Ο καλύτερος σπόρος χόρτου για την επίβλεψη ενός εξαιρετικού γκαζόν

2
Ο καλύτερος σπόρος χόρτου για την επίβλεψη ενός εξαιρετικού γκαζόν

Αναζητάτε λύση για να βελτιώσετε το γκαζόν σας; Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον καλύτερο σπόρο γρασιδιού για υπερσπορά για να πυκνώσετε το γρασίδι σας και να βελτιώσετε την εμφάνιση και την υγεία του.

Μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο με βάση τις προτιμήσεις σας. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας αυτό το ισχυρό προϊόν, Scotts EZ Seed Patch & Repair Tall Fescue Lawns Combination Mulch, Seed, and Fertilizer.

Αυτό το προϊόν περιλαμβάνει πολλά ευεργετικά χαρακτηριστικά όπως μεγάλη πυκνότητα, γρήγορη ανάπτυξη, υψηλή αντοχή και καταλληλότητα για διάφορες τοπογραφίες. Ταιριάζει στις απαιτήσεις σας και σας φέρνει ένα γκαζόν με εξαιρετική απόδοση.

Top 5 καλύτεροι σπόροι χόρτου για υπερσπορά

Scotts EZ Patch & Repair Tall Fescue Lawns Combination Mulch, Seed and Fertilizer – Καλύτερο για συνολικά

Αυτός ο συνδυασμός Patch & Repair Scotts EZ έχει όλα τα πλεονεκτήματα που χρειάζεστε. Αυτό το προϊόν είναι ένας συνδυασμός από τους καλύτερους σπόρους, λίπασμα και σάπια φύλλα φεστούας.

Μπορεί να απορροφήσει νερό έξι φορές το βάρος του. Ως αποτέλεσμα, αυτό το προϊόν δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα υγρασίας και σας βοηθά να καλύψετε την ανοιχτή περιοχή με μεγάλη πυκνότητα.

Χρειάζεστε αυτό το προϊόν εάν θέλετε μεγάλη πυκνότητα για το γκαζόν. Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι προτιμούν να το χρησιμοποιούν για να επισκευάσουν ανομοιόμορφα υπάρχοντα γρασίδι. Είναι επίσης κατάλληλο για περιοχές όπως πλαγιές, περιοχές κυκλοφορίας, πυκνές τοποθεσίες ή άμεσο ηλιακό φως.

Εξάλλου, πόσο σπόρους χόρτου για υπερσπορά; Είναι μια ερώτηση που αυτό το προϊόν δεν μπορεί να λύσει.

Αν και η πυκνότητα είναι καλή, είναι κατάλληλο μόνο για μικρές περιοχές, περίπου 400 τετραγωνικά πόδια. Αν θέλετε να καλύψετε σε μεγάλο βαθμό, χρειάζεστε περισσότερα patches. Συνήθως, ένα έμπλαστρο μπορεί να καλύψει πέντε έως έξι σημεία στο γκαζόν.

Αυτό που μας αρέσει

 • Κατάλληλο για επισκευή χλοοτάπητα
 • Εξαιρετικό για πυκνότητα χόρτου
 • Γρήγορη ανάπτυξη

Τι μπορεί να βελτιωθεί;

 • Χρειάζεστε περισσότερα μπαλώματα για μεγάλη περιοχή

Jonathan Green 10322 Black Beauty Ultra– Το καλύτερο για ανθεκτικότητα

Εάν χρειάζεστε τον καλύτερο σπόρο γκαζόν για ανθεκτικότητα, θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το Jonathan Green 10322 Black Beauty Ultra.

Αυτό το προϊόν περιλαμβάνει την ψηλή Fescue, την ελίτ Πολυετής Ριεγκράς και το Kentucky Bluegrass, των οποίων οι ρίζες μεγαλώνουν έως και 4 ίντσες σε βάθος. Ως αποτέλεσμα, η βάση του γρασιδιού δεν καταστρέφεται εύκολα από εξωτερικές δυνάμεις και στηρίζει το γκαζόν για μεγαλύτερη αντοχή.

Εξάλλου, χάρη στο βάθος, μπορεί να απορροφήσει υπόγεια νερά για να αντέξει τις υψηλές θερμοκρασίες. Με αυτό το χαρακτηριστικό, μπορεί να αναπτυχθεί γρήγορα μέσα σε 14 ημέρες και να σας προσφέρει ένα καταπράσινο γκαζόν.

Ωστόσο, αυτός ο τύπος είναι δύσκολο να ζει σε περιοχές με πολλές βροχοπτώσεις. Επομένως, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να το φυτέψετε τις λιγότερο βροχερές εποχές.

Αυτό που μας αρέσει

 • Μεγάλη αντοχή
 • Ανοχή στην ξηρασία
 • Γρήγορη ανάπτυξη

Τι μπορεί να βελτιωθεί;

 • Δύσκολο να επιβιώσεις στις βροχερές περιοχές

Scotts Turf Builder Tall Fescue Mix – Το καλύτερο για γρήγορη ανάπτυξη

Ο καλύτερος σπόρος χόρτου για γρήγορη ανάπτυξη είναι αυτό το Scotts Turf Builder Tall Fescue Mix.

Μόνο με περίπου έξι ημέρες, οι ψηλοί σπόροι της φέσουας μπορούν να βλαστήσουν. Μετά από περίπου δύο εβδομάδες, μπορείτε να έχετε το γκαζόν που προτιμάτε.

Οι υψηλής ποιότητας θρεπτικοί σπόροι Tall Fescue με διπλή διατήρηση υγρασίας είναι ζωτικοί παράγοντες για την ταχεία ανάπτυξή του. Επιπλέον, τεχνολογία 4-σε-1, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης που προστατεύεται από ασθένειες για τη συνοχή της βλάστησης των σπόρων. Αυτοί οι λόγοι τους επιτρέπουν να αναπτυχθούν γρήγορα σε 6 έως 14 ημέρες.

Ωστόσο, αυτός ο σπόρος απαιτεί πολλή προσπάθεια για την υπερσπορά, ειδικά στα αρχικά στάδια. Επιπλέον, πρέπει να ακολουθήσετε τα ακριβή βήματα στον οδηγό για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Αυτό που μας αρέσει

 • Μεγάλη χλιδή
 • Μεγαλώνοντας γρήγορα
 • Αντισταθείτε στην ξηρασία, τη ζέστη και τα έντομα
 • Υψηλής ποιότητας θρεπτικοί σπόροι

Τι μπορεί να βελτιωθεί;

 • Καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια στην υπερσπορά

Pennington Kentucky 31 Tall Fescue – Το καλύτερο για την κυκλοφορία

Αυτό το προϊόν είναι ο καλύτερος σπόρος bluegrass του Κεντάκι και μια τέλεια επιλογή για κυκλοφορία. Με ένα μείγμα Kentucky και ψηλής Fescue, αυτό το προϊόν έχει μεγαλύτερη φέρουσα ικανότητα για ποδοπάτημα.

Είναι σημαντικό ότι ακόμα κι αν τοποθετήσετε το αυτοκίνητό σας, το ζιζάνιο δεν είναι ευάλωτο. Επομένως, μπορείτε άνετα να περπατήσετε και να παίξετε με τα παιδιά σας στο γκαζόν χωρίς να φοβάστε ότι θα το καταστρέψετε.

Εκτός αυτού, ένας άλλος παράγοντας που τον καθιστά τον καλύτερο σπόρο bluegrass του Κεντάκι για υπερσπορά είναι οι χοντρές λεπίδες. Αντέχει εύκολα τη δύναμη και ανακάμπτει αμέσως μετά.

Μπορείτε επίσης να έχετε το αποτέλεσμα γρήγορα από 8 έως 21 ημέρες. Η κάλυψή του είναι επίσης μεγάλη καθώς καλύπτει έως και 4000 τετραγωνικά πόδια.

Ωστόσο, είναι αρκετά αδύναμο στην αντοχή στη θερμότητα. Έτσι, εάν η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή, μπορεί να καταστραφεί και να είναι δύσκολο να βλαστήσει.

Αυτό που μας αρέσει

 • Καλό για κυκλοφορία
 • Πλούσια με σκούρο χρώμα
 • Εύκολο στην επίβλεψη

Τι μπορεί να βελτιωθεί;

Scotts Turf Builder Perennial Ryegrass Mix – Καλύτερο για κατά των εντόμων

Ποτέ δεν θα ανησυχείτε για ζημιές από έντομα στο υπάρχον γκαζόν σας εάν έχετε αυτό το Scotts Turf Builder Perennial Ryegrass Mix.

Διαθέτει μυκητοκτόνο για να αποτρέψει το έντομο να καταστρέψει τη νέα σας φυτεμένη περιοχή. Αυτό το χαρακτηριστικό προσφέρει επίσης ένα ασφαλές γκαζόν που εμποδίζει τα επιβλαβή έντομα να δηλητηριάσουν το σώμα σας.

Χάρη στην επίστρωση Watersmart 4 σε 1, αυτός ο σπόρος μπορεί να απορροφήσει διπλάσιο νερό για να προστατεύσει το κάλυμμα του σπόρου από το στέγνωμα. Έτσι, αν ξεχάσετε να ποτίσετε το γρασίδι για λίγες μέρες, θα συνεχίσει να αναπτύσσεται κανονικά.

Επιπλέον, το προϊόν περιλαμβάνει βασικά θρεπτικά συστατικά που υποστηρίζουν την ταχεία ανάπτυξη. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να έχετε ψηλότερο, παχύτερο και πιο πλούσιο γρασίδι.

Λόγω των χημικών ουσιών, έχει μια άβολη μυρωδιά. Επομένως, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε μια μάσκα προσώπου για να αποφύγετε αυτές τις ενοχλητικές μυρωδιές από αυτόν τον σπόρο.

Αυτό που μας αρέσει

 • Υψηλή αντοχή
 • Γρήγορη ανάπτυξη
 • Κατά των εντόμων
 • Απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για πλούσιο, ψηλότερο και παχύτερο γρασίδι

Τι μπορεί να βελτιωθεί;

 • Άβολες χημικές μυρωδιές

Οδηγός αγοράς για τον καλύτερο σπόρο χόρτου για υπερσπορά

Τύπος σπόρων χόρτου

Σπόροι γρασιδιού Cool-Season

Οι σπόροι γρασιδιού ψυχρής εποχής είναι μια από τις δημοφιλείς επιλογές για υπερσπορά. Bentgrass, Kentucky/Rough Bluegrass, Fine/Tall/Creeping Fescue, Annual/Perennial Ryegrass είναι μερικά παραδείγματα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.

Συνήθως, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συχνά γρασίδι Kentucky Bluegrass για σπορά το καλοκαίρι. Ο λόγος είναι ότι ο καλοκαιρινός καιρός είναι συχνά δρακόντειος, έτσι το Κεντάκι bluegrass προτιμάται για καλή ανοχή στη θερμότητα.

Το έδαφος είναι επιρρεπές στην ξηρασία κάτω από το φως του ήλιου και την παρατεταμένη ξηρασία, αλλά αυτός ο τύπος εξακολουθεί να εξασφαλίζει την πλούσια βλάστησή του. Χάρη σε αυτό, βελτιώνει την υγεία και την αντοχή του γκαζόν σας.

Το Tall Fescue ή το Fine Fescue είναι επίσης η πιο διαλεγμένη επιλογή για το χειμώνα. Οι κηπουροί το αναμιγνύουν συχνά με διάφορους τύπους σπόρων γρασιδιού για να έχουν την καλύτερη αντοχή στο κρύο για το γκαζόν.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Annual Ryegrass ή το Perennial Ryegrass. Χαρακτηριστικό του είναι η ευκολία κάλυψης και η γρήγορη ανάπτυξη.

Σπόροι χόρτου θερμής εποχής

Οι Βερμούδες, η Σαρανταποδαρούσα και το Zoysiagrass είναι δημοφιλή χόρτα της ζεστής εποχής.

Έχουν χαρακτηριστικά όπως ανθεκτικά στην ξηρασία και καλύτερη αντοχή στο κρύο από άλλα χόρτα θερμής εποχής. Ωστόσο, θα μείνουν αδρανείς και το χρώμα τους αλλάζει σε καφέ το χειμώνα όταν η θερμοκρασία είναι περίπου 60 βαθμούς F.

Οι περισσότεροι κηπουροί χρησιμοποιούν το γρασίδι των Βερμούδων στις νότιες και μεταβατικές ζώνες (περιοχές με ζεστές και δροσερές εποχές). Είναι κατάλληλη επιλογή από αρχές φθινοπώρου έως χειμώνα.

Αν και αναπτύσσεται τη ζεστή εποχή, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν αυτόν τον φθινοπωρινό σπόρο χόρτου για σπορά. Ως αποτέλεσμα, δημιουργεί ένα χρυσαφί χρώμα, όντας κατάλληλο για τον χειμώνα που έρχεται.

Εξάλλου, το γρασίδι Centipede πρέπει να καλλιεργείται καλύτερα στα νοτιοανατολικά και μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε λόγω του χαρακτηριστικού χαμηλής συντήρησης.

Χαρακτηριστικά προς αναζήτηση

Ομαλότητα

Το Kentucky bluegrass μπορεί να κάνει το γκαζόν λίγο ακατάστατο λόγω της ετερογενούς ανάπτυξής του. Επομένως, εάν θέλετε ένα όμορφο γκαζόν να καλύπτεται με περιποίηση, οι ποικιλίες Perennial Ryegrass είναι το καλύτερο γρασίδι.

Η δύναμη αυτού του τύπου είναι να αναπτύσσεται ομοιόμορφα, να έχει μεγάλο πάχος και κάλυψη για καλύτερη εμφάνιση πράσινου γκαζόν.

Χρώμα

Εάν θέλετε το γκαζόν να έχει σκούρο πράσινο χρώμα και ομαλή απόδοση, μπορείτε να επιλέξετε το Kentucky bluegrass. Αυτός ο τύπος κάνει το γύρω τοπίο λίγο σκοτεινό, επομένως είναι κατάλληλο για το καλοκαίρι.

Το γκαζόν σας είναι εξαιρετικό με αυτό το σκούρο πράσινο χρώμα όταν ανατείλει. Ο λόγος είναι ότι το σκιερό γκαζόν καλύπτει τη σκιά και αναδεικνύει το σπίτι σας στο φως του ήλιου.

Το Tall Fescue είναι κατάλληλο για σπορά, φέρνοντας το κίτρινο χρώμα και την ξηρή αίσθηση των πρώιμων φθινοπώρου. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε το σπίτι σας να ξεχωρίζει με ένα ανοιχτόχρωμο γκαζόν.

Σκοπός

Θα πρέπει να καθορίσετε τους σκοπούς σας πριν αγοράσετε σπόρους χόρτου για σπορά.

Για παράδειγμα, εάν το σπίτι σας έχει μια μικρή λιμνούλα και θέλετε να φυτέψετε το καλύτερο πράσινο γρασίδι για το γκαζόν δίπλα της, το Zoysia είναι το καλύτερο γρασίδι. Αναπτύσσεται σαν χαλί και είναι πολύ πιο λείο από άλλα είδη.

Ωστόσο, είναι αρκετά αδύναμο και παίρνετε γρήγορα νεκρούς σπόρους κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες, όπως η ξηρασία.

Επιπλέον, το πράσινο γκαζόν είναι συνήθως ένα μέρος για να παίζουν τα παιδιά. Άρα, θα πρέπει να έχει κατάλληλες ιδιότητες για αυτές τις εργασίες.

Το Kentucky bluegrass είναι μια τέλεια επιλογή για δραστήρια καλοκαίρια. Με καλή φέρουσα ικανότητα, βοηθά το γρασίδι σας να μην υποστεί ζημιά από την πρόσκρουση του ποδοπάτημα και του κλωτσιού κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού των παιδιών.

Ωστόσο, το σκούρο χρώμα του δεν είναι καλό να παρατηρείται, ειδικά όταν τα παιδιά παίζουν παιχνίδια που απαιτούν πολλή παρατήρηση. Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε ένα καλύτερο πράσινο γρασίδι με πιο φωτεινό χρώμα για να το κάνετε πιο άνετο για τα παιδιά.

Η σύσταση είναι η χρήση πολυετών ποικιλιών Ryegrass. Αυτό το γρασίδι είναι εξαιρετικό για δραστηριότητες όπως το ποδόσφαιρο επειδή το χρώμα του συμβάλλει στην αναγνώριση κίνησης της μπάλας.

Ωστόσο, πρέπει να αναμίξετε ποικιλίες Perennial Ryegrass με άλλες για βελτιωμένη αντοχή στο γκαζόν.

Μπορείτε να κάνετε τζόκινγκ με το κατοικίδιό σας σε ένα γκαζόν bluegrass του Κεντάκι. Παρέχει αρκετή απαλότητα και ανέχεται κάθε βήμα που κάνετε.

Ή, εναλλακτική είναι η Βερμούδα, γιατί εκτός από την υψηλή ανοχή της, δίνει μια αίσθηση φθινοπώρου, η οποία είναι κατάλληλη για περπάτημα.

Εάν οργανώνετε συχνά πάρτι, ειδικά πάρτι μπάρμπεκιου, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Ryegrass. Αυτός ο τύπος είναι μια εξαιρετική επιλογή λόγω της απαλής φύσης του.

Αφού απλώσετε ένα στρώμα χαλιού στο γκαζόν, μπορείτε να ξαπλώσετε για να νιώσετε την άνεση του λιβαδιού. Η άνετη αίσθηση του να κάθεσαι ή να ξαπλώνεις στο Ryegrass είναι ένα από τα κυριότερα σημεία του πάρτι σου.

Επιπλέον, το Ryegrass μεγαλώνει ομοιόμορφα, έτσι θα τοποθετήσετε εύκολα τη μηχανή ψησταριάς σας στο γρασίδι χωρίς να ανησυχείτε για την ισορροπία του. Έχει καλή φωτεινότητα με ανοιχτό πράσινο για να βγάζεις καλές φωτογραφίες μαζί του.

Τυπικά, έχει πολλά πλεονεκτήματα έναντι άλλων όσον αφορά τη διοργάνωση πάρτι ή την οργάνωση υπαίθριων δραστηριοτήτων. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να το αναμίξετε με άλλους τύπους σπόρων γρασιδιού με άλλα χόρτα για να εξασφαλίσετε ότι το γκαζόν σας έχει την καλύτερη αντοχή.

Επίβλεψη: Ένας οδηγός για αρχάριους

συμπέρασμα

Όπως μπορείτε να δείτε από τα παραπάνω προϊόντα, ο καλύτερος σπόρος χόρτου για υπερσπορά είναι Scotts EZ Seed Patch & Repair Tall Fescue Lawns Combination Mulch, Seed, and Fertilizer.

Παρέχει πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά για τη βελτίωση του υπάρχοντος γκαζόν σας, όπως γρήγορη ανάπτυξη, υψηλή αντοχή, εξαιρετική πυκνότητα κ.λπ.

Εξάλλου, με βάση τον παραπάνω οδηγό, ο καλύτερος τρόπος για να επιλέξετε ένα προϊόν είναι να λάβετε υπόψη τον τύπο του σπόρου του γρασιδιού. Εάν επιλέξετε τον σωστό τύπο για κάθε εποχή, μπορεί να αναπτυχθεί καλά χωρίς να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για τη φροντίδα του γκαζόν.

Ο καλύτερος σπόρος χόρτου για την επίβλεψη ενός εξαιρετικού γκαζόν

Τελευταία ενημέρωση στις 11-04-2022 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Advertising API

Schreibe einen Kommentar