Πότε είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να φυτέψετε θάμνους;

2
Πότε είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να φυτέψετε θάμνους;

οι καλύτεροι θάμνοι από την εποχή του χρόνου για να φυτέψουν

ο καλύτερη εποχή του χρόνου για να φυτέψετε θάμνους είναι όταν η ανάπτυξή τους επιβραδύνεται.

Οι θάμνοι δίνουν την απαραίτητη δομή στον εξωραϊσμό του σπιτιού. Μπορούν να αποκόψουν όμορφα διαφορετικές περιοχές της ιδιοκτησίας σας, να περιστοιχίσουν πεζόδρομους, να περικυκλώσουν κήπους και πολλά άλλα. Στο Borst, όχι μόνο φυτεύουμε και διατηρούμε θάμνους, αλλά μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το τοπίο σας. Εάν είστε έτοιμοι να ενσωματώσετε νέα φυτά, πιστεύουμε ότι καλύτερη εποχή του χρόνου για να φυτέψετε θάμνους είναι το φθινόπωρο. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε γιατί.

Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στο επόμενο μεγάλο έργο σας. Καλέστε σήμερα το Borst Landscape & Design στο (201) 581-8076 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας.

Κλαδέψτε το καλοκαίρι, φυτέψτε το φθινόπωρο

Η μεταφύτευση θάμνων σε ζεστό καιρό μπορεί να είναι ενοχλητική και ακόμη και καταστροφική. Καθ‘ όλη τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού, οι θάμνοι βάζουν την ενέργειά τους πάνω από το έδαφος, σε νέα ανάπτυξη. Η καλλιέργεια είναι σκληρή δουλειά και για τους θάμνους που είναι συχνά ευαίσθητοι στην ξηρασία, ο πρόσθετος στρεσογόνος παράγοντας της καλοκαιρινής μεταφύτευσης θα μπορούσε να οδηγήσει στο θάνατο τους. Οι περίοδοι ανάπτυξης είναι οι καλύτερη στιγμή για κλάδεμα και δώστε σχήμα στα φυτά σας, για να πετύχετε μια περιποιημένη εμφάνιση.

ο καλύτερη εποχή του χρόνου για να φυτέψετε θάμνους είναι το φθινόπωρο όταν τα φυτά στέλνουν ενέργεια στις ρίζες τους για να προετοιμαστούν για τον χειμερινό λήθαργο. Οι θάμνοι χρειάζονται επίσης λιγότερο νερό το φθινόπωρο, σε αντίθεση με την άνοιξη που το τοπίο πίνει με το λιώσιμο του χιονιού και τις έντονες βροχές. Επιπλέον, οι θάμνοι που φυτεύονται το φθινόπωρο έχουν το πλεονέκτημα της μόνωσης της χιονοκάλυψης. Στη συνέχεια δίνεται χρόνος στις ρίζες να εδραιωθούν πριν χρειαστεί να αντέξουν τη ζέστη του καλοκαιριού.

Τα πολλά οφέλη των θάμνων

Στην κομητεία Μπέργκεν, βρισκόμαστε στο στάδιο της φύτευσης της Ζώνης 6. Αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε στο κέντρο του συστήματος ζώνης ανθεκτικότητας του Υπουργείου Γεωργίας, το οποίο κυμαίνεται από 1 έως 12. (η ζώνη 1 είναι η πιο κρύα). Το σύστημα ζώνης βοηθά κάθε περιοχή να καθορίσει πότε είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να φυτέψετε θάμνους και άλλα φυτά. Μια μεγάλη ποικιλία θάμνων ευδοκιμεί στη Ζώνη 6, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά για να διαλέξετε. Σκεφτείτε αυτά τα οφέλη που προσφέρουν οι θάμνοι στην ιδιοκτησία σας:

  • Τονίστε τα υπάρχοντα χαρακτηριστικά της ιδιοκτησίας σας
  • Λειτουργήστε ως φυσική οθόνη απορρήτου
  • Δημιουργήστε έναν ανεμοφράκτη
  • Δημιουργήστε πανέμορφους ανθισμένους φράκτες

Συμβουλές για την αναζωογόνηση των θάμνων

Εκτός από τη γνώση του καλύτερη στιγμή για να φυτέψετε θάμνουςείναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε πότε και πώς να τα διατηρήσετε. Η τακτική φροντίδα είναι απαραίτητη για τη συνολική ευημερία των φυτών σας. Οι θάμνοι που δεν έχουν περιποιηθεί μπορεί να αναπτυχθούν με αντιαισθητικούς τρόπους, δημιουργώντας οπτικό χάος στην αυλή σας. Οι κατάφυτοι θάμνοι μπορεί επίσης να εμποδίσουν την κίνηση κατά μήκος μονοπατιών ή μέσω πυλών.

  • Κλαδέψτε την Άνοιξη
  • Αφαιρέστε νεκρά ή κατεστραμμένα κλαδιά
  • Μάλτσα βαριά το φθινόπωρο
  • Ensuεκ νέου Τακτικό Πότισμα

Σε συνδυασμό με την παραπάνω τακτική, τακτική οργανική λίπανση μπορεί να βοηθήσει έναν θάμνο να λάμψει. Οταν ο καλύτερη στιγμή για να φυτέψετε θάμνους κυλά, θυμηθείτε να δώσετε ένα προβάδισμα στο φυτό σας δίνοντάς του μια ώθηση σε θρεπτικά συστατικά.

Όταν είναι το Η καλύτερη εποχή του χρόνου για να φυτέψετε θάμνουςο Μπορστ θα είναι εκεί

Οι ειδικοί της Borst Landscape & Design είναι ενθουσιασμένοι που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε το επόμενο έργο βελτίωσης του σπιτιού σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο (201) 581-8076 ή μέσω μας ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας.

Schreibe einen Kommentar