Το φθινοπωρινό σας πρόγραμμα περιποίησης γκαζόν πρέπει να περιλαμβάνει αυτήν τη λίστα!

2
Το φθινοπωρινό σας πρόγραμμα περιποίησης γκαζόν πρέπει να περιλαμβάνει αυτήν τη λίστα!

φθινοπωρινό πρόγραμμα περιποίησης γκαζόν

Θέλετε ένα ζωντανό ανοιξιάτικο γκαζόν και για αυτό, χρειάζεστε ένα φθινοπωρινό πρόγραμμα περιποίησης γκαζόν που λειτουργεί

Το φθινόπωρο είναι η ώρα να προετοιμάσετε το γκαζόν σας για χειμερινή επιβίωση και υγιή ανάπτυξη την άνοιξη. Αλλά είναι σημαντικό να ακολουθείτε ένα φθινοπωρινό πρόγραμμα περιποίησης γκαζόν. Η συντήρηση που γίνεται τώρα βασίζεται σε συγκεκριμένες συνθήκες για να πετύχει.

Για παράδειγμα, εάν η λίπανση γίνει πολύ κοντά στο πάγωμα, το έδαφος δεν θα είναι σε θέση να λάβει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται οι ρίζες του χόρτου σας για να τα κρατήσουν τρέφονται λόγω της έλλειψης του χειμώνα. Εάν αερίζετε όσο είναι ακόμα ζεστό, δεν θα είναι τόσο αποτελεσματικό. Για να πετύχετε ένα υγιές γκαζόν το επόμενο έτος, χρειάζεστε ένα φθινοπωρινό πρόγραμμα περιποίησης γκαζόν και πρέπει να το τηρήσετε.

Μπορεί να είναι πολλά για οποιονδήποτε ιδιοκτήτη σπιτιού να κρατήσει στην κορυφή. Αφήστε το Borst να απομακρύνει το άγχος της συντήρησης του γκαζόν. Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για να βεβαιωθείτε ότι το γκαζόν σας έχει μια ζωντανή άνοιξη μπροστά.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις υπηρεσίες φροντίδας και συντήρησης γκαζόν. Από το κούρεμα του γκαζόν μέχρι τη λίπανση, το κλάδεμα και τον καθαρισμό του φθινοπώρου, μπορούμε να τα κάνουμε όλα. Καλέστε (201)989-0902 ή επικοινωνήστε Σε σύνδεση.

8 σημαντικές φθινοπωρινές συμβουλές για τη φροντίδα του γκαζόν:

Υπάρχει μια σειρά από σημαντικές υπηρεσίες φροντίδας γκαζόν που πρέπει να είναι στο φθινοπωρινό σας πρόγραμμα. Αυτά είναι τα 8 κορυφαία:

  1. Κούρεμα και Πότισμα. Ναι, το γρασίδι σας χρειάζεται τακτική συντήρηση τους πιο ψυχρούς μήνες, όπως το κούρεμα στο σωστό ύψος και το συνεχές πότισμα κατευθείαν μέχρι την παγωνιά του χειμώνα. Το γρασίδι σας μεγαλώνει ακόμα και αν μακρύνει πολύ θα είναι ευαίσθητο σε μύκητες όπως η μούχλα του χιονιού. Και, αν και το φθινόπωρο μπορεί να είναι μια πιο βροχερή εποχή, το γρασίδι χρειάζεται ακόμα νερό για να διεισδύσει αξιόπιστα στις ρίζες.
  2. Λιπαίνω. Το γρασίδι και τα φυτά σας αποθηκεύουν σημαντικά θρεπτικά συστατικά στα ριζικά τους συστήματα κατά τη διάρκεια του χειμώνα όταν η τροφή είναι σπάνια. Η λίπανση του χλοοτάπητα το φθινόπωρο προστατεύει τις ρίζες από το πάγωμα και προάγει την ανάπτυξη των ριζών την άνοιξη. Ο βασικός μας χλοοτάπητας γονιμοποίηση Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εφαρμογές στις αρχές του φθινοπώρου και στα τέλη του φθινοπώρου για γερές ρίζες.
  3. Τσουγκράνα, φύσημα και απομάκρυνση συντριμμιών. Η αφαίρεση των υγρών και μπερδεμένων φύλλων οξυγονώνει τις ρίζες του χόρτου και επιτρέπει περισσότερο φως να φτάσει στο γρασίδι για φωτοσύνθεση. Αποτρέπει επίσης την ανάπτυξη μύκητα κάτω από υγρό στρώμα φύλλων που αποσυντίθεται. Θα πρέπει να συνεχίσετε να τρυπάτε ακόμα και όταν τα δέντρα είναι γυμνά, καθώς οι άνεμοι μπορεί να φυσούν φύλλα γύρω από την αυλή και να εμποδίζουν το ηλιακό φως να φτάσει στο γρασίδι σας.
  4. Αερισμός πυρήνα ανοίγει τρύπες μέσα από το αχυρένιο και τραβάει βύσματα χώματος. Αυτό προάγει την ανάπτυξη των ριζών και βοηθά τα θρεπτικά συστατικά να μετακινούνται μέσα στο έδαφος που συμπιέζεται από ξηρές συνθήκες και έντονη κίνηση στα πόδια. Γίνεται καλύτερα σε τακτά χρονικά διαστήματα με επαγγελματικό εξοπλισμό.
  5. Επίβλεψη. Αυτό θα πυκνώσει το γκαζόν για την άνοιξη και θα βοηθήσει να κρατηθούν τα ζιζάνια μακριά, καθώς και θα γεμίσει τυχόν γυμνά ή καφέ σημεία.
  6. Έλεγχος παρασίτων. Θεραπεύουμε για να ελέγξουμε τις γριές στις αρχές του φθινοπώρου. Διαφορετικά, αυτά τα σφάλματα θα εκκολαφθούν την άνοιξη και θα καταφέρουν να φάνε το γρασίδι σας. Επιπλέον, πολλά παράσιτα θα ξεχειμωνιάσουν σε μακριά χόρτα και θάμνους και καλό φθινόπωρο φροντίδα του γκαζόν θα τους βοηθήσει να τα κρατήσουν μακριά.
  7. Καταπολέμηση πλατύφυλλων και ερπυστικών ζιζανίων. Εφαρμόζεται όπως απαιτείται το φθινόπωρο, η θεραπεία καταπολέμησης ζιζανίων θα προστατεύσει το γρασίδι σας από επιθετικά πλατύφυλλα ζιζάνια όπως πικραλίδες, ρεβίθια και πλατάνια, καθώς και υφέρποντα ζιζάνια όπως ο έρποντας Charlie και το USD, τα οποία είναι πολυετή αναρριχητικά φυτά που κλέβουν την υγρασία από το γρασίδι και το χώμα σας. .
  8. Μείνετε σε ένα φθινοπωρινό πρόγραμμα περιποίησης γκαζόν. Το φθινόπωρο είναι μια πολυάσχολη εποχή του χρόνου. Είναι σημαντικό να τηρείτε ένα πρόγραμμα για να συντηρείτε σωστά το γκαζόν σας ενόψει της προετοιμασίας για το χειμώνα και για ένα όμορφο πράσινο γκαζόν την άνοιξη. Ο απλούστερος και πιο αξιόπιστος τρόπος είναι να το βάλεις στα χέρια των καλύτερων της κομητείας Μπέργκεν.

Η Borst Landscape & Design ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και φροντίδας γκαζόν που είναι ασφαλέστερες, φυσικές και αξιόπιστες. Οι όμορφα διατηρημένοι χλοοτάπητες δίνουν στο σπίτι σας καλύτερη εμφάνιση. Αφήστε μας να παρέχουμε στο σπίτι σας την καλύτερη φροντίδα γκαζόν στο NJ.

Καλέστε (201)989-0902 ή επικοινωνήστε Σε σύνδεση.

Φωτογραφία από Ντέιβιντ Ραγκούσα επί Ξεβιδώστε

Schreibe einen Kommentar