Η φυσική φροντίδα του γκαζόν είναι ο καλύτερος τρόπος

1
Η φυσική φροντίδα του γκαζόν είναι ο καλύτερος τρόπος

φυσικό-γκαζόν-φροντίδα

Δώστε στο γρασίδι σας βιολογική ώθηση με τις βραβευμένες υπηρεσίες περιποίησης φυσικού γκαζόν από την Borst!

Ανησυχείτε για τη χρήση επικίνδυνων χημικών ουσιών και σπρέι για τη θεραπεία του γκαζόν σας; Ίσως σκέφτεστε τις περιβαλλοντικές σας επιπτώσεις ή ανησυχείτε για την ευημερία της οικογένειάς σας και των κατοικίδιων σας. Η ανησυχία σας είναι βάσιμη. Αν και τα φυτοφάρμακα, τα συνθετικά λιπάσματα και τα ζιζανιοκτόνα μπορεί να φαίνονται σαν μια καλή επιλογή για μια όμορφη αυλή, μπορείτε να έχετε υπέροχους εξωτερικούς χώρους σε ισορροπία με τη φύση μέσω μιας διαφορετικής προσέγγισης. Ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες περιποίησης φυσικού γκαζόν από την Borst Landscape & Design.

Ένας ειδικός στο Borst είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα παχύ και υγιές γκαζόν. Καλέστε μας σήμερα στο (201) 581-8076 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας μας.

Οργανικές πρακτικές: Ένας πιο υγιεινός τρόπος ζωής

Όσον αφορά τους εξωτερικούς σας χώρους, θέλετε την καλύτερη, πιο αποτελεσματική φροντίδα. Θέλετε όμως και το καλύτερο για την οικογένειά σας. Η κοινή πρακτική του κλάδου είναι να καλύπτετε το γκαζόν σας με μια σειρά από επικίνδυνα χημικά. Γιατί να μην συνεργαστείτε με τη φύση; Το πρόγραμμα περιποίησης του φυσικού γκαζόν δίνει έμφαση στην οργανική λίπανση, τον φυσικό αερισμό, τη διέγερση των ριζών και τον φυσικό έλεγχο της αχύρου. Επιπλέον, η βραβευμένη υπηρεσία μας βελτιώνει πραγματικά την κατάσταση του εδάφους σας προωθώντας την υγιέστερη και ισχυρότερη ανάπτυξη των ριζών.

Η αλήθεια είναι ότι η βιολογική φροντίδα του γκαζόν είναι απλώς πιο ασφαλής – για το έδαφος, το νερό, τα φυτά, τα ζώα και τους ανθρώπους. Η βιολογική φροντίδα γκαζόν από τους ειδικούς της Borst σημαίνει ότι φροντίζουμε περισσότερα από την περιουσία σας. Φροντίζουμε την οικογένειά σας, τα κατοικίδιά σας και το μεγαλύτερο, διασυνδεδεμένο περιβάλλον. Το „βιολογικό“ δεν είναι απλώς μια μοντέρνα λέξη για εμάς. Προσφέρουμε την καλύτερη σχολαστική περιποίηση φυσικού γκαζόν για περισσότερα από 30 χρόνια.

Το υγιές έδαφος είναι το κλειδί για ένα υγιές γκαζόν

Γνωρίζατε ότι τα συνθετικά λιπάσματα έχουν μεγάλη περιβαλλοντική επίπτωση? Είναι εξαιρετικά διαλυτά και μπορούν να εκπλυθούν στα υπόγεια ύδατα και σε άλλες πηγές νερού, οδηγώντας σε μόλυνση. Επιπλέον, τα συνθετικά λιπάσματα μπορούν να επηρεάσουν τους μικροοργανισμούς στο έδαφος. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της οργανικής ύλης, οξίνιση και ανθυγιεινό έδαφος.

Ένα μεγάλο μέρος ενός υγιούς περιβάλλοντος για την ανάπτυξη των φυτών είναι το υγιές έδαφος.

Η επιστημονική προσέγγιση Borst λειτουργεί σε συνεννόηση με το σύστημα της φύσης των ενσωματωμένων ελέγχων και ισορροπιών. Προετοιμάζουμε προσεκτικά το χώμα σας για να λάβετε τα μικροβιακά οφέλη του φυσικού μας προγράμματος περιποίησης γκαζόν. Αργότερα, καθώς τα βιοδιασπώμενα, οργανικά λιπάσματα μας διασπώνται, απελευθερώνουν θρεπτικά συστατικά και βελτιώνουν ουσιαστικά τη δομή του εδάφους, γεγονός που αυξάνει την ικανότητά του να συγκρατεί νερό και θρεπτικά συστατικά.

Φυσική φροντίδα γκαζόν σημαίνει υγιή φυτά: Από τις ρίζες και πάνω!

Επιπλέον, η φυσική φροντίδα του γκαζόν προάγει πιο υγιή ριζικά συστήματα, τα οποία βελτιώνουν την κατανομή και την κατακράτηση του νερού. Χρησιμοποιούμε φυσικά μέσα αερισμού έτσι ώστε τα ριζικά συστήματα να μπορούν να επεκταθούν φυσικά. Οι ρίζες σε ένα αεριζόμενο γκαζόν μπορούν να έχουν καλύτερη πρόσβαση στο απαραίτητο οξυγόνο που χρειάζονται για να απορροφήσουν το νερό. Επιπλέον, ένα θεμελιώδες ισχυρό ριζικό σύστημα κάνει το γρασίδι σας καλύτερο στην καταπολέμηση της οσφυϊκής νόσου και στην καταπολέμηση του στρες από την ξηρασία.

Η βιολογική φροντίδα γκαζόν από την Borst είναι:

  • Φυσικός
  • Πλήρως προσαρμόσιμο
  • Αποτελεσματικός

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας από εμπειρογνώμονες πίσω μας, η Borst Landscape & Design είναι αυτός που μπορείτε να βασιστείτε για ένα υπέροχο, υγιές γρασίδι στην κομητεία Bergen, NJ. Η επιλογή φυσικής φροντίδας γκαζόν φέρνει το γκαζόν σας, τους αγαπημένους σας και το περιβάλλον σε καλά χέρια. Μπορείτε να καθίσετε και να το αφήσετε στους ηγέτες της βιολογικής φροντίδας γκαζόν.

Καλέστε μας σήμερα στο (201) 581-8076 ή επικοινωνήστε μαζί μας online.

Schreibe einen Kommentar