Η φύτευση σπόρων χόρτου το φθινόπωρο είναι το καλύτερο!

2
Η φύτευση σπόρων χόρτου το φθινόπωρο είναι το καλύτερο!

φύτευση σπόρων χόρτου το φθινόπωρο

Βεβαιωθείτε ότι το γκαζόν σας είναι υπέροχο την επόμενη άνοιξη φυτεύοντας σπόρους χόρτου το Φθινόπωρο με τον Borst

Η φύτευση σπόρων χόρτου το φθινόπωρο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξασφαλίσετε ένα πλούσιο και χαρούμενο γκαζόν την επόμενη Άνοιξη! Από τα τέλη του καλοκαιριού έως τις αρχές του φθινοπώρου είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να φυτέψετε σπόρους χόρτου στο Νιου Τζέρσεϊ. Γιατί;

Επειδή οι θερμοκρασίες του εδάφους και του αέρα είναι ακόμα αρκετά ζεστές και οι βροχοπτώσεις τείνουν να αυξάνονται αυτή την εποχή του χρόνου. Επιπλέον, τα καταφέρατε με τη ζέστη και τις πιθανές ξηρασίες του καλοκαιριού που μπορεί να είναι τεράστιοι στρεσογόνοι παράγοντες για τα φυτά. Γι‘ αυτό τα μέσα Αυγούστου με αρχές Οκτωβρίου θεωρείται η βέλτιστη περίοδος για φύτευση σπόρων χόρτου.

Ο σπόρος έχει αρκετό χρόνο για να βλαστήσει και να γίνει χαρούμενο μωρό γρασίδι πριν χρειαστεί να αδρανήσει για το χειμώνα.

Επικοινωνήστε με το Borst Landscape & Design σήμερα για να μιλήσετε για το γκαζόν των ονείρων σας και γιατί η φύτευση γρασιδιού τώρα είναι κατάλληλη για την ιδιοκτησία σας!

Καλέστε μας στο (201)581-8076 ή επικοινωνήστε Σε σύνδεση.

Φθινοπωρινή σπορά χόρτου: δεν είναι μόνο για κατεστραμμένους χλοοτάπητες

Ακόμη και οι πιο καλά συντηρημένοι χλοοτάπητες έχουν συχνά ένα προβληματικό σημείο όπου χρειάζονται λίγη επιπλέον φροντίδα. Στην πραγματικότητα, στο Borst, σας συνιστούμε να επιτηρείτε το γκαζόν σας κάθε χρόνο, ακόμα κι αν δεν έχει υποστεί ζημιά.

Η επάλειψη είναι η διαδικασία διάδοσης σπόρων χόρτου σε εγκατεστημένο χλοοτάπητα. Έχουμε πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στη διατήρηση του χλοοτάπητα πλούσιου και υγιούς στο NJ. Γνωρίζουμε ότι καθώς τα φυτά χόρτου μεγαλώνουν μπορεί να χάσουν πάχος. Το overseeding γεμίζει τις λεπτές κηλίδες και αποτρέπει τη βλάστηση των ζιζανίων. Ένα πλούσιο, χοντρό γκαζόν είναι το καλύτερο.

Επωφεληθείτε από τις βέλτιστες συνθήκες ανάπτυξης του Φθινοπώρου και ξεκουραστείτε όλο το χειμώνα γνωρίζοντας ότι το γκαζόν σας θα μεγαλώσει κατάφυτο την επόμενη Άνοιξη.

Εάν χάσετε το ιδανικό παράθυρο, η λανθάνουσα σπορά αργότερα το Φθινόπωρο μπορεί να είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή. Ονομάζεται λανθάνουσα σπορά επειδή ο σπόρος του γρασιδιού θα πέσει σε χειμερία νάρκη κατά τη διάρκεια των παγωμένων μηνών και θα αναπτυχθεί όσο ζεσταίνουν οι θερμοκρασίες, μαζί με τον καθιερωμένο χλοοτάπητα σας.

Δεν είναι όλοι οι σπόροι ίδιοι

Η επιλογή του σωστού μείγματος σπόρων είναι ζωτικής σημασίας. Όπως κάθε φυτό, τα χόρτα έχουν διαφορετικές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν για την υγεία και την ανάπτυξή τους. Ορισμένες ποικιλίες ανέχονται τη σκιά ενώ άλλες όχι, και η σύνθεση του εδάφους σας είναι μια κατάσταση που πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη. Τα χόρτα διαφέρουν ακόμη και ως προς την ανοχή της θερμοκρασίας και το πόσο νερό χρειάζονται.

Ενώ τα περισσότερα μείγματα σπόρων περιέχουν περισσότερα από ένα είδη γρασιδιού, ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν πολλαπλές συνθήκες καλλιέργειας, είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία τοπίου για να βεβαιωθείτε ότι το γρασίδι σας θα είναι ευχαριστημένο με τις μοναδικές συνθήκες της αυλής σας!

Άλλες σκέψεις κατά τη φύτευση σπόρων χόρτου

Υπάρχουν άλλα πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν φυτεύετε σπόρους χόρτου το Φθινόπωρο. Η προετοιμασία του εδάφους, η εξασφάλιση της σποράς στο σωστό βάθος για επιτυχή βλάστηση, η σωστή σάπια φύλλα και το πότισμα είναι επίσης κρίσιμα για την επιβίωση του χόρτου σας. Η συνεργασία με τη βραβευμένη ομάδα του Borst σάς επιτρέπει να σηκώσετε τα πόδια σας και να καθίσετε με σιγουριά ότι η δουλειά θα γίνει σωστά.

Από τις δοκιμές του εδάφους μέχρι τη φύτευση, τις απόλυτα φυσικές τεχνικές λίπανσης μέχρι το δικό μας υπηρεσίες συντήρησης χλοοτάπηταη συνεργασία με την ομάδα ειδικών μας είναι ο καλύτερος τρόπος για να είστε σίγουροι ότι το γκαζόν σας θα είναι πλούσιο και πράσινο για τα επόμενα χρόνια.

Καλέστε σήμερα τη Borst στο (201)581-8076 ή επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας.

Πηγές: https://njaes.rutgers.edu/fs584/

Φωτογραφία από Linus Lorentzen επί Ξεβιδώστε

Schreibe einen Kommentar