Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για να φυτέψετε δέντρα

2
Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για να φυτέψετε δέντρα

καλύτερη εποχή για να φυτέψετε δέντρα

Η καλύτερη στιγμή για να φυτέψετε δέντρα μπορεί να είναι τώρα, Νιου Τζέρσεϊ!

Πολλοί από εμάς θεωρούμε την άνοιξη ως την ιδανική εποχή για φύτευση. Το μυαλό μας τείνει να στρέφεται προς τους κήπους μας μετά από έναν μακρύ κρύο χειμώνα, και τότε είναι που μας πιάνει η φαγούρα να κάνουμε βελτιώσεις στο τοπίο μας. Αλλά η καλύτερη εποχή για να φυτέψετε δέντρα είναι στην πραγματικότητα το φθινόπωρο! Η φύτευση δέντρων τη δροσερή και βροχερή περίοδο τους επιτρέπει να εδραιωθούν στο τοπίο σας πριν χρειαστεί να χειριστούν το άγχος της καλοκαιρινής ζέστης και της ξηρασίας. Αυτό σημαίνει ένα ισχυρότερο ριζικό σύστημα και ένα πιο εγκάρδιο, πιο χαρούμενο δέντρο.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ποια δέντρα είναι καλύτερα για την ιδιοκτησία σας. Το Borst Landscape & Design προσφέρει τα καλύτερα του NJ υπηρεσίες φροντίδας βιολογικών δέντρων και θάμνων. Όχι μόνο οι υπηρεσίες φροντίδας των δέντρων μας κάνουν τον εξωραϊσμό σας πιο όμορφο, αλλά επίσης κάνουν τα δέντρα λιγότερο ευαίσθητα σε έντομα και ασθένειες και πιο ικανά να ανέχονται τις περιβαλλοντικές πιέσεις. Οι επαγγελματίες μας θα φροντίσουν τα δέντρα και τους θάμνους σας και θα διασφαλίσουν ότι είναι όσο το δυνατόν πιο υγιή. Αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά για να απολαύσετε την ομορφιά της αυλής σας, όλο το χρόνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία φροντίδας βιολογικών δέντρων ή για να μιλήσετε με την ομάδα μας για όλες τις ιδέες σχεδίασης και διαχείρισης τοπίου. Καλέστε (201)822-9327 ή επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά.

Στο μεταξύ, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για τα δέντρα και την καλύτερη στιγμή για τη φύτευσή τους!

Τα οφέλη των δέντρων

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη φύτευση δέντρων γύρω από το σπίτι σας. Ο εξωραϊσμός με δέντρα μπορεί να αυξήσει την αξία του σπιτιού σας, να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια και να συμβάλετε στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα και του νερού στην κοινότητά σας. Η μεγάλη ποικιλία δέντρων περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά σχήματα ανάπτυξης και καρποφόρα και ανθισμένα δέντρα που μπορούν να βελτιώσουν την ομορφιά του τοπίου σας. Η φύτευση δέντρων μπορεί να φέρει περισσότερη άγρια ​​ζωή, όπως τα πουλιά, στην αυλή σας. Τα δέντρα μας κάνουν να νιώθουμε καλά – και μόνο η θέαση ενός τοπίου με δέντρα μπορεί πραγματικά να μειώσει τα επίπεδα άγχους!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα οφέλη της φύτευσης δέντρων, ανατρέξτε στο Ίδρυμα Arbor Dayείναι υπέροχοι πόροι!

Περισσότερα στοιχεία για τη φύτευση δέντρων το φθινόπωρο

Καθώς προχωράμε στους πεντακάθαρους, δροσερούς μήνες του Φθινοπώρου, είναι μια εξαιρετική στιγμή να φυτέψετε δέντρα στο τοπίο σας για πολλά χρόνια ομορφιάς. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου σχετικά με τη φύτευση δέντρων το φθινόπωρο:

  • Η σωστή φροντίδα ξεκινά με τη σωστή φύτευση.
  • Είναι σημαντικό να κατανοείτε το έδαφος, το νερό και το φως του ήλιου όταν επιλέγετε μια τοποθεσία για το δέντρο σας.
  • Διαφορετικά δέντρα έχουν διαφορετικές ανάγκες – μιλήστε με έναν ειδικό!
  • Είναι ασφαλές να φυτέψετε δέντρα μέχρι να παγώσει το έδαφος, οπότε θέλετε να νικήσετε τον σκληρό παγετό.
  • Τα δενδρύλλια δεν θα παγώσουν το χειμώνα, όπως πολλοί άνθρωποι φοβούνται.
  • Τα δέντρα αδρανούν το χειμώνα – είναι σαν χειμερία νάρκη για τα φυτά.
  • Όποια εποχή και αν φυτέψετε, το δέντρο σας θα χρειάζεται την ίδια φροντίδα.

Όταν επισκεπτόμαστε την ιδιοκτησία σας, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να καταλήξουμε σε ένα σχέδιο για τη δημιουργία και τη φροντίδα των δέντρων και των θάμνων σας. Θα εξετάσουμε τα πάντα, από τη λίπανση με βαθιά ριζική ρύθμιση του εδάφους και τις ενέσεις τροφοδοσίας έως την αύξηση της αντοχής του φυτού στις ασθένειες. Καθώς το δέντρο σας μεγαλώνει, θα εργαστούμε για να αποκτήσουμε το σχήμα και την εμφάνιση που θέλετε με τις επαγγελματικές μας υπηρεσίες κλαδέματος.

Στη Borst, εργαζόμαστε ακούραστα για να κάνουμε την αυλή σας όσο το δυνατόν πιο όμορφη. Καλέστε μας για να μιλήσουμε για τα δέντρα σας, από τη φύτευση μέχρι τη φροντίδα και τη διαχείριση μιας ζωής. Επικοινωνήστε μαζί μας στο (201) 822-9327 ή επικοινωνήστε μαζί μας online σήμερα.

Φωτογραφία από Γιώργος Μπάκος επί Ξεβιδώστε

Schreibe einen Kommentar