Σκέψεις για μια πισίνα στην πίσω αυλή

1
Σκέψεις για μια πισίνα στην πίσω αυλή

Φανταστείτε να κοιτάτε την αυλή σας και να βλέπετε μια όμορφη ιδιωτική πισίνα που σας περιμένει να απολαύσετε μια ζεστή ηλιόλουστη μέρα! Είτε χτίστηκε για άσκηση, για παιχνίδι των παιδιών ή για τον ακρογωνιαίο λίθο της δημιουργίας της δικής σας ιδιωτικής όασης, η ύπαρξη μιας πισίνας στην πίσω αυλή μπορεί να αυξήσει την αξία του σπιτιού σας και να σας προσφέρει έναν γαλήνιο υπαίθριο χώρο που είναι ιδανικός για καλοκαιρινή απόλαυση.

Είτε φτιάχνετε μια πισίνα στην πίσω αυλή για άσκηση, παιχνίδι ή οικογενειακές εκδηλώσεις, είναι σημαντικό να σκεφτείτε τα κατασκευαστικά προβλήματα, τα στοιχεία σχεδιασμού και τους τοπικούς κανονισμούς. Εξίσου σημαντικές είναι οι επιλογές σχεδιασμού και στυλ που θα θέλετε να κάνετε, ώστε η πισίνα να είναι όμορφη και κατάλληλη για τις ανάγκες σας.

Υπάρχουν μερικά από τα πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν ξεκινήσετε ένα έργο πισίνας στην πίσω αυλή. Οι ειδικοί σχεδιαστές στο Ohio Valley Group μπορούν να σας καθοδηγήσουν στα σημαντικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε κατά την ανάπτυξη του έργου σας για την πισίνα στην πίσω αυλή. Μάθετε περισσότερα για το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε την πισίνα των ονείρων σας στην πίσω αυλή πραγματικότητα.

Ποια είναι τα πρώτα πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε όταν σχεδιάζετε μια πισίνα στην πίσω αυλή;

Ακόμη και πριν ξεκινήσετε, υπάρχουν πολλά πολύ σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Πρώτον, είναι ακόμη δυνατό να χτίσετε μια πισίνα στο ακίνητό σας; Οι ειδικοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν να σας καθοδηγήσουν στους τοπικούς κανονισμούς που πρέπει να ληφθούν υπόψη, συμπεριλαμβανομένων των ζωνών, των αποτυχιών και των δουλειών. Οι περισσότερες τοποθεσίες δεν επιτρέπουν την κατασκευή πισινών σε δουλείες και αναμφίβολα υπάρχουν απαιτήσεις σχετικά με τον χώρο που πρέπει να υπάρχει μεταξύ της άκρης της πισίνας σας και των γραμμών της ιδιοκτησίας σας. Αυτά τα στοιχεία είναι κρίσιμα για το σχεδιασμό του σημείου που μπορείτε να κατασκευάσετε μια πισίνα στην ιδιοκτησία σας και πόσο μεγάλη μπορεί να είναι.

Επίσης σημαντική είναι η κλίση και η φύση του ακινήτου σας. Εάν η αυλή σας είναι επίπεδη, κανένα πρόβλημα! Θα πρέπει να μπορείτε να κατασκευάσετε μια πισίνα χωρίς να δημιουργήσετε πρόσθετες δομές. Ωστόσο, εάν έχετε κλίση ή βαθμό, μπορεί να χρειαστεί να συμπεριλάβετε τοίχους αντιστήριξης ή άλλα στηρίγματα για να κατασκευάσετε σωστά την πισίνα της αυλής σας. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, υπήρξαν περιπτώσεις που μια πισίνα γλιστρήσει από ένα λόφο σε ιδιοκτησία ενός γείτονα, μια πολύ ακριβή πρόταση!

Θα πρέπει επίσης να κατανοήσετε την κατάσταση των υπόγειων υδάτων στην ιδιοκτησία σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν θα μπορείτε να χτίσετε μια πισίνα εάν το ακίνητό σας βρίσκεται σε απόσταση 100 ποδιών από ένα ποτάμι, μια λίμνη ή άλλο μεγάλο όγκο νερού.

Οι ειδικοί σχεδιασμού στο Ohio Valley Group γνωρίζουν τους νόμους και τους κανονισμούς προς τα πίσω και προς τα εμπρός και μπορούν να αποτρέψουν τα δυνητικά δαπανηρά λάθη από το να είναι μέρος του σχεδιασμού της πισίνας της αυλής σας.

Τι γίνεται με τους φράχτες και τα περιβλήματα;

Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα είναι τι είδους φράχτες ή περιβλήματα θα χρειαστεί να χτίσετε σε συνδυασμό με την πισίνα σας. Όχι μόνο απαιτούνται από τοπικούς κανονισμούς, αλλά θα θελήσετε επίσης να τα έχετε στη θέση τους για την αποφυγή ατυχημάτων και για να διατηρήσετε τον χώρο σας ιδιωτικό και ασφαλή.

Θα θελήσετε επίσης να σκεφτείτε ένα κάλυμμα πισίνας για να διατηρείτε την επένδυσή σας προστατευμένη κατά τις εποχές που δεν χρησιμοποιείται.

Ποια είναι μερικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβω υπόψη μου;

Μόλις καταλάβετε ότι μπορείτε να φτιάξετε μια πισίνα στην πίσω αυλή και ότι είναι η σωστή επιλογή για το ακίνητό σας και τη συνολική σχεδίαση του τοπίου, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να σκέφτεστε πώς θα λειτουργεί και θα φαίνεται!

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν σχεδιάζετε την πισίνα σας είναι η χρήση που οραματίζεστε για αυτήν. Η κύρια λειτουργία είναι η άσκηση ή η ηρεμία; Ψάχνετε για μια πισίνα που είναι ιδανική για παιδιά, μια πισίνα που είναι ιδανική για οικογενειακά πάρτι;

Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις και σε άλλες θα βοηθήσουν τους ειδικούς μας στο σχεδιασμό να δημιουργήσουν την τέλεια πισίνα στην πίσω αυλή σας. Ανάλογα με τη χρήση, θα μπορούσε να οδηγήσει το σχέδιο σε ρηχά έναντι βαθιά άκρα, εάν υπάρχουν σκαλοπάτια που μαθαίνουν να κολυμπούν, καθιστή προεξοχή, τσουλήθρες και σανίδες κατάδυσης.

Μερικές από τις πισίνες που έχουμε σχεδιάσει περιλαμβάνουν ακόμη και καθίσματα πισίνας και μπαρ. Άλλα έχουν υδρομασάζ ή υδρομασάζ ως μέρος του σχεδιασμού ολόκληρου του χώρου της πισίνας. Είναι επίσης σημαντικό να λάβετε υπόψη εάν μια καμπάνα ή ένα υπόστεγο αποθήκευσης χρειάζεται ως μέρος για να αλλάζουν οι επισκέπτες, να αποθηκεύονται χημικά και τα παιχνίδια να τοποθετούνται με ασφάλεια και να μην φαίνονται.

Το πώς φαίνεται είναι επίσης ένα θέμα. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη πλακιδίων και επιστρώσεων για το περιβάλλον της πισίνας και το κατάστρωμα. Ανάλογα με τις επιλογές στυλ σας, το κάτω μέρος της πισίνας θα μπορούσε να ενσωματώσει ακόμη και ένα καλλιτεχνικό σχέδιο.

Όταν μιλάτε με τους ειδικούς σχεδιασμού μας, θα σας βοηθήσουν να εστιάσετε στο όραμά σας για την πισίνα και θα σας καθοδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε την τέλεια όαση στην πίσω αυλή.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω την κατασκευή της πισίνας στην πίσω αυλή μου;

Αυτό είναι το εύκολο κομμάτι! Επικοινωνήστε με τους ειδικούς σχεδιασμού στο Ohio Valley Group. Θα συνεργαστούμε στενά μαζί σας για να σχεδιάσουμε την τέλεια πισίνα στην πίσω αυλή και στη συνέχεια οι ειδικοί μας στις κατασκευές θα αρχίσουν να δουλεύουν, δημιουργώντας την τέλεια όαση πίσω αυλής για εσάς σε ελάχιστο χρόνο!

Schreibe einen Kommentar