Το Borst είναι η καλύτερη επιλογή σας για μια «Υπηρεσία λιπασμάτων γκαζόν κοντά μου»

3
Το Borst είναι η καλύτερη επιλογή σας για μια «Υπηρεσία λιπασμάτων γκαζόν κοντά μου»

γκαζόν-λίπασμα-service-κοντά μου

Αν σαρώνατε τον ιστό για „υπηρεσία λιπασμάτων γκαζόν κοντά μου», έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το Borst Landscape and Design προσφέρει τα καλύτερα της κομητείας Bergen.

Το γρασίδι και άλλα φυτά έχουν πολλά να ανακτήσουν μετά από έναν μακρύ, κρύο χειμώνα. Ο παγωμένος καιρός απορροφά σημαντικά θρεπτικά συστατικά και τα περισσότερα εδάφη πρέπει να αναπληρωθούν προκειμένου να υποστηριχθεί η νέα ανάπτυξη. Στην κομητεία Μπέργκεν, είναι καιρός να γονιμοποιηθεί γύρω στα μέσα Απριλίου, καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν στους 55 βαθμούς και οι πασχαλιές αρχίζουν να ανθίζουν. Όταν ψάχνεις για „υπηρεσία λιπασμάτων γκαζόν κοντά μου», οι επαγγελματίες της γειτονιάς σας βρίσκονται στο Borst Landscape & Design.

Ένας ειδικός στο Borst είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα παχύ και υγιές γκαζόν. Καλέστε μας σήμερα στο (201) 581-8076 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του δικού μας ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας.

Τα βασικά: Ηλιοφάνεια, νερό και λίπασμα

Όταν το γρασίδι βγαίνει από τη χειμερία νάρκη, χρησιμοποιεί πολλή ενέργεια για να «ξυπνήσει ξανά» και να στείλει φρέσκους βλαστούς. Το άζωτο, ο φώσφορος και το κάλιο (ή, NPK) είναι τα βασικά trifecta ενός καλά στρογγυλεμένου λιπάσματος. Αφήστε έξω μόνο ένα και ένα γκαζόν θα μπορούσε να καταλήξει με καστανά μπαλώματα. Ένας επαγγελματίας από την ομάδα μας στα καλύτερα”υπηρεσία λιπασμάτων γκαζόν κοντά μου” μπορεί να αξιολογήσει το γκαζόν σας και να το επαναφέρει σε ισορροπία.

Ωστόσο, ένα υγιές γρασίδι έχει περισσότερα από τη σωστή λίπανση. Κατά κανόνα, το γκαζόν σας πρέπει να πίνει 1 ίντσα νερό την εβδομάδα σωστή φροντίδα του γκαζόν. Σημασία δεν έχει μόνο η ποσότητα του νερού, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο εφαρμόζεται.

Σύντομες, συχνές εφαρμογές ψεκαστήρα προκαλούν πολύ γρηγορότερο στέγνωμα του εδάφους της επιφάνειας. Το βαθύ, λιγότερο συχνό πότισμα ενθαρρύνει τις ρίζες να αναπτυχθούν βαθύτερα στη γη. Πιο βαθιά, οι ρίζες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πηγές υπόγειων υδάτων που ενισχύουν το γρασίδι ενάντια στην ξηρασία. Ωστόσο, το πολύ πότισμα μπορεί να οδηγήσει σε ανάπτυξη μυκήτων και ασθένειες του γκαζόν. Ο Borst προσφέρει ένα „υπηρεσία λιπασμάτων γκαζόν κοντά μουΑυτό γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ πάρα πολύ και αρκετά.

Αυτό είναι το κοκαλιάρικο στο λίπασμα και το πότισμα. Όσο για τον ήλιο, το αφήνουμε στους ουρανούς.

Τι άλλο πρέπει να περιμένω από ένα „Service λιπασμάτων γκαζόν Κοντά μου”;

Η υγεία του γκαζόν σας απαιτεί περισσότερα από τακτική λίπανση. Υπάρχουν επίσης έντομα και παράσιτα να εξετάσει. Ευτυχώς, ξέρουμε πώς να καταπολεμήσουμε και αυτούς τους μικρούς κακούς.

Το γκαζόν σας κινδυνεύει να προσβληθεί από επιβλαβή έντομα όλο το χρόνο. Τον Ιούνιο εμφανίζονται σκουλήκια χλοοτάπητα, οι προνύμφες των σκόρων του γκαζόν. Τον Ιούλιο είναι τα σκουλήκια, οι προνύμφες των ιαπωνικών σκαθαριών. Πιθανότατα έχετε δει ένα λευκό σκουλήκι σε σχήμα C στο παρελθόν, αλλά άλλα παράσιτα είναι πιο δύσκολο να αναγνωριστούν.

Στο Borst, κάναμε εκτεταμένη έρευνα (για να μην αναφέρουμε την εμπειρία μας δεκαετιών!) για να μάθουμε για τη μεγάλη ποικιλία παρασίτων σε εξωτερικούς χώρους του Νιου Τζέρσεϊ — όλους τους τρόπους διάγνωσης της παρουσίας τους και όλες τις αποτελεσματικές θεραπείες. Εάν διακινδυνεύετε να αναλάβετε ένα έργο DIY, μπορεί να εκτιμήσετε εσφαλμένα το πρόβλημα και ενδεχομένως να δημιουργήσετε ένα νέο πρόβλημα στη διαδικασία. Όταν ψάχνεις για ένα «υπηρεσία λιπασμάτων γκαζόν κοντά μου», κάντε το έξυπνο και επιλέξτε το Borst από το YouTube Academy.

Όταν κυνηγάτε για ένα „Service λιπασμάτων γκαζόν Κοντά μου„Το στήθος είναι το καλύτερο

Σωστή φροντίδα του γκαζόν απαιτεί δεξιότητες και πείρα, που έχουμε σε μεγάλη προσφορά. Για δέσμευση όλο το χρόνο, καλέστε τους επαγγελματίες στο Borst Landscape & Design. Καλέστε μας στο (201) 581-8076 ή επικοινωνήστε μέσω μας ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας.

Schreibe einen Kommentar