Πώς να απαλλαγείτε από τα ελάφια στην αυλή σας; Το Borst μπορεί να βοηθήσει!

2
Πώς να απαλλαγείτε από τα ελάφια στην αυλή σας;  Το Borst μπορεί να βοηθήσει!

πώς θα απαλλαγείτε από τα ελάφια στην αυλή σας

Αναρωτιέστε «πώς θα απαλλαγείτε από τα ελάφια στην αυλή σας;» Ο φυσικός έλεγχος ελαφιών λειτουργεί με τη φύση.

Αν είστε εδώ, έχετε βρει τον εαυτό σας να ρωτά, „πώς θα απαλλαγείτε από τα ελάφια στην αυλή σας;“ Λοιπόν, ήρθατε στο σωστό μέρος!

Όποιος είχε ελάφια στην αυλή του ξέρει ότι αυτά τα υπέροχα ζώα είναι μια πραγματική ενόχληση. Τα ελάφια είναι προγράμματα περιήγησης, που σημαίνει ότι ένα τσιμπολόγημα εδώ και εκεί μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή καταστροφή των φυτών σας. Ευνοούν τα τρυφερά φυτά και τα νεαρά δέντρα και μπορούν να προκαλέσουν μόνιμη ζημιά.

Επιπλέον, τα ελάφια μπορούν να μεταφέρουν παράσιτα όπως τα τσιμπούρια, θέτοντας τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε κίνδυνο από τσιμπήματα εντόμων ή ακόμα και ασθένεια.

Πολλά από αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά για να αποτρέψουν τα ελάφια είναι αντιπαθητικά ή βαριά συνθετικά. Αλλά ο Borst έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας φέρνοντας φυσικές και βιολογικές μεθόδους στη συντήρηση του τοπίου στην κομητεία Μπέργκεν. Θα συνεργαστούμε με τη μητέρα φύση για να στείλουμε τα ελάφια συσκευασίες.

Καλέστε μας στο (201) 581-8076 ή επικοινωνήστε Σε σύνδεση.

Η κατανόηση των ελαφιών έρχεται πρώτη

Μέσα από μια πραγματική κατανόηση των προτιμήσεων και των γεύσεων των ελαφιών, μπορείτε πραγματικά να εργαστείτε με το τοπίο σας για να το κάνετε μη ελκυστικό για αυτά.

Για παράδειγμα, αν τα ελάφια αγαπούν λουλούδια όπως το χρυσάνθεμο, το clematis και τα τριαντάφυλλα, (και το κάνουν), τότε το να έχεις αυτά τα τρυφερά μπουμπούκια στην οθόνη είναι να ζητάς έναν μπουφέ με ελάφια. Μπορείτε να ανταλλάξετε αυτά τα λουλούδια με ποικιλίες ανθεκτικές στα ελάφια που προσφέρουν τα ίδια χρώματα που αγαπάτε.

Ή αν απλά πρέπει να έχετε αυτά τα αγαπημένα λουλούδια στους κήπους σας, μπορείτε να τα φυτέψετε εκεί που είναι λιγότερο πιθανό να γίνουν brunch. Η φύτευση κοντά στο σπίτι, μακριά από το οπτικό πεδίο πίσω από έναν φράκτη ή σε ένα επίπεδο ελάφι που δεν έχει εύκολη πρόσβαση είναι δοκιμασμένες μέθοδοι για να αποτρέψετε την αδηφάγα όρεξη ενός ελαφιού.

Παίρνετε μερικές ιδέες; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το να κάνετε την αυλή σας μη ελκυστική για τα ελάφια.

Πώς θα απαλλαγείτε από τα ελάφια στην αυλή σας; Κάντε την αυλή σας εντελώς ελκυστική.

Στην ιδανική περίπτωση, δεν θέλετε τα ελάφια να βρίσκουν ποτέ ελκυστικά την αυλή ή τους κήπους σας. Εάν γνωρίζετε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα ελάφια στη γειτονιά σας, λάβετε το υπόψη όταν σχεδιάζετε το δικό σας εξωραϊσμός. Τα ελάφια έχουν συνήθη διατροφικά μοτίβα και επιστρέφουν στο ίδιο σημείο ξανά και ξανά – εκτός και αν συναντήσουν αποτρεπτικό παράγοντα.

Ευτυχώς, ξέρουμε τι λειτουργεί και μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για να φτιάξουμε ένα όμορφο τοπίο ή ένα σχέδιο κήπου για το οποίο τα ελάφια δεν θα ενθουσιαστούν.

Δείτε περισσότερα σχετικά με τις δοκιμασμένες μεθόδους σχεδιασμού τοπίου που βοηθούν στον έλεγχο των ελαφιών:

Στρατηγική επιλογή φυτών: ξέρουμε ότι τα ελάφια έχουν αγαπημένα. Αγαπούν ιδιαίτερα τα τρυφερά, λεία φυτά. Αν και κανένα φυτό δεν είναι εντελώς ανθεκτικό στα ελάφια, μπορείτε να επιλέξετε φυτά που είναι λιγότερο ελκυστικά για τα ελάφια. Αυτά ονομάζονται συχνά «ανθεκτικά στην περιήγηση» και περιλαμβάνουν πολλά ελκυστικά λουλούδια και θάμνους. Όταν σκέφτεστε ποια φυτά να επιλέξετε, δώστε προσοχή στη μυρωδιά, την υφή και τη γεύση.

Τα ελάφια καθοδηγούνται από την όσφρησή τους. Η προσθήκη μπαλωμάτων από βότανα με έντονα άρωμα μπορεί να τους αποτρέψει από την αναζήτηση τροφής στα λουλούδια. Τα βότανα ελάφια γυρίζουν τη μύτη τους είναι φυτά που τείνουμε να απολαμβάνουμε πραγματικά τη θέα ή τη μυρωδιά τους, όπως το σκόρδο, το σχοινόπρασο, η μέντα και η λεβάντα.

Τα ελάφια είναι λιγότερο πιθανό να φάνε οτιδήποτε χονδροειδές, φραγκόσυκο ή τριχωτό. Μπορείτε να φυτέψετε επιλογές με τραχιά υφή κοντά σε πιο επιθυμητά φυτά για να τα προστατέψετε.

Τα ελάφια απεχθάνονται τις πικρές γεύσεις. Η χρήση φυτών που είναι γνωστό ότι είναι λιγότερο νόστιμα για να κρύψετε τις πιο νόστιμες επιλογές σας μπορεί να είναι ένας τρόπος να κρατήσετε μακριά την περιήγηση των ελαφιών.

Στρατηγική τοποθέτηση φυτών: Καθώς εργάζεστε για να διατηρήσετε ένα αποτρεπτικό ελάφι τοπίο, να θυμάστε ότι η καλύτερη άμυνα είναι συχνά η επίθεση. Η φύτευση μπαλωμάτων ή ορίων ανεπιθύμητων φυτών είναι μονόδρομος.

Η φύτευση αγαπημένων, ευάλωτων φυτών κοντά στο σπίτι ή σε περιοχές με μεγάλη κίνηση μπορεί να κρατήσει τα ελάφια πολύ φοβισμένα να πλησιάσουν.

Η απόκρυψη φυτών πίσω από φράκτες, φράχτες και τοίχους ή η χρήση επιπέδων μπορεί επίσης να βοηθήσει να διατηρηθούν ασφαλή. Είναι ο κανόνας του «εκτός οπτικής γωνίας, εκτός νου».

Είστε έτοιμοι για ένα όμορφο τοπίο που είναι λιγότερο ελκυστικό για τα ελάφια; Το Borst θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα ελάφια στην αυλή σας πριν καν σας βρουν.

Καλέστε μας στο (201) 581-8076 ή Σε σύνδεση.

Φωτογραφία από Vladimir Kudinov επί Ξεβιδώστε

Schreibe einen Kommentar