Ο Φωτισμός Τοπίου Χαμηλής Τάσης προσθέτει γοητεία

1
Ο Φωτισμός Τοπίου Χαμηλής Τάσης προσθέτει γοητεία

χαμηλής τάσης-τοπίου-φωτισμού

Οι υπέροχες υπηρεσίες „hardscape“ της Borst Landscape & Design βελτιώνονται μόνο με κάποιες καλαίσθητες φωτισμός τοπίου χαμηλής τάσης.

Τα χαρακτηριστικά „σκληρής κατασκευής“ μας περιλαμβάνουν πέτρινους τοίχους, αίθρια, μονοπάτια και πολλά άλλα. Κάθε ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού θα μπορούσε εύκολα να ενσωματώσει φωτισμό. Το πρόσθετο όφελος του φωτισμός τοπίου χαμηλής τάσης είναι ότι είναι ενεργειακά αποδοτικό — που μεταφράζεται σε δολάρια και σεντ που εξοικονομήθηκαν.

Όταν είστε έτοιμοι να σχεδιάσετε το επόμενο έργο εξωραϊσμού, καλέστε την ομάδα της Borst (201) 989-0902ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής μας φόρμας.

Δημιουργήστε την απόδρασή σας

Θα μπορούσατε να φανταστείτε τον εαυτό σας να αποσύρεται από τη μέρα, απολαμβάνοντας τον νυχτερινό αέρα και ένα ποτήρι κρασί στο δικό σας κλειστή βεράντα? Προσποιήσου ότι είναι καλοκαίρι και είναι μπερδεμένο. Η οθόνη της βεράντας σας κρατά τα κουνούπια έξω ενώ διαβάζετε ένα βιβλίο ή ακούτε ένα podcast. Αυτή είναι η ζωή, σωστά; Το Borst Landscape & Design θα μπορούσε να το κάνει αυτό για εσάς.

Ένας κορυφαίος κύλινδρος των υπηρεσιών σχεδιασμού μας

  • Κλειστή μπροστινή βεράντα — Ένα ιδιαίτερα ελκυστικό χαρακτηριστικό για μικρά σπίτια, Οι κλειστές βεράντες δημιουργούν ένα υπέροχο ενδιάμεσο έδαφος μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού. Με μερικούς φωτισμός τοπίου χαμηλής τάσης και μια λάμπα θερμότητας, θα μπορούσατε ακόμη και να χαλαρώσετε στη βεράντα το χειμώνα. Μια κλειστή βεράντα έχει πολλές πιθανές χρήσεις, όπως διασκέδαση, χαλάρωση ή αποθήκευση μπότες και μπουφάν μέσα (όπως σε λασπότοπο).
  • Διαδρομές — Ένα ελικοειδή μονοπάτι δημιουργεί μια φιλόξενη είσοδο σε ένα σπίτι. Για να γλυκάνει τη συμφωνία, φωτισμός τοπίου χαμηλής τάσης θα μπορούσε να βοηθήσει στη δημιουργία ενός ασφαλούς περάσματος στο σκοτάδι. Εάν χρειάζεστε να εγκαταστήσετε ένα διάδρομο, το Borst σας καλύπτει. Η ομάδα των επαγγελματιών μας μπορεί να προσαρμόσει το διάδρομο στο σπίτι σας, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία υλικών σχεδιασμού όπως πέτρα, τούβλα ή πλακόστρωτα.
  • Διακοσμητικοί τοίχοι και τοίχοι αντιστήριξης — Βελτιώστε την ομορφιά της μπροστινής αυλής σας με έναν διακοσμητικό ή τοίχο αντιστήριξης από στεγνή πέτρα. Εάν θέλετε να χτίσετε έναν κήπο με σκαλοπάτια στην πλαγιά ενός λόφου, ο Borst μπορεί να τα κάνει όλα: να χτίσει τον τοίχο αντιστήριξης, να φυτέψει τον κήπο και να εγκαταστήσει το φωτισμός τοπίου χαμηλής τάσης επισης!
  • κληματαριές και καφασωτά — Υπάρχουν λίγα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά πιο ονειρικά από μια κληματαριά ή πέργκολα. Ως πόρτα δημιουργούν ενδιαφέρουσες διαιρέσεις του χώρου. Προσκολλημένα σε έναν φράχτη, μπορούσαν να παρέχουν ένα πέρασμα από το μπροστινό μέρος στην πίσω αυλή. Ακόμα πιο ονειρεμένα, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα ήσυχο καθιστικό που χρησιμοποιείται για βραδιές ραντεβού ή μικρές συγκεντρώσεις.

Προσθέστε λίγη λάμψη στην ιδιοκτησία σας με Φωτισμός Τοπίου Χαμηλής Τάσης

Ως νικητής πολλαπλών βραβείων NJLCA Residential Landscape Design/Build, μπορείτε να εμπιστευτείτε το Borst Landscape & Design για να δημιουργήσετε υπέροχες και ανθεκτικές προσθήκες για το σπίτι σας.

Σας παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για να δείτε το εκτενές χαρτοφυλάκιο προηγούμενων έργων μας. Κατά τη μελέτη, να έχετε κατά νου ότι οτιδήποτε βλέπετε μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει στη δική σας ιδιοκτησία. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε φωτισμό, να αλλάξουμε υλικά, χρώμα κλπ. Λατρεύουμε μια νέα πρόκληση!

Καλέστε το Borst σήμερα και θα ξεκινήσουμε το επόμενο έργο σας

Η Borst Landscape & Design είναι μια εθνικά αναγνωρισμένη, βραβευμένη εταιρεία εξωραϊσμού με πλήρεις υπηρεσίες στην κομητεία Μπέργκεν του Νιου Τζέρσεϊ.

Οι υπηρεσίες μας εκτείνονται μέχρι τη φαντασία σας. Όχι μόνο ειδικευόμαστε στις υπηρεσίες που αναφέρονται παραπάνω, αλλά προσφέρουμε επίσης συντήρηση τοπίου, βιολογική φροντίδα γκαζόν, σχεδιασμό κήπου και τοιχοποιία κατά παραγγελία. Η λίστα συνεχίζεται…

Επικοινωνήστε με τους επαγγελματίες σχεδιασμού μας στο (201) 989-0902ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής μας φόρμας.

Schreibe einen Kommentar