Πέργκολα | Εξωτερική Κουζίνα

1
Πέργκολα |  Εξωτερική Κουζίνα

Έχετε εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσετε έναν εξωτερικό χώρο που είναι τέλειος για αναψυχή και διασκέδαση, γιατί να μην κάνετε το επιπλέον βήμα και να τον κάνετε πραγματικά να ξεχωρίζει με μια πέργκολα και εξωτερική κουζίνα! Όλα όσα χρειάζεστε για να φιλοξενήσετε το τέλειο μπάρμπεκιου στην αυλή ή το οικογενειακό δείπνο, εντοιχισμένο και έτοιμο.

Τοποθετώντας κατασκευές όχι μόνο προσθέτετε αυτόν τον επιπλέον παράγοντα wow στην αυλή σας, αλλά όταν σχεδιάζεται και κατασκευάζεται επαγγελματικά, θα ενώσει τον χώρο σας και θα σας προσφέρει την τέλεια αυλή για να διασκεδάσετε τόσο την οικογένεια όσο και τους φίλους σας.

Η προσθήκη εξωτερικής κουζίνας με πέργκολα ανεβάζει τον εξωτερικό σας χώρο, μετατρέποντας τη βεράντα σας σε έναν πολυτελή υπαίθριο χώρο διαβίωσης. Επιπλέον, η προσθήκη μιας εξωτερικής κουζίνας επεκτείνει τον χώρο διασκέδασης του σπιτιού σας και είναι μια μεγάλη επένδυση, αυξάνοντας την αξία του σπιτιού σας και παρέχοντας ένα εξαιρετικό μέρος για την οικογένεια και τους φίλους σας για να περάσουν χρόνο σε εξωτερικούς χώρους όλο το καλοκαίρι και μετά.

Τι είναι η πέργκολα;

Πιο απλά, μια πέργκολα είναι ένα ενσωματωμένο χαρακτηριστικό εξωραϊσμού που παρέχει έναν σκιερό χώρο και εστιακό σημείο στον κήπο σας. Γενικά χτισμένες από στιβαρούς ξύλινους στύλους, οι πέργκολες αποτελούνται συνήθως από κάθετους στύλους που υποστηρίζουν ένα ανοιχτό πλέγμα εγκάρσιων δοκών. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να επιτρέψουν στα αμπέλια και σε άλλη χλωρίδα να μεγαλώσουν στους στύλους και κατά μήκος του πλέγματος.

Η λέξη πέργκολα προέρχεται από τα λατινικά αρχικά και κυριολεκτικά σημαίνει «προεξέχουσα μαρκίζα», που σημαίνει επέκταση ενός κτιρίου ή άλλης κατασκευής ή για την παροχή προστασίας σε ένα ανοιχτό αίθριο ή περιοχή.

Μια εξωτερική κουζίνα μπορεί να κατασκευαστεί για να περιλαμβάνει σχεδόν οτιδήποτε θα θέλατε να έχετε, όπως καθίσματα, ψησταριά, ψύξη και σταθμό προετοιμασίας με νεροχύτη. Θα ξοδέψετε πολύ χρόνο και προσπάθεια για να φτιάξετε την τέλεια εξωτερική κουζίνα, επομένως θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είναι προστατευμένη. Ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να ενσωματώσετε μια πέργκολα στο σχεδιασμό του χώρου.

Σε τι χρησιμεύει η πέργκολα;

Η καλύτερη χρήση για μια πέργκολα είναι να παρέχει μια σκιασμένη περιοχή για ένα αίθριο. Αν και θα μπορούσε να είναι απλώς καθιστικό, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να χτίσουν μια κουζίνα στην πίσω αυλή ως μέρος της πέργκολας, δημιουργώντας έναν διασκεδαστικό χώρο που είναι τέλειος για μπάρμπεκιου ή οικογενειακά δείπνα. Φανταστείτε να ανάβετε τη σχάρα ένα ηλιόλουστο απόγευμα, τα παιδιά να παίζουν στην αυλή ή οι φίλοι σας να πίνουν ποτά στο αίθριο που καλύπτεται από πέργκολα.

Μια πέργκολα χρησιμοποιείται συχνότερα για να παρέχει μια σκιερή περιοχή και να παρέχει μια άγκυρα σε ένα σχέδιο πίσω αυλής.

Πώς κατασκευάζονται οι πέργκολες;

Εκεί μπαίνουμε! Οι ειδικοί μας σχεδιαστές τοπίου μπορούν να συντάξουν ένα σχέδιο που ενσωματώνει μια δομή και υλικά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας. Οι πέργκολες κατασκευάζονται γενικά από ξύλο και βινύλιο ανάλογα με την επιθυμητή λειτουργία και τοποθεσία. Η τοποθέτηση του γκριλ και η πέτρα που χρησιμοποιείται για το αίθριο διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο – θα σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε το όραμά σας και στη συνέχεια συναρμολογήστε ένα σχέδιο που θα κάνει την αυλή σας τον τέλειο χώρο διασκέδασης.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ύπαρξης εξωτερικής κουζίνας με πέργκολα;

Το να έχετε μια εξωτερική κουζίνα είναι ο τέλειος τρόπος για να φέρετε τους ανθρώπους κοντά στην αυλή σας. Μια εξωτερική κουζίνα είναι ένα φανταστικό συμπλήρωμα στο αίθριο ή το κατάστρωμα σας, ένα μέρος για να συγκεντρωθούν οι φίλοι και η οικογένειά σας και να απολαύσουν την ύπαιθρο ενώ ψήνουν νόστιμα φαγητά στη σχάρα!

Η ενσωμάτωση μιας εξωτερικής κουζίνας με την πέργκολα σας λύνει ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που σχετίζονται με αυτήν – την προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας σωστά τόσο την πέργκολα όσο και την εξωτερική κουζίνα σας, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι ο χώρος μπορεί να απολαύσει πολλές εποχές, ακόμη και σε κακές καιρικές συνθήκες.

Ενώ η έκθεση στις καιρικές συνθήκες είναι το κύριο μειονέκτημα, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα που παρέχουν ισορροπία! Χτίζοντας μια πέργκολα και μια εξωτερική κουζίνα στην αυλή σας, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν όμορφο, αγκυροβολημένο χώρο που παρέχει ένα μέρος για να διασκεδάσετε τους φίλους σας και να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας – σε ένα φρεσκομαγειρεμένο γεύμα. Ο σωστός σχεδιασμός μπορεί επίσης να εγγυηθεί ότι η εξωτερική κουζίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν όλο το χρόνο.

Μαζί, μια υπαίθρια κουζίνα με πέργκολα δημιουργεί μια υπαίθρια γευστική εμπειρία που σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε στο δικό σας, πολύ αποκλειστικό εστιατόριο, το δείπνο στην ύπαιθρο, περιτριγυρισμένο από μια κομψή πέργκολα ντυμένη με φώτα.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω;

Το να ξεκινήσετε είναι το εύκολο κομμάτι! Απλά καλέστε μας. Θα συζητήσουμε μαζί σας το όραμά σας για τον τέλειο χώρο διασκέδασης στην πίσω αυλή. Θα κάνουμε ερωτήσεις σχετικά με το πώς σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το χώρο, τι είδους ψήσιμο ή μαγείρεμα σκοπεύετε να κάνετε. Θα συζητήσουμε τι είδους καθίσματα θα θέλατε, ίσως ενσωματώνοντας ένα μπαρ στη μία πλευρά. Τέλος, οι σχεδιαστές μας θα αξιολογήσουν την αυλή σας και θα καταλήξουν στο τέλειο σχέδιο και τοποθεσία.

Συνεργαζόμαστε απευθείας μαζί σας για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε το όραμά σας για την αυλή. Ο χώρος είναι η ιδιωτική σας όαση, γιατί να μην τον κάνετε τέλειο;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερακαι μπορούμε να ξεκινήσουμε να χτίζουμε την αυλή των ονείρων σας!

Schreibe einen Kommentar