Λίστα ελέγχου υπηρεσιών γκαζόν για την κομητεία Bergen, NJ

2
Λίστα ελέγχου υπηρεσιών γκαζόν για την κομητεία Bergen, NJ

υπηρεσίες γκαζόν Bergen County NJΩς ιδιοκτήτης σπιτιού στο North NJ, θέλετε το γρασίδι και το τοπίο σας να φαίνονται υπέροχα όλο το χρόνο. Ένα όμορφο, καλά συντηρημένο γκαζόν προσθέτει αξία και ελκυστικότητα στο σπίτι σας, αλλά η διατήρηση του όμορφου μπορεί να είναι μια συντριπτική δουλειά. Με την πρόσληψη μιας επαγγελματικής εταιρείας τοπίου που προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες γκαζόν, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας θα είναι καλύτερο.

Εάν σκέφτεστε να φροντίσετε το γκαζόν για επαγγελματίες, εδώ είναι μια λίστα με σημαντικές υπηρεσίες που θα θέλετε να συμπεριλάβετε.

1. Βασική Συντήρηση

Η τακτική συντήρηση του χλοοτάπητα είναι απαραίτητη για τη δημιουργία ενός πράσινου, υγιούς, καλά συντηρημένου χλοοτάπητα. Θα κρατήσει το γκαζόν και το σπίτι σας υπέροχα όλο το χρόνο. Οι περισσότερες επαγγελματικές εταιρείες τοπίου παρέχουν βασική συντήρηση γκαζόν σε εβδομαδιαία ή δύο εβδομάδες. Επαγγελματικά, εκπαιδευμένα συνεργεία τοπίου παρέχουν εβδομαδιαίες υπηρεσίες συντήρησης που περιλαμβάνουν συνήθως:

 • Εβδομαδιαίο ή δύο φορές την εβδομάδα κούρεμα γκαζόν
 • Περίγραμμα περιγράμματος για πεζοδρόμια, πεζοδρόμια και μονοπάτια
 • Τακτικό ξεβοτάνισμα
 • Καθαρισμός σκληρών επιφανειών μονοπατιών, διαδρόμων και διαδρόμων
 • Ανοιξιάτικος καθαρισμός αυλής από νεκρή χειμερινή ανάπτυξη και συντρίμμια
 • Φθινοπωρινός καθαρισμός αυλής από καλοκαιρινά συντρίμμια και προετοιμασία για το χειμώνα

Οφέλη:

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στην πρόσληψη μιας επαγγελματικής εταιρείας εξωραϊσμού για την παροχή τακτικής φροντίδας του γκαζόν. Σκεφτείτε όλο τον χρόνο που θα εξοικονομήσετε με επαγγελματικές υπηρεσίες γκαζόν. Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για ένα νέο χλοοκοπτικό όταν χαλάσει το παλιό, το οποίο μπορεί εύκολα να κοστίσει τριακόσια έως πεντακόσια δολάρια. Δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε εξοπλισμό, λιπάσματα και φυτοφάρμακα ή να αντιμετωπίσετε ασθένειες γκαζόν και ενοχλητικά έντομα.

Μια επαγγελματική εταιρεία εξωραϊσμού θα παρέχει τακτικά βοτάνισμα, κοπή, κούρεμα και κούρεμα γκαζόν κάθε εβδομάδα για να εξασφαλίσει μια καλά διατηρημένη ιδιοκτησία όλο το χρόνο. Αν και θα πληρώσετε περισσότερα για τις επαγγελματικές υπηρεσίες γκαζόν σε σύγκριση με τις προσπάθειες που κάνετε DIY, η υπηρεσία θα πληρώσει για τον εαυτό της με την πάροδο του χρόνου και θα σας δώσει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για την οικογένεια και τους φίλους σας.

2. Λίπανση

Το γρασίδι και το χώμα σας χρειάζονται τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά για να παραμείνουν πράσινα και υγιή, ωστόσο τα περισσότερα εδάφη δεν έχουν αρκετά θρεπτικά συστατικά για να ευδοκιμήσουν κατά τις καλλιεργητικές περιόδους. Ένας υγιής, αναπτυσσόμενος χλοοτάπητας χρησιμοποιεί πολλή ενέργεια για να παράγει νέα ανάπτυξη και τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά προάγουν τα υγιή ριζικά συστήματα και την ανάπτυξη νέων φύλλων. Θα βοηθήσουν επίσης το γρασίδι σας να καταπολεμήσει το κρύο, τη ζέστη, την ξηρασία, το κούρεμα, την κυκλοφορία των ποδιών και άλλες εξωτερικές πιέσεις.

Το επαγγελματικό σας πρόγραμμα υπηρεσιών γκαζόν θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα τακτικό πρόγραμμα σίτισης που θα διατηρεί το γκαζόν σας πλούσιο και πράσινο. Η λίπανση του γκαζόν σας πρέπει να γίνεται τέσσερις φορές το χρόνο για να διατηρείται το γκαζόν σας πράσινο και υγιές.

 • Αρχές άνοιξης (Φεβρουάριος – Απρίλιος): Μετά από έναν μακρύ, κρύο χειμώνα, το γρασίδι σας ξυπνά την άνοιξη πεινασμένος για θρεπτικά συστατικά που είχαν αποβληθεί κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Η λίπανση του γκαζόν σας στις αρχές της άνοιξης ενισχύει το ριζικό σύστημα που είναι απαραίτητο για την υγιή, σταθερή ανάπτυξη των φύλλων κατά τη διάρκεια του ζεστού καιρού.
 • Τέλη άνοιξης (Απρίλιος – Ιούνιος): Στα τέλη της άνοιξης, το γρασίδι σας καταναλώνει την αποθηκευμένη ενέργεια για να αναπτυχθεί και τα ζιζάνια αναπτύσσονται επίσης ενεργά. Η λίπανση με τα κατάλληλα προϊόντα στα τέλη της άνοιξης παρέχει θρεπτικά συστατικά για συνεχή ανάπτυξη του γκαζόν και ουσιαστικό έλεγχο των ζιζανίων.
 • Καλοκαίρι (Ιούνιος – Αύγουστος): Η ζέστη του καλοκαιριού, καθώς και η ξηρασία, η κυκλοφορία των ποδιών και τα έντομα προκαλούν άγχος στο γρασίδι σας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να λιπάνετε χόρτα θερμής εποχής το καλοκαίρι για να ενθαρρύνετε την ανάπτυξη του φθινοπώρου. Τα λιπάσματα μπορούν επίσης να προσφέρουν πρόσθετη προστασία από τα έντομα του καλοκαιριού.
 • Φθινόπωρο (Σεπτέμβριος – Νοέμβριος): Το φθινόπωρο φέρνει ήπιες, ζεστές μέρες, δροσερές νύχτες και βροχοπτώσεις με πρωινή δροσιά – ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης για το γκαζόν σας. Το φθινόπωρο είναι μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδος σίτισης για την ενίσχυση του χόρτου σας, ώστε να μπορεί να επιβιώσει τον επερχόμενο χειμώνα.

Οφέλη:

Ένα υγιές, αναπτυσσόμενο γκαζόν χρειάζεται τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά που βρίσκονται στα λιπάσματα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία λιπασμάτων γκαζόν στην αγορά και είναι σημαντικό να επιλέξετε το κατάλληλο για το γκαζόν σας. Τα λάθος λιπάσματα μπορεί να κάψουν το γρασίδι σας και να προκαλέσουν κιτρίνισμα από πολύ άζωτο. Μια επαγγελματική εταιρεία τοπίου μπορεί να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες γκαζόν που περιλαμβάνουν ανάλυση ιδιοκτησίας του χλοοτάπητά σας για να προσδιορίσει τον τύπο του εδάφους, τον τύπο του γρασιδιού και τις υπάρχουσες συνθήκες τοπίου. Αυτή η ανάλυση είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος για την επιλογή των σωστών λιπασμάτων για το γκαζόν σας.

3. Μάλτσωμα

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για το τοπίο σας είναι να παρέχετε ένα προστατευτικό στρώμα σάπιας φύλλα στα παρτέρια φύτευσης. Το επίστρωμα είναι ένας από τους απλούστερους και πιο ωφέλιμους τρόπους για να παρέχετε ένα προστατευτικό επάνω στρώμα για τα κρεβάτια σας. Καθώς το σάπια φύλλα αποσυντίθεται, η φυσική ύλη απορροφάται στο έδαφος που το βοηθά να διατηρείται χαλαρό και να αερίζεται. Αυτή η διαδικασία αυξάνει φυσικά την υγρασία στο έδαφος και βελτιώνει την ανάπτυξη των ριζών για τα φυτά. Το επίστρωμα παρέχει πολυάριθμα οφέλη που θα διατηρήσουν το γρασίδι και τον κήπο σας ακμάζοντα όλο το χρόνο.

Οφέλη:

 • Διατηρεί την υγρασία στο έδαφος, μειώνοντας την ανάγκη για συχνό πότισμα.
 • Διατηρεί πιο ομοιόμορφη θερμοκρασία εδάφους.
 • Προστατεύει το έδαφος από τη διάβρωση.
 • Μειώνει τη συμπίεση του εδάφους από έντονες βροχοπτώσεις και κίνηση στα πόδια.
 • Αποτρέπει την ανάπτυξη ζιζανίων.
 • Προσφέρει μια «τελειωμένη» εμφάνιση στο γκαζόν και τον κήπο σας.

4. Κλάδεμα δέντρων

Τα παραμελημένα δέντρα, φράκτες και θάμνοι μπορούν να καταστρέψουν έναν κατά τα άλλα καλά περιποιημένο γκαζόν. Αν και το κόψιμο μπορεί να φαίνεται σαν μια εύκολη δουλειά, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις καλύτερες ώρες για να κόψετε κλαδιά, την ποσότητα αραίωσης που πρέπει να κάνετε και τη σωστή εποχή του χρόνου για να κάνετε τη δουλειά. Εάν πηδήσετε στο κλάδεμα δέντρων χωρίς να καταλάβετε τα βασικά, μπορείτε να κάνετε περισσότερο κακό παρά καλό.

Σε αντίθεση με το ακατάλληλο κλάδεμα θάμνων και θάμνων, το ακατάλληλο κλάδεμα δέντρων μπορεί να είναι επικίνδυνο και να έχει σοβαρές συνέπειες για εσάς και την περιουσία σας. Το κλάδεμα δέντρων είναι καλύτερο να αφεθεί σε έναν επαγγελματία εργολάβο τοπίου που είναι εξειδικευμένος στο χειρισμό μεγάλων δέντρων. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες γκαζόν και το κλάδεμα δέντρων απαιτούν κατάλληλο εξοπλισμό για την πρόληψη τραυματισμών, επομένως θα πρέπει να αφήσετε το κλάδεμα δέντρων σε έναν επαγγελματία.

Οφέλη:

Εκτός από τη διατήρηση της καλύτερης εμφάνισης της ιδιοκτησίας σας, το κλάδεμα των δέντρων θα προωθήσει τη νέα, υγιή ανάπτυξη και θα αποτρέψει τα κατάφυτα δέντρα και θάμνους που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιά στο σπίτι σας. Μια επαγγελματική εταιρεία τοπίου μπορεί να ελέγξει για ασθένειες, προσβολή από έντομα και μύκητες που μπορούν να αποδυναμώσουν το δέντρο και να το προκαλέσουν πτώση. Στο North NJ, απαιτείται συχνά υπηρεσία έκτακτης ανάγκης σε δέντρα μετά από έντονη καταιγίδα ή χιονόπτωση. Η απειλή ασταθών, κατεστραμμένων ή ζυγισμένων κλαδιών δεν πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη. Κάθε χρόνο προκαλεί ζημιές σε περιουσίες και ανθρώπους.

5. Βιολογική φροντίδα γκαζόν

Η βιολογική φροντίδα γκαζόν και η φροντίδα των δέντρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρέχετε ένα ασφαλές περιβάλλον χωρίς χημικά για την οικογένεια και τα κατοικίδια ζώα σας. Η βιολογική φροντίδα γκαζόν προάγει τον φυσικό αερισμό και την ανάπτυξη των ριζών στο γρασίδι και τα φυτά σας. Βοηθά στον φυσικό έλεγχο των ζιζανίων βελτιώνοντας τις συνθήκες του εδάφους. Προσαρμοσμένα οργανικά μείγματα θρεπτικών συστατικών προάγουν τα υγιή ριζικά συστήματα, αυξάνουν τη σταθερότητα των φυτών και προσθέτουν προστασία από ασθένειες και έντομα. Η βιολογική φροντίδα του γκαζόν είναι μια καλή αρχή για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Οι οργανικές υπηρεσίες γκαζόν και η φροντίδα των δέντρων περιλαμβάνουν συνήθως εφαρμογές την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο.

Οφέλη:

Το πιο προφανές όφελος της βιολογικής φροντίδας γκαζόν είναι ένας πιο υγιεινός τρόπος ζωής. Τα βιολογικά προϊόντα γκαζόν προάγουν την πράσινη ζωή και προστατεύουν το περιβάλλον από τοξικές αναθυμιάσεις και επιβλαβείς χημικές ουσίες. Διατηρούν το γκαζόν σας πράσινο και υγιές χωρίς χημικές ουσίες που μπορεί να είναι επικίνδυνες για την οικογένεια και τα κατοικίδια ζώα σας.

υπηρεσίες γκαζόν Bergen County NJ

6. Επισκευές και ανακαινίσεις γκαζόν

Ένας επαγγελματίας εργολάβος τοπίου μπορεί να προσφέρει πολύτιμο σχεδιασμό τοπίου και ανακαινίσεις γκαζόν για το σπίτι σας στο Bergen County, NJ. Η ανακαίνιση του χλοοτάπητα συνήθως περιλαμβάνει τη θανάτωση του υπάρχοντος χλοοτάπητα και την αντικατάστασή του με νέο γρασίδι χωρίς όργωμα ή αλλαγή του βαθμού. Οι μερικές ανακαινίσεις γκαζόν μπορεί να περιλαμβάνουν την εισαγωγή μιας νέας ποικιλίας γρασιδιού στο υπάρχον είδος ή την εισαγωγή ενός είδους παρόμοιας όψης σε ένα υπάρχον γρασίδι.

Πότε πρέπει να σκεφτείτε τις ανακαινίσεις γκαζόν;

 • Το γρασίδι σας συχνά μαστίζεται από ασθένειες ή έντομα.
 • Το γκαζόν σας έχει αποχρωματίσει ή έχει αναπτύξει καφέ κηλίδες.
 • Το γκαζόν σας έχει γίνει λεπτό.
 • Το γρασίδι σας δεν μεγαλώνει σωστά ούτε από πολύ ήλιο ούτε από σκιά.
 • Το γρασίδι σας έχει τραυματιστεί από την ξηρασία, την κυκλοφορία με τα πόδια ή την άγρια ​​ζωή.

Οφέλη:

Οι ανακαινίσεις γκαζόν προσφέρουν άμεση ικανοποίηση. Μπορείτε να μετατρέψετε γρήγορα ένα παλιό, ανθυγιεινό γκαζόν σε ένα όμορφο, καταπράσινο γκαζόν. Εάν ζείτε σε ένα παλιό σπίτι με ένα καθιερωμένο τοπίο, μια ανακαίνιση γκαζόν μπορεί να προσφέρει μια νέα, ενημερωμένη εμφάνιση στο σπίτι σας. Μιλήστε με έναν επαγγελματία εργολάβο τοπίου στην κομητεία Bergen, NJ σχετικά με τις δυνατότητες ανακαίνισης γκαζόν για το σπίτι σας.

υπηρεσίες γκαζόν Bergen County NJ

7. Σχεδιασμός Κήπου

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν όμορφο κήπο στο ακίνητό σας, ένας επαγγελματίας εργολάβος τοπίου έχει εκτεταμένες γνώσεις στο σχεδιασμό κήπων και ειδικές υπηρεσίες γκαζόν. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κήπο με μια ποικιλία από διαφορετικά φυτά που θα ανθίζουν όλο το χρόνο. Ένας επαγγελματίας μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε ανθισμένα φυτά και τα λουλούδια θα ευδοκιμήσουν στο βόρειο τοπίο του Νιου Τζέρσεϋ. Οι υπηρεσίες μπορεί να περιλαμβάνουν:

Υπηρεσίες Σχεδιασμού και Φύτευσης

 • Ετήσιοι και πολυετείς κήποι
 • Δοχεία και κουτιά παραθύρων
 • Νέοι βολβοί και λουλούδια
 • Ανακαινίσεις κήπων
 • Φύτευση εποχιακού φυλλώματος
 • Σχεδιασμός εξωτερικού κήπου διακοπών

Υπηρεσίες Συντήρησης Κήπου

 • Ανοιξιάτικος καθαρισμός κήπου
 • Φθινοπωρινό κλάδεμα κήπου
 • Καλλιέργεια και βοτάνισμα για παρτέρια κήπου
 • Λίπανση μονοετών και πολυετών φυτών
 • Ασθένειες κήπου και έλεγχος εντόμων

Οφέλη:

Τι καλύτερο από το να έχετε έναν όμορφο κήπο με πολύχρωμα λουλούδια και ανθισμένα φυτά που προσφέρουν ομορφιά στην αυλή σας όλο το χρόνο; Ένας κήπος θα προσφέρει κομμένα λουλούδια για το σπίτι σας, χρώμα και υφή για την αυλή σας και όμορφη ατμόσφαιρα ακριβώς έξω από την μπροστινή ή την πίσω πόρτα σας.

8. French Drain

Το στάσιμο νερό γύρω από το σπίτι σας μπορεί γρήγορα να βλάψει το σπίτι σας και το τοπίο σας. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το στάσιμο νερό στο ακίνητό σας, η εγκατάσταση μιας γαλλικής αποχέτευσης θα προστατεύσει την ποιότητα του αέρα του σπιτιού και των εσωτερικών χώρων. Ένας επαγγελματίας εργολάβος τοπίου μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε προβλήματα διοχέτευσης και να δημιουργήσετε ένα σχέδιο σχεδιασμού τοπίου που ενσωματώνει μια γαλλική αποχέτευση φυσικά στο τοπίο σας.

Οφέλη:

 • Βελτιώνει την ποιότητα του εσωτερικού αέρα: Εάν το νερό εισέλθει στο υπόγειο ή το θεμέλιο σας, μπορεί να προκαλέσει μούχλα, ωίδιο και ακάρεα σκόνης. Μια γαλλική αποχέτευση θα απομακρύνει το νερό από το σπίτι σας και θα βελτιώσει την ποιότητα του εσωτερικού αέρα.
 • Μεγιστοποιεί την αποστράγγιση: Μια γαλλική αποχέτευση θα διοχετεύσει το νερό μακριά από το σπίτι σας. Μπορείτε να το κατευθύνετε προς έναν κήπο, παρτέρι ή το δρόμο.
 • Αποτρέπει τη δομική μετατόπιση: Το στάσιμο νερό γύρω από το σπίτι σας μπορεί να μαλακώσει το χώμα και να προκαλέσει μετατόπιση ή ρωγμή της βάσης σας. Μια γαλλική αποστράγγιση θα αποτρέψει οποιαδήποτε ζημιά.
 • Βελτιώνει το τοπίο σας: Δεδομένου ότι μια γαλλική αποστράγγιση είναι εγκατεστημένη στην υπόγεια επιφάνεια του εδάφους, μπορείτε να φυτέψετε ξανά γρασίδι πάνω από την αποχέτευση.

υπηρεσίες γκαζόν Bergen County NJ

9. Φωτισμός εξωτερικού χώρου

Ως μέρος του επαγγελματικού σας σχεδίου υπηρεσιών γκαζόν, ένας επαγγελματίας εργολάβος τοπίου μπορεί να εγκαταστήσει μια ποικιλία από φωτιστικά εξωτερικού χώρου. Θα ενισχύσουν την ομορφιά του σπιτιού σας και θα παρέχουν πρόσθετη ασφάλεια για την ιδιοκτησία σας. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία φωτιστικών χαμηλής τάσης, LED και ηλιακής ενέργειας σε μια σειρά χρωμάτων και φινιρισμάτων για να συμπληρώσετε το στυλ του σπιτιού σας.

Οφέλη:

Τα σποτ και τα φώτα έμφασης θα βελτιώσουν τις αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες του σπιτιού σας. Σημεία και ανιχνευτές κίνησης θα προσθέσουν ασφάλεια. Uplights και τα σημεία θα τονίσουν τα χαρακτηριστικά του τοπίου και θα προσθέσουν ασφάλεια στο σπίτι και την αυλή σας. Ο φωτισμός των μονοπατιών θα φωτίσει τους διαδρόμους και τα μονοπάτια του κήπου για να κατευθύνει τους επισκέπτες με ασφάλεια.

υπηρεσίες γκαζόν Bergen County NJ

10. Ειδικά χαρακτηριστικά εξωτερικού χώρου

Εκτός από τις επαγγελματικές υπηρεσίες γκαζόν, ένας αδειοδοτημένος εργολάβος τοπίου μπορεί να παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες σχεδιασμού και κατασκευής για το σπίτι σας. Πολλοί εργολάβοι τοπίου έχουν επίσημο εκπαιδευτικό και επαγγελματικό υπόβαθρο στην αρχιτεκτονική τοπίου και είναι γνώστες και καλά εκπαιδευμένοι στην κατασκευή και την κατασκευή. Τα χαρακτηριστικά εξωτερικού χώρου για το σπίτι σας περιλαμβάνουν:

 • Πισίνες
 • Υπαίθρια σπα και υδρομασάζ
 • Υπαίθρια υδάτινα στοιχεία όπως σιντριβάνια και καταρράκτες
 • Εσωτερικές εξωτερικές λίμνες
 • Εξωτερικές βεράντες και βεράντες
 • Πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες εξωτερικού χώρου
 • Πυροσβεστικά λάκκους και τζάκια εξωτερικού χώρου
 • Εξωτερικά μονοπάτια, πεζόδρομοι και μονοπάτια
 • Τοίχοι αντιστήριξης και περιφράξεις

Οφέλη:

Ειδικά χαρακτηριστικά εξωτερικού χώρου θα προσφέρουν πολλά οφέλη για το σπίτι σας στο North NJ. Θα ενισχύσουν την ομορφιά του σπιτιού σας, θα προσφέρουν επιλογές διασκέδασης σε εξωτερικούς χώρους, θα προσθέσουν ασφάλεια στον εξωτερικό χώρο και θα δημιουργήσουν κομβικά σημεία σχεδιασμού στην αυλή σας. Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά θα δημιουργήσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα και θα προσθέσουν αξία στο σπίτι σας.

Ηλεκτρονικό βιβλίο φροντίδας γκαζόν

Schreibe einen Kommentar