Πρώην Επικεφαλής Πρασινοφύλακας Ξεκινά Νέο Franchise Φροντίδας Χλοοτάπητα στο Εδιμβούργο

1
Πρώην Επικεφαλής Πρασινοφύλακας Ξεκινά Νέο Franchise Φροντίδας Χλοοτάπητα στο Εδιμβούργο

New Lawn Care Franchise στο Εδιμβούργο

21 Απριλίου 2021

Alan-Lawrie-Joins-Lawn-Master

Ο Alan Lawrie, πρώην Επικεφαλής Πρασίνου στο Royal Musselburgh Golf Club ξεκίνησε πρόσφατα το franchise Lawn Master στο Εδιμβούργο.

Η καριέρα του Άλαν

Ο Άλαν έχει περάσει ολόκληρη την καριέρα του διαχειριζόμενος χλοοτάπητα σε μερικά από τα πιο δύσκολα περιβάλλοντα της χώρας.

Ξεκινώντας την καριέρα του ως ασκούμενος στο YTS στο Royal Musselburgh, το 6ο παλαιότερο κλαμπ γκολφ στον κόσμο, σε ηλικία 17 ετών, ο Άλαν ξεκίνησε μια μαθητεία πλήρους απασχόλησης πράσινης φύλαξης εκεί ένα χρόνο αργότερα.

Δουλεύοντας στις τάξεις και μαθαίνοντας για κάθε πτυχή της διαχείρισης γηπέδων γκολφ, ο Alan πέτυχε το ρόλο του Assistant Head Greenkeeper σε ηλικία 25 ετών, μια θέση που κράτησε για 15 χρόνια πριν γίνει Head Greenkeeper, μια θέση που κράτησε για 8 χρόνια .

Συνέχισε τις σπουδές του στο Greenkeeping ενώ εργαζόταν, λαμβάνοντας τα προσόντα του από το Elmwood College.

Εάν βρίσκεστε στον ταχυδρομικό κώδικα EH μεταξύ Εδιμβούργου και Dunbar και θέλετε το γρασίδι σας να περιποιηθεί έναν έμπειρο οικολόγο, τότε επικοινωνήστε με τον Alan σήμερα. Θα χαρεί να σας προσφέρει ένα εξατομικευμένο σχέδιο φροντίδας γκαζόν που θα σας δώσει το γκαζόν που πάντα θέλατε.

Alan-Lawrie-Leaflets-Εδιμβούργο

21 Απριλίου 2021

(Επισκέφθηκε 101 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)

Schreibe einen Kommentar