Καλύτερες κριτικές για ποντικοφάρμακο: Τι σκοτώνει τον αρουραίο αμέσως;

1
Καλύτερες κριτικές για ποντικοφάρμακο: Τι σκοτώνει τον αρουραίο αμέσως;

Οι αρουραίοι σας ξεσηκώνουν τα νεύρα μέσα στη νύχτα και μεταδίδουν επικίνδυνες ασθένειες στην οικογένειά σας. Και χρησιμοποιώντας το καλύτερο ποντικοφάρμακο είναι πώς να σκοτώσετε τους αρουραίους αμέσως.

Μεταξύ των δοκιμασμένων προϊόντων μας, θεωρούμε Ψήγματα τρωκτικοκτόνων Ramik το καλύτερο δόλωμα αρουραίων.

Είναι ένα δηλητήριο βραδείας δράσης, πιο ασφαλές στη χρήση και λαμβάνεται περίπου 5 ημέρες πριν τεθεί σε εφαρμογή το αντιπηκτικό Diphacinone. Μπορείτε να είστε σίγουροι χρησιμοποιώντας αυτό το δολοφόνο αρουραίων σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους για το χαρακτηριστικό του που είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες.

7 καλύτεροι δολοφόνοι αρουραίων που πρέπει να γνωρίζετε

Ψήγματα τρωκτικοκτόνων Ramik – Καλύτερο συνολικά

Το ποντικοφάρμακο Ramik Rodenticide Nuggets είναι το προϊόν που προτιμάται περισσότερο από ιδιοκτήτες νοικοκυριών που αναζητούν ένα προσιτό δηλητήριο βραδείας δράσης.

Το δηλητήριο έρχεται με τη μορφή του αντιπηκτικού Diphacinone. Είναι σχεδιασμένο να μην διαλύεται σε υγρό καιρό, ώστε να μπορείτε να το βάλετε έξω από το σπίτι και ακόμη και σε μια βροχερή μέρα.

Εκτιμούμε επίσης το μέγεθος της συσκευασίας – έως 20 λίβρες, που σημαίνει ότι έχετε άφθονο ξαναγέμισμα για τα εφάπαξ δολώματα.

Μετά από τρεις ή πέντε ημέρες, μπορείτε να ψάξετε γύρω σας για νεκρούς αρουραίους. Η εμπειρία μας αποκαλύπτει ότι οι αρουραίοι συχνά διψούν μετά την πέψη του δηλητηρίου.

Ωστόσο, η φόρμουλα βραδείας δράσης προκαλεί επίσης κάποια ενόχληση όταν δεν μπορείτε να βρείτε μερικούς αρουραίους μέχρι να βρωμίσουν.

Τι μας αρέσει;

 • Μια μεγάλη και οικονομική τσάντα
 • Αδιάβροχα pellets
 • Το ποιοτικό μείγμα δημητριακών με γεύση ψαριού

Τι μπορεί να βελτιωθεί;

 • Ακατάστατη εξάπλωση λόγω μικρών μεγεθών
 • Δεν περιλαμβάνεται δόλωμα

Tomcat Bait Chunx Pail 4 LB – Το καλύτερο για τους αρουραίους στέγης

Εάν δεν μπορείτε να νιώσετε αρκετά υπομονετικοί για να περιμένετε 5 ημέρες, μπορείτε να δοκιμάσετε το Tomcat Bait Chunx Pail 4 LB ταχείας δράσης.

Αυτό το δηλητήριο περιέχει μια οξεία ενεργή τοξίνη – βρωμεθαλίνη. Θα σταματήσει γρήγορα την εγκεφαλική δραστηριότητα των αρουραίων με λίγη έκθεση, προκαλώντας το θάνατο των τρωκτικών μετά από δύο ημέρες ή ακόμα πιο γρήγορα με έναν μικρό αρουραίο.

Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το δηλητήριο για αρουραίους στέγης, πιστεύοντας ότι έχει περιεχόμενο χαμηλής περιεκτικότητας σε κερί, χωρίς υγρασία και ανθεκτικό στη μούχλα. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε όταν τοποθετείτε το δηλητήριο σε πυκνά σημεία όπως πάνω από το ντουλάπι ή μέσα σε σωλήνα.

Για να μην αναφέρουμε, υπάρχουν τρύπες, ώστε να μπορείτε να τις τοποθετήσετε σε δολωματικό σταθμό εύκολα ή να ασφαλιστείτε με καρφιά και σύρμα.

Ωστόσο, θα θελήσετε να προσέχετε τα άτακτα κατοικίδιά σας, επειδή η φόρμουλα γρήγορης κατάρρευσης μπορεί επίσης να είναι επιβλαβής για τα ζώα μόλις χωνευτούν.

Τι μας αρέσει;

 • Γρήγορο νοκ ντάουν σε δύο ή τρεις ημέρες
 • Γεύση καλής ποιότητας ελκυστική για τους αρουραίους
 • Ευκολία τοποθέτησης σε δολωματικό σταθμό

Τι μπορεί να βελτιωθεί;

 • Πιθανώς επιβλαβές για άλλα ζώα
 • Λίγο μεγάλο σχήμα

JT Eaton 166004 709-PN Μπλοκ δολώματος – Καλύτερος προϋπολογισμός

Το JT Eaton 166004 709-PN Bait Block είναι μια εναλλακτική λύση στο Ramik Rodenticide Nuggets από άποψη κόστους.

Στην ίδια κατηγορία τιμής, αυτό το τρίτο ποντικοφάρμακο περιέχει μια συσκευασία 9 λιβρών με μεγάλα κομμάτια. Αυτό το μέγεθος θα σας φανεί χρήσιμο εάν έχετε έναν μεγάλο κήπο για να τους προστατεύσετε από τους γκουρμέ αρουραίους.

Τα μεγάλα σχήματα με μια τρύπα σημαίνουν ότι μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε ένα μπλοκ ανά δόλωμα και να ξεγελάσετε περισσότερους αρουραίους.

Ωστόσο, το JT Eaton είναι λιγότερο αποτελεσματικό από το προϊόν Ramik. Έχει μια μικρή ποσότητα Διφακινόνης, η οποία μπορεί να σκοτώσει μικρά τρωκτικά μόνο μετά από πέντε έως επτά ημέρες.

Τι μας αρέσει;

 • Προσιτη τιμη
 • Μεγάλοι και εύκολοι στην τοποθέτηση μπλοκ
 • Γεύση φυστικοβούτυρου ελκυστική στους αρουραίους

Τι μπορεί να βελτιωθεί;

 • Αφιερώστε χρόνο για να είστε αποτελεσματικοί
 • Δεν είναι αδιάβροχο

d-Con Corner Fit Mouse Poison Bait Station – Βέλτιστη ευκολία χρήσης

Το καλύτερο σημείο πώλησης του d-Con Corner Fit Mouse Poison Bait Station είναι ότι συνοδεύεται από ένα προσυσκευασμένο σταθμό. Είναι έτοιμο για χρήση μπροστά από οποιονδήποτε χώρο υποδοχής.

Αυτό το δόλωμα έχει μια καθαρή και ορατή κορυφή, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε πού τοποθετείται και εάν το δόλωμα τσιμπολογείται ή τρώγεται.

Επιπλέον, η μικρή κατασκευή το καθιστά ανθεκτικό στην παραβίαση στα περίεργα κατοικίδια, δεδομένου ότι δεν μπορούν να φτάσουν στο δηλητήριο με τη μύτη και τα πόδια τους.

Ωστόσο, θα θέλετε να το βάλετε με ασφάλεια μακριά από τα κατοικίδια ζώα.

Όσον αφορά τη φόρμουλα, μόνο ένα τάισμα μπορεί να κάνει το κόλπο. Το πιο ενεργό συστατικό είναι η χοληκαλσιφερόλη – μια απελευθέρωση ασβεστίου που σκοτώνει τους αρουραίους μέσα σε τρεις ημέρες.

Μέχρι στιγμής, όλα καλά, αλλά το δηλητήριο είναι μιας χρήσης, που σημαίνει ότι δεν πρέπει να το χρησιμοποιείτε σε εξωτερικούς χώρους.

Τι μας αρέσει;

 • Ένα προσυσκευασμένο δόλωμα
 • Φόρμουλα χοληκαλσιφερόλης ταχείας δράσης
 • Ανθεκτικό σε παραβίαση για παιδιά και μεγάλα κατοικίδια

Τι μπορεί να βελτιωθεί;

 • Μόνο για εσωτερικούς χώρους
 • Δεν ξαναγεμίζεται

EcoClear Products 620101 – Καλύτερο Ανθρώπινο Δηλητήριο

Το όνομά του συνεπάγεται το γεγονός ότι το EcoClear Products 620101 είναι ένα προϊόν χωρίς δηλητήρια για χρήση στο σπίτι σας. Εννοούμε ότι αυτό το δηλητήριο είναι αποτελεσματικό μόνο σε αρουραίους και ποντίκια παρά σε άλλα ζώα.

Αυτή η επιβεβαίωση οφείλεται στο ότι όλα τα τρωκτικά θα απορροφούν νερό μέσω του κατώτερου εντέρου, διαφορετικό από το πεπτικό σύστημα των ανθρώπων και άλλων ζώων.

Όταν οι αρουραίοι αφομοιώνουν τα προϊόντα EcoClear, οι υποδοχείς που μοιάζουν με τρίχες μπλοκάρονται και οι αρουραίοι θα πεθάνουν από τη δίψα.

Εάν τα κατοικίδιά σας προσλάβουν κατά λάθος το δηλητήριο, βεβαιωθείτε ότι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πολλά γλυκά νερά.

Μόνο μία συνεισφορά στον κατασκευαστή είναι ότι θα πρέπει να προσθέσουν περισσότερη γεύση, καθώς, προς το παρόν, μπορούμε να δούμε ότι οι αρουραίοι δύσκολα τρώνε το δηλητήριο χωρίς να το ανακατέψουν με κάποια τροφή.

Τι μας αρέσει;

 • Πέλλετ που απλώνονται εύκολα
 • Όχι ακριβή τσάντα
 • Ασφαλές για άλλα ζώα και ανθρώπους

Τι μπορεί να βελτιωθεί;

 • Όχι ελκυστική γεύση
 • Αργή υποκριτική

Motomco Tomcat Poison – Καλύτερο Poison ταχείας δράσης

Όπως το άλλο δηλητήριο Tomcat Bait Chunx που παρουσιάστηκε παραπάνω, το Motomco Tomcat Rat Poison περιέχει βρωμεθαλίνη – αυτό που σκοτώνει τους αρουραίους αμέσως. Αυτή η οξεία τοξίνη δείχνει την επίδρασή της μέσα σε δύο ημέρες.

Αν και το δηλητήριο χρειάζεται περισσότερες από μία δόσεις, είμαστε σίγουροι ότι οι αρουραίοι θα επέστρεφαν για να αφομοιώσουν το Motomco Tomcat Poison. Η γεύση βρώμης και δημητριακών είναι ορεκτική για τα τρωκτικά.

Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το δηλητήριο σε εσωτερικούς χώρους γιατί είναι λιγότερο αποτελεσματικό εάν είναι υγρό.

Μόλις οι αρουραίοι πάρουν αρκετές τοξίνες, θα σταματήσουν να τρώνε και θα πεθάνουν σύντομα. Μπορείτε να βρείτε τους νεκρούς κοντά στις πηγές νερού.

Υπάρχει πιθανότητα να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το δηλητήριο την πρώτη φορά, αλλά μπορείτε να αποθηκεύσετε το υπόλοιπο για το μέλλον εάν οι αρουραίοι επιστρέψουν. Θυμηθείτε να το αποθηκεύετε σε αεροστεγές δοχείο και μακριά από τα παιδιά.

Τι μας αρέσει;

 • Άφθονο πέλλετ
 • Γρήγορη δράση σε αρουραίους
 • Ορεκτική γεύση βρώμης και δημητριακών

Τι μπορεί να βελτιωθεί;

 • Λιγότερο αποτελεσματικό όταν είναι υγρό
 • Δεν είναι ασφαλές για άλλα ζώα

Victor Fast-Kill Brand Refillable Rat Poison – Καλύτερος σχεδιασμός

Το τελευταίο ποντικοφάρμακο που εισήχθη είναι το Victor Fast-Kill Brand Refillable Rat Poison. Αξίζει μια θέση στη λίστα λόγω του συναρπαστικού σχεδιασμού.

Όπως μπορείτε να δείτε στο εξώφυλλό του, το προϊόν έχει ένα μεγάλο διαφανές μπλοκ δολώματος με διπλές εισόδους. Απλώς γεμίστε τα με σφαιρίδια και σύρετε το κάλυμμα για να τα κλειδώσετε από παιδιά ή περίεργα κατοικίδια.

Θυμηθείτε να αφαιρέσετε τα νεκρά τρωκτικά και τα υπολείμματα ποντικών δηλητηρίων πριν ξαναγεμίσετε το σταθμό με νέα δολώματα.

Η φόρμουλα Bromethalin λειτουργεί ως αντιπηκτικό ταχείας δράσης για να σκοτώνει αρουραίους σε μια θανατηφόρα δόση. Χρειάζονται μόνο δύο νύχτες.

Ο μόνος λόγος που μπορεί να σας εμποδίσει να αγοράσετε το ποντικοφάρμακο Victor είναι η ακριβή ετικέτα του.

Τι μας αρέσει;

 • Περιλαμβάνεται δολωματικός σταθμός με δύο εισόδους
 • Σχεδιασμός με κλειδαριά ασφαλείας για τα παιδιά
 • Το γρήγορο αποτέλεσμα μετά από δύο νύχτες

Τι μπορεί να βελτιωθεί;

 • Ακριβός
 • Μυρίζει αν υπάρχει ένας νεκρός αρουραίος μέσα

Πρακτικές Ασφαλείας του Rat Poison

Λίγο πολύ, τα ποντικοφάρμακα μπορούν να προκαλέσουν βλάβη σε ανθρώπους και ζώα που εκτίθενται κατά λάθος σε αυτά.

Για να χρησιμοποιήσετε το δηλητήριο με ασφάλεια, θα πρέπει:

 • Μην χρησιμοποιείτε μη αδιάβροχα προϊόντα σε εξωτερικούς χώρους για να αποτρέψετε τη διάλυσή τους στο έδαφος ή στο νερό.
 • Φοράτε γάντια ενώ τοποθετείτε τις παγίδες.
 • Πλύνετε τα χέρια σας προσεκτικά μετά.
 • Αποθηκεύστε το αχρησιμοποίητο δηλητήριο σε αεροστεγές σακούλα και στο γκαράζ για να το κρατήσετε από περίεργα παιδιά και κατοικίδια.
 • Πηγαίνετε στο γιατρό όταν εσείς ή τα κατοικίδιά σας πάρετε το δηλητήριο.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο ποντικοφάρμακο;

Ξεκινήστε γνωρίζοντας τους τύπους του ποντικοφάρμακου

Τα περισσότερα ποντικοφάρμακα αναστέλλουν το αίμα και σκοτώνουν τους αρουραίους από το εσωτερικό μετά από 2 ή 3 ημέρες. Απλώς πρέπει να τα ανακατέψετε με λίγη τροφή που περίσσεψε και να περιμένετε να τα χωνέψουν τα κουρασμένα ζώα.

Ωστόσο, έρχονται σε διαφορετικούς τύπους, που κάνουν έναν πιο ευνοϊκό από άλλους, για παράδειγμα:

Απελευθερωτές ασβεστίου

Οι απελευθερωτές ασβεστίου θα απελευθερώσουν ασβέστιο στην κυκλοφορία του αίματος των αρουραίων για να διακόψουν τη λειτουργία των εσωτερικών οργάνων τους. Χωρίς σωστές σωματικές λειτουργίες, οι αρουραίοι θα πεθάνουν με 1 δόση μετά από αρκετές ημέρες – με βάση την ποσότητα που χωνεύουν.

Οξείες Τοξίνες

Όπως ο πρώτος τύπος ποντικοφάρμακου, οι οξείες τοξίνες διεισδύουν επίσης στην κυκλοφορία του αίματος και σκοτώνουν τα τρωκτικά με λιγότερη ακαταστασία.

Ωστόσο, χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να εφαρμοστεί. Οι τοξίνες απελευθερώνουν μόνο μια μικρή ποσότητα και για λίγο έως ότου το δηλητηριώδες αίμα είναι θανατηφόρο.

Αντιπηκτικά

Ποιο δηλητήριο σκοτώνει τους αρουραίους αμέσως; Είναι αντιπηκτικό – αραιωτικό του αίματος. Όταν τα τρωκτικά λαμβάνουν αντιπηκτικά, αυτός ο δολοφόνος αρουραίων εμποδίζει την πήξη του αίματός τους, με αποτέλεσμα εσωτερική αιμορραγία μέχρι θανάτου.

Αυτό το τρωκτικοκτόνο είναι το λιγότερο συνιστώμενο επειδή έχει κακά αποτελέσματα για την καλή διαβίωση των κατοικίδιων ζώων ή ακόμη και των ατόμων που πετούν τα πτώματα των αρουραίων.

Να γνωρίζετε τις πιθανές επιπτώσεις στον άνθρωπο

Τα ποντικοφάρμακα παρασκευάζονται σε διαφορετικές γεύσεις ελκυστικές για τα τρωκτικά – δυστυχώς, τα οικόσιτα ζώα σας μπορεί επίσης να αισθάνονται ενδιαφέρον για αυτές τις γεύσεις. Ακόμη χειρότερα, πολλά παιδιά τα μπερδεύουν με καραμέλες.

Θα πρέπει να διαβάζετε προσεκτικά τις προειδοποιητικές ετικέτες. Ακόμη και αν επιβεβαιωθεί ότι ορισμένα ποντικοφάρμακα είναι μη τοξικά για τον άνθρωπο και άλλα ζώα, η τυχαία έκθεση προκαλεί έξαψη ή πτώση της αρτηριακής πίεσης.

Επιθεωρήστε πόσο καιρό δρα το Poison

Τα προϊόντα ταχείας δράσης, φυσικά, νικούν τα τρωκτικά πολύ γρήγορα – μόνο μέσα σε 2 ημέρες. Ωστόσο, προτείνουμε τη χρήση αυτής της θεραπείας μόνο για σημαντικές προσβολές.

Οι αρουραίοι είναι εξαιρετικά έξυπνοι. Θα μάθουν όταν άλλοι αρουραίοι φαίνονται ξαφνικά άρρωστοι από το να φάνε κάτι και θα το αποφεύγουν.

Για να μην αναφέρουμε, τα προϊόντα ταχείας δράσης οδηγούν σε υψηλά επίπεδα δηλητηρίασης στο σφάγιο των αρουραίων. Εάν άλλα ζώα όπως οι γάτες ή τα πουλιά τρώνε τους αρουραίους, κινδυνεύουν επίσης να δηλητηριαστούν.

Τα ποντικοφάρμακα βραδείας δράσης είναι μια πιο λαμπρή στρατηγική. Απαιτούν περισσότερο χρόνο, αλλά δεν θα αποτελέσουν σχετικό ύποπτο για τους αρουραίους και δεν θα βλάψουν άλλα ζώα και ανθρώπους.

Μάθετε πώς και πόσοι να χρησιμοποιήσετε το Poison

Για αρουραίους μέσα στο σπίτι, θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα δολωματικό σταθμό μεγέθους για να ενθαρρύνετε τη σίτιση. Εν τω μεταξύ, κρατά το δηλητήριο από μη στοχευμένα ζώα και παιδιά.

 • Αρχικά, καθαρίστε το σπίτι σας για να αφαιρέσετε τις ανταγωνιστικές πηγές τροφής των αρουραίων και να τους προσελκύσετε στο δόλωμα των αρουραίων.
 • Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα δολώματα των αρουραίων περίπου 10 έως 30 πόδια μακριά από τις περιοχές καταφυγής των αρουραίων.
 • Αποφύγετε τη μετακίνηση του δολωματικού σταθμού εκτός από το γεγονός ότι κανένας αρουραίος δεν παίρνει το δόλωμα.
 • Γεμίστε ξανά τους δολωματικούς σταθμούς μία ή δύο φορές μέχρι να σκοτωθούν όλα τα τρωκτικά. Η δοσολογία βασίζεται στους τύπους των δηλητηρίων: βραδείας ή ταχείας δράσης.

Οι αρουραίοι στέγης – είναι κυρίως ορειβάτες, βρίσκονται συνήθως σε κενά οροφής, σοφίτες, ανώτερα επίπεδα ραφιών ή δοκούς οροφής.

 • Βάλτε τα δολώματα μεταξύ των πηγών τροφής και των περιοχών υποδοχής, όπως ράγες περίφραξης ή δέντρα. Θυμηθείτε να δέσετε προσεκτικά το δόλωμα.
 • Επιθεωρήστε τα σημεία με πυκνή κάλυψη, καθώς οι αρουραίοι στέγης προτιμούν αυτά τα μέρη.
 • Θυμηθείτε ότι οι αρουραίοι στέγης συχνά τρέφονται με μικρή ποσότητα εδώ και εκεί, επομένως θα ήταν καλύτερο να προμηθεύεστε δολώματα. Επίσης, αφαιρέστε όσο το δυνατόν περισσότερες εναλλακτικές πηγές τροφίμων.

Έλεγχος ποντικιού και αρουραίων: μια γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδος

Συμπερασματικά

Παραπάνω είναι ένας πλήρης οδηγός για την επιλογή των ποντικών που λειτουργούν, καθώς και μια λίστα με τα κορυφαία 7 συνιστώμενα δηλητήρια στην αγορά. Για να επιλέξετε το καλύτερο ποντικοφάρμακο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τον τύπο, τη δηλητηρίαση, τη δόση και τις παρενέργειές του στον άνθρωπο.

Ελπίζουμε ότι μπορείτε να κάνετε ήδη μια επιλογή. Εάν είστε ακόμα στον αέρα, το Ψήγματα τρωκτικοκτόνων Ramik το δηλητήριο αξίζει την προσοχή σας. Αυτή η θέση είναι ασφαλώς αργής δράσης, προσιτή και ευνοϊκή σε όλες τις καιρικές συνθήκες!

Καλύτερες κριτικές για ποντικοφάρμακο: Τι σκοτώνει τον αρουραίο αμέσως;

Τελευταία ενημέρωση στις 11-04-2022 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Advertising API

Schreibe einen Kommentar