Οι καλύτερες βόμβες ψύλλων για να απαλλαγείτε από ψύλλους – Πλήρης ανασκόπηση

0
Οι καλύτερες βόμβες ψύλλων για να απαλλαγείτε από ψύλλους – Πλήρης ανασκόπηση

Δεν μπορείτε να ελέγξετε τους ψύλλους από το να μεγαλώνουν πολύ μέσα στο σπίτι σας και να προκαλούν προβλήματα υγείας. Ήρθε η ώρα να αγοράσετε τις καλύτερες βόμβες ψύλλων! Θα σας βοηθήσει να ελέγξετε την προσβολή από ψύλλους μέσα στο σπίτι σας.

Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε την τελική ανασκόπηση των κορυφαίων 7 υποσχόμενων επιλογών για να πάρετε την τελική σας απόφαση αργότερα.

Αν και είναι κλειστό ματς, το παραδεχόμαστε Hot Shot Κοριός και Ομίχλη ψύλλων είναι ανώτεροι από άλλους ανταγωνιστές. Το συστατικό του είναι οι πυρεθρίνες, οι οποίες δεν είναι τόσο τοξικές όσο άλλα ενεργά συστατικά, όπως η περμεθρίνη.

Η ικανότητά του να απαλλάσσει τους ψύλλους είναι γρήγορη και ξεπερνά τις προσδοκίες μας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τρία δωμάτια καθώς το επαρκές εμβαδόν του είναι αρκετά μεγάλο.

Όσον αφορά όλα τα αξιόλογα χαρακτηριστικά, η τιμή του είναι λογική και κατάλληλη για όλους.

Σε βάθος ανασκόπηση των καλύτερων βομβών ψύλλων

Hot Shot Bedbug And Flea Fogger 95911 – Καλύτερο συνολικά

Η Hot Shot είναι μια διάσημη μάρκα που ειδικεύεται στον έλεγχο των εντόμων και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα θεραπειών ψύλλων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αυτό το Hot Shot Flea Fogger είναι το καλύτερο ομίχλη ψύλλων στη λίστα.

Περιέχει τυπικά ενεργά συστατικά και συνεργιστικά που βοηθούν στην καταπολέμηση των ψύλλων, όπως οι πυρεθρίνες και τα πυρεθροειδή. Η ανάμειξη διαφορετικών χημικών ουσιών για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των φυτοφαρμάκων είναι πολύ συνηθισμένη. Αυτή η μέθοδος εξακολουθεί να παρέχει αρκετή αποτελεσματικότητα για την πρόληψη της μόλυνσης από ψύλλους.

Αυτό το προϊόν είναι αρκετά ασφαλές εκτός εάν το χρησιμοποιείτε χωρίς προστατευτικό ρουχισμό. Η ικανότητα διατήρησης της αποτελεσματικότητας μπορεί να διαρκέσει για 4 εβδομάδες.

Αυτό το ομίχλη λειτουργεί επίσης όχι μόνο με ψύλλους αλλά και με άλλα έντομα όπως τσιμπούρια και κοριούς. Μπορείτε να καθαρίσετε προσεκτικά το σπίτι σας με ηλεκτρική σκούπα και να εκθέσετε τα κλινοσκεπάσματα σας σε έντονο ηλιακό φως ή επεξεργασία υψηλής θερμότητας για να μεγιστοποιήσετε το αποτέλεσμα.

Εάν οι μετρήσεις είναι 15,5 πόδια, 16 πόδια και 8 πόδια, αντίστοιχα, ένα πακέτο Hot Shot μπορεί να καλύψει σχεδόν τρία δωμάτια (3 x 2.000 κυβικά πόδια). Χρειάζεστε μόνο 1,5 έως 2 ώρες για να εφαρμόσετε τη θεραπεία στα δωμάτιά σας.

Ωστόσο, αυτό το προϊόν εξακολουθεί να μην είναι πολύ αποτελεσματικό ενάντια σε ορισμένα έντομα υψηλής αντοχής.

Τι μας αρέσει:

 • Προσιτη τιμη
 • Αποτελεσματική πρόληψη ψύλλων
 • Ασφαλή συστατικά
 • Μεγάλο μέγεθος περιοχής
 • Εύκολο στην αγορά

Τι μπορεί να βελτιωθεί:

 • Λιγότερο αποτελεσματικό σε έντομα υψηλής αντοχής
 • Λιγότερο μακράς διαρκείας

Cutter Backyard Bug Control 65704 – Το καλύτερο για τη μακροζωία

Αν ψάχνετε για ένα εντομοκτόνο που μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, το Cutter Backyard Bug Control είναι μια ιδανική επιλογή για εσάς. Μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από τις προσδοκίες σας και να κρατήσει τους ψύλλους μακριά από το σπίτι σας για μήνες.

Εάν ακολουθήσετε σωστά τις οδηγίες του κατασκευαστή και το χρησιμοποιήσετε νωρίς την άνοιξη, μπορεί να ελέγξει τις προσβολές από έντομα για έως και 12 εβδομάδες.

Η θεραπεία μπορεί να διατηρήσει την αποτελεσματικότητά της όλο το καλοκαίρι και μέχρι το επόμενο έτος θα πρέπει να κάνετε εκ νέου εφαρμογή. Θα βοηθούσε αν δεν το χρησιμοποιούσατε πολύ συχνά λόγω της ασφάλειάς του. Με το μπουκάλι των 32 ουγγιών, μπορείτε να το εφαρμόσετε για 1/8 του στρέμματος, ισοδύναμα περίπου 5.000 τετραγωνικά πόδια.

Αυτό το προϊόν χρησιμοποιεί τη χημική ουσία lambda-cyhalothrin, ένα συνθετικό εντομοκτόνο που ανήκει στην οικογένεια των πυρεθροειδών. Αυτό το συστατικό είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στον έλεγχο των παρασίτων σε εξωτερικούς χώρους όπως οι γρύλοι και τα μυρμήγκια.

Μην το εφαρμόζετε κοντά σε λαχανικά ή φρούτα. Αν και γενικά δεν σας βλάπτει, δεν είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Τι μας αρέσει:

 • Αποτελεσματικό για υψηλή αντοχή
 • Δραστικό συστατικό μακράς διαρκείας
 • Εύχρηστος

Τι μπορεί να βελτιωθεί

Black Flag Fogger 11079 – Καλύτερο για ρωγμές

Το δραστικό συστατικό του ομίχλης ψύλλων Black Flag είναι η κυπερμεθρίνη, η οποία είναι εξαιρετικά αποτελεσματική για την εξάλειψη των ψύλλων και των ζωυφίων εσωτερικών χώρων. Αυτή η χημική ουσία τους δηλητηριάζει και καταστρέφει τους νευρικούς ιστούς τους.

Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό ακόμη και για τις πιο μικρές ρωγμές και ρωγμές στο σπίτι σας. Μπορεί να εξαπλωθεί σε ρωγμές και να σκοτώσει τις προσβολές από ψύλλους εν ριπή οφθαλμού.

Άλλωστε δεν αφήνει στρώματα ομίχλης στο σπίτι σας. Αντίθετα, η χαλαρωτική του μυρωδιά μπορεί να σας ανακουφίσει αμέσως.

Ένα πακέτο Black Flag έχει 6 δοχεία ομίχλης. Κάθε κάνιστρο μπορεί να καλύψει 2.000 κυβικά πόδια, που ισοδυναμεί με ένα μικρό δωμάτιο. Είναι περισσότερο από αρκετό αν το εφαρμόσετε για συγκεκριμένους στόχους.

Δυστυχώς, αυτό το ομίχλη ψύλλων είναι τοξικό και καίγεται εύκολα. Πρέπει να αφαιρέσετε οτιδήποτε εύφλεκτο στο δωμάτιό σας πριν από την εφαρμογή. Επίσης δεν λειτουργεί καλά με αράχνες και μεγάλα μυρμήγκια.

Αυτό που μας αρέσει

 • Αποτελεσματικά ακόμη και για ρωγμές, σχισμές
 • Όχι ομίχλη
 • Φρέσκο ​​άρωμα

Τι μπορεί να βελτιωθεί

 • Κακή επίδραση σε αράχνες και μυρμήγκια
 • Πολύ εύφλεκτο

Advantage Household Fogger 81879427 – Το καλύτερο για ενήλικους ψύλλους

Αυτό το ομίχλη εσωτερικού χώρου είναι τέλειο για την εξάλειψη των ενηλίκων ψύλλων και ελέγχει τα αυγά τους που κρύβονται στο σπίτι σας. Επομένως, η προσβολή από ψύλλους είναι δύσκολο να αναπαραχθεί ή να αναπτυχθεί.

Επιπλέον, μπορεί να αποτρέψει αποτελεσματικά διάφορα άλλα έντομα, όπως κατσαρίδες, εισιτήρια και σκαθάρια. Το κύριο συστατικό του είναι οι πυρεθρίνες, οι οποίες είναι αρκετά φιλικές για τα χαλιά. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αποχρωματισμό και ζημιά των υλικών.

Μια συσκευασία περιλαμβάνει 2 δοχεία, τα οποία μπορούν να καλύψουν έως και 16 πόδια, σχεδόν ίσα με 2.000 κυβικά πόδια για το καθένα. Αυτό το ομίχλη ψύλλων είναι κατάλληλο μόνο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Θα σας πάρει 2 ώρες για να ολοκληρώσετε τη θεραπεία.

Αλλά πρέπει να το κρατήσετε μακριά από κατοικίδια. Μπορεί να προκαλέσει επικίνδυνα αποτελέσματα για αυτούς.

Εάν το ομίχλη έρθει σε επαφή με τα σεντόνια και τα πιάτα σας, θα πρέπει να τα πλύνετε αμέσως. Προκαλεί δερματικές αλλεργίες και δηλητηριάζει την υγεία σας όταν απορροφάται από το δέρμα σας.

Αυτό που μας αρέσει

 • Ιδανικό για ενήλικους ψύλλους
 • Αποτελεσματικό με διάφορα έντομα
 • Χωρίς λεκέδες στα χαλιά

Τι μπορεί να βελτιωθεί

 • Μπορεί να είναι επικίνδυνο για τα κατοικίδια
 • Αλλεργικές αντιδράσεις

Raid Flea Fogger 046500016547 – Το καλύτερο για διακοπές

Τα ενεργά συστατικά των πυρεθρινών (0,5%) και του S-Methoprene (0,075%) το καθιστούν το πιο γρήγορο ομίχλη που μπορεί να σκοτώσει ψύλλους και να εκκολαφθούν τα αυγά σε σύντομο χρόνο εκκένωσης. Όταν το ψεκάζετε, επηρεάζει αμέσως τους ψύλλους στο σπίτι σας.

Η συσκευασία περιέχει 3 δοχεία, τα οποία μπορούν να απλώσουν έως και 3.840 κυβικά πόδια ανεμπόδιστο χώρο. Έτσι, είναι αρκετά οικονομικό αν έχετε μεγάλα δωμάτια.

Το υπέροχο είναι ότι είναι κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε δύο ξεχωριστά ομίχλη.

Ωστόσο, αυτό το προϊόν έχει αρκετά έντονη οσμή. Εάν είστε ευαίσθητοι σε περίεργες μυρωδιές, δεν συνιστάται. Αυτή η δυσάρεστη οσμή μπορεί να διαρκέσει έως και μερικές ώρες.

Αυτό που μας αρέσει

 • Αποτελεσματικό για διάφορα παράσιτα
 • Μεγάλο μέγεθος περιοχής
 • Φτηνός

Τι μπορεί να βελτιωθεί

Harris Indoor Fogger FOG-3 – Καλύτερο για διάφορα έντομα

Το Harris Indoor Fogger FOG-3 είναι γνωστό για την επαρκή προστασία από διάφορους τύπους εντόμων, από αυγά ψύλλων, ψύλλους ενηλίκων, κατσαρίδες μέχρι αράχνες, τσιμπούρια και ακάρεα.

Είναι αρκετά ισχυρό για να λειτουργήσει έως και 12 εβδομάδες εάν το χρησιμοποιήσετε σωστά. Για να αποτρέψετε την επανεμφάνιση των ψύλλων, πρέπει να κάνετε εκ νέου εφαρμογή μία φορά κάθε 4 μήνες.

Αυτό το ομίχλη περιλαμβάνει αρκετό ψεκασμό για να καλύψει έως και 2.000 τετραγωνικά πόδια. Λειτουργεί επίσης αρκετά καλά με χαραμάδες.

Για να βελτιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητά του, ανακινήστε το πριν την εφαρμογή. Και μην το βάζετε απευθείας κάτω από το φως του ήλιου ή τη φωτιά. διαφορετικά, θα αποσυντεθεί πιο γρήγορα.

Αυτό που μας αρέσει

 • Αποτελεσματικό για πολλά έντομα
 • Τελευταία υλικά

Τι μπορεί να βελτιωθεί

Precor Plus IGR Fogger B00F58HVIQ – Το καλύτερο για φιλικό προς τα κατοικίδια

Ως φιλικό προς τα κατοικίδια ομίχλη ψύλλων, το Precor Plus IGR θα σας ικανοποιήσει. Σχεδόν όλες οι βόμβες ψύλλων είναι επιβλαβείς για τα κατοικίδια ζώα σας, αλλά αυτό δεν συμβαίνει το ίδιο με αυτό το προϊόν, το οποίο έχει καλά ενεργά συστατικά.

Ο λόγος είναι ότι περιλαμβάνει συνθετική πυρεθρίνη, η οποία βρίσκεται φυσικά στα άνθη του χρυσάνθεμου.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα δείτε το κατοικίδιό σας να ξύνεται, ήρθε η ώρα να αγοράσετε ένα ψύλλων ομίχλης. Μπορείτε να το εφαρμόσετε απευθείας στα κατοικίδια σας για να ελέγξετε τους ψύλλους. Τα κατοικίδιά σας μπορούν να παίξουν άνετα χωρίς καμία ανησυχία. Επιπλέον, δεν προκαλούν ψύλλους στο δωμάτιό σας.

Εκτός αυτού, η ικανότητα να απαλλαγούμε από ψύλλους και ζωύφια είναι αποδεκτή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια βόμβα ψύλλων για την αυλή και το σπίτι σας για να αποτρέψετε την επανεμφάνιση ψύλλων. Αυτός ο ομίχλης παραμένει αποτελεσματικός μετά την εφαρμογή, επομένως δεν χρειάζεται να περιμένετε πολύ.

Αφού το χρησιμοποιήσαμε για σύντομο χρονικό διάστημα, παραδεχόμαστε ότι αυτό το Precor Plus Fogger είναι αναποτελεσματικό όπως άλλοι ανταγωνιστές σε αυτήν τη λίστα όταν αντιμετωπίζουμε σκληρά παράσιτα. Μάλλον επειδή τα συστατικά του είναι φυσικά.

Αυτό που μας αρέσει

 • Ασφαλές για κατοικίδια
 • Χωρίς άσχημες μυρωδιές
 • Αποτελεσματικό στους ψύλλους

Τι μπορεί να βελτιωθεί

 • Σχετικά αναποτελεσματικό για σκληρά παράσιτα

Οδηγός αγοράς για τις καλύτερες βόμβες ψύλλων

Χρήση ομίχλης ψύλλων

Οι βόμβες ψύλλων είναι δοχεία ελέγχου εντόμων που εκπέμπουν χημικό εντομοκτόνο και απλώνονται σε όλο το δωμάτιό σας. Είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό καθώς μπορεί να διεισδύσει σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες προφυλάξεις που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν και κατά την εφαρμογή τους. Ορισμένα ομίχλη ψύλλων περιέχουν τοξικά συστατικά που βλάπτουν την υγεία, τα κατοικίδια ζώα και το περιβάλλον σας, ενώ άλλα είναι ασφαλή και φιλικά.

Οι ψύλλοι συχνά αναπαράγονται γρήγορα, επομένως πρέπει να επαναλάβετε την εφαρμογή τακτικά για να αποτρέψετε τις προσβολές τους. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε τις οδηγίες εκ των προτέρων για σωστή χρήση.

Μέγεθος Περιοχής

Είναι ζωτικής σημασίας να μετρήσετε το μέγεθος του δωματίου σας πριν αγοράσετε ένα ψύλλων για εσωτερικούς χώρους. Εάν το δωμάτιό σας είναι πολύ μεγάλο, η βόμβα για ψύλλους δεν μπορεί να φτάσει σε κάθε ρωγμή των γωνιών.

Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε σημαντική ποσότητα φυτοφαρμάκου, μπορεί να μείνει στο δωμάτιό σας και να προκαλέσει προβλήματα υγείας μακροπρόθεσμα.

Οι μεγαλύτερες συσκευές ομίχλης ψύλλων μπορούν να είναι έως και πάνω από 4.000 κυβικά πόδια, διασφαλίζοντας ότι ακόμη και το μεγαλύτερο δωμάτιό σας δεν θα χρειαστεί επιπλέον ομίχλη για την αφαίρεση της προσβολής από ψύλλους.

3 μετρήσεις που πρέπει να θυμάστε είναι το μήκος, το πλάτος και το ύψος για να μάθετε το ακριβές μέγεθος του δωματίου σας.

Συστατικά

Οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν ορισμένα τυπικά συστατικά σε βόμβες ψύλλων, όπως πυρεθρίνες, πιπερονυλοβουτοξείδιο και S-μεθοπρένιο.

 • Οι πυρεθρίνες είναι φυσικές χημικές ουσίες που εκχυλίζονται από ένα είδος λουλουδιού, το οποίο εκπέμπει υψηλές τοξικές ουσίες για τα έντομα.
 • Το βουτοξείδιο του πιπερονυλίου δεν μπορεί να σκοτώσει τα ίδια τα έντομα. Αντίθετα, θα ήταν καλύτερο όταν αναμιγνύετε με πυρεθρίνες να μεγιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητα στους ψύλλους και τα έντομα.
 • Το S-μεθοπρένιο λειτουργεί ως προληπτική ουσία, η οποία επιτίθεται άμεσα στο σύστημα παραγωγής ορμονών των ψύλλων και αποφεύγει την ωρίμανση και την αναπαραγωγή τους.

Μακροζωία

Ένας από τους πιο κρίσιμους παράγοντες που σας κάνουν να επιλέξετε ψύλλους ομίχλης είναι η μακροζωία. Είναι το χρονικό διάστημα που ένα σύστημα ομίχλης εσωτερικού χώρου διατηρεί την αποτελεσματικότητά του στους ψύλλους.

Η μακροζωία καθορίζεται συχνά από το εντομοκτόνο που χρησιμοποιείτε και από το πόσο γρήγορα διασπώνται τα ενεργά συστατικά. Μια τυπική βόμβα ψύλλων μπορεί να σας πάρει μερικές ώρες για να εφαρμόσετε και να διαρκέσει για 8 εβδομάδες.

Εάν έχετε μακράς διαρκείας ομίχλη ψύλλων, η αποτελεσματικότητά τους μπορεί να διαρκέσει ακόμη και 3 μήνες. Μετά από αυτό το διάστημα, πρέπει να εφαρμόσετε ξανά τα ομίχλη για να αποτρέψετε μεγάλες προσβολές από την εξάντληση των ενεργών συστατικών.

Ασφάλεια

Ενώ χρησιμοποιείτε μια βόμβα ψύλλων μέσα ή έξω από το σπίτι, η ασφάλεια είναι πάντα το πρωταρχικό σας μέλημα. Για να χρησιμοποιήσετε σωστά μια βόμβα ψύλλων για το σπίτι, πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες του κατασκευαστή. Διαφορετικά, θα προκαλέσει αρκετές επιβλαβείς επιπτώσεις στην ασφάλειά σας.

Επιπλέον, μεγιστοποιείτε επίσης την ικανότητα εξάλειψης της μόλυνσης από ψύλλους και παρατείνετε τη μακροζωία τους.

Η προστατευτική ενδυμασία, τα γάντια και οι μάσκες είναι υποχρεωτικά για την προστασία της υγείας σας. Πρέπει επίσης να καθαρίσετε το δωμάτιό σας μια μέρα πριν εφαρμόσετε ομίχλη και να βεβαιωθείτε ότι αερίζεται καλά.

Συνιστάται να επιλέξετε μια βόμβα ψύλλων με ασφαλή συστατικά. Επειδή μπορεί να έρθετε σε επαφή με ένα μικρό φυτοφάρμακο για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά τη λίστα συστατικών που έχει επισημανθεί σε αυτά.

4 εύκολα βήματα για να απαλλαγείτε από τους ψύλλους:

Η κατώτατη γραμμή

Συνιστούμε ότι το Hot Shot Κοριός και Ομίχλη ψύλλων είναι η καλύτερη βόμβα ψύλλων για το σπίτι στη λίστα.

Έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με άλλα συστήματα ομίχλης, όπως μακροζωία, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Θα ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις σας. Έχει επίσης προσιτή τιμή και μπορεί να βρεθεί εύκολα σε οποιοδήποτε κατάστημα.

Για την αυλή σας προτείνουμε το Cutter Backyard Bug Control. Αν και δεν είναι πολύ φιλικό προς το περιβάλλον, προστατεύει αποτελεσματικά τον κήπο σας από επιβλαβή μεγάλα έντομα.

Οι καλύτερες βόμβες ψύλλων για να απαλλαγείτε από ψύλλους - Πλήρης ανασκόπηση

Τελευταία ενημέρωση στις 2022-04-12 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Advertising API

Schreibe einen Kommentar