Προστασία της αυλής σας από παράσιτα εξωτερικού χώρου στην κομητεία Μπέργκεν, NJ

2
Προστασία της αυλής σας από παράσιτα εξωτερικού χώρου στην κομητεία Μπέργκεν, NJ

Τα τελευταία χρόνια σημειώθηκε έκρηξη στον αριθμό των κροτώνων στην κομητεία Μπέργκεν. Τα τσιμπούρια φέρουν τη νόσο του Lyme, τον πυρετό των Βραχωδών Όρων και άλλες ασθένειες. Η ανησυχία για την προσβολή μιας από αυτές τις ασθένειες μπορεί να καταστρέψει τον εξωτερικό χρόνο για εσάς και την οικογένειά σας. Το Borst Landscape and Design προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη διαχείριση παρασίτων στην κομητεία Bergen, η οποία είναι αποτελεσματική και φιλική προς το περιβάλλον.

Το Πρόγραμμα Διαχείρισης Παρασίτων της Borst χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες βιολογικές θεραπείες για τον έλεγχο των κροτώνων, των ψύλλων και των κουνουπιών στην περιοχή της κομητείας Μπέργκεν. Χρησιμοποιούν επίσης φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις για να κρατήσουν τα ελάφια μακριά από την ιδιοκτησία σας. Οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης σπιτιού στην κομητεία Μπέργκεν θα σας πει ότι τα ελάφια που μεταφέρουν κρότωνες μπορεί να είναι τεράστιο πρόβλημα.

Εν τω μεταξύ, ακολουθούν μερικές συμβουλές για να αποφύγετε τα παράσιτα:

• Οι καλοί φράχτες κάνουν τους καλούς γείτονες που λέει η παροιμία. Αποτελούν επίσης αποτρεπτικό παράγοντα για ζώα που μεταφέρουν παράσιτα όπως ελάφια, ρακούν και αδέσποτα ζώα.

• Κουρεύετε συχνά το γκαζόν σας, κόβετε ψηλά ζιζάνια και χόρτα στις άκρες και αφαιρείτε τυχόν απορρίμματα φύλλων από την ιδιοκτησία σας. Αυτό ισχύει για άλλα πιθανά κρησφύγετα παρασίτων όπως σκουπίδια ή υγρούς σωρούς ξύλου.

• Τοποθετήστε ένα φράγμα από ροκανίδια ή χαλίκι ανάμεσα στις δασώδεις περιοχές και το γκαζόν σας. Αυτό καθιστά πιο δύσκολη τη μετανάστευση των κροτώνων.

• Απορρίψτε τυχόν στάσιμα νερά, τα οποία χρησιμεύουν ως τόπος αναπαραγωγής για τα κουνούπια.

• Εάν έχετε κατοικίδια, ζητήστε από τον κτηνίατρό σας θεραπεία για ψύλλους και τσιμπούρια.

• Πριν βγείτε έξω, χρησιμοποιήστε ένα καλό απωθητικό σφαλμάτων. Στη συνέχεια, κάντε έναν ενδελεχή έλεγχο. Τα τσιμπούρια είναι μικροσκοπικά αλλά αποφασιστικά και μπορούν να προσγειωθούν σχεδόν οπουδήποτε – ακόμα και ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών σας. Εάν το βρείτε, χρησιμοποιήστε τσιμπιδάκια για να το αφαιρέσετε. Εδώ είναι μια άλλη προστασία: περάστε ένα κολλώδες ρολό με χνούδι πάνω από τα ρούχα σας. Ίσως εκπλαγείτε με αυτό που μαζεύει.

Το Borst Landscape and Design είναι η υπηρεσία τοπίου της κομητείας Bergen που προστατεύει την οικογένειά σας μέσω της ανώτερης οργανικής διαχείρισης παρασίτων στην κομητεία Bergen, NJ. Θα έχετε μια αυλή χωρίς ανησυχίες, με περισσότερους από έναν τρόπους!

Schreibe einen Kommentar