Φαγητό, κρασί και ζουμ!  – Πήγαινε εδώ, εκεί και παντού

Φαγητό, κρασί και ζουμ! – Πήγαινε εδώ, εκεί και παντού

April 21, 2021 0 Von admin

«Η ζωή είναι ένας συνδυασμός μαγείας και ζυμαρικών». -Φεντερίκο Φελίνι. Και ένα άψογα συνδυασμένο κρασί ολοκληρώνει την εμπειρία.

Συγχαίρουμε εκείνους τους δημιουργικούς επιχειρηματίες που εφευρέθηκαν εκ νέου κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών κοινωνικής αποστασιοποίησης. Έχουν βρει τρόπους να παρέχουν εικονικές αποδράσεις και να μας φέρνουν κοντά για να απολαμβάνουμε τις απλές απολαύσεις της ζωής.
Lindsay and Gabriel’s Food and Wine Events μετέτρεψε τη βραδιά του Σαββάτου στο σπίτι σε μια πραγματικά αξέχαστη βραδιά. Ήταν υπέροχο να τους προσκαλέσουμε στο σπίτι μας καθώς περάσαμε δύο ώρες μαζί, απολαμβάνοντας την προετοιμασία του γεύματός μας εξίσου με το φαγητό και το ποτό.

Ο Γκάμπριελ μας ξεκίνησε με ένα τραγανό, αφρώδες κρασί που δημιούργησε μια γιορτινή διάθεση.

Το μενού μας αποτελείτο από σπιτικά ζυμαρικά νιόκι με απλή σάλτσα μαρινάρας. Ο σεφ Lindsay μας έδωσε τόσες πολλές εξαιρετικές επιλογές που ήταν πραγματικά δύσκολο να περιορίσουμε την τελική μας επιλογή. Μερικά από τα άλλα δημοφιλή μαθήματα που μας έβαλαν σε πειρασμό περιλαμβάνουν:
– Σολομός λεμονιού φούρνου με ψητές πατάτες και ψητή παρμεζάνα λαχανάκια Βρυξελλών
– Empanadas με κοτόπουλο ή μοσχαρίσιο κρέας με σάλτσα Chimichurri
– Artisan Pizza ή Calzone Class
– Ριζότο με ψητά σπαράγγια… και πολλά άλλα!

Καταλήξαμε στα σπιτικά νιόκι και τη Μαρινάρα για να απολαύσουμε την εμπειρία της παρασκευής των απαλών, λεπτών απολαύσεων από την αρχή και να θαυμάσουμε την απόλυτη απλότητα λίγων μόνο συστατικών που συνδυάζονται σε ένα εντυπωσιακό πιάτο.

Το βράδυ μας πήγε πίσω στα γεύματα που απολαύσαμε στην Ιταλία. Σύντομα ανταλλάξαμε ιστορίες με απίστευτες γαστρονομικές περιπέτειες στη Ρώμη, την Τοσκάνη, τη Βενετία, τη Φλωρεντία και τη Μπολόνια. Είναι πραγματικά εκπληκτικό πώς οι αισθήσεις μας μπορούν να ξυπνήσουν αμέσως αυτές τις ιδιαίτερες αναμνήσεις.

Η ίδια η διαδικασία παρασκευής ζυμαρικών πήγε στο επόμενο επίπεδο αισθητηριακής διασκέδασης με την επιλογή του Gabriel ενός υπέροχου Sauvignon Blanc (δεν θα δώσουμε τις ακριβείς λεπτομέρειες που θα χαλούσαν την έκπληξη). Όταν τελικά τα νιόκι επιστρώθηκαν και παρουσιάστηκαν, έκλεισε τα πράγματα με ένα στιβαρό Barolo που ήταν απολύτως τέλειο. Τα αποτελέσματα: όμορφα και νόστιμα.

Για να κλείσετε την εμπειρία σας με τη Lindsay και τον Gabriel επικοινωνήστε μαζί τους στο Facebook στη διεύθυνση Lindsay and Gabriel’s Virtual Food and Wine Events να σχεδιάσει την ειδική σας εκδήλωση ή να μετατρέψει οποιαδήποτε βραδιά στο σπίτι σε δική της ξεχωριστή εκδήλωση.

Όλοι ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στις ταξιδιωτικές μας περιπέτειες, εξερευνώντας τις πολιτιστικές κουζίνες του κόσμου. Και όταν είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε, η Carla είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε και να κλείσετε τις διακοπές των ονείρων σας…επικοινωνήστε μαζί της στο [email protected]

Και τώρα ανακαλύψαμε φανταστικές εικονικές εμπειρίες που γεμίζουν τα κενά μεταξύ αυτών των ταξιδιών που ανυπομονούμε. Θυμόμαστε, μαθαίνουμε, γελάμε και απολαμβάνουμε. Mangia!

Ακολουθήστε το blog μου με το Bloglovin