Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα γυμναστήριο στο σπίτι το νέο έτος • ModernLifeBlogs

2
Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα γυμναστήριο στο σπίτι το νέο έτος • ModernLifeBlogs

Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα γυμναστήριο στο σπίτι το νέο έτος

Η επίσκεψη στο γυμναστήριο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων. Ωστόσο, η συνέπεια είναι ουσιαστικός παράγοντας όσον αφορά τη διατήρηση της φόρμας. Ενώ μερικοί άνθρωποι μπορούν να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση χωρίς να μπουν στο γυμναστήριο, άλλοι πρέπει να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα και να το τηρήσουν στο δεύτερο.

Αλλά το να βρίσκεις χρόνο για να μεταβείς τακτικά από και προς ένα γυμναστήριο μπορεί να είναι μια δύσκολη δουλειά, ειδικά με οικογενειακές και εργασιακές υποχρεώσεις. Έχοντας αυτό κατά νου, ένα γυμναστήριο στο σπίτι φαίνεται πάντα ως η ιδανική επιλογή.

Όμως, ποια είναι τα τα οφέλη ενός γυμναστηρίου στο σπίτι?

Η δημιουργία ενός τέλειου γυμναστηρίου στο σπίτι δεν είναι εύκολη υπόθεση για τους περισσότερους ανθρώπους. Εκτός από το κόστος αγοράς εξοπλισμού, ίσως χρειαστεί να διαθέσετε ένα δωμάτιο για το γυμναστήριο.

Τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμα πιο δύσκολα αν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό. Ωστόσο, η επίτευξη του στόχου σας για ένα γυμναστήριο στο σπίτι δεν χρειάζεται να είναι μια πρόκληση.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε το γυμναστήριο του σπιτιού σας από την αρχή.

Βρείτε τον κατάλληλο χώρο

Η εύρεση ενός κατάλληλου χώρου για ένα γυμναστήριο στο σπίτι είναι ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι της όλης διαδικασίας. Μερικοί άνθρωποι έχουν την τύχη να έχουν ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο ή δωμάτιο στην αυλή τους.

Ωστόσο, η πλειοψηφία από εμάς πρέπει να δουλέψουμε με μικρότερους χώρους. Ευτυχώς, ένα γυμναστήριο στο σπίτι δεν χρειάζεται να είναι τεράστιο. Μια μικρή γωνιά στο σαλόνι σας ή ένα γκαράζ θα λειτουργούσε μια χαρά.

Είναι σημαντικό να τοποθετήσετε μερικά πλακάκια αφρού γύρω από την περιοχή που έχετε επιλέξει για να προστατεύσετε τα δάπεδά σας από ζημιές. Μερικές φορές, ένα χαλάκι γυμναστικής μπορεί να λειτουργήσει, ειδικά εάν δεν χρειάζεστε βαρύ εργοστασιακά βάρη ΗΒ.

Προετοιμάστε το χώρο του γυμναστηρίου που έχετε επιλέξει

Μόλις επιλέξετε ένα δωμάτιο ή χώρο για το γυμναστήριο του σπιτιού σας, το επόμενο βήμα είναι να προετοιμάσετε τον χώρο. Τα περισσότερα δωμάτια και γκαράζ στα σύγχρονα σπίτια έχουν δάπεδο από μπετόν ή πλακάκια.

Αυτές δεν είναι πάντα οι καλύτερες επιφάνειες για βάρη και γενικές δραστηριότητες γυμναστικής. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να σκεφτείτε να επενδύσετε σε δάπεδα από καουτσούκ. Επιπλέον, θα πρέπει να πάρετε ένα χαλάκι γυμναστικής για δραστηριότητες όπως sit-ups και σανίδες.

Στη συνέχεια, εγκαταστήστε καθρέφτες, ένα στερεοφωνικό σύστημα και ίσως μια τηλεόραση όπου μπορείτε να παρακολουθείτε και να ακούτε μουσική ενώ προπονείστε. Το σωστό φως είναι επίσης μια σημαντική πτυχή όσον αφορά ένα γυμναστήριο στο σπίτι.

Ανάλογα με τις ανάγκες φωτισμού σας, μπορείτε να προσθέσετε φώτα πίστας ή οροφής στο χώρο του γυμναστηρίου σας.

Ξεκινήστε με τον Βασικό Εξοπλισμό και Προσθέστε καθώς πηγαίνετε

Ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν πολλοί άνθρωποι όταν αγοράζουν εξοπλισμό είναι η επένδυση σε φανταχτερό εξοπλισμό ταυτόχρονα.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντα καλή ιδέα, ειδικά αν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό. Ένας ιδανικός τρόπος για να γεμίσετε το γυμναστήριο του σπιτιού σας είναι να προσθέτετε εξοπλισμό ένα κομμάτι τη φορά.

Θα πρέπει να ξεκινήσετε με αντικείμενα που θα χρησιμοποιήσετε αμέσως. Μια φορά γίνεσαι πιο δυνατός ή πιο συνεπή, μπορείτε να συμπεριλάβετε άλλα αντικείμενα ή μεγαλύτερα βάρη.

συμπέρασμα

Η κατασκευή του γυμναστηρίου στο σπίτι σας μπορεί να είναι μια δύσκολη δουλειά, ειδικά αν δεν έχετε καθόλου εμπειρία. Ευτυχώς, το μόνο που χρειάζεστε είναι σωστός προγραμματισμός και δέσμευση. Υπάρχουν πολλά μικρά πράγματα που πρέπει να προσέξεις όταν δημιουργείς το γυμναστήριό σου.

Ωστόσο, αυτές οι συμβουλές καλύπτουν τα βασικά στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας.

Συντακτική Ομάδα' src=
ModernLifeBlogs, Είναι ένας εξελισσόμενος χώρος όπου τα Social Media, η Τεχνολογία, η Υγεία και η έμπνευση συνυπάρχουν κάτω από μια στέγη. Βρείτε τις νεότερες πληροφορίες για την Κοινωνική Δικτύωση, τα πιο πρόσφατα προϊόντα στην Τεχνολογία, τα πιο καινοτόμα θέματα για τη Ζωή! Συνδεθείτε μαζί μας Γράψτε για εμάς | Διαφημίζω
Συντακτική ομάδα
Συντακτική ομάδα

Schreibe einen Kommentar