Το Covent Garden επιστρέφει στις ρίζες του με νέα αστική φάρμα — City Farmer News

1
Το Covent Garden επιστρέφει στις ρίζες του με νέα αστική φάρμα — City Farmer News
Η εξωτερική είσοδος στο αναδυόμενο αγρόκτημα / Square Mile Farms

Το όνομα Κόβεντ Γκάρντεν χρονολογείται από τις αρχές του 13ου αιώνα, όταν το κτήμα ήταν ένα περιτειχισμένο Μοναστήρι που συνδέεται με ένα μοναστήρι των Βενεδικτίνων.

Evening Standard
15 Φεβρουαρίου 2022

Η Square Mile Farms, που βοηθά στην εγκατάσταση αστικών αγροκτημάτων σε γραφεία και οικιστικούς χώρους, θα ξεκινήσει την εγκατάσταση στην καρδιά του West End του Λονδίνου ως μέρος των προσπαθειών για την ανάπτυξη βιώσιμων προϊόντων για τους ντόπιους.

Για να ξεκινήσει το πρόγραμμα, το Covent Garden εγκαθιστά το αναδυόμενο αγρόκτημα στη Floral Street όπου θα αναπτυχθούν περισσότερα από 120 βρώσιμα φυτά χρησιμοποιώντας υδροπονικά συστήματα, τα οποία μπορούν να παράγουν φυτά χωρίς τη χρήση εδάφους, τροφοδοτώντας τα με μεταλλικά θρεπτικά άλατα διαλυμένα στο νερό.

Τα φυτά περιλαμβάνουν βότανα, σαλάτα και φυλλώδη λαχανικά όπως βασιλικός, κόλιανδρος, μαϊντανός, θυμάρι, μέντα και μαρούλι. Κάθε ένα από τα φυτά θα είναι έτοιμο για συγκομιδή κάθε 3-4 εβδομάδες, παρέχοντας εξαιρετικά φρέσκα προϊόντα που θα είναι έτοιμα για τις τοπικές κοινωνίες και τις φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Ως μέρος της συνεργασίας, οι φάρμες Square Mile θα προσφέρουν συνεδρίες συγκομιδής σε υπαλλήλους γραφείων του Covent Garden, ενοικιαστές κατοικιών και τοπικά σχολεία. Στους παρευρισκόμενους θα παραδοθούν μαθήματα για την αστική γεωργία και θα είναι τραπέζι για να πάρουν στο σπίτι τους τα προϊόντα που συγκομίζουν.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.

Schreibe einen Kommentar