Η υπηρεσία κοπής γκαζόν Borst’s και η συντήρηση είναι εκεί για εσάς όλο το χρόνο

2
Η υπηρεσία κοπής γκαζόν Borst’s και η συντήρηση είναι εκεί για εσάς όλο το χρόνο

σέρβις κοπής γκαζόν

Υπάρχουν περισσότερα στο δικό μας σέρβις και συντήρηση κοπής γκαζόν από το να πηδάς σε ένα χλοοκοπτικό.

Αυτό μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά ακούστε μας – το κούρεμα είναι και επιστήμη και τέχνη. Πολλοί περιβαλλοντικοί παράγοντες παίζουν ρόλο όταν καλλιεργείτε ένα υπέροχο γκαζόν. του Μπορστ υπηρεσία κοπής γκαζόν ξεχωρίζει μεταξύ των ανταγωνιστών μας επειδή η προσοχή μας στη λεπτομέρεια είναι πιο βαθιά από τους περισσότερους. Οι ειδικοί μας στη φροντίδα του γκαζόν είναι κηπουροί, όχι απλώς αναβάτες χλοοκοπτικών. Βλέπουν ένα γκαζόν ολιστικά, μέχρι τις ρίζες. Τύπος εδάφουςτα μοτίβα ανάπτυξης των φυτών και τα σωστά προγράμματα κλαδέματος μπαίνουν στο παιχνίδι.

Αφήστε μας να φέρουμε το γκαζόν σας σε σχήμα αυτή τη σεζόν. Καλέστε το Borst Landscape & Design στο (201) 581-8076 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας.

Το κόψιμο χόρτου διαφέρει από εποχή σε εποχή;

Ναι μάλιστα! Κάθε εποχή παρουσιάζει ένα διαφορετικό σύνολο προκλήσεων. Η θερμοκρασία και η βροχόπτωση επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό το πόσο συχνά και πόσο ψηλά μας υπηρεσία κοπής γκαζόν θα σου κόψει το γρασίδι. Το μόνο στοιχείο που είναι εξίσου σημαντικό όλο το χρόνο είναι η συνέπεια. Χρειάζεται προσπάθεια και δέσμευση για την ανάπτυξη ενός καλά περιποιημένου χλοοτάπητα, και έχουμε μόνο το πλήρωμα για τη δουλειά.

Καθαρίστε τον δρόμο για την ανάπτυξη την άνοιξη (Μάρτιος – Μάιος)

Στο Borst, το δικό μας υπηρεσία κοπής γκαζόν παίρνει συνθήματα από τη φύση. Όταν αρχίσουν να ανθίζουν οι πρώτοι νάρκισσοι και υάκινθοι, οι ειδικοί μας στη φροντίδα του γκαζόν θα καθαρίσουν την αυλή σας από τα υπολείμματα του χειμώνα, ώστε να αναπτυχθούν νέοι βλαστοί. Υπάρχουν μερικές προϋποθέσεις πριν από το ανοιξιάτικο κούρεμα. Το κυριότερο μεταξύ αυτών είναι αποκολλώντας.

Το Thatch περιγράφει τη συσσώρευση νεκρού χόρτου, φύλλων και κλαδιών που συσσωρεύονται ανάμεσα στα δόρατα του ζωντανού χόρτου. Έχοντας μερικοί Το thatch είναι καλό — υπάρχει ένα γλυκό σημείο κάπου μεταξύ μισής ίντσας και ίντσας. Η υπερβολική ποσότητα, ωστόσο, μπορεί να καταπνίξει τη νέα ανάπτυξη και να δυσκολέψει τον αέρα, το νερό και τα θρεπτικά συστατικά να φτάσουν στις ρίζες. Έτσι, την άνοιξη, ξεκολλάμε το πρώτο πράγμα. Τότε το δικό μας υπηρεσία κοπής γκαζόν είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

Το καλοκαίρι, η ανθεκτικότητα στην ξηρασία είναι κλειδί (Ιούνιος – Αύγουστος)

Η βροχόπτωση μπορεί να είναι σπάνια κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών της κομητείας Μπέργκεν. Για να προστατεύσουμε τη βάση και το χώμα από τον καυτό ήλιο, αυξάνουμε το ύψος του θερισμού μας το καλοκαίρι. Πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι σημαντικό να μην κόβετε το γκαζόν σας πολύ κοντό οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αποσπασματικές καφέ κηλίδες. Ο βασικός κανόνας του κουρέματος είναι: κόβετε το πάνω τρίτο των λεπίδων του γρασιδιού κάθε φορά που κόβετε. Την άνοιξη και το καλοκαίρι, υπάρχει τόση νέα ανάπτυξη που συνιστάται εβδομαδιαίο πάσο με το χλοοκοπτικό.

Φθινόπωρο: Προετοιμασία για ξεκούραση (Σεπτέμβριος – Νοέμβριος)

Μόλις μπει το φθινόπωρο, η ανάπτυξη του γρασιδιού επιβραδύνεται καθώς προετοιμάζεται για τον χειμερινό λήθαργο. Σταδιακά, αυξάνουμε το ύψος κοπής για να μειώσουμε το άγχος στη βάση καθώς ξεχειμωνιάζουν. Εκτός από το κούρεμα, αερίζουμε το χώμα κατά τη διάρκεια της πτώσης, μια κίνηση που βοηθά στην αποφυγή συμπίεσης του εδάφους καθώς το έδαφος παγώνει.

Δώσε το Borst’s Πρόγραμμα σέρβις και συντήρησης κοπής γκαζόν a Δοκιμάστε αυτή τη σεζόν

Έχουμε τις δεξιότητες, την εκπαίδευση και τον εξοπλισμό για να κάνουμε τη δουλειά σωστά, και έχουμε τα βραβεία για να το αποδείξουμε. Καλέστε μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες του γκαζόν σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο (201) 581-8076 ή στο δικό μας ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας.

Εικόνα από Rudy και Peter Skitterians από Pixabay

Schreibe einen Kommentar