Φωτισμός τοπίου: Μια καλή ιδέα για τους σκοτεινούς χειμερινούς μήνες

2
Φωτισμός τοπίου: Μια καλή ιδέα για τους σκοτεινούς χειμερινούς μήνες

Ψάχνετε έναν τρόπο να κάνετε το σπίτι σας πιο φωτεινό αυτό το χειμώνα; Μην ψάχνετε πέρα ​​από τις υπηρεσίες εγκατάστασης φωτισμού τοπίου στο Borst Landscape and Design. Μπορούμε να παρέχουμε μια ποικιλία επιλογών για να φωτίσετε διαφορετικά χαρακτηριστικά του ακινήτου σας με εκπληκτικά αποτελέσματα!

καλύτερη εταιρεία σχεδιασμού τοπίου μπροστινής αυλής στην κομητεία Μπέργκεν, Νιου ΤζέρσεϊΜπορείτε να εγκαταστήσετε φωτισμό τοπίου το χειμώνα;

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για εγκατάσταση φωτισμού τοπίου. Καθώς οι μέρες μικραίνουν, η εγκατάσταση φωτισμού τοπίου θα φωτίσει την μπροστινή είσοδο και το δρόμο σας κάνοντας το σπίτι σας πιο φωτεινό. Επίσης, αν ανησυχείτε για τον χειμωνιάτικο καιρό που καταστρέφει τα φώτα του τοπίου σας, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Τα φώτα μας έχουν σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικά στα στοιχεία.

Γιατί η χειμερινή περίοδος είναι μια καλή στιγμή για φωτισμό τοπίου;

Υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους ο χειμώνας είναι μια καλή εποχή για φωτισμό τοπίου. Πρώτον, το χιόνι και ο πάγος του χειμώνα μπορεί να κάνουν το δρόμο και τα μονοπάτια σας ολισθηρά. Ο φωτισμός τοπίου θα φωτίσει αυτές τις περιοχές και θα αποτρέψει δυσάρεστες πτώσεις. Επίσης, πολλοί άνθρωποι παίρνουν τα χειμωνιάτικα μπλουζ όταν είναι η ώρα να αφήσουν μακριά τα γιορτινά φώτα των γιορτών. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες σχεδιασμού φωτισμού τοπίου της Borst, μπορείτε να φωτίζετε το σπίτι σας όλο το χρόνο. Τέλος, επενδύοντας τώρα σε υπηρεσίες εγκατάστασης φωτισμού τοπίου, θα έχετε λιγότερα να κάνετε την άνοιξη και περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε τον εξωτερικό σας χώρο.

καλύτερη εταιρεία σχεδιασμού τοπίου πίσω αυλή στην κομητεία Μπέργκεν του Νιου ΤζέρσεϋΠροσθέτει αξία ο φωτισμός τοπίου;

Ο φωτισμός τοπίου σίγουρα θα προσθέσει αξία στο σπίτι σας. Μια πρόσφατη έρευνα διαπίστωσε ότι το 90 τοις εκατό των αγοραστών σπιτιού επέλεξαν τον εξωτερικό φωτισμό ως ένα από τα πιο επιθυμητά εξωτερικά χαρακτηριστικά ενός σπιτιού. Επιπλέον, η αξία του ακινήτου σας μπορεί να αυξηθεί έως και 20 τοις εκατό με την προσθήκη φωτισμού τοπίου. Εάν πουλάτε το σπίτι σας, ένας όμορφα φωτισμένος διάδρομος και απαλός φωτισμός στα φυτά σας στην αυλή θα προσελκύσουν αγοραστές στο σπίτι σας και θα κάνουν το σπίτι σας να ξεχωρίζει. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διακριτικό φωτισμό στην πόρτα σας εάν είναι μοναδικός και αυτό μπορεί να είναι ένα επίδειξη για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Πού πρέπει να τοποθετηθεί ο φωτισμός τοπίου γύρω από ένα σπίτι;

Οι υπηρεσίες εγκατάστασης φωτισμού τοπίου στο Borst Landscape and Design μπορούν να σας προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες για το πώς να φωτίσετε περιοχές γύρω από το σπίτι σας. Εδώ είναι μερικές ιδέες:

 • Επισήμανση: Τοποθέτηση φωτός στη βάση ενός αντικειμένου που θέλετε να εμφανίσετε, όπως πέργκολα κήπου ή άγαλμα.
 • Σκιαγραφικώς: Φως από πίσω από ένα χαρακτηριστικό τοπίο σε τοίχο ή φράχτη.
 • Σκίαση: Χρησιμοποιώντας απαλό φως για να δημιουργήσετε πολλαπλές σκιές δέντρων ή θάμνων σε έναν τοίχο.
 • Πλύσιμο: Πλημμύρα μιας περιοχής με φως – Χρησιμοποιείται συχνότερα σε τοίχους ή σειρές θάμνων.
 • Ανεβασμένος φωτισμός: Φωτισμός αντικειμένου από κάτω.
 • Κάτω φωτισμός: Κρεμάστε έναν προβολέα πάνω από το έδαφος και στρέφοντάς τον προς τα κάτω για να τονίσετε ένα φυτό, ένα αντικείμενο ή μια περιοχή.
 • Φεγγαρόφωτος: Τοποθέτηση φωτιστικών σε δέντρα για απαλό φυσικό αποτέλεσμα.
 • Φωτισμός μονοπατιού: Φωτισμός μονοπατιού ειδικά κοντά σε σκαλοπάτια.
 • Πισίνες ή Spa: Φώτα τοποθετημένα όχι περισσότερο από 12 ίντσες κάτω από την επιφάνεια για να αναδείξουν την ομορφιά του νερού.

καλύτερη εταιρεία σχεδιασμού τοπίου πίσω αυλή στην κομητεία Μπέργκεν του Νιου ΤζέρσεϋΠοια χαρακτηριστικά πρέπει να δώσει έμφαση στον φωτισμό τοπίου;

Η Borst Landscape and Design διαθέτει ειδικούς στις υπηρεσίες σχεδιασμού φωτισμού τοπίου. Συχνά τονίζουν τη σημασία της επισήμανσης των ακόλουθων χαρακτηριστικών κατά τον σχεδιασμό του φωτισμού σας:

 • Κτίρια: Το ύψος του σπιτιού θα καθορίσει την ποσότητα φωτισμού που χρειάζεται. Μπορείτε να τοποθετήσετε τα φώτα χαμηλά προς το έδαφος ή ψηλά, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.
 • Δέντρα και Θάμνοι: Μπορεί να χρειαστείτε πολλά φώτα για πυκνοφυτεμένα δέντρα. Οι θάμνοι και οι θάμνοι μπορεί να χρειάζονται μόνο ένα τμήμα φωτισμού.
 • Παρτέρια: Τα φώτα χαμηλής τάσης επιτρέπουν μόνο αρκετό φως για να αναδείξουν την ομορφιά των λουλουδιών σας.
 • Διακοσμήσεις γκαζόν: Μπορείτε να επισημάνετε τυχόν μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως αγάλματα, κοντάρια σημαιών, λουτρά πουλιών κ.λπ.
 • Περιφράξεις και μονοπάτια: Για να φωτίσετε ένα καθαρό μονοπάτι ή να τονίσετε λουλούδια κατά μήκος ενός τοίχου.
 • Αίθρια & Καταστρώματα: Διατηρώντας αυτές τις περιοχές καλά φωτισμένες, μπορείτε να απολαύσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο διαβάζοντας ή συναναστρέφεστε με την οικογένεια μέχρι τις βραδινές ώρες.
  Πισίνες και λίμνες: Σημαντικό για λόγους ασφαλείας, ο φωτισμός σας επιτρέπει επίσης να απολαύσετε τη φυσική ομορφιά των ψαριών και των καταρρακτών.

Ποιος είναι ο καλύτερος εξωτερικός φωτισμός τοπίου;

Ο καλύτερος φωτισμός τοπίου είναι η χαμηλή τάση που είναι ασφαλέστερη και λιγότερο δαπανηρή στην εγκατάσταση. Μπορούν να προσφέρουν μια σειρά από ενδιαφέροντα εφέ, από ένα εφέ σεληνόφωτος που εκπέμπεται από έναν θόλο δέντρου έως μια απαλή λάμψη που φωτίζει έναν χαμηλό τοίχο κήπου. Επιλέγοντας τις υπηρεσίες σχεδιασμού φωτισμού τοπίου στο Borst Landscape and Design, επιλέγετε ποιοτικά προϊόντα και επαγγελματίες με εμπειρία στην τέχνη της ανάδειξης των μοναδικών χαρακτηριστικών του ακινήτου σας.

Γιατί να καλέσετε την Borst Landscape and Design for Landscape Light Installation Services;

Στην Borst Landscape and Design, η ομάδα των επαγγελματιών μας στην εγκατάσταση φωτισμού τοπίου προσφέρει τεχνογνωσία, βραβευμένες υπηρεσίες και ποιοτική εργασία. Είμαστε περήφανοι που διατηρούμε τη συντριπτική πλειονότητα των εργαζομένων μας, διασφαλίζοντας στους πελάτες ένα σταθερά υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Επικοινωνήστε σήμερα με την Borst Landscape and Design και αφήστε τον φωτισμό τοπίου να προσθέσει ασφάλεια, ομορφιά και αξία στην ιδιοκτησία σας.

Schreibe einen Kommentar