Ο λάτρης της άγριας ζωής Ian Stephens κερδίζει το βραβείο

1
Ο λάτρης της άγριας ζωής Ian Stephens κερδίζει το βραβείο

Ο λάτρης της άγριας ζωής Ian Stephens κερδίζει το βραβείο

12 Μαΐου 2021

Λογότυπο Nottinghamshire-Wildlife-Trust

«Ο ειδικός στη φροντίδα του γκαζόν, Ian Stephens, με έδρα το Ρέτφορντ, ο οποίος υπερασπίζεται τα οφέλη της φύσης για την υγεία και ενθαρρύνει τους πελάτες του να εκτιμήσουν την άγρια ​​ζωή γύρω τους». Nottinghamshire Wildlife Trust

Συγχαρητήρια στον εκπρόσωπο μας Lawn Master Nottingham & Lincoln Ian Stephens για τη νίκη του βραβείου Wildlife on Your Doorstep 2020/21 από το Nottinghamshire Wildlife Trust.

Σχετικά με τα βραβεία Wildlife on Your Doorstep

Για πάνω από μια δεκαετία, τα βραβεία Wildlife on Your Doorstep αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τις ενέργειες που αναλαμβάνονται από άτομα, ομάδες και οργανισμούς για την προστασία και την προώθηση της άγριας ζωής στις τοπικές τους κοινότητες. Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, πολλοί άνθρωποι συνέχισαν να βρίσκουν τον χρόνο και την ενέργεια για να βάλουν τη φύση πρώτη, παρά τις προκλήσεις που έχουμε αντιμετωπίσει όλοι λόγω της πανδημίας και των περιορισμών κατά τη διάρκεια των διαδοχικών lockdown.

«Ένα από τα θετικά που προέκυψαν από την περασμένη χρονιά ήταν η αυξημένη εκτίμηση των ανθρώπων για τον φυσικό κόσμο και η ευρύτερη αναγνώριση του ρόλου που παίζει η φύση στη στήριξη μας και στην ενίσχυση της ευημερίας μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανταπόκριση στα βραβεία Wildlife on Your Doorstep και είναι υπέροχο να βλέπουμε ότι οι άνθρωποι σε όλη την κομητεία βάζουν τη φύση πρώτη σε εξαιρετικά δύσκολες στιγμές». Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Nottinghamshire Wildlife Trust, Paul Wilkinson

Το φόντο του Ίαν

Ο Ian είναι καταρτισμένος επαγγελματίας χλοοτάπητας με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας. Πριν ενταχθεί στο Lawn Master, ο Ian εργάστηκε ως Head Greenkeeper σε πολλά γήπεδα γκολφ. Ο Ian εδρεύει στο Retford και προσφέρει υπηρεσίες φροντίδας γκαζόν στο Nottingham και στο Lincoln.

Ian-Stephens-North-Notts-Business-Connections

Συγχαρητήρια σε όλους τους Βραβείο 2020/21 Wildlife on Your Doorstep νικητές.

12 Μαΐου 2021

(Επισκέφθηκε 60 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)

Schreibe einen Kommentar