Οι καλύτεροι τρόποι για να προσεγγίσετε την αφαίρεση χιονιού

0
Οι καλύτεροι τρόποι για να προσεγγίσετε την αφαίρεση χιονιού

Καθώς ο χειμώνας πλησιάζει, όλοι αρχίζουμε να έχουμε όνειρα για ζεστή σοκολάτα και μια αναμμένη φωτιά στο τζάκι, ενώ μια γραφική χιονόπτωση σκεπάζει τον έξω κόσμο με μια κουβέρτα φρέσκο ​​χιόνι. Φυσικά, μόλις τελειώσει το χιόνι πέφτει αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να βγείτε και να καθαρίσετε το δρόμο και τα πεζοδρόμια!

Κάθε χειμώνα χιλιάδες άνθρωποι καταφέρνουν να τραυματίσουν την πλάτη τους ή ακόμα χειρότερα ενώ φτυαρίζουν το χιόνι. Η απομάκρυνση του χιονιού είναι ένα αναγκαίο κακό, αλλά είναι επίσης μια σωματική δραστηριότητα που χρησιμοποιεί μύες και αντοχές που μπορεί να μην έχετε συνηθίσει.

Είναι καλύτερο να αφήσετε έναν επαγγελματία να κάνει την άρση βαρέων βαρών. Οι υπηρεσίες αφαίρεσης χιονιού, όπως αυτές που προσφέρει το Ohio Valley Group, μειώνουν το βάρος της απομάκρυνσης του χιονιού, σας γλιτώνουν από τον πόνο στην πλάτη και σας επιτρέπουν να επιστρέψετε στη ζεστή σοκολάτα σας με ησυχία.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσεγγίσετε την αφαίρεση χιονιού;

Το κλειδί για την αποφυγή υπερβολικά έντονης δραστηριότητας κατά την αφαίρεση του χιονιού είναι να το προσεγγίζετε σταδιακά. Όταν έχει ελαφρύ χιόνι, μπορεί να μπορείτε να φτυαρίζετε τις βόλτες και το δρόμο σας σταδιακά. Αφαιρώντας το μία ή δύο ίντσες τη φορά, αποφεύγετε να μετακινήσετε το πρόσθετο βάρος των δέκα ή περισσότερων ιντσών. Παρόλο που θα χρειαστεί να το κάνετε αρκετές φορές, οι ειδικοί συμφωνούν ότι αυτή είναι η καλύτερη προσέγγιση.

Για να σώσετε την πλάτη σας, να προσέχετε πάντα την κάμψη στα γόνατά σας και την ευθεία της σπονδυλικής σας στήλης. Είναι κρίσιμο να αποφευχθεί η συστροφή. Μια άλλη συμβουλή είναι να φτυαρίζετε πάντα ελαφρύτερα φορτία, φροντίζοντας το φτυάρι σας να μην είναι γεμάτο με χιόνι.

Ό,τι κι αν κάνετε, μην φτυαρίζετε πολύ σύντομα αφού ξυπνήσετε. Οι επαγγελματίες συμφωνούν ότι ένας τραυματισμός από γλίστρημα είναι πολύ πιο πιθανό να συμβεί το πρωί λόγω της συσσώρευσης υγρού στο δίσκο σας που προκαλείται από την κατάκλιση όλη τη νύχτα.

Θυμηθείτε να επιστρέφετε συχνά στη ζεστή σοκολάτα σας. Τα συχνά διαλείμματα θα σας γλιτώσουν από την υπερβολική εξάντληση. Εάν είστε ηλικιωμένοι, καλέστε έναν νεαρό της γειτονιάς ή έναν επαγγελματία καθαρισμού χιονιού όπως εκείνοι στο Ohio Valley Group. Σας αξίζει να απολαύσετε τη χειμερινή χώρα των θαυμάτων από την άνεση του σαλονιού σας!

Η υποτίμηση της καταπόνησης και της σωματικής προσπάθειας που μπορεί να προκαλέσει το φτυάρι χιονιού μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρό τραυματισμό, συμπεριλαμβανομένων καρδιακών προσβολών. Βεβαιωθείτε ότι είστε στο ύψος της δουλειάς, σε αρκετά φόρμα για να την αναλάβετε.

Τι γίνεται με τη χρήση ενός Snowblower;

Οι εκχιονιστές είναι πολύ χρήσιμα εργαλεία για την αφαίρεση μεγάλων ποσοτήτων χιονιού σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι πολύ καλύτερα από το φτυάρι όταν πρόκειται για πολύ υγρό και βαρύ χιόνι. Να θυμάστε πάντα να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε ένα φυσητήρα χιονιού για να αποφύγετε τραυματισμούς – κρατήστε τις ασπίδες στη θέση τους και κρατήστε τα χέρια και τα πόδια σας μακριά από όλα τα κινούμενα μέρη.

Πριν μπει ο χειμώνας σε ισχύ, ελέγξτε τον εκχιονιστή σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμο για χρήση. Ελέγξτε ποιος έχει πρόσβαση σε αυτό και κρίνετε προσεκτικά ποιος θα χειριστεί το μηχάνημα. Η χρήση ενός εκχιονιστή μπορεί να είναι πιο φυσική από ό,τι περιμένετε.

Έχετε το νου σας για αδέσποτα αντικείμενα στο δρόμο και τα πεζοδρόμια σας. Εάν αναδευτούν στον εκχιονιστή σας, θα μπορούσατε όχι μόνο να καταστρέψετε το μηχάνημα αλλά και να προκαλέσετε ζημιά εάν τα αντικείμενα πεταχτούν στον αέρα. Να βεβαιώνεστε πάντα ότι ο αγωγός είναι στραμμένος μακριά από κτίρια, ανθρώπους και οχήματα για να αποτρέψετε τυχόν ζημιές που προκαλούνται από ακούσια πεταχτό βράχο.

Τι θα έλεγες να χρησιμοποιήσεις αλάτι για να λιώσεις πάγο;

Μόλις αφαιρέσετε τα ανώτερα στρώματα του χιονιού, μπορεί να συναντήσετε πάγο απευθείας σε πλακόστρωτες ή τσιμεντένιες επιφάνειες. Είναι καλή ιδέα να πετάξετε λίγο αλάτι για να βεβαιωθείτε ότι τα πεζοδρόμια δεν γλιστρούν πολύ και δεν γίνονται επικίνδυνα.

Ωστόσο, προσέξτε να μην κάνετε υπερβολική χρήση του αλατιού – όλα τα υπέροχα φυτά που έχετε περάσει τον υπόλοιπο χρόνο καλλιεργώντας μπορεί να καταστραφούν από την αφθονία αλατιού στο έδαφος.

Τα απορρίμματα γατούλας μπορούν να είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο αλάτι. Η διάδοση ενός υγιούς στρώματος θα προσφέρει την τέλεια πρόσφυση σε παγωμένες επιφάνειες. Πολλοί οδηγοί έχουν σωθεί από ένα ράντισμα απορριμμάτων γατούλας κάτω από ελαστικά που χρειάζονται πρόσφυση για να απομακρυνθούν από χιονοστιβάδες. Η διατήρηση ενός μεγάλου δοχείου απορριμμάτων γατούλας στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σας παρέχει επίσης επιπλέον βάρος που μπορεί να σας βοηθήσει να μην κολλήσετε εξαρχής.

Υπάρχουν πόροι που μπορούν να με βοηθήσουν με την αφαίρεση χιονιού;

Στο τέλος, είναι πάντα καλύτερο να καλέσετε τους επαγγελματίες. Μια υπηρεσία απομάκρυνσης χιονιού όπως αυτή που παρέχεται από το Ohio Valley Group θα κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη, θα σας εξοικονομήσει τη φυσική καταπόνηση και θα σας αφήσει να απολαύσετε τη χώρα των θαυμάτων του χειμώνα.

Δεν χρειάζεται να αφήσετε έναν πόνο στην πλάτη ή έναν πιο σοβαρό τραυματισμό να σας εμποδίσει να απολαύσετε το φρέσκο ​​χιόνι. Καλέστε μας σήμερα για να δούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε!

Schreibe einen Kommentar