Τι σημαίνει Hardscape; – Borst Landscape and Design

3
Τι σημαίνει Hardscape;  – Borst Landscape and Design

Συναντάτε μια νέα εταιρεία εξωραϊσμού και ακούτε τη λέξη hardscape. Τι σημαίνει αυτό ακριβώς; Και ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι για να το ενσωματώσετε στη δική σας ιδιοκτησία; Οι ειδικοί στο Borst Landscape είναι εδώ για να το λύσουν για εσάς.

Τοπίο σημαίνει πράγματα όπως το γκαζόν, οι θάμνοι και τα φυτά σας. Ουσιαστικά, οτιδήποτε είναι «μαλακό» και ζωντανό. Αυτό θεωρείται επίσης softscape.

Από την άλλη πλευρά, το hardscape είναι ένας όρος στη βιομηχανία σχεδιασμού τοπίου που αναφέρεται σε αίθρια, πεζόδρομους, μονοπάτια και τοίχους αντιστήριξης – χαρακτηριστικά που ενσωματώνονται στο τοπίο χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά όπως πέτρα αγρού, μπλε πέτρα και τεχνητά υλικά όπως τούβλα και πλακόστρωτα. τσιμεντένιους τοίχους. Έτσι, το hardscaping αλλάζει ή ενισχύει τη ροή και τη λειτουργία του ακινήτου σας ενώ ταυτόχρονα το ομορφαίνει.

Η σκληρή διακόσμηση έχει μια αρχιτεκτονική ποιότητα που απαιτεί λίγη σκέψη και σχεδιασμό. Σε τεχνικό επίπεδο, η αποστράγγιση θα επηρεάσει τις φυτεύσεις σας. Πρέπει να ληφθούν υπόψη οι γραμμές παγετού, κ.λπ. Αν και οι σκληρές επιφάνειες πρέπει επίσης να λαμβάνουν υπόψη την αποστράγγιση, πρέπει επίσης να συμπληρώνουν τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό του σπιτιού σας. Το Hardscape πρέπει επίσης να σχεδιαστεί ώστε να λαμβάνει υπόψη τους βαθμούς ιδιοκτησίας, τον τρόπο ροής, λειτουργίας και βελτίωσης της υπαίθριας ζωής.

Θα πρέπει να υπάρχει μια ορισμένη αρμονική ποιότητα στα δύσκολα, λεπτά πράγματα που κάνουν την εμπειρία απόλυτα απολαυστική με όλες τις αισθήσεις. Αυτό απαιτεί έναν ειδικό σχεδιασμού τοπίου που μπορεί να δει όλες τις δυνατότητες στη μοναδική ιδιοκτησία σας. Συνδυάζοντας στοιχεία σκληρού και τοπίου με έξυπνους τρόπους, θα δημιουργήσετε μια αυλή που αποτελεί μια πολυτελή, όμορφη επέκταση του χώρου διαβίωσής σας.

Το Borst Landscape έχει δεκαετίες εμπειρίας στην επιδέξια ανάμειξη στοιχείων τοπίου και hardscape για να κάνει οποιοδήποτε ακίνητο μοναδικό και όμορφο αριστούργημα!

Schreibe einen Kommentar