14 τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα στις πάνες * The Homesteading Hippy

0
14 τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα στις πάνες * The Homesteading Hippy

Το να είσαι γονιός είναι δύσκολο – δεν είμαι καν γονιός και το ξέρω – είναι ιδιαίτερα δύσκολο όταν πρέπει να ψωνίσεις για τα μικρά παιδιά και οι τιμές για όλα τα πράγματα που χρειάζεσαι είναι από την οροφή.

πάνες

Ένα από τα πιο ακριβά πράγματα που θα αγοράσετε είναι ένα πακέτο πάνες, αλλά ευτυχώς υπάρχουν μερικοί τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα στις πάνες. Αυτό θα εξετάσουμε σήμερα – 14 τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα στις πάνες.

1. Μαζικές αγορές

Η αγορά μεγάλων συσκευασιών πάνας θα σας εξοικονομήσει χρήματα μειώνοντας τη συχνότητα με την οποία τελικά αγοράζετε πάνες. Αυτά δεν λήγουν, επομένως δεν υπάρχει περίπτωση να πάνε άσχημα – που σημαίνει ότι μπορείτε να τα διατηρήσετε για λίγο χωρίς πρόβλημα.

2. Λέσχες επιβράβευσης

Σχεδόν κάθε έμπορος λιανικής έχει ένα πρόγραμμα επιβράβευσης ή ένα κλαμπ επιβράβευσης αυτές τις μέρες και είναι μια εξαιρετική πηγή πιθανών εκπτώσεων. Έχουν τις πιο απλές ρυθμίσεις. λαμβάνετε πόντους για κάθε αγορά που κάνετε και αφού λάβετε έναν συγκεκριμένο αριθμό, μπορείτε να τους εξαργυρώσετε για έκπτωση.

Υπάρχουν επίσης προγράμματα αφοσίωσης/επιβράβευσης επωνυμίας που σας προσφέρουν μια συγκεκριμένη έκπτωση στις πάνες. Αυτή η έκπτωση εφαρμόζεται σαρώνοντας έναν κωδικό QR (που βρίσκεται στη συσκευασία) σε μια εφαρμογή η οποία στη συνέχεια εφαρμόζει την έκπτωση.

3. Χρησιμοποιήστε κουπόνια

Όπως τα προγράμματα επιβράβευσης/κλαμπ επιβράβευσης, μπορείτε να συλλέγετε και να χρησιμοποιείτε κουπόνια ως μέρος ειδικών εκπτώσεων. Αυτά τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κερδίσετε μια ωραία έκπτωση.

4. Δοκιμάστε άλλες επωνυμίες

Αυτό θα πρέπει να είναι προφανές, διαφορετικές μάρκες έχουν διαφορετικές τιμές. Η αφοσίωση στην επωνυμία μπορεί να είναι χρήσιμη, αλλά μπορεί επίσης να είναι πρόβλημα. Έχοντας αυτό κατά νου, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές μάρκες. Ορισμένα καταστήματα έχουν τις δικές τους μάρκες που είναι συχνά πιο προσιτές από τις τυπικές επιλογές επωνυμίας σας.

5. Ένα ντους με πάνες

Όλοι έχουμε ακούσει για baby shower, σωστά; Μαζεύονται όλοι μαζί και φέρνουν τα απαραίτητα για το μωρό και παίζουν παιχνίδια για πάρτι. Αυτή είναι η ίδια ιδέα, η διαφορά είναι ότι αντί για όλα τα τυχαία κομμάτια που θα χρειαζόταν ένα μωρό, όλοι φέρνουν ένα πακέτο πάνες.

6. Πωλήσεις

Τα παντοπωλεία/καταστήματα λιανικής έχουν εκπτώσεις τακτικά και αν έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε. Αυτές οι εκπτώσεις θα σας προσφέρουν συνήθως μια μεγάλη έκπτωση, γι‘ αυτό έχετε τα μάτια σας καλά.

7. Ελέγξτε την τιμή μονάδας σας

Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να προσδιορίσετε εάν μια αγορά αξίζει ή όχι. Η ιδέα είναι απλή. εξετάζετε την τιμή σε ένα πακέτο και τον αριθμό των μονάδων στη συσκευασία και διαιρείτε τις μονάδες με την τιμή. Αυτό σας επιτρέπει να ξέρετε εάν έχετε πράγματι μια ευκαιρία.

Κάτι άλλο που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι δεν θα έχουν όλες οι συσκευασίες/προϊόντα την ίδια ποσότητα – ένα πακέτο/μάρκα μπορεί να έχει 30 πάνες και ένα άλλο μπορεί να έχει 50 πάνες. Αν και τα δύο έχουν την ίδια τιμή, είναι λογικό να πάμε για το μεγαλύτερο πακέτο, έτσι δεν είναι;

8. Ρωτήστε γύρω σας για Υπολείμματα

Πολλοί νέοι γονείς αγοράζουν περιστασιακά περισσότερες πάνες συγκεκριμένου μεγέθους από ό,τι συνήθως χρειάζονται και συχνά είναι πολύ χαρούμενοι να αποχωριστούν τα υπολείμματα. Ρωτήστε γύρω σας και δείτε εάν οι φίλοι και η οικογένειά σας έχουν τέτοια υπολείμματα με τα οποία είναι πρόθυμοι να αποχωριστούν. Αυτό σας δίνει όποιες επιπλέον πάνες χρειάζεστε χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα.

9. Πάνες Hoard

Το να αγοράζετε πάνες χωρίς να ξοδέψετε είναι υπέροχο, αλλά ένας καλός τρόπος για να αποφύγετε να ξοδέψετε επιπλέον μετρητά για πάνες είναι να τις αποθηκεύσετε. Λοιπόν… ίσως το «θησαυρό» δεν είναι η καλύτερη λέξη για χρήση, αλλά καταλαβαίνετε την ιδέα. Εάν έχετε ένα απόθεμα από πάνες στη ντουλάπα του χολ ή στο νηπιαγωγείο σας, δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε περισσότερες για λίγο, σωστά;

10. Δοκιμάστε το Cloth

Οι επαναχρησιμοποιούμενες/υφασμάτινες πάνες είναι συνήθως λίγο πιο ακριβές –ανάλογα με τη μάρκα– αλλά αν καθαριστούν/περιποιηθούν σωστά μπορούν να διαρκέσουν για αρκετή ώρα. Προφανώς, εάν δεν χρειάζεται να αγοράζετε νέες πάνες κάθε λίγες εβδομάδες, θα εξοικονομήσετε ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι των χρημάτων σας.

11. Πάνες ‚Open Box‘

Υπάρχουν ορισμένα μέρη (όπως το Amazon) όπου μπορείτε να αγοράσετε πάνες ανοιχτού κουτιού. Πρόκειται για πάνες που είτε διακόπηκαν, είτε επιστράφηκαν από πελάτη που πήρε λάθος μέγεθος είτε είχαν χαλασμένη συσκευασία. Αυτοί οι λόγοι συνήθως οδηγούν σε μια απότομη έκπτωση, η οποία εκτιμάται πάντα.

12. Συνδρομή(ες) για πάνες

Ναι, αυτό είναι πραγματικό πράγμα. Η Amazon διαθέτει μια συνδρομητική υπηρεσία η οποία, έναντι ορισμένης αμοιβής, θα σας στέλνει μερικές θήκες πάνες κάθε λίγες εβδομάδες. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, επειδή πληρώνετε ένα ποσό κάθε μήνα για να στείλετε ένα πακέτο πάνες στο σπίτι ή στο ταχυδρομικό σας κουτί.

13. Εφαρμογές Cash-Back

Οι διαδικτυακές αγορές έχουν γίνει βασικό στοιχείο της σύγχρονης ζωής μας. Εάν χρειάζεστε κάτι, αλλά δεν θέλετε να βγείτε έξω, το παραγγείλετε απλώς μέσω Διαδικτύου και μέσα σε μια μέρα περίπου είναι εκεί. Η ίδια μέθοδος έχει εφαρμοστεί στα κινητά μας τηλέφωνα – σχεδόν όλοι έχουν ένα smartphone στις μέρες μας και αυτό τους δίνει πρόσβαση σε εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες εφαρμογές επιστροφής μετρητών.

Αυτά λειτουργούν σαν προγράμματα επιβράβευσης. κάνετε μια αγορά στην εφαρμογή και λαμβάνετε ένα συγκεκριμένο ποσό μετρητών με βάση συγκεκριμένα αντικείμενα που αγοράζετε.

14. Προσέξτε πώς βάζετε μια πάνα

Το να φοράτε πάνες με συγκεκριμένους τρόπους μπορεί να σας βοηθήσει να παρατείνετε τη χρήση μικρότερων πάνων, κάτι που προφανώς θα εξοικονομήσει χρήματα καθώς δεν χρειάζεται να αλλάξετε μεγέθη πολύ σύντομα. Φυσικά, εάν το να φοράτε το μικρότερο μέγεθος είναι πρόβλημα – το οποίο μπορεί να είναι – τότε η αλλαγή είναι καλή ιδέα…όχι ότι θα έχετε πολλές επιλογές σε αυτό το θέμα.

Τελικές σκέψεις: Πολλές επιλογές

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα στις πάνες και, με λίγο προγραμματισμό, μπορείτε να έχετε ευκαιρίες σε κάθε αγορά. Όσο πιο έμπειροι γίνετε (δηλαδή όσο περισσότερα παιδιά έχετε), τόσο πιο εύκολο θα είναι.

Ελπίζω να σας άρεσε όλοι το άρθρο και να σας βοηθήσει τους νέους ή/και μελλοντικούς γονείς. Όπως πάντα, ευχαριστώ για την ανάγνωση και θα σας δω για το επόμενο πολύ σύντομα. Να προσέχεις!

εξοικονόμηση στην καρφίτσα της πάνας

Schreibe einen Kommentar