Τελευταίο καλοκαιρινό τοπίο | Εξωραϊσμός στο Heatwave

1
Τελευταίο καλοκαιρινό τοπίο |  Εξωραϊσμός στο Heatwave

Ενώ πολλοί άνθρωποι σκέφτονται την άνοιξη ως την εποχή για να κάνουν την πλειονότητα των εργασιών στην αυλή και τον υπαίθριο χώρο τους, η σωστή διαχείριση του τοπίου θα πρέπει να γίνεται όλες τις εποχές. Οι μουντές μέρες του τέλους του καλοκαιριού είναι η τέλεια στιγμή για να βγείτε έξω και να απολαύσετε υπέροχες στιγμές στην αυλή σας πριν φτάσει για τα καλά το φθινόπωρο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να προσέξεις στην αυλή σου από την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τον πρώτο παγετό.

Μπορεί να μην δίνατε ιδιαίτερη προσοχή στον εξωραϊσμό σας κατά τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, επομένως είναι πιθανό να χρειαστεί να γίνει μια καλή συντήρηση μόλις ο υδράργυρος αρχίσει να πέφτει λίγο. Ακόμη και με τις καλύτερες προθέσεις, οι περισπασμοί της δουλειάς, της οικογένειας και οι πολλές απολαύσεις του καλοκαιριού πιθανότατα είχαν προτεραιότητα, οπότε τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψετε στη δουλειά!

Ίσως ο εξωραϊσμός σας να έγινε ανεξέλεγκτος ενώ δεν κοιτούσατε, ίσως τα ζιζάνια να έχουν καταλάβει το γρασίδι και τα παρτέρια σας. Ένα λιγότερο από το βέλτιστο τοπίο θα μπορούσε να περιλαμβάνει ακόμη και λουλούδια και δέντρα και θάμνους που φαίνονται δασύτριχα και κατάφυτα. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να εγκαταλείψετε την αυλή σας για τη χρονιά, νομίζοντας ότι είναι πολύ αργά για να κάνετε οτιδήποτε για να την ανανεώσετε, αλλά μην ενδώσετε σε αυτόν τον πειρασμό! Μπορείτε να κάνετε την αυλή σας να λάμπει ξανά και μπορείτε να κάνετε προληπτικά βήματα για να την κάνετε έναν ευχάριστο χώρο για το φθινόπωρο και όλο τον χειμώνα.

Δεν υπάρχει λόγος να κατακλυζόμαστε. Οι επαγγελματίες τοπίου στο Ohio Valley Group βοηθούν ιδιοκτήτες σπιτιού όπως εσείς να δημιουργήσουν εξωτερικούς χώρους που λειτουργούν όλες τις εποχές για περισσότερα από τριάντα χρόνια! Καλέστε μας για να δούμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επαναφέρετε τη ζωή στην αυλή σας.

Τι πρέπει να κάνω πρώτα για να φτιάξω την αυλή μου στα τέλη του καλοκαιριού;

Δεν χρειάζεται να σταματήσετε να φροντίζετε το γκαζόν σας μόνο και μόνο επειδή το καλοκαίρι τελειώνει! Δούλεψες σκληρά την άνοιξη για να δημιουργήσεις μια όμορφη αυλή. Συνεχίστε την καλή δουλειά και θα το απολαύσετε όλο το φθινόπωρο.

Υπάρχουν περισσότεροι κίνδυνοι που πρέπει να προσέχετε στα τέλη του καλοκαιριού από ό,τι σε άλλους μήνες. Είναι στα τέλη του καλοκαιριού όταν τα ζιζάνια, οι μυκητιακές ασθένειες, τα καβουράκια και τα παράσιτα αρχίζουν να γίνονται πιο διαδεδομένα. Το να έχετε μια αξιόπιστη υπηρεσία γκαζόν όπως η Ohio Valley Group που φροντίζει την αυλή σας είναι πάντα η καλύτερη άμυνα, αλλά υπάρχουν μερικά απλά πράγματα στα οποία μπορείτε να προσέξετε και θα σας προετοιμάσουν για επιτυχία το φθινόπωρο και τον χειμώνα.
Προσοχή στα ζιζάνια! Εάν αφήσετε τα ζιζάνια να περάσουν πολύ, θα ανθίσουν και στη συνέχεια θα απλώσουν τους σπόρους τους, κάνοντας τον αντίκτυπό τους πολύ, πολύ χειρότερο όσο περισσότερο τα αγνοείτε. Το τέλος του καλοκαιριού είναι ο τέλειος συνδυασμός θερμοκρασίας και υγρασίας για πολλούς τύπους ζιζανίων στην περιοχή μας, επομένως είναι καλύτερο να τα φροντίζετε αμέσως μόλις τα δείτε να φυτρώνουν.
Διατηρήστε τα πάντα ενυδατωμένα! Είναι στα τέλη του καλοκαιριού που τα φυτά και το γρασίδι σας αναπτύσσουν ενεργά τις ρίζες τους, κάνοντας τις προετοιμασίες τους για τους επόμενους πιο δροσερούς μήνες. Είναι πιθανό να διψάσουν μετά από τους μεγάλους, ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, και ακόμα κι αν ήταν μια βροχερή άνοιξη, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν θα αγχωθούν υπερβολικά, εμποδίζοντας την ανάπτυξή τους. Το να τα κρατάτε ποτισμένα μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού σημαίνει υγιή ανάπτυξη των ριζών, στήσιμο των φυτών και του γκαζόν σας για επιτυχία την επόμενη άνοιξη.
Καταπολεμήστε τους μύκητες! Όταν η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει, ο μύκητας εκμεταλλεύεται τον πιο δροσερό καιρό. Η συσσώρευση αποκομμάτων αχύρου και γρασιδιού που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα μπορούσε να εμποδίσει το φως του ήλιου στο επίπεδο του εδάφους, δημιουργώντας το τέλειο περιβάλλον για μύκητες. Προσέξτε και φροντίστε το νωρίς για να αποφύγετε προβλήματα.

Σε τι πρέπει να εστιάσω για τη συντήρηση;

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι πρώτες εντυπώσεις είναι πιο σημαντικές και αυτό ισχύει για την αυλή σας ακόμα και τους τελευταίους καλοκαιρινούς μήνες! Φροντίστε να συνεχίσετε την τακτική συντήρηση, αλλά και να δώσετε προσοχή σε κάποια νέα πράγματα. Τα μέρη της αυλής σας που φαίνονται νεκρά και ξεραμένα θα πρέπει να κοπούν ή να αφαιρεθούν ώστε να μπορείτε να θέσετε τις βάσεις για νέα ανάπτυξη.

Το κλάδεμα είναι βασικό μέρος αυτού. Θα θέλετε να αφαιρέσετε μέρη από δέντρα, θάμνους, θάμνους και άλλα φυτά που έχουν αρχίσει να φαίνονται κάπως κακοτράχαλα. Καθαρίστε τα νεκρά κλαδιά και κόψτε τα πάντα σε τακτοποιημένα και τακτοποιημένα σχήματα.

Επίσης, εξετάστε το ενδεχόμενο να σκοτώσετε τα λουλούδια που έχουν καταναλωθεί. Μόλις ανθίσουν και έχετε απολαύσει τα ζωηρά τους χρώματα, οι μαραμένες κεφαλές των λουλουδιών μπορούν να κάνουν τα κρεβάτια του κήπου σας να φαίνονται απεριποίητα. Όχι μόνο το κόψιμο των λουλουδιών από τους μίσχους τους κάνει τα πράγματα να φαίνονται καλύτερα, αλλά ενθαρρύνει επίσης τη νέα ανάπτυξη, πιθανώς ακόμη και να παρατείνει την περίοδο ανθοφορίας σας!

Πρέπει να σκεφτώ να σχεδιάσω την επόμενη σεζόν;

Η σύντομη απάντηση είναι ναι! Τα τέλη του καλοκαιριού είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό για την επόμενη άνοιξη και το καλοκαίρι. Μπορεί να θέλετε να αλλάξετε το σχέδιο, να εγκαταστήσετε κάποιο hardscape, να αρχίσετε να κάνετε σχέδια για μια νέα αυλή. Οι ειδικοί σχεδιασμού στο Ohio Valley Group είναι εδώ για να βοηθήσουν. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να δημιουργήσουμε τον τέλειο εξωτερικό χώρο.

Αντί να εγκαταλείψετε την αυλή σας για το έτος, τα τέλη του καλοκαιριού είναι τέλεια για να καθαρίσετε τον εξωραϊσμό σας και να κάνετε απολογισμό του πώς η αυλή σας θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερη για τις ανάγκες σας το επόμενο έτος.

Schreibe einen Kommentar