Το υγιές έδαφος είναι το επίκεντρο των υπηρεσιών εξωραϊσμού κατοικιών μας

1
Το υγιές έδαφος είναι το επίκεντρο των υπηρεσιών εξωραϊσμού κατοικιών μας

κατοικίες-εξωραϊσμός-υπηρεσίες

Η μπροστινή αυλή σας είναι αυτό που σας καλωσορίζει στο σπίτι — θέλουμε να σας κάνει να χαμογελάτε. του Μπορστ υπηρεσίες εξωραϊσμού κατοικιών μπορεί να βοηθήσει να ζωντανέψει η αυλή σας — κυριολεκτικά! — με πολυετή άνθη.

Μόλις ο χειμώνας αρχίσει να ξεπαγώνει και τα κλαδιά απελευθερώσουν τα πρώτα λαμπερά πράσινα φύλλα τους, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι σύντομα θα ακολουθήσουν λουλούδια. Όταν έρθει η άνοιξη στη σκηνή, δεν θα ήταν ευχάριστο να έχετε έναν λαμπερό κίτρινο θάμνο forsythia να εκρήγνυται με άνθη στο τέλος του διαδρόμου σας; Μπορείτε να φανταστείτε νάρκισσους να ανθίζουν στα μπροστινά σας σκαλιά την Ημέρα της Μητέρας; Σχεδιάστε τον ιδανικό κήπο σας με τους ειδικούς μας υπηρεσίες εξωραϊσμού κατοικιών.

Καλέστε Borst Landscape & Design στο (201) 989-0902ή δοκιμάστε το δικό μας ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας. Αφήστε μας να πραγματοποιήσουμε το όνειρό σας.

Υγιές έδαφος, Πλούσια Ανθίσεις

Μπορείς απολαύστε έναν αιώνιο κήπο για χρόνια με ελάχιστη φροντίδα και συντήρηση. Μερικά πολυετή λουλούδια, όπως οι παιώνιες, θα ανθίζουν για μια ζωή. Άλλα μπορεί να διαρκέσουν από τρία έως δεκαπέντε χρόνια. Όπως οι ειδικοί μας σε υπηρεσίες εξωραϊσμού κατοικιών θα σου πω, υγιές έδαφος είναι το κλειδί για να διατηρήσετε τα πολυετή φυτά σας να επιστρέφουν δυναμικά χρόνο με το χρόνο.

Αισθητική Αρμονία

Ο σχεδιασμός τοπίου μπορεί να βοηθήσει στην ανάδειξη τα διαφορετικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά του σπιτιού σας. Οι αποχρώσεις και οι υφές διαφορετικών λουλουδιών μπορούν να τονίσουν τα χρώματα του σπιτιού ή να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη διάθεση. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει τίποτα σαν τη μωβ, αρωματική γουιστέρια που σκαρφαλώνει πάνω από ένα ξύλινο καφασωτό σε μια μπροστινή πύλη. Τα αρωματικά λουλούδια δεν είναι μόνο υπέροχα, αλλά προσκαλούν και πουλιά και πεταλούδες στην ιδιοκτησία σας.

Λίγα Δικά μας Υπηρεσίες Εξωραϊσμού Κατοικιών:

Στο Borst, ακούμε την επιστήμη. Όσο περισσότερο κατανοούμε τις πιθανές επιπτώσεις των χημικών ουσιών στην υγεία των οικογενειών μας και στο περιβάλλον, οι βιολογικές εναλλακτικές είναι πιο λογικές. Γνωρίζουμε ότι μπορεί να φαίνεται συντριπτικό να μάθουμε πώς να κάνετε την αλλαγή και γι‘ αυτό είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Ένα μεγάλο συστατικό ενός υγιούς περιβάλλοντος είναι το υγιές έδαφος. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς μας υπηρεσίες εξωραϊσμού κατοικιών μπορεί να κρατήσει το χώμα σας σε ισορροπία για να δημιουργήσει το πιο όμορφο γκαζόν και τον κήπο σας:

  • Αερισμός εδάφους — Όταν το έδαφος αερίζεται (δηλαδή, γεμάτο με μικρές τρύπες), ανοίγει ο δρόμος για τα ριζικά συστήματα να επεκτείνονται πιο εύκολα. Επιπλέον, οι ρίζες χρειάζονται οξυγόνο προκειμένου τα αγγειακά τους συστήματα να απορροφούν νερό. Τα ευεργετικά μικρόβια που βοηθούν στην πρόσληψη θρεπτικών ουσιών χρειάζονται επίσης οξυγόνο για να επιβιώσουν.
  • Λίπανση — Εκτός από την αποτελεσματικότητά του, ένας από τους λόγους που αγαπάμε το οργανικό μας λίπασμα είναι επειδή είναι βιοδιασπώμενο. Τα χημικά λιπάσματα μπορούν πραγματικά να προκαλέσουν ρύπανση του εδάφους και του αέρα. Το άζωτο, για παράδειγμα, μπορεί να μετατραπεί σε απορροή που εισέρχεται σε πηγές πόσιμου νερού. Βιοδιασπώμενο σημαίνει ότι το λίπαμά μας διασπάται φυσικά από μικροοργανισμούς με την πάροδο του χρόνου.

Ως πρόσθετο όφελος, καθώς τα οργανικά λιπάσματα διασπώνται, απελευθερώνουν θρεπτικά συστατικά και ουσιαστικά βελτιώνουν τη δομή του εδάφους, γεγονός που αυξάνει την ικανότητά του να συγκρατεί νερό και θρεπτικά συστατικά.

  • Καταπολέμηση κουνουπιών, ψύλλων και κροτώνων και βοτάνισμα — Τα προβληματικά σφάλματα προσελκύονται από γκαζόν και κήπους που δεν έχουν ισορροπία. Όταν αντιμετωπίζουμε το χώμα σας με τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται, η φύση συχνά φροντίζει τον εαυτό της. Πέρα από αυτό, τα περισσότερα παράσιτα και ζιζάνια είναι διαχειρίσιμα με χειροκίνητη αφαίρεση.

Το Borst Landscape & Design είναι ο σύμμαχός σας στη διατήρηση του κήπου σας

Ένας γερός και ζωντανός κήπος γίνεται εφικτός χάρη στο υγιές έδαφος, την αφοσίωση και την υπομονή. Μας υπηρεσίες εξωραϊσμού κατοικιών συμπεριλάβετε όλα όσα χρειάζεστε για να αποκτήσετε το γκαζόν που περιμένατε.

Επικοινωνήστε με την έμπειρη ομάδα του Borst σήμερα για να συζητήσετε το όραμά σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (201) 989-0902ή δοκιμάστε το δικό μας ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας.

Schreibe einen Kommentar