Ο νικητής του Μαραθωνίου του Μπράιτον του 2022 είναι η… Άλιξ Ράμσιερ!

0
Ο νικητής του Μαραθωνίου του Μπράιτον του 2022 είναι η… Άλιξ Ράμσιερ!

Ο νικητής του Μαραθωνίου του Μπράιτον του 2022 είναι ο… Άλιξ Ράμσιερ!

14 Απριλίου 2022

Παρουσιάζουμε την Alix Ramsier – Νικητή του Μαραθωνίου του Μπράιτον 2022

alix-ramsier-marathon-scimitarsports.com

Η Alix Ramsier κερδίζει τον Μαραθώνιο του Μπράιτον 2022. Εικόνα από scimitarsports.com.

Ο ιδιοκτήτης του franchise Lawn Master Croydon, Alix Ramsier, έτρεξε τον 5ο ποτέ μαραθώνιο στο Μπράιτον την Κυριακή και πέτυχε προσωπικό καλύτερο χρόνο 2:29:07 για να στεφθεί πρωταθλητής στον 3ο μεγαλύτερο μαραθώνιο του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Αισθάνεται πιο σουρεαλιστικό τώρα από ό,τι μετά τον αγώνα. Είναι όλα λίγο θολά από το τέλος του αγώνα. Απλώς είσαι εξαντλημένος, οπότε ήμουν λίγο κουρασμένος με το να τελειώσω και αμέσως μετά πήγα για δείπνο με την οικογένειά μου. Το να δώσω συγχαρητήρια ήταν υπέροχο, αλλά όταν έφτασα σπίτι και ήμουν μόνο εγώ, η γυναίκα μου και τα παιδιά, ήταν απλά σουρεαλιστικό. Καθόμουν εκεί με όλα τα μηνύματα που μου έρχονταν συγχαρητήρια – ήταν απλώς παράξενο. Αυτός είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να το περιγράψω!».

Ο Alix Ramsier για τη νίκη του μιλώντας με το Scimitarsports.com

alix-ramsier-running-the-Brightonmarathon-scimitarsports.com

Η Alix Ramsier τρέχει στον Μαραθώνιο του Μπράιτον. Εικόνα από scimitarsports.com.

Όλοι στο Lawn Master θα ήθελαν να συγχαρούν τον Alix για τη νίκη του. Ένα απίστευτο επίτευγμα που κατακτήθηκε με σκληρή δουλειά και αφοσίωση.

Lawn Master Croydon

Ο Alix τρέχει (χωρίς λογοπαίγνιο) το franchise Lawn Master με τη σύζυγό του από το 2012, παρέχοντας υπηρεσίες περιποίησης γκαζόν μέσα και γύρω από την περιοχή Croydon.

Εάν βρίσκεστε στον ταχυδρομικό κώδικα CR, KT, RH, SM, SW ή TW και θέλετε να περιποιηθεί το γρασίδι σας ένας έμπειρος Groundsman, τότε ελάτε σε επαφή με τον Alix και την ομάδα του σήμερα. Θα χαρούν να σας παράσχουν ένα εξατομικευμένο σχέδιο φροντίδας γκαζόν που θα σας δώσει το γκαζόν για το οποίο μπορείτε να είστε περήφανοι.

Εκτός από το δικό του franchise Lawn Master, ο Alix προπονεί επίσης με τον εκπαιδευτικό συνεργάτη και φίλο του Jo Vickers σε μια ομάδα που ονομάζεται AJ’s Run School.

Την επομένη του Μαραθωνίου του Μπράιτον, η Scimitar Sports συνομίλησε με τον Άλιξ για να μάθει τα πάντα για τη νίκη του, τους πανηγυρισμούς, την προετοιμασία του και φυσικά τι θα ακολουθήσει στην καριέρα του στο τρέξιμο. Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

(Επισκέφθηκε 30 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)

Schreibe einen Kommentar