3 άνετες ιδέες για χειμερινό αίθριο για να κρατήσετε το κρύο στον κόλπο

2
3 άνετες ιδέες για χειμερινό αίθριο για να κρατήσετε το κρύο στον κόλπο

ιδέες για χειμερινή αυλή

Αποκτήστε περισσότερα από τους εξωτερικούς σας χώρους με αυτές τις χειμερινές ιδέες για αίθριο

Λατρεύετε τα μεγάλα βράδια στην ύπαιθρο το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, αλλά μαζέψτε τους εξωτερικούς σας χώρους καθώς πέφτει η θερμοκρασία. Αλλά ξέρατε ότι δεν χρειάζεται να κοιτάξετε με λαχτάρα έξω από το παράθυρο καθώς ο χειμώνας κυριαρχεί; Ακριβώς επειδή κάνει κρύο δεν σημαίνει ότι πρέπει να κρύψετε τα γοητευτικά καταστρώματα και τις αυλές σας και να μαζέψετε τα έπιπλα. Αντ ‚αυτού, διαβάστε για να πάρετε μερικές ιδέες για χειμερινό αίθριο που θα σας κάνουν να επιστρέψετε στην ύπαιθρο και να το απολαύσετε.

Εάν θέλετε να επεκτείνετε τη χρήση των εξωτερικών χώρων σας, να αυξήσετε την αξία του ακινήτου σας και να μειώσετε το κόστος κοινής ωφέλειας περνώντας περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, ήρθε η ώρα να μιλήσετε με την Borst Landscape & Design. Η πρόσληψη ενός επαγγελματία είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι η αυλή σας φαίνεται όμορφη και λειτουργεί καλά, όλο το χρόνο.

Θέλετε μια από τις καλύτερες εταιρείες σχεδιασμού τοπίου στο NJ στη δουλειά. Καλέστε μας σήμερα για να μιλήσουμε για τις ιδέες σας για το χειμερινό αίθριο! Επικοινωνήστε μαζί μας στο (201) 690-1312 ή χρησιμοποιήστε την εύκολη ηλεκτρονική μας φόρμα επικοινωνίας.

Συνεχίστε να διαβάζετε για 3 γοητευτικούς τρόπους για να χαλαρώσετε έξω τον χειμώνα.

1. Cozy Up to the Fire

Ας ξεκινήσουμε με τα προνόμια μιας υπαίθριας φωτιάς. Δεν υπάρχει τίποτα σαν να χουχουλιάζετε στη φωτιά για να κάνετε αυτές τις μεγάλες χειμωνιάτικες νύχτες πιο ευχάριστες. Μπορείτε να πάρετε περισσότερα από τους εξωτερικούς σας χώρους με την προσθήκη ενός υπαίθριο τζάκι ή τζάκι. Προσκαλέστε μερικούς φίλους να μαζευτούν γύρω από το τζάκι σας για ζωντανή συζήτηση, διατηρήστε τη ρομαντική με κουβέρτες και κρασί για δύο ή φρυγανίστε μερικά marshmallows με τα παιδιά.

Ένα λάκκο φωτιάς προσφέρει ένα φιλόξενο μέρος για να συγκεντρωθείτε, όπου όλοι μπορούν να έρθουν κοντά στη ζεστασιά ενώ βλέπουν ο ένας τον άλλον στις φλόγες. Ο καπνός είναι ελεύθερος να παρασύρεται, όπως και οι συζητήσεις που θα μοιραστείτε. Μπορείτε ακόμη και να μαγειρέψετε πάνω από τη φωτιά σας αν θέλετε.

Εξωτερικό τζάκι δημιουργεί μια διαφορετική ατμόσφαιρα. Έχει μια καμινάδα που κατευθύνει τον καπνό πάνω και μακριά, οπότε κανονίστε να καθίσετε ακριβώς μπροστά του για να απολαύσετε τη φωτιά. Το τζάκι σας μπορεί να καίει ξύλα ή μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα τζάκι αερίου για τη χειμερινή σας αυλή. Ένα τζάκι με σχάρα θα σας επιτρέψει να μαγειρέψετε σε ανοιχτή φλόγα, φέρνοντας την υπαίθρια διασκέδασή σας στο επόμενο επίπεδο.

2. Κλείστε τον χώρο σας

Το κλείσιμο του χώρου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μην δαγκώνουν οι χειμωνιάτικοι άνεμοι ενώ απολαμβάνετε το χειμερινό αίθριο σας. Η κατασκευή τοίχων με έμφαση ή πέργκολες ή η τοποθέτηση κομψών κουρτινών σε ζεστά εποχιακά χρώματα είναι μερικά παραδείγματα.

Αυτά τα χαρακτηριστικά δεν θα κόψουν απλώς τους χειμερινούς ανέμους. Το αίθριο σας θα ξεχωρίσει ως ένα πιο ξεχωριστό χαρακτηριστικό του εξωραϊσμού σας. Και μιλώντας για το ξεχώρισμα, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για φωτισμό.

3. Ας γίνει φως

Από την πιο γλυκιά σειρά από λαμπερά φώτα μέχρι τον ενσωματωμένο φωτισμό στο δάπεδο, τις ράγες και τους τοίχους, ο φωτισμός είναι το κλειδί για τη μετατροπή της χειμερινής αυλής σας σε έναν φιλόξενο χώρο στις σκοτεινές νύχτες του χειμώνα. Μπορείτε ακόμη και να ντύσετε τις ζαρντινιέρες σας με φώτα.

Εγκατάσταση φωτισμού μπορεί να αναδείξει ένα αγαπημένο χαρακτηριστικό, να προσθέσει μια αίσθηση γιορτής και να αυξήσει την ασφάλεια των εξωτερικών χώρων σας. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Φέρτε τις ιδέες σας για το χειμερινό αίθριο στο καλύτερο

Σχεδιασμός και εγκατάσταση βεράντας δεν είναι εύκολη δουλειά. Από υλικά, εμφάνιση, λειτουργία, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε ειδικούς στο πλευρό σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Καλέστε (201) 690-1312 ή χρησιμοποιήστε το δικό μας ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας και μετατρέψτε αυτά τα χειμωνιάτικα όνειρα σε πραγματικότητα για το σπίτι σας.

Schreibe einen Kommentar