Η Square Mile Farms έχει τώρα περισσότερες από 60 αστικές φάρμες σε περισσότερες από 25 τοποθεσίες — City Farmer News

2
Η Square Mile Farms έχει τώρα περισσότερες από 60 αστικές φάρμες σε περισσότερες από 25 τοποθεσίες — City Farmer News

«Για τους εργοδότες, η αστική γεωργία μπορεί να αναζωογονήσει το εργασιακό περιβάλλον, αποτελώντας σημαντικό μέρος της αφήγησης για την επιστροφή στο γραφείο μετά από μήνες εργασίας από το σπίτι».

Της Sarah OBeirne
FMJ
4 Φεβρουαρίου 2022

Απόσπασμα:

Η εταιρεία, που ιδρύθηκε από τους Patrick Dumas και Johnno Ransom, εμπλουτίζει τις ζωές των κατοίκων της πόλης από το 2018. Οι δύο ιδρυτές, που ήταν στελέχη της πόλης, εμπνεύστηκαν από μια επίσκεψη στον Πύργο Heron, όπου έβλεπαν τεράστιες ποσότητες γκρι κτίρια είδαν τις τεράστιες δυνατότητες να μεταμορφώσουν το γκρι σε πράσινο βάζοντας αγροκτήματα στην καρδιά του αστικό τοπίου. Ήταν εδώ στην καρδιά της πόλης του Λονδίνου –από όπου πήρε το όνομά της η Square Mile Farms– ξεκίνησε το εγχείρημα, με στόχο την παραγωγή τροφής για πελάτες που βρίσκονται σε τετραγωνικό μίλι γύρω από το αγρόκτημα.

Έκτοτε, η Square Mile Farms δίνει τη δυνατότητα σε εταιρείες και ανθρώπους να ζήσουν πιο υγιεινές, πιο βιώσιμες ζωές πουλώντας ή ενοικιάζοντας αρθρωτούς εύκαμπτους αγροτοίχους, ανεξάρτητες εξέδρες και δημιουργώντας ειδικά σχέδια. Η εταιρεία χρησιμοποιεί υπερσύγχρονα κατακόρυφα, υδροπονικά (καλλιέργεια χωρίς χώμα) συστήματα για την καλλιέργεια φρέσκων τροφίμων σε εσωτερικούς χώρους όλο το χρόνο, μεγιστοποιώντας την περιοχή καλλιέργειας ελαχιστοποιώντας παράλληλα τη χρήση νερού και ενέργειας. Τα αγροκτήματα καλλιεργούν έως και 40 διαφορετικές καλλιέργειες, που περιλαμβάνουν μια ποικιλία προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων φυλλωδών χόρτων, βοτάνων και φύλλων σαλάτας, τα οποία μπορούν να συγκομίζονται κάθε δύο εβδομάδες.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.

Schreibe einen Kommentar