10 ιδέες φωτισμού τοπίου LED για σπίτια NJ

1
10 ιδέες φωτισμού τοπίου LED για σπίτια NJ

Ο φωτισμός τοπίου παρέχει έναν απλό, οικονομικό τρόπο για να δημιουργήσετε ένα ελκυστικό εξωτερικό περιβάλλον για το σπίτι σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια φιλόξενη είσοδο και μια εξαιρετική ελκυστικότητα με φωτισμό στην μπροστινή αυλή και μια απαλή, ζεστή ατμόσφαιρα για διασκέδαση στην πίσω αυλή. Όποιο κι αν είναι το στυλ του σπιτιού σας, ο φωτισμός τοπίου LED στο NJ θα ενισχύσει τη συνολική ομορφιά και την ελκυστικότητα του σπιτιού και του τοπίου σας.

Τι είναι ο φωτισμός LED;

Ο φωτισμός LED είναι φωτισμός χαμηλής τάσης που παρέχει μια ενεργειακά αποδοτική πηγή φωτός. Αν και είναι λίγο πιο ακριβό από τον φωτισμό αλογόνου, το επιπλέον κόστος θα εξοφληθεί με την πάροδο του χρόνου. Οι λαμπτήρες LED έχουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τους λαμπτήρες αλογόνου. Μπορούν να διαρκέσουν από 30.000 έως 50.000 ώρες και αυτό μπορεί να σημαίνει χρόνια χρήσης προτού χρειαστούν ανταλλακτικοί λαμπτήρες.

Ο φωτισμός τοπίου LED στο NJ είναι διαθέσιμος σε μια ποικιλία από φωτιστικά εξωτερικού χώρου για να δημιουργήσετε διαφορετικά εφέ στο τοπίο σας. Με μια μεγάλη ποικιλία από στυλ και φινιρίσματα, είναι εύκολο να βρείτε φωτιστικά που συμπληρώνουν τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά και τα υλικά του σπιτιού σας. Ο φωτισμός τοπίου LED περιλαμβάνει:

  • Spots and Floods – Τα σποτ και τα φώτα LED είναι ιδανικά για να φωτίζουν διάφορα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά και στοιχεία τοπίου όπως δέντρα, φυτά και λουλούδια, χώρους κήπου, τοίχους αντιστήριξης, εξωτερικούς τοίχους και διάφορες επιφάνειες με σκληρό τοπίο στο τοπίο.
  • Φωτισμός καταστρώματος και μονοπατιών – Ο φωτισμός καταστρώματος LED μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φωτίσει καταστρώματα και στύλους καταστρώματος, σκαλοπάτια και κιγκλιδώματα, αίθρια και χαμηλούς τοίχους και φράκτες. Τα φωτιστικά διαδρόμου LED παρέχουν φωτισμό και ασφάλεια ποδιών σε μονοπάτια, πεζοδρόμια, πεζοδρόμια και εξωτερικά μονοπάτια.
  • Φωτισμός πηγαδιού – Τα φωτιστικά LED στο έδαφος και τα αδιάβροχα φώτα φρεατίου είναι σχεδόν αόρατα όταν δεν είναι αναμμένα. Παρέχουν ένα κρυφό μέσο φωτισμού δέντρων, μεγάλων θάμνων και αρχιτεκτονικών στοιχείων όπως τοίχους, κολώνες και ειδικά εξωτερικά χαρακτηριστικά. Τα φωτιστικά στο έδαφος μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως φωτιστικά μονοπατιών σε περιοχές όπου άλλοι τύποι εξαρτημάτων δεν λειτουργούν.
  • Φωτισμός πισίνας, σιντριβανιού και λίμνης – Τα υποβρύχια φώτα LED είναι πλήρως βυθισμένα στο νερό. Είναι ιδανικά για να φωτίζουν τα σιντριβάνια της πίσω αυλής, τους καταρράκτες και τις λίμνες koi, καθώς και τα σπα και τις πισίνες. Έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν καθαρό, λευκό φως και να αντέχουν τη μόνιμη εγκατάσταση κάτω από το νερό.
  • Λωρίδες φωτισμού – Οι εύκαμπτες λωρίδες φωτισμού LED παρέχουν έναν εύκολο τρόπο να τονίσετε τα εξωτερικά χαρακτηριστικά όπως το κατάστρωμα της πισίνας, τα κιγκλιδώματα, οι διάδρομοι και τα μονοπάτια, οι κληματαριές και οι υπαίθριες κουζίνες. Οι αδιάβροχες εύκαμπτες λωρίδες και μονάδες LED λειτουργούν καλά σε όλες τις καμπύλες επιφάνειες με σκληρό τοπίο.

Ο φωτισμός τοπίου LED στο NJ είναι ενεργειακά αποδοτικός, οικονομικός και εύκολος στην εγκατάσταση στο τοπίο σας. Ο φωτισμός τοπίου χαμηλής τάσης απαιτεί απλώς έναν μετασχηματιστή και μια εξωτερική υποδοχή. Ο μετασχηματιστής μετατρέπει την τάση από την ηλεκτρική γραμμή (120 βολτ) σε χρησιμοποιήσιμη τάση 12 βολτ για τη λειτουργία των φώτων. Για να προστατεύσετε την καλωδίωση από ζημιά από το νερό, είναι καλύτερο να την θάψετε σε βάθος τουλάχιστον 18 ιντσών ή να την εγκλωβίσετε σε αδιάβροχο αγωγό.

led φωτισμός τοπίου nj
10 υπέροχες ιδέες φωτισμού τοπίου LED

Με δημιουργικό σχεδιασμό και επαγγελματική βοήθεια από μια εταιρεία εξωραϊσμού όπως η Borst, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μαγικό τοπίο με φωτισμό τοπίου LED στο NJ. Χρησιμοποιώντας τη σωστή τοποθέτηση των φωτιστικών και τις τεχνικές φωτισμού, μπορείτε να δώσετε στο σπίτι και στο τοπίο σας στην κομητεία του Μπέργκεν μοναδική γοητεία και ατμόσφαιρα τη νύχτα. Ρίξτε μια ματιά σε 10 εύκολες ιδέες εξωραϊσμού LED.

1. Προσθέστε βάθος στο τοπίο σας

Η ισορροπία είναι σημαντική όταν φωτίζετε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας. Ο φωτισμός μόνο του σπιτιού μπορεί να φαίνεται αφύσικος και να δημιουργήσει μια απρόσκλητη είσοδο, ειδικά αν έχετε μια μεγάλη μπροστινή αυλή. Είναι σημαντικό να εξισορροπήσετε τον φωτισμό στο εξωτερικό του σπιτιού σας, όπως τα φώτα βεράντας, τα πλυντήρια τοίχου και τα σποτ με ενδιαφέροντες και ποικίλους τύπους φωτισμού τοπίου. Φωτίζοντας δέντρα και θάμνους, θα προσθέσετε βάθος και απαλή ατμόσφαιρα που δημιουργεί ένα θερμό καλωσόρισμα για τους επισκέπτες.

2. Παρουσιάστε την Είσοδό σας

Για να δημιουργήσετε μια φιλόξενη είσοδο και λίγη δραματική ατμόσφαιρα για την εξώπορτά σας, χρειάζεστε περισσότερα από ένα φωτιστικό βεράντας πάνω από το κεφάλι ή στον τοίχο. Χρησιμοποιώντας απαλό φωτισμό επάνω και κάτω φωτισμό γύρω από την είσοδο, μπορείτε να προσθέσετε εκπληκτική γοητεία στο σπίτι σας τη νύχτα. Οι απαλές ανταύγειες θα προσθέσουν βάθος στην μπροστινή σας είσοδο και θα οδηγήσουν το μάτι σας απευθείας στην μπροστινή πόρτα. Εάν η μπροστινή βεράντα σας έχει κολώνες ή κολώνες, μπορείτε να τις φωτίσετε για να δημιουργήσετε απαλότητα και να τονίσετε τα σχήματα.

3. Δημιουργήστε Σκιές

Οι σκιές δημιουργούν απαλότητα και οπτικό ενδιαφέρον που προσθέτει αντίθεση στον καθαρό, λευκό φωτισμό LED. Εάν το σπίτι σας έχει ενδιαφέροντα αρχιτεκτονικά υλικά όπως ασβεστόλιθος, πλάκα, τούβλο ή ξύλο, η προσθήκη προβολέων κοντά στο θεμέλιο θα πιάσει τις άκρες των υλικών και θα δημιουργήσει ένα περίπλοκο σχέδιο σκιάς στο σπίτι. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τονίσετε όμορφα αρχιτεκτονικά υλικά και χαρακτηριστικά με απαλό φως.

4. Illuminate Pathways

Είναι απαραίτητο να φωτίσετε τους πεζόδρομους και τα μονοπάτια στο τοπίο σας για ασφαλή μονοπάτια πεζών. Είτε επιλέγετε απλό, φθηνό φωτισμό τοπίου LED στο NJ είτε ακριβότερα φωτιστικά με εξειδικευμένα φινιρίσματα, η τοποθέτηση είναι κρίσιμη. Όταν τοποθετείτε τα φώτα διαδρόμου, σκεφτείτε τα ως ήπιες υποδείξεις για το πού να πάτε στη συνέχεια, όχι ως εργαλεία για να περιγράψετε το σχήμα του διαδρόμου ή του μονοπατιού. Ακόμη και με μακρύ διάδρομο, η χρήση λιγότερων φωτιστικών είναι καλύτερη από τη χρήση πάρα πολλών.

led φωτισμός τοπίου nj
5. Mix Fixture Styles

Η χρήση διαφορετικών στυλ φωτιστικών διαδρομών στο τοπίο σας θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την εμφάνιση του «καλού μικρού στρατιώτη». Κατά την εγκατάσταση φωτιστικών διαδρόμου, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού απλώς αγοράζουν τον απαιτούμενο αριθμό πανομοιότυπων φωτιστικών. Αυτό δημιουργεί μονοτονία και έλλειψη οπτικού ενδιαφέροντος, δημιουργώντας συχνά την εμφάνιση ενός διαδρόμου αεροδρομίου. Επιλέγοντας πολλά διαφορετικά στυλ φωτιστικά με συντονισμένα σχεδιαστικά στοιχεία και φινιρίσματα, τα μονοπάτια του τοπίου σας θα είναι πολύ πιο ελκυστικά.

6. Προσθέστε χρώμα και υφή

Όταν επιλέγετε φώτα διαδρομής, αναζητήστε φωτιστικά που θα προσθέσουν χρώμα και υφή στο τοπίο σας. Τα φώτα μονοπατιών είναι οπτικά βοηθήματα σε έναν σκοτεινό χώρο, αλλά μπορούν επίσης να προσθέσουν ενδιαφέρον χρώμα και υφή σε διαδρόμους και μονοπάτια, χώρους κήπου, περιμέτρους βεράντας και εξωραϊσμό κατά μήκος των τοίχων αντιστήριξης και των περιφράξεων. Επιλέξτε φωτιστικά που συμπληρώνουν το αρχιτεκτονικό στυλ και τα υλικά του σπιτιού σας και ενισχύουν τα σχήματα και τα χρώματα στο τοπίο σας.

7. Χαρακτηριστικά νερού έμφασης

Εάν έχετε ένα υπαίθριο σιντριβάνι, καταρράκτη, λίμνη, σπα ή πισίνα, χρησιμοποιήστε έντονους φωτισμούς για να τραβήξετε την προσοχή σε αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά. Τα υδάτινα στοιχεία σε ένα τοπίο δημιουργούν χαλαρωτική ατμόσφαιρα και παρέχουν χαλαρωτικούς ήχους νερού. Δημιουργούν ενδιαφέροντα εστιακά σημεία στο τοπίο όπου αρέσει στους ανθρώπους να συγκεντρώνονται για συνομιλίες και διασκέδαση. Χρησιμοποιήστε προβολείς ή προβολείς για να τονίσετε τα εξωτερικά υδάτινα στοιχεία και να δημιουργήσετε ενδιαφέροντες χώρους συγκέντρωσης για τους επισκέπτες.

led φωτισμός τοπίου nj

8. Εξωτερικά χαρακτηριστικά Spotlight

Εάν διαθέτετε υπαίθριο τζάκι, εξωτερική κουζίνα, κιόσκι ή σπίτι στην πισίνα, οι προβολείς διαθέτουν φωτισμό τοπίου για να δημιουργήσετε εντυπωσιακή απήχηση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προβολείς, προβολείς ή εύκαμπτες λωρίδες φωτισμού LED, ανάλογα με την ποσότητα φωτός που προτιμάτε. Για κάθετες επιφάνειες τα σημεία, οι πλημμύρες και τα πλυστικά τοίχου λειτουργούν καλά. Για χαρακτηριστικά με καμπύλες ή ρέουσες γραμμές, οι εύκαμπτες λωρίδες φωτισμού μπορούν να τονίσουν τις καμπύλες και την απαλότητα.

9. Δημιουργήστε το Moonlighting

Για να δημιουργήσετε εφέ φεγγαρόφωτου, τοποθετήστε φωτιστικά ψηλά στα δέντρα και στοχεύστε τα προς τα κάτω. Τα φύλλα και τα κλαδιά των δέντρων θα ρίξουν ενδιαφέρουσες σκιές σε περιοχές τοπίων, αίθρια και μονοπάτια από κάτω. Για να δημιουργήσετε πολλές σκιές και υφές, τοποθετήστε πολλά φωτιστικά ψηλά στα κλαδιά του δέντρου και περάστε το φως προς τα κάτω. Για την πιο φυσική ελκυστικότητα, τα φωτιστικά θα πρέπει να τοποθετούνται 30 έως 40 πόδια πάνω στα δέντρα και να μην φαίνονται.

10. Αναμείξτε ζεστό και ψυχρό φωτισμό

Για την πιο φυσική εμφάνιση του φεγγαριού, το moonlighting χρησιμοποιεί δροσερό φωτισμό που παρέχει μπλε απόχρωση. Είναι πολύ αποτελεσματικό, αλλά δημιουργεί μια μάλλον ψυχρή, αποστειρωμένη αίσθηση. Σε εξωτερικούς χώρους όπου διασκεδάζετε και μαζεύεστε με την οικογένεια και τους φίλους σας, είναι σημαντικό να συνδυάζετε τον ζεστό φωτισμό με ένα κίτρινο απόχρωση στο φεγγαρόφωτο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία φωτισμού τοπίου LED στο NJ σε συνδυασμό με το φως των κεριών για να δημιουργήσετε μια άνετη, φιλόξενη ατμόσφαιρα εξωτερικού χώρου.

Αν ψάχνετε για ιδέες φωτισμού τοπίου για το σπίτι σας στην κομητεία Bergen, επικοινωνήστε με τους επαγγελματίες του Borst Landscape & Design σχετικά με το φωτισμό τοπίου. Η ομάδα των ειδικών μας στον φωτισμό τοπίου μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα σχέδιο φωτισμού τοπίου που θα αναδεικνύει την ομορφιά του σπιτιού σας και του τοπίου σας.

Schreibe einen Kommentar