42 πόροι PDF Gardening για δωρεάν λήψη * The Homesteading Hippy

0
42 πόροι PDF Gardening για δωρεάν λήψη * The Homesteading Hippy

Τα βιβλία και τα μαθήματα κηπουρικής μπορεί να γίνουν ακριβά γρήγορα. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την κηπουρική χωρίς να σπάσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες πληροφορίες.

Για να ξεκινήσετε, εδώ είναι 50 δωρεάν λήψεις κηπουρικής που μπορείτε να ξεκινήσετε να διαβάζετε τώρα…

Amazon ανάβει

Ηλεκτρονικά βιβλία κηπουρικής

The Gardener’s Secret Handbook από τον Mike McGroarty

Η κηπουρική δεν χρειάζεται να είναι δύσκολη. Αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο του Mike McGroarty μοιράζεται τις απλές συμβουλές του για επιτυχία στην κηπουρική που θα κάνουν την κηπουρική ευκολότερη και πιο ευχάριστη.

Home Vegetable Gardening από την FF Rockwell

Αυτό το βιβλίο είναι ένας πρακτικός οδηγός για τη φύτευση ενός παραγωγικού κήπου με φρούτα και λαχανικά. Καλύπτει ολόκληρη την καλλιεργητική περίοδο καθώς και τον έλεγχο των παρασίτων.

24 ½ ιδέες σχεδίασης κήπου από τον Robert Pavlis

Ο Robert Pavlis εξετάζει και αναλύει τις διατάξεις του κήπου, ώστε να μπορείτε να μάθετε να αναπτύσσετε ένα μάτι για το δικό σας σχέδιο κήπου. Θα μπορείτε να αναπτύξετε τα δικά σας σχέδια κήπου αφού εξετάσετε το γρασίδι και τους κήπους άλλων ανθρώπων.

Θεωρία και πρακτική βλάστησης σπόρων από τον Norman C. Deno

Για μια λεπτομερή και βαθιά ματιά στο πώς λειτουργεί η βλάστηση, δείτε αυτήν τη δημοσίευση του Norman C. Deno. Αυτό το επιστημονικό άρθρο θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε σωστά τον κήπο σας.

Organic Gardening από το Seedsnow.com

Θέλετε να είστε επιτυχημένοι στη βιολογική κηπουρική αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Δείτε αυτό το δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο από το seedsnow.com.

Δεσμεύονται να βοηθήσουν όλους να επιτύχουν στα βιολογικά

κηπουρική. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους οδηγούς ανάπτυξής τους ενώ κάνετε λήψη του e-book από τον ιστότοπό τους.

Σχεδόν οργανικό: Πράσινες συμβουλές κηπουρικής για τον πρακτικό κηπουρό από τον Don Evans

Εάν δεν είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε να είστε πλήρως βιολογικοί, μπορείτε ακόμα να εφαρμόσετε μερικές από τις αρχές της βιολογικής κηπουρικής για έναν πιο υγιεινό κήπο με αυτό το δωρεάν βιβλίο με δυνατότητα λήψης.

Αυτό το πρακτικό βιβλίο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα παράσιτα και τα ζιζάνια υπό έλεγχο, ενώ θα μειώσετε την εξάρτησή σας από ζιζανιοκτόνα και φυτοφάρμακα.

The Lazy Person’s Guide to Flower, Herb, Fruit, Nut and Vegetable Gardening Second Edition by Greg Dinneen

Για τον πολυάσχολο ή τεμπέλη κηπουρό, μπορεί απλώς να σας αρέσει αυτό το βιβλίο για να διευκολύνετε την κηπουρική. Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα σωστά φυτά.

Σχεδιασμός και Εξωραϊσμός Κήπου – Ο οδηγός για αρχάριους στις διαδικασίες που σχετίζονται με την επιτυχή διαμόρφωση ενός κήπου (μια επισκόπηση) από τη Rachel Matthews

Εάν είστε νέοι στον εξωραϊσμό και το σχεδιασμό, θα θελήσετε να δείτε αυτό το δωρεάν βιβλίο της Rachel Matthews. Θα σας δώσει μια επισκόπηση σχετικά με το τι πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε τον εξωραϊσμό του κήπου σας – ή να προσλάβετε κάποιον να το κάνει για εσάς.

Manual of Gardening by LH Bailey

Αυτό το βιβλίο της αρχαίας σοφίας της κηπουρικής ξεκινά με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει έδαφος που δεν θα φυτρώσει κάτι. Ο LH Bailey πιστεύει ακράδαντα ότι θα βγάλετε από τον κήπο σας ό,τι βάζετε σε αυτόν. Αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε με τον κήπο σας, τότε ξεκινήστε με αυτό το βιβλίο.

The Garden Prime-A Practical Handbook on Gardening For Beginners (1910)

Αυτό είναι ένα γραφικό μικρό βιβλίο που μόλις είναι γεμάτο με πληροφορίες για νέους κηπουρούς.

Κηπουρική για το εκατομμύριο

Αυτή η εγκυκλοπαίδεια των φυτών απαριθμεί όσα φυτά μπορείτε να φανταστείτε με αλφαβητική σειρά. Κρατήστε αυτόν τον οδηγό αναφοράς χρήσιμο καθώς μαθαίνετε για τα φυτά.

Herb Gardening για αρχάριους από τον Robert Donaldson

Τα βότανα είναι βασικά συστατικά για τη δημιουργία νόστιμων πιάτων. Αυτό το βιβλίο θα σας διδάξει πώς να ξεκινήσετε με την καλλιέργεια φρέσκων βοτάνων για τις γαστρονομικές σας δημιουργίες.

Εγχειρίδιο The Holistic Gardening από τον Phil Nauta

Κατεβάστε αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο για να μάθετε να βελτιώνετε τον κήπο σας εστιάζοντας στην υγεία του εδάφους. Δημιουργήστε έδαφος και αποτρέψτε τις προσβολές από παράσιτα με φυσικό τρόπο, αναπτύσσοντας το χώμα σας.

Ένας λαχανόκηπος για όλους από τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών

Αυτό το PDF δημιουργήθηκε ως ένα εγχειρίδιο για την καλλιέργεια λαχανικών, προκειμένου να βοηθήσει τις οικογένειες να ξεπεράσουν την έλλειψη τροφής καλλιεργώντας τη δική τους τροφή. Αγγίζει τα πάντα, από τη φύτευση δενδρυλλίων, τη φροντίδα εργαλείων, τη συγκομιδή και τη συντήρηση, καθώς και την υδροπονία και την κτηνοτροφία.

Gaia’s Garden: A Guide to Homescale Permaculture

Αυτό το PDF με δυνατότητα λήψης είναι ο οδηγός εκκίνησης για την κηπουρική permaculture. Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς να εργάζεστε με τη φύση χρησιμοποιώντας τις αρχές της περμακουλτούρας, έτσι ώστε η εμπειρία σας στην κηπουρική να είναι ευκολότερη και πιο παραγωγική.

The War Garden Victorious του Charles Lathrop Pack

Φέρτε ιστορία και κηπουρική μαζί με αυτό το δωρεάν βιβλίο που εξηγεί την κηπουρική νίκη κατά τη διάρκεια του πολέμου. Αν και αυτό το βιβλίο είναι από τις αρχές του 1900, έχει πολλές προσφορές σχετικά με το θέμα των κήπων νίκης και τη σημασία τους για την καλλιέργεια υγιεινής τροφής για την οικογένειά σας.

Πώς να ξεκινήσετε έναν κήπο με λαχανικά από το αλμανάκ του αγρότη

Το The Farmer’s Almanac είναι ένα θησαυροφυλάκιο γνώσεων για αρχάριους και έμπειρους κηπουρούς. Αυτό το PDF με δυνατότητα λήψης θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τον χορτοφαγικό κήπο σας για τα πρώτα ή τα 50ου χρόνος.

From the Ground Up του Robin Mittenhal

Για τον αρχάριο και έμπειρο κηπουρό, ο Robin Mittenthal δημιούργησε αυτόν τον πόρο για να ξεκινήσετε τη βιολογική κηπουρική. Ο εκτενής πίνακας περιεχομένων σημαίνει ότι μπορείτε να μεταβείτε στα μέρη που χρειάζεστε περισσότερο.

Gardening 101: How to Grow Your Own Food by County of San Diego Health and Human Services Agency

Το Victory Gardens San Diego προσπαθεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να καλλιεργήσουν τη δική τους τροφή. Θα θελήσετε να βάλετε τα χέρια σας στο χώμα με αυτήν τη δημοσίευση για τη βιολογική κηπουρική και την κηπουρική permaculture.

Infographics

Φύλλο εξαπάτησης λαχανικών

Κατεβάστε αυτό το cheat sheet και κρατήστε το διαθέσιμο! Είναι μια γρήγορη και εύκολη αναφορά για το πώς και πότε να φυτέψετε δημοφιλή λαχανικά, καθώς και μερικές συμβουλές και κόλπα.

Πόσο να φυτέψετε ανά άτομο

Μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβουμε πόσα από κάθε είδος λαχανικών να φυτέψουμε ανά άτομο. Αυτό το γράφημα θα σας βοηθήσει να το καταλάβετε.

PDF

Κηπουρική κοντέινερ

Εάν είστε ολοκαίνουργιος στην κηπουρική κοντέινερ, ίσως να θέλετε να βραχείτε τα πόδια σας με αυτή τη μικρή εισαγωγή στην κηπουρική κοντέινερ. Μπορείτε να καλλιεργήσετε πολλά διαφορετικά λαχανικά σε δοχεία.

Εκτροφή λαχανικών σε μίνι κήπους από το Πανεπιστήμιο της Αλάσκας Fairbanks

Ξεκινήστε εδώ αν έχετε χώρο μόνο για έναν μίνι κήπο. Αυτό το σύντομο PDF θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την απόσταση και το βάθος των φυτών, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον μικρό χώρο του κήπου σας.

Κηπουρική σε μικρούς χώρους από το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι

Διαβάστε αυτό το έγγραφο για περισσότερες ιδέες σχετικά με το πώς να κάνετε κήπο σε μικρούς χώρους. Θα μάθετε για τα υπερυψωμένα κρεβάτια και την κηπουρική σε τετραγωνικά πόδια σε αυτό το έγγραφο από την Cooperative Extension Service του Πανεπιστημίου του Κεντάκι.

Υπερυψωμένο κρεβάτι κηπουρικής από την Οκλαχόμα Συνεταιριστική Επέκταση Υπηρεσία

Η Oklahoma Coooperative Extension Service σάς λέει πώς να ξεκινήσετε με την κηπουρική σε υπερυψωμένο κρεβάτι. Η Sue Gray συζητά τα οφέλη της δημιουργίας υπερυψωμένων κρεβατιών κήπου και μοιράζεται τις διαστάσεις και τα υλικά που χρειάζεστε για να φτιάξετε το δικό σας.

Ξεκινώντας τον Κήπο με Μεταμοσχεύσεις από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα IFAS Extension

Υπάρχουν πολλά οφέλη για να ξεκινήσετε τον κήπο σας με μεταμοσχεύσεις. Αυτό το έγγραφο από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα IFAS Extension θα σας πει πώς και γιατί πρέπει να ξεκινήσετε τον κήπο σας με μεταμοσχεύσεις.

Καλλιέργεια λαχανικών από σπόρους από την Υπηρεσία Γεωργικής Επέκτασης του Πανεπιστημίου του Τενεσί

Η Ag Extension Service του Πανεπιστημίου του Τενεσί μοιράζεται πώς να ξεκινήσετε τα λαχανικά από σπόρους. Θα σας δείξουν πώς να προετοιμάσετε τον κήπο σας, να φυτέψετε τους σπόρους και να τους φροντίσετε.

Πότισμα με σταγόνες για την αυλή και τον κήπο από την επέκταση του πανεπιστημίου της Πολιτείας της Ουάσιγκτον

Εάν έχετε κήπο, θα χρειαστείτε ένα μέσο για να τον ποτίσετε. Το Washington State University Extension προσφέρει μια επισκόπηση της στάγδην άρδευσης τόσο για την αυλή όσο και για τον κήπο σας.

Vegetable Garden Basics από το University of California Agricultural and Natural Resources

Αυτό το σύντομο PDF από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια σας καθοδηγεί στα βασικά για να ξεκινήσετε τον δικό σας λαχανόκηπο. Αν και οι πληροφορίες είναι εν μέρει προσανατολισμένες στην ανάπτυξη στην Καλιφόρνια, οι αρχές μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε.

Ημερολόγιο Λαχανικών Κήπων από την UGA

Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι να κάνετε για τον κήπο σας πότε, θα θέλετε να διαβάσετε αυτό το PDF. Αυτό το PDF εξηγεί τις δύο εποχές φύτευσης και τι πρέπει να κάνετε για τον κήπο σας κάθε μήνα του έτους.

Εγχειρίδιο θερμοκηπίου από τον Βοτανικό Κήπο των Ηνωμένων Πολιτειών

Αν και αυτό το εγχειρίδιο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, όποιος ενδιαφέρεται για τα θερμοκήπια θα επωφεληθεί από αυτές τις πληροφορίες. Αυτό το εγχειρίδιο θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε, να κάνετε προϋπολογισμό και να ξεκινήσετε την κηπουρική σε θερμοκήπια.

Vegetable Gardening in Containers από την Agrilife Extensions

Δεν έχουν όλοι χώρο για έναν παραδοσιακό κήπο. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά λαχανικά που μπορείτε να καλλιεργήσετε σε δοχεία. Αυτός ο οδηγός σας διδάσκει πώς.

Οδηγός Κοινοτικού Κήπου

Οι κοινοτικοί κήποι είναι μια λύση για να μπορείτε να κάνετε κηπουρική ακόμα κι αν δεν έχετε γη. Αυτό το PDF σάς διδάσκει πώς να καλλιεργείτε τρόφιμα σε ένα οικόπεδο κοινοτικού κήπου.

Εκτυπώσιμα

Σημειωματάριο σχεδίου επιτυχίας κήπου

Αυτό το αξιολάτρευτο εκτυπώσιμο είναι εντελώς δωρεάν εάν εγγραφείτε στο newletter. Θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε και να παρακολουθήσετε τους σπόρους και τα σπορόφυτά σας, τις ανάγκες τους και την ποσότητα που παράγουν, ώστε να κάνετε τον κήπο σας ακόμα καλύτερο την επόμενη χρονιά.

Garden Planner

Αυτό το δωρεάν εκτυπώσιμο θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε και να παρακολουθήσετε τον κήπο σας. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, περιλαμβάνει έναν οδηγό φύτευσης τετραγωνικών ποδιών.

Οδηγός Φύτευσης Dibble

Εάν διαθέτετε ψαλιδάκι, θα χρειαστείτε έναν οδηγό για φύτευση ψαλιδιών. Δοκιμάστε αυτό, είναι δωρεάν!

Οδηγός Φύτευσης Companion

Η φύτευση συντροφιάς είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθήσετε τον κήπο σας να είναι πιο παραγωγικός. Μπορείτε να κατεβάσετε αυτόν τον συνοδευτικό οδηγό φύτευσης δωρεάν εάν εγγραφείτε για το ενημερωτικό δελτίο στη διεύθυνση creditfilledfoodformoms.com.

Εκτυπώσιμα περιοδικά κήπου

Βοηθήστε τα παιδιά σας να συνδεθούν με τη φύση με το δικό τους ημερολόγιο κήπου.

Elegant Garden Planner

Αυτός ο όμορφος σχεδιαστής θα σας βοηθήσει να υπολογίσετε τη ζώνη ανάπτυξης και πόσα φυτά λαχανικών χρειάζεστε για την οικογένειά σας. Θα λάβετε το δωρεάν εκτυπώσιμο όταν εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο τους.

pdf καρφίτσα κηπουρικής εικόνας

Schreibe einen Kommentar