Πώς να φροντίσετε το γκαζόν σας το χειμώνα

2
Πώς να φροντίσετε το γκαζόν σας το χειμώνα

πώς να φροντίσετε το γκαζόν σας το χειμώνα

Η φροντίδα του γκαζόν όλο το χρόνο είναι σημαντική. Εξετάζουμε πώς να φροντίσετε το γκαζόν σας το χειμώνα.

Φροντίσατε άριστα το γρασίδι σας αυτό το φθινόπωρο, καθαρίζοντάς το, αερίζοντας το έδαφος, λιπάνοντας και φυτεύοντας νέο γρασίδι. Περιμένεις μια ζωντανή άνοιξη μπροστά, αλλά είναι σημαντικό να ξέρεις πώς να φροντίζεις το γκαζόν σου το χειμώνα! Διαβάστε παρακάτω για όσα πρέπει να ξέρετε.

Η Borst Landscape & Design ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και φροντίδας χλοοτάπητα όλο το χρόνο στην κομητεία Bergen, NJ. Καλέστε σήμερα (201) 822-9327 ή επικοινωνήστε μαζί μας Σε σύνδεση!

Πώς να φροντίσετε το γκαζόν σας το χειμώνα

Μπορεί να φαίνεται ότι το γρασίδι σας είναι νεκρό καθώς γίνεται καφέ ή θάβεται από το χιόνι τους πιο κρύους μήνες του χρόνου, αλλά το γρασίδι σας είναι απλώς αδρανές για την εποχή. Παρόλο που μπορεί να αφήσετε το χλοοκοπτικό σας μακριά για λίγο, εξακολουθεί να απαιτεί τακτική φροντίδα εν αναμονή μιας πράσινης άνοιξης μπροστά.

Υπάρχουν μερικά απλά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το πώς να φροντίζετε το γκαζόν σας το χειμώνα. Εδώ θα περιγράψουμε τα πιο σημαντικά.

Δώστε του μια τελική περικοπή πριν πέσει το χιόνι

Το μακρύ γρασίδι μπορεί να πέσει κάτω από το χιόνι και να γίνει ένα παγωμένο χαλάκι που εμποδίζει το φως. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κομμάτια νεκρού χόρτου που δεν θα αναπτυχθούν ξανά τόσο πυκνά ή πράσινο το επόμενο έτος.

Επιπλέον, ζώα όπως τα ποντίκια ή άλλα τρωκτικά μπορούν να φτιάξουν μακριά χόρτα στο σπίτι για το χειμώνα, σκάβοντας λαγούμια και προκαλώντας ζημιά στο γρασίδι σας.

Η καλύτερη πρακτική για τη χειμερινή περιποίηση του γκαζόν είναι να δώσετε στο γρασίδι σας ένα τελευταίο κούρεμα για να καθαρίσετε τα μακριά χόρτα πριν από την πρώτη χιονόπτωση. Στην πραγματικότητα, το να κοντύνουμε σταδιακά το γρασίδι σε περίπου 2 ίντσες ενόψει του χειμώνα είναι το καλύτερο.

Και μην σταματάς εκεί. Το γρασίδι και οι θάμνοι εξακολουθούν να αναπτύσσονται το χειμώνα και χρειάζονται τακτική συντήρηση, αν και απαιτούν πολύ λιγότερα από άλλες εποχές του χρόνου. Μιλήστε με την εταιρεία τοπίου σας για το τι τακτικά χειμερινή συντήρηση μοιάζει για την ιδιοκτησία σας.

Χειμερινός καθαρισμός αυλής

Οι χειμωνιάτικοι άνεμοι και η δυνατή βροχή ή το χιόνι μπορεί να γεμίσουν την αυλή σας με ξύλα, κλαδιά και συντρίμμια. Οτιδήποτε βρίσκεται στο γρασίδι σας για πολύ καιρό μπορεί να προκαλέσει νεκρά σημεία που δεν θα πρασινίσουν ξανά την άνοιξη. Βεβαιωθείτε ότι το γκαζόν σας καθαρίζεται τακτικά και καθαρίζεται από σκουπίδια.

Λιγότερη κίνηση στα πόδια

Το γρασίδι είναι ένα ανθεκτικό φυτό, αλλά οι χειμερινές συνθήκες καθιστούν δύσκολο να αναπηδήσει οτιδήποτε. Η ελαχιστοποίηση της κυκλοφορίας των πεζών στην αυλή σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα αποτρέπει το γρασίδι να πέσει κάτω και το χώμα να συμπιέζεται. Αυτό θα επιτρέψει καλύτερες συνθήκες ανάπτυξης όταν το γρασίδι σας αρχίσει να αναπτύσσεται πιο ενεργά την άνοιξη.

Άλλες Υπηρεσίες Χειμερινού Εξωραϊσμού

Τώρα που γνωρίζετε μερικά από τα βασικά σημαντικά βήματα για να φροντίσετε το γρασίδι σας το χειμώνα, μιλήστε με την εταιρεία εξωραϊσμού σας για άλλες υπηρεσίες που θα κρατήσουν τους εξωτερικούς σας χώρους υγιείς και θα δείχνουν τον καλύτερο εαυτό τους όλο το χρόνο. Μερικά παραδείγματα εξαιρετικής χειμερινής φροντίδας εξωραϊσμού περιλαμβάνουν:

Τα αντιαφυγραντικά χρησιμοποιούνται συχνότερα για την προστασία των πλατύφυλλων αειθαλών από τις σκληρές χειμερινές συνθήκες. Το χειμώνα, τα αειθαλή μπορεί να χάσουν την υγρασία από τα φύλλα τους και όταν το έδαφος είναι παγωμένο, δεν μπορούν να το αντικαταστήσουν. Ένα αντι-αφυγραντικό θα βοηθήσει στη διατήρηση της υγρασίας στο φυτό για την προστασία του.

  • Εορταστικός φωτισμός και εποχιακή διακόσμηση:

Η εταιρεία εξωραϊσμού σας μπορεί να φέρει ομορφιά και γιορτή στην ιδιοκτησία σας με εποχιακές εκθέσεις. Οι επαγγελματίες τοπιογράφοι μπορούν να αναδείξουν με επιτυχία την αρχιτεκτονική του σπιτιού σας με μια προσαρμοσμένη οθόνη φωτισμού και πολύχρωμη διακόσμηση.

Ο χειμώνας είναι η ιδανική εποχή για να βάλετε τα πράγματα σε κίνηση για τα μεγάλα ανοιξιάτικα έργα σας!

Μπορείτε να μείνετε άνετα μέσα ή δίπλα σας τζάκι εξωτερικού χώρου και αφήστε τους επαγγελματίες να αναλάβουν πώς να φροντίσετε το γκαζόν σας το χειμώνα. Η Borst Landscape & Design είναι μια εθνικά αναγνωρισμένη, βραβευμένη εταιρεία εξωραϊσμού με πλήρεις υπηρεσίες στην κομητεία Μπέργκεν του Νιου Τζέρσεϊ. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Συνδεθείτε ηλεκτρονικά ή καλέστε στο (201) 822-9327

Φωτογραφία από Robbe Musschoot επί Ξεβιδώστε

Schreibe einen Kommentar