Φιλικό προς τα κατοικίδια τοπίου – Borst Landscape and Design

2
Φιλικό προς τα κατοικίδια τοπίου – Borst Landscape and Design

Αγαπάτε το κατοικίδιό σας – μέχρι να αρχίσει να σκάβει έναν θάμνο ή να σκάβει μια τρύπα στην αυλή σας για να θάψει ένα κόκαλο.

Υπάρχουν όμως τρόποι να κάνετε την αυλή σας πιο όμορφη και πιο ανθεκτική στα κατοικίδια ταυτόχρονα. Η Borst Landscape and Design, ηγέτης μεταξύ των σχεδιαστών τοπίου της κομητείας Bergen, προσφέρει τις ακόλουθες χρήσιμες συμβουλές.

Ξεκινήστε γνωρίζοντας το κατοικίδιό σας. Μερικοί λατρεύουν να σκάβουν. άλλοι είναι πάντα σε επιφυλακή για μια οδό διαφυγής. Η κατανόηση των συνηθειών του κατοικίδιου ζώου σας θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την αυλή σας ώστε να τις αντιμετωπίζετε καλύτερα.

Όσον αφορά το σκάψιμο, συμπεριλάβετε περισσότερα hardscaping. Το Borst Landscape and Design ανακάλυψε ότι χαρακτηριστικά όπως μονοπάτια με χαλίκι ή περίπατοι με σχιστόλιθο προσφέρουν λιγότερες ευκαιρίες. Αποκαταστήστε το κατοικίδιο ζώο σας εγκαθιστώντας μια καθορισμένη περιοχή εκσκαφής, όπως ένα sandbox. Θάψτε μερικά παιχνίδια για να το κάνετε πιο ελκυστικό.

Στα σκυλιά αρέσει να περιπολούν στον χλοοτάπητά τους, εξ ου και τα μονοπάτια που κάνουν. Εγκαταστήστε πλακόστρωτα ή άλλα σκληρά σκαλοπάτια για τους κανονικούς περιπάτους τους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε σάπια φύλλα, αλλά βεβαιωθείτε ότι τα κομμάτια δεν είναι πολύ μικρά (διαφορετικά, το σάπια φύλλα θα κολλήσουν στα πόδια τους και θα τελειώσουν στο σπίτι σας). Επίσης, μην χρησιμοποιείτε ποτέ σάπια φύλλα κακάο – είναι επιβλαβές για τα κατοικίδια.

Οι κυνόδοντες είναι εδαφικοί. Εδώ είναι ένας τρόπος για να διατηρηθούν μέσα στους τομείς τους. Οι πυκνές φυτεύσεις κατά μήκος των ορίων της αυλής σας θα τους κρατήσουν κοντά και θα αισθάνονται ασφαλείς μέσα στα όρια της αυλής σας (αν και ελέγξτε για τυχόν τρύπες που μπορεί να ανακαλύψουν).

Η περίφραξη είναι μια άλλη επιλογή για να κρατήσετε το κατοικίδιό σας ασφαλές (και δεν χρειάζεται να είναι βαρετό). Το Borst Landscape and Design προσφέρει μια τεράστια ποικιλία σχεδίων φράχτη, από το πρακτικό έως το διακοσμητικό.

Όταν πρόκειται να κρατήσετε το κατοικίδιό σας μακριά από ορισμένες περιοχές. σκληροί θάμνοι, τριανταφυλλιές ή ψηλά διακοσμητικά χόρτα παρέχουν ένα ελκυστικό (και αποτελεσματικό) φράγμα.

Και ποιος δεν λατρεύει ένα δροσερό, σκιερό μέρος για παρέα; Δώστε στο κατοικίδιό σας άλλη επιλογή παρά κάτω από έναν θάμνο: μια εξωτερική κατασκευή όπως ένα περίπτερο, κιόσκι ή πέργκολα τους επιτρέπει να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης με όλη την οικογένεια. Οι ειδικοί στο Borst Landscape and Design μπορούν να ενσωματώσουν μία από αυτές τις υπέροχες κατασκευές στον εξωτερικό σας χώρο.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας σε μια φιλική προς τα κατοικίδια αυλή είναι οι θεραπείες που χρησιμοποιούνται. Οι χημικές ουσίες για την καταπολέμηση των παρασίτων ή τη λίπανση της αυλής μπορεί να έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στα κατοικίδια ζώα. Η ομάδα του Borst Landscape and Design είναι ειδικοί σε βιολογικές θεραπείες που διατηρούν την αυλή σας όμορφη και το κατοικίδιο ζώο σας υγιές.

Υπάρχουν πολλοί όμορφοι τρόποι για να ενσωματώσετε τόσο αυτό που χρειάζεται το κατοικίδιό σας όσο και αυτό που χρειάζεστε στην αυλή του σπιτιού σας στο Bergen County. Η Borst Landscape and Design έχει πολυετή εμπειρία στη δημιουργία μοναδικών υπαίθριων χώρων που λειτουργούν για τα τετράποδα και τα δίποδα μέλη του σπιτιού σας. Ανακαλύψτε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς!

Schreibe einen Kommentar