλα οφέλη

2
Η σίτιση με βαθιά ρίζα έχει μεγάλα οφέλη

βαθιά ρίζα-τάισμα

Εάν τα δέντρα και οι θάμνοι σας βρίσκονται σε κίνδυνο – παρουσιάζουν κιτρινισμένα φύλλα ή μικρή ανάπτυξη – ίσως είναι καιρός να σκεφτείτε βαθιά ρίζα σίτιση.

Ένα υπέροχο γκαζόν περιλαμβάνει ολόκληρο το οικοσύστημα της ιδιοκτησίας σας. Τα δέντρα και οι θάμνοι σας πρέπει να στέκονται ψηλά και γερά, εξίσου πλούσια με το γρασίδι από κάτω τους. Τα συμπιεσμένα και πλούσια σε άργιλο εδάφη μπορεί να δυσκολέψουν τις βαθιές ρίζες να πάρουν το νερό και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για να παραμείνουν υγιείς. του Μπορστ οργανικός βαθιά ρίζα σίτιση Η μέθοδος παρέχει τροφή κατευθείαν στη σφαίρα της ρίζας όπου χρειάζεται περισσότερο.

Για να διασφαλίσετε την υγεία των δέντρων και των θάμνων σας, επικοινωνήστε σήμερα με την Borst Landscape & Design. Κάντε κλικ ΕΔΩ για την ηλεκτρονική μας φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο (201) 581-8076.

Ποια είναι τα οφέλη από Τροφοδοσία βαθιάς ρίζας?

Εδώ είναι τα βασικά: Τα δέντρα και οι θάμνοι χρειάζονται λίπανση όπως και το γρασίδι σας. Βαθιά ριζική σίτιση είναι μια διαδικασία λίπανσης που χρησιμοποιεί μια μεγάλη ακίδα για τη διοχέτευση θρεπτικών συστατικών 8-12″ κάτω από το έδαφος στη βάση του δέντρου ή του θάμνου σας.

Όταν το χώμα συμπιέζεται ή αν το γύρω χόρτο είναι πολύ παχύ, το νερό και τα θρεπτικά συστατικά μπορεί να δυσκολευτούν να φτάσουν στις ρίζες ενός δέντρου. Εκτός από τη λίπανση, βαθιά ρίζα σίτιση βοηθά επίσης να πληρώ αέρος πυκνό έδαφος, ώστε οι ρίζες να μπορούν να λάβουν το απαραίτητο οξυγόνο για να απορροφήσουν τα θρεπτικά συστατικά.

Στα δάση, τα δέντρα αυτογονιμοποιούνται όταν τα φθινοπωρινά φύλλα τους αποσυντίθενται. Σε γειτονιές, όπου τα φύλλα φουσκώνουν για να συντηρηθούν οι χλοοτάπητες, πρέπει να λάβουμε άλλα μέτρα.

Πώς μπορώ να ξέρω αν το δέντρο μου χρειάζεται λίπανση;

Τα νεοφυτεμένα δέντρα ή τα δέντρα που έχουν υποστεί ζημιά σε μια καταιγίδα είναι οι κύριοι υποψήφιοι βαθιά ρίζα σίτιση. Μετά από ένα περιβαλλοντικό σοκ, μια επιπλέον έκρηξη θρεπτικών συστατικών μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση της ανάρρωσης.

Τα ώριμα δέντρα έχουν τη δική τους γλώσσα για να εκφράσουν την ανάγκη για εμπλουτισμό. Τα φύλλα λειτουργούν ως εξαιρετικό διαγνωστικό εργαλείο. Προσέξτε αυτά τα απλά σημάδια:

  • Πολύ μικρή ανάπτυξη παρά τις βροχοπτώσεις.
  • Μικρότερα φύλλα κάθε χρόνο που περνάει.
  • Φύλλα με κίτρινο χρώμα, αντί για υγιές πράσινο.
  • Τα φύλλα αλλάζουν χρώμα και πέφτουν ήδη από τα τέλη Αυγούστου/αρχές Σεπτεμβρίου.

Ακόμη και ένα υγιές δέντρο μπορεί να ωφεληθεί από αυτό βαθιά ρίζα σίτιση. Ακριβώς όπως η λήψη πολυβιταμινών για τη βελτίωση της ανοσίας, η μέθοδος οργανικής λίπανσής μας βοηθά τα δέντρα να γίνουν ανθεκτικά στις μυκητιασικές λοιμώξεις και να ξεπεράσουν τις ελλείψεις μετάλλων.

Όχι μόνο αυτό, η διαδικασία μας βοηθά τα δέντρα να „ριζώσουν“ ας πούμε – όσο πιο βαθιά είναι οι ρίζες, τόσο περισσότερη υποστήριξη υπάρχει για να αναπτυχθεί ο θόλος. Μελέτες έχουν δείξει ότι αυτή η διαδικασία λίπανσης μπορεί να αυξήσει τον ρυθμό ανάπτυξης των δέντρων κατά 20% χάρη στις ενισχυμένες ρίζες.

Ένα άλλο πλεονέκτημα των βαθιών ριζών είναι η ανθεκτικότητα απέναντι στην ξηρασία. Όταν ένα δέντρο μπορεί να τρυπήσει στα υπόγεια ύδατα βαθιά στη γη, έχει μια πιο ασφαλή πηγή νερού – μια πηγή που εξαρτάται λιγότερο από τη συνεχή βροχή.

Πώς μπορώ να πω ότι λειτουργεί;

Για να δείτε αποτελέσματα, σας προτείνουμε βαθιά ρίζα σίτιση δύο φορές το χρόνο από το φθινόπωρο έως τα μέσα της άνοιξης. Ενώ τα δέντρα και οι θάμνοι «ξεχειμωνιάζουν», η γονιμοποίηση βελτιώνει το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Η λίπανση την άνοιξη ενθαρρύνει την ανάπτυξη των άκρων και των φύλλων.

Στο Borst υιοθετούμε την «πράσινη» προσέγγιση

Λαμβάνουμε υπόψη κάθε οπτική γωνία όταν φροντίζουμε την ιδιοκτησία σας, και αυτό περιλαμβάνει τη δική μας επιπτώσεις στο περιβάλλον. Η λίπανση των δέντρων υπόγεια μειώνει τη διάβρωση, την εξάτμιση και την απορροή λιπασμάτων. Εκτός, βαθιά ρίζα σίτιση στοχεύει το δέντρο και όχι τα επιφανειακά ζιζάνια.

Καλέστε το Borst Landscape & Design για να δώσετε στην αυλή σας τη φροντίδα που χρειάζεται. Επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίαςή καλέστε μας στο (201) 581-8076.

Schreibe einen Kommentar