Κόστος εξωραϊσμού: Τι να περιμένετε;

2
Κόστος εξωραϊσμού: Τι να περιμένετε;

κόστος εξωραϊσμούΈνα όμορφο, καλοδιατηρημένο τοπίο μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ελκυστικότητα και την αξία της ιδιοκτησίας του σπιτιού σας, αλλά το κόστος εξωραϊσμού μπορεί να αυξηθεί με βάση τις υπηρεσίες που χρειάζεστε. Είναι σημαντικό να καθορίσετε τις σωστές υπηρεσίες για το σπίτι σας στο βόρειο NJ και να προσλάβετε τον καλύτερο επαγγελματία εργολάβο τοπίου για τη δουλειά.

Το κόστος εξωραϊσμού σας θα ποικίλλει ανάλογα με τις υπηρεσίες που θα επιλέξετε. Εάν θέλετε απλώς κάποιος να κουρέψει το γκαζόν σας, το κόστος σας θα είναι ελάχιστο. Οι τιμές πιθανότατα θα βασίζονται σε εβδομαδιαία ή δύο φορές την εβδομάδα χρέωση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Ωστόσο, κάποιος που απλώς κουρεύει το γκαζόν συνήθως ονομάζεται «κηπουρός», όχι εργολάβος τοπίου και το κόστος για τις υπηρεσίες μπορεί να είναι αρκετά διαφορετικό. Ένας επαγγελματίας εργολάβος τοπίου μπορεί να παρέχει πολλές περισσότερες υπηρεσίες για το σπίτι σας.

Ποιες υπηρεσίες προσφέρει ένας εργολάβος τοπίου;

Συντήρηση Τοπίου

Εάν το ακίνητό σας είναι σε καλή κατάσταση και δεν θέλετε να κάνετε αλλαγές τοπίου, μπορεί να θέλετε βασικές υπηρεσίες συντήρησης τοπίου. Οι υπηρεσίες συντήρησης τοπίου μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Εβδομαδιαίο ή δύο φορές την εβδομάδα κούρεμα και συντήρηση γκαζόν
 • Απαραίτητο ξεβοτάνισμα
 • Περιοδική σίτιση, λίπανση και σάπια φύλλα
 • Φύτευση νέων φυλλωμάτων και λουλουδιών
 • Περίγραμμα για πεζοδρόμια και μονοπάτια
 • Κλάδεμα δέντρων και θάμνων
 • Καθαρισμός διαδρόμων, διαδρόμων και μονοπατιών
 • Αφαίρεση υπολειμμάτων και νεκρής χειμερινής ανάπτυξης
 • Απομάκρυνση των σκουπιδιών και προετοιμασία για το χειμώνα
 • Ανακαινίσεις γκαζόν με νέο χλοοτάπητα ή σπόρο
 • Επισκευές αρδευτικών συστημάτων

Τα βασικά έξοδα συντήρησης και εξωραϊσμού μπορεί να διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μιλήστε με τον εργολάβο τοπίου σας σχετικά με τις υπηρεσίες που θέλετε ή χρειάζεστε για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το κόστος σας. Ακολουθούν ορισμένοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το συνολικό κόστος για τη βασική διαμόρφωση του τοπίου και τη συντήρηση:

 • Η τοποθεσία σου
 • Το μέγεθος της αυλής σας
 • Η τρέχουσα κατάσταση του τοπίου σας
 • Καθαρισμός αυλής
 • Απομάκρυνση νεκρών ή άρρωστων δέντρων και φυτών
 • Καθαρισμός γης και απομάκρυνση μπαζών
 • Αλλαγές που κάνετε στο τοπίο σας
 • Υλικά και φυτά που επιλέγετε

κόστος εξωραϊσμού

Είναι δύσκολο να υπολογιστεί το κόστος, επειδή όλα τα ακίνητα είναι διαφορετικά και δεν χρειάζονται τις ίδιες υπηρεσίες, αλλά εδώ είναι ένα μέσο εύρος τιμών που μπορείτε να περιμένετε για το κόστος εξωραϊσμού στις βόρειες περιοχές του NJ:

 • Νέος Εξωραϊσμός: $3.600 – $9.000
 • Νέο Sod: $2.300 – $4.800
 • Ανανέωση του γκαζόν: 1.500 $ – 3.300 $
 • Παράδοση εδάφους, βράχων, άμμου ή επιστρώματος: $900 – $2.000

Χαρακτηριστικά εξωτερικού χώρου

Εκτός από τις υπηρεσίες συντήρησης τοπίου, ένας επαγγελματίας εργολάβος τοπίου μπορεί να παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού και κατασκευής για το σπίτι σας. Πολλοί εργολάβοι τοπίου έχουν επίσημο εκπαιδευτικό και επαγγελματικό υπόβαθρο στην αρχιτεκτονική τοπίου και είναι γνώστες και καλά εκπαιδευμένοι στις κατασκευαστικές τεχνικές. Εάν προσθέσετε χαρακτηριστικά εξωτερικού τοπίου, το κόστος εξωραϊσμού θα αυξηθεί φυσικά, αλλά αυτά τα υπέροχα χαρακτηριστικά εξωτερικού χώρου μπορεί να αξίζουν το επιπλέον κόστος.

 • Πισίνες
 • Υπαίθρια σπα ή υδρομασάζ
 • Υπαίθρια σιντριβάνια και καταρράκτες
 • Εξωτερικές λιμνούλες
 • Εξωτερικές βεράντες και βεράντες
 • Εξωτερικές κουζίνες
 • Εξωτερικά τζάκια και τζάκια
 • Εξωτερικοί διάδρομοι και μονοπάτια
 • Δρόμοι οδήγησης
 • Φωτισμός τοπίου

Θα πρέπει να περιμένετε ότι το κόστος εξωραϊσμού σας θα ποικίλλει ανάλογα με τα εξωτερικά χαρακτηριστικά που θέλετε για το σπίτι σας. Όσο περισσότερες δυνατότητες θέλετε, τόσο υψηλότερο είναι το κόστος. Όταν αποφασίζετε για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, ο ανάδοχός σας μπορεί να σας παράσχει μια εκτίμηση που θα σας δώσει πιο ακριβές κόστος. Στο μεταξύ, ρίξτε μια ματιά σε ένα μέσο εύρος τιμών που μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε για υπαίθριες λειτουργίες στις περιοχές της κομητείας Μπέργκεν και της κομητείας Πασάικ του Νιου Τζέρσεϊ.

4.jpg

Πισίνες: $30.000 – $100.000

Οι τιμές της πισίνας ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος και το σχήμα της πισίνας που εγκαθιστάτε. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία διαφορετικών μεγεθών και σχημάτων, επομένως πρέπει να σκεφτείτε πώς σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε την πισίνα σας. Οι τύποι πισινών στο έδαφος περιλαμβάνουν σκυρόδεμα, gunite, με επένδυση βινυλίου και fiberglass. Το κόστος της πισίνας θα ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο της πισίνας που θα επιλέξετε. Τα υλικά φινιρίσματος όπως ο σοβάς, το χρώμα και το πλακάκι θα αυξήσουν το κόστος εξωραϊσμού της πισίνας σας.

Υπαίθρια σπα και υδρομασάζ: 8.500 $ – 20.000 $

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού στην κομητεία Μπέργκεν του Νιου Τζέρσεϊ και στην κομητεία Πασάικ του Νιου Τζέρσεϊ θέλουν ένα υπαίθριο σπα ή υδρομασάζ για τα θεραπευτικά του οφέλη. Τοποθετημένο στο άκρο ή στο πλάι της πισίνας, ένα σπα ή υδρομασάζ παρέχει έναν εξαιρετικό τρόπο για να χαλαρώσετε τους κουρασμένους μύες μετά από μια βουτιά. Τα σπα και τα υδρομασάζ μπορούν να διαθέτουν χαρακτηριστικά, πίδακες νερού, φωτισμό LED και άπειρες άκρες.

Υπαίθρια Σιντριβάνια και Καταρράκτες: $4.000 – $8.000

Τα εξωτερικά υδάτινα στοιχεία δημιουργούν χαλαρωτικούς ήχους που δημιουργούν γρήγορα ένα χαλαρωτικό, ήρεμο τοπίο. Τα υπαίθρια σιντριβάνια και οι καταρράκτες παρέχουν ένα ιδιαίτερο σημείο εστίασης του τοπίου με οπτικό ενδιαφέρον και όμορφη ατμόσφαιρα.

Υπαίθριες λίμνες: $2.300 – $5.000

Μια ήσυχη, χαλαρωτική εξωτερική λιμνούλα δημιουργεί μια ήρεμη ατμόσφαιρα στην πίσω αυλή σας και προσφέρει ένα μοναδικό σημείο εστίασης. Η λίμνη σας μπορεί να γεμίσει με πράσινο, υποβρύχια φώτα και ακόμη και ψάρια που θα ιντριγκάρουν τους περίεργους καλεσμένους σας. Μια εξωτερική λιμνούλα είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό εξωτερικού χώρου με ελάχιστο κόστος εξωραϊσμού.

κόστος εξωραϊσμού

Εξωτερικά αίθρια και βεράντες: $4.000 – $9.000

Ένα υπαίθριο αίθριο ή βεράντα είναι ιδανικό για διασκέδαση. Αυξάνει τον εξωτερικό σας χώρο για μεγάλες συγκεντρώσεις και ειδικές εκδηλώσεις και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ξεχωριστούς χώρους για φαγητό και συνομιλίες. Ένα αίθριο πολλαπλών επιπέδων θα προσθέσει βάθος και διάσταση στο σπίτι και την αυλή σας.

Εξωτερικές κουζίνες: $8.000 – $45.000

Οι εξωτερικές κουζίνες είναι εξαιρετικά χαρακτηριστικά για το σπίτι, αλλά οι τιμές μπορεί να διαφέρουν πολύ ανάλογα με τον εξοπλισμό και τις άλλες ανέσεις που επιλέγετε. Οι εξωτερικές κουζίνες μπορούν να περιλαμβάνουν εξοπλισμό μαγειρέματος τελευταίας τεχνολογίας, εξοπλισμό ψύξης και αξεσουάρ. Εάν συμπεριλάβετε χαρακτηριστικά ειδικότητας όπως ψύκτες κρασιού, μπύρα kegeratorsπαγομηχανές και κάδους απορριμμάτων το κόστος σας θα αυξηθεί.

Εξωτερικά τζάκια και λάκκοι πυρκαγιάς: $5.000 – $50.000

Το τζάκι εξωτερικού χώρου είναι μια μόνιμη κατασκευή με τζάκι και καμινάδα που απαιτεί κατάλληλο αερισμό για φωτιά και καπνό. Το εξωτερικό μπορεί να καλυφθεί με διάφορους τύπους πέτρας, τούβλου, πλακιδίων, στόκου ή σκυροδέματος. Μπορεί να στερεωθεί στο σπίτι ή στο αίθριο σας ή να κατασκευαστεί σε απομακρυσμένη τοποθεσία με σωστή βάση. Απαιτεί οικοδομικές άδειες που θα αυξήσουν το κόστος εξωραϊσμού σας.

Ένας υπαίθριος λάκκος πυρκαγιάς είναι ένας λάκκος που περιβάλλεται από υπερυψωμένους τοίχους. Η περιοχή του λάκκου που περιέχει τη φωτιά πρέπει να είναι πυρίμαχη για ασφάλεια. Οι υπερυψωμένοι τοίχοι μπορούν να κατασκευαστούν χρησιμοποιώντας πέτρα, τούβλα, πλακάκια, στόκο ή σκυρόδεμα. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμινάδα, μπορεί να κατασκευαστεί πυροσβεστικός λάκκος οπουδήποτε στην αυλή ή στο αίθριο χωρίς οικοδομικές άδειες.

έξοδα διαμόρφωσης χώρων

Εξωτερικοί διάδρομοι και μονοπάτια: 3.500 $ – 7.500 $

Οι δυνατότητες σχεδιασμού για υπαίθριους διαδρόμους και μονοπάτια είναι ατελείωτες. Μπορούν να κατασκευαστούν σε σχεδόν οποιοδήποτε μέγεθος, σχήμα και υλικό εξωτερικού χώρου. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σύντομο μονοπάτι πεζόδρομο που είναι ίσιο και στενό ή ένα μακρύ διάδρομο με καμπύλες με στροφές. Μπορείτε να σχεδιάσετε όμορφους διαδρόμους με διακριτικά υλικά που συνδυάζονται με το τοπίο ή πολύχρωμα υλικά που προσθέτουν οπτικό ενδιαφέρον.

Driveways: $7.500 – $15.000

Ο εργολάβος τοπίου σας μπορεί να εγκαταστήσει έναν νέο δρόμο και να κάνει επισκευές στον υπάρχοντα δρόμο σας. Μπορείτε να εγκαταστήσετε έναν απλό δρόμο από άσφαλτο ή να σχεδιάσετε έναν προσαρμοσμένο δρόμο με πέτρινες πλακόστρωτες, τούβλα ή σκυρόδεμα.

Φωτισμός τοπίου: 1.000 $ – 4.000 $

Ο εξωτερικός φωτισμός βελτιώνει την όψη του σπιτιού σας τη νύχτα και αναδεικνύει τις λεπτές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες του σπιτιού σας. Προσθέτει βάθος και οπτικό ενδιαφέρον στο τοπίο σας παρέχοντας παράλληλα ασφάλεια και ασφάλεια για την ιδιοκτησία σας. Το κόστος εξωραϊσμού θα ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο και τον αριθμό των φωτιστικών που χρειάζεστε.

Schreibe einen Kommentar