Καταρρίπτοντας τους πιο συνηθισμένους μύθους για τη θεραπεία Invisalign που υπάρχουν σήμερα • ModernLifeBlogs

2
Καταρρίπτοντας τους πιο συνηθισμένους μύθους για τη θεραπεία Invisalign που υπάρχουν σήμερα • ModernLifeBlogs

Θεραπεία Invisalign

Καλύπτετε πάντα το στόμα σας όταν χαμογελάτε επειδή έχετε αυτοσυνειδησία για τα δόντια σας; Φοβάστε να χαμογελάσετε στις φωτογραφίες; Ήρθε η ώρα να περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε ορθοδοντική θεραπεία.

Πολλοί ενήλικες ανησυχούν ότι θα φαίνονται ανόητοι με τα σιδεράκια. Αν και αυτό δεν είναι αλήθεια (εξάλλου, τα σιδεράκια για ενήλικες είναι πιο συνηθισμένα από ποτέ), έχετε μια άλλη επιλογή εάν εκτιμάτε τη λεπτότητα: τη θεραπεία Invisalign.

Μπορεί να έχετε ακούσει μερικούς μύθους και παρανοήσεις για το Invisalign και είμαστε εδώ για να τους διορθώσουμε, ώστε να αποφασίσετε αν είναι κατάλληλο για εσάς.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Το Invisalign είναι πάντα πιο ακριβό από τα σιδεράκια

Αυτός είναι ένας μύθος που προέρχεται από μια θέση αλήθειας, επομένως είναι λογικό να τον πιστεύουν τόσοι πολλοί άνθρωποι. Ενώ το Invisalign είναι συχνά πιο ακριβό από τα μεταλλικά σιδεράκια, αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Όταν το Invisalign άρχισε να γίνεται δημοφιλές, ήταν πολύ πιο ακριβό από τα σιδεράκια. Είναι προϊόν πολυτελείας. Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες εξακολουθούν να θεωρούν το Invisalign ως «αισθητικό», που σημαίνει ότι δεν θα το καλύπτουν.

Τούτου λεχθέντος, εάν τα προβλήματά σας είναι δευτερεύοντα, το Invisalign μπορεί να είναι εξίσου προσιτό ή πιο προσιτό από τα σιδεράκια. Μιλήστε με τοπικούς ορθοδοντικούς σχετικά με το κόστος θεραπείας Invisalign.

Το Invisalign είναι εντελώς αόρατο

Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται το Invisalign ως „Αόρατα σιδεράκια“. Είναι αλήθεια ότι το Invisalign είναι η λιγότερο ορατή μορφή ορθοδοντικής φροντίδας, μπορείτε ακόμα να τη δείτε.

Οι ίδιοι οι ευθυγραμμιστές είναι λεπτοί, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να έχουν προσαρτήματα (που μοιάζουν με αγκύλες). Κάποιοι πρέπει να φορούν λαστιχάκια. Αυτά τα πράγματα είναι ορατά, μερικές φορές ακόμη και σε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας.

Από απόσταση, ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα προσέξουν τους ευθυγραμμιστές σας.

Πρέπει να αλλάξετε τη διατροφή σας κατά τη διάρκεια της θεραπείας με Invisalign

Όταν φοράτε παραδοσιακά μεταλλικά ή κεραμικά σιδεράκια, πρέπει να τροποποιήσετε τη διατροφή σας. Δεν μπορείτε να φάτε τίποτα πολύ σκληρό ή κολλώδες, ή οτιδήποτε είναι πιθανό να πιαστεί στα καλώδια.

Ένα από τα κορυφαία οφέλη των Invisalign aligners είναι ότι μπορείτε ακόμα να φάτε όλα τα αγαπημένα σας φαγητά, αρκεί να αφαιρέσετε πρώτα τα aligners. Αφαιρείτε τους ευθυγραμμιστές σας από οπουδήποτε μεταξύ δύο και τεσσάρων ωρών την ημέρα (ρωτήστε πρώτα τον ορθοδοντικό σας), ώστε να έχετε άφθονο χρόνο για φαγητό.

Ένα από τα κορυφαία μας Συμβουλές Invisalign: Κρατήστε τα ευθυγράμμισά σας σε διάλυμα καθαρισμού ενώ τρώτε, ώστε να είναι φρέσκα και έτοιμα να τα ξαναβάλετε όταν τελειώσει το γεύμα σας.

Το Invisalign λειτουργεί μόνο για απλές θήκες

Και πάλι, αυτό ήταν αλήθεια. Σε ένα σημείο, το Invisalign δεν ήταν αποτελεσματικό για άτομα με περίπλοκες ορθοδοντικές περιπτώσεις. Τούτου λεχθέντος, καθώς η τεχνολογία έχει εξελιχθεί, αυτό δεν ισχύει πλέον. Το Invisalign είναι σχεδόν εξίσου αποτελεσματικό με τα παραδοσιακά σιδεράκια.

Με εξαρτήματα και λάστιχα, το Invisalign μπορεί να χειριστεί σχεδόν τα πάντα ορθοδοντικά προβλήματα. Ο χρόνος θεραπείας με Invisalign μπορεί ακόμη και να είναι συγκρίσιμος με τον χρόνο θεραπείας για τα παραδοσιακά σιδεράκια.

Είστε έτοιμοι να αποκτήσετε το Invisalign;

Εάν γνωρίζετε ότι χρειάζεστε ορθοδοντική φροντίδα, η θεραπεία Invisalign είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι πιο προσιτό από ποτέ, είναι αποτελεσματικό και είναι λεπτό (αν και όχι «αόρατο»).

Μιλήστε με έναν τοπικό ορθοδοντικό σχετικά με το εάν το Invisalign είναι ή όχι μια καλή επιλογή για εσάς.

Για περισσότερα χρήσιμα άρθρα σχετικά με τα κορυφαία θέματα της τάσης, επισκεφτείτε τον υπόλοιπο ιστότοπό μας.

Συντακτική Ομάδα' src=
ModernLifeBlogs, Είναι ένας εξελισσόμενος χώρος όπου τα Social Media, η Τεχνολογία, η Υγεία και η έμπνευση συνυπάρχουν κάτω από μια στέγη. Βρείτε τις νεότερες πληροφορίες για την Κοινωνική Δικτύωση, τα πιο πρόσφατα προϊόντα στην Τεχνολογία, τα πιο καινοτόμα θέματα για τη Ζωή! Συνδεθείτε μαζί μας Γράψτε για εμάς | Διαφημίζω
Συντακτική ομάδα
Συντακτική ομάδα

Schreibe einen Kommentar