5 Καλύτερες κριτικές για τον δολοφόνο τερμιτών και οδηγός αγοράς τερμιτοκτόνων

0
5 Καλύτερες κριτικές για τον δολοφόνο τερμιτών και οδηγός αγοράς τερμιτοκτόνων

Το να έχετε τον όμορφο κήπο σας κατεστραμμένο από επιβλαβή έντομα, ειδικά από τερμίτες, είναι ένα εφιαλτικό σενάριο. Ετοιμάζοντας τον καλύτερο δολοφόνο τερμιτών, μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω χάρη στις εξαιρετικές του χρήσεις κατά της καταστροφής των τερμιτών.

Μεταξύ πολλών αποτελεσματικών εντομοκτόνων στην αγορά, Spectracide 96115 Τερματισμός ανίχνευσης και θανάτωσης τερμιτών είναι ένα ολοκληρωμένο προϊόν ελέγχου παρασίτων για τους κηπουρούς για να απαλλαγούν από τους τερμίτες.

Με αυτό το προϊόν δύο σε ένα, μπορείτε να ανιχνεύσετε δραστηριότητες τερμιτών και να σκοτώσετε τερμίτες αναζήτησης τροφής ταυτόχρονα. Είναι αρκετά αποτελεσματικό για να εξασφαλίσει την απόλυτη προστασία από τους τερμίτες για έως και 1 χρόνο για τον κήπο σας.

Οι καλύτερες εμπεριστατωμένες κριτικές για τον έλεγχο των τερμιτών

Spectracide 96115 Τερματισμός ανίχνευσης και θανάτωσης τερμιτών – Καλύτερο συνολικά

Το εξαιρετικό χαρακτηριστικό αυτού του προϊόντος είναι ο συνδυασμός αναδυόμενων δεικτών και στοιχημάτων. Λειτουργεί χρησιμοποιώντας αισθητήρια τσιπ για να ανιχνεύσει κοινά σημάδια τερμιτών και εκπέμπει τη χημική ουσία για να σταματήσει την ανάπτυξή τους, σκοτώνοντάς τους έτσι.

Το προϊόν Spectracide έρχεται επίσης με 15 πασσάλους για να απλώνονται όμορφα γύρω από την περίμετρο του εδάφους του σπιτιού σας. Όταν τοποθετείτε τους πασσάλους σε περιοχές με υγρό έδαφος, το μόνο που χρειάζεστε είναι να αφήσετε το προϊόν να κάνει τη δουλειά της αντιμετώπισης των τερμιτών και να περιμένετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το καλό είναι ότι τα ενεργά συστατικά του περιλαμβάνουν το hexaflumuron, μη τοξικό για τα κατοικίδια και τον άνθρωπο. Μπορείτε να εμπιστευτείτε την ασφάλειά του όταν το χρησιμοποιείτε.

Ωστόσο, αυτός ο τύπος ψεκασμού τερμιτών λειτουργεί μόνο ως προληπτικό μέτρο και είναι καλύτερο να εφαρμόσετε μια άλλη μέθοδο ελέγχου τερμιτών για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα αμέσως.

Συνιστάται να παρακολουθείτε τακτικά τις παγίδες δολώματος και να αντικαθιστάτε τους πασσάλους ετησίως για να διασφαλίζετε τη μέγιστη προστασία.

Αυτό που μας αρέσει

 • Προσφέρει φυλλάδιο οδηγιών και εργαλείο εκσκαφής για την άνεσή σας
 • Έρχεται με αναδυόμενες ενδείξεις, συμπεριλαμβανομένων 15 στοιχημάτων και ασπίδες εντοπισμού για τις ανάγκες σας
 • Ισχυρό και ανθεκτικό εντομοκτόνο τερμιτών

Τι μπορεί να βελτιωθεί;

 • Δεν είναι αρκετά συναρπαστικό όταν χρησιμοποιείται μόνο του

TERRO T1901-6 Δολοφόνος μυρμηγκιών και τερμιτών ξυλουργού – Καλύτερο Σπρέι Τερμιτών

Εάν επιθυμείτε να έχετε ένα σπρέι καταπολέμησης παρασίτων που να λειτουργεί αμέσως, αυτό το προϊόν θα σκοτώσει κατά την επαφή και θα προσφέρει μακροχρόνιο υπολειμματικό έλεγχο. Μπορείτε να συνεχίσετε να σκοτώνετε όλα τα είδη παρασίτων για έως και ένα μήνα με αυτό το καλύτερο εντομοκτόνο.

Το αμφίδρομο ακροφύσιο ψεκασμού καθιστά επίσης το προϊόν μια επιλογή που αξίζει να αγοράσετε. Με αυτό το σπρέι Terro, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Για την αντιμετώπιση των τερμιτών, συνοδεύεται από ψεκασμό ως χοντρό σπρέι ή επεξεργασία ρωγμών και ρωγμών για καλύτερο έλεγχο των τερμιτών.

Αυτό το μοντέλο προσφέρει σπρέι αφρού μόνο με ένα σπρέι περίπου 3 ιντσών σε απόσταση, καθιστώντας δύσκολο τον ψεκασμό σε μεγάλη επιφάνεια. Το ακροφύσιο είναι αρκετά χαλαρό, επομένως πρέπει να δώσετε προσοχή σε αυτό το τμήμα για να αποφύγετε το σπάσιμο.

Αυτό που μας αρέσει

 • Εύκολο στη χρήση ακροφύσιο με δύο τρόπους ψεκασμού
 • Αρκετά ελαφρύ για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
 • Σκοτώνει σε άμεση επαφή
 • Άοσμη φόρμουλα

Τι μπορεί να βελτιωθεί;

 • Δύσκολο ψεκασμό σε μεγάλη επιφάνεια
 • Το ακροφύσιο δεν είναι αρκετά σφιχτό

BioAdvanced 700350A Τερμίτης Killer – Η καλύτερη ποιότητα για φιλική προς το χρήστη

Αυτή η αποτελεσματική θεραπεία τερμιτών είναι εύκολο να εφαρμοστεί ψεκάζοντας τους κόκκους γύρω από την κατεστραμμένη επιφάνεια και δίνοντας αρκετό νερό για να διασφαλιστεί η υγρασία. Το συστατικό θα απελευθερωθεί σταδιακά στο έδαφος μόλις διαλυθούν οι κόκκοι.

Το εξαιρετικό σημείο αυτού του προϊόντος είναι ότι ενώ περιέχει τοξικές χημικές ουσίες για διάφορα έντομα, ως επί το πλείστον δεν βλάπτει κυρίως ανθρώπους και κατοικίδια.

Ο σχεδιασμός αυτού του προϊόντος BioAdvanced είναι ογκώδης, περίπου 9 λίβρες. Θα απαιτήσει να το κρατάτε σφιχτά με ισχυρή δύναμη χεριού για να αποφύγετε την πτώση ενώ το ψεκάζετε.

Λόγω της μεθόδου ενεργοποίησης, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτόν τον έλεγχο τερμιτών μόνο έξω από το σπίτι σας.

Αυτό που μας αρέσει

 • Έχει εφέ σε μεγάλη περιοχή, έως και 200 ​​γραμμικά πόδια
 • Εύχρηστοι κόκκοι
 • Εύκολη εφαρμογή
 • Αβλαβές προϊόν δολοφονίας τερμιτών για ανθρώπους και κατοικίδια

Τι μπορεί να βελτιωθεί;

 • Ογκώδης σχεδιασμός
 • Κυρίως προτιμάται να χρησιμοποιείτε αυτόν τον έλεγχο τερμιτών έξω από το σπίτι σας

Taurus SC Termiticide 78 oz Bottle – Καλύτερο για πλήρη εξάλειψη

Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Αυτό το προϊόν Taurus SC θα δώσει τέλος στο πρόβλημα της προσβολής δημιουργώντας ένα χημικό φράγμα για τη δηλητηρίαση των τερμιτών στην περιοχή. Ωστόσο, το δηλητήριο δεν επηρεάζει τους τερμίτες κατά την επαφή.

Δεδομένου ότι το σπρέι Taurus SC είναι άοσμο, οι τερμίτες δεν θα παρατηρήσουν τη μυρωδιά και θα μεταφέρουν το δηλητήριο πίσω στη φωλιά. Αυτή η πράξη θα οδηγήσει στην καταστροφή ολόκληρης της αποικίας.

Οι τερμίτες είναι πιθανό να πεθάνουν σε μερικές εβδομάδες, και σε περίπου 90 ημέρες, θα εξαλείψετε ολόκληρη την αποικία.

Αυτή είναι μια οικονομικά αποδοτική μέθοδος για τον έλεγχο των τερμιτών σε μια μεγάλη περιοχή. Μπορείτε να το ψεκάσετε γύρω και μέσα σε παρατηρούμενες σήραγγες τερμιτών ή να το χρησιμοποιήσετε ως προστατευτικό φράγμα για να αποτρέψετε την εισβολή τερμιτών στο χώρο σας.

Εάν περιμένετε άμεση θανάτωση τερμιτών, αυτό το προϊόν δεν θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας, καθώς απαιτεί υπομονή για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Επιπλέον, η θεραπεία λειτουργεί καλύτερα όταν τη χρησιμοποιείτε έξω από το σπίτι σας παρά μέσα στο σπίτι σας.

Αυτό που μας αρέσει

 • Παρέχει σημαντική εξάλειψη των τερμιτών
 • Φιλικό για ανθρώπους και κατοικίδια
 • Διαρκούν έως και 10 χρόνια

Τι μπορεί να βελτιωθεί;

 • Το αποτέλεσμα είναι βραδείας δράσης
 • Κατάλληλο για χρήση έξω παρά μέσα στο σπίτι σας.

Harris Termite Control Treatment 128 oz Spray – Το καλύτερο για ευελιξία

Το εντομοαπωθητικό Harris έρχεται με φόρμουλα που δεν λερώνει και άοσμο. Αυτές οι λειτουργίες θα σας διευκολύνουν να χρησιμοποιείτε σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους χωρίς να επηρεάζετε τον οικογενειακό και οικιακό σας εξοπλισμό.

Όταν εφαρμόζετε αυτό το ισχυρό εντομοκτόνο, λειτουργεί αμέσως και εξαφανίζει τόσο τα μυρμήγκια όσο και τους τερμίτες. Θα συνεχίσει να σκοτώνει έντομα ακόμη και μετά από ένα μήνα χρήσης, παρέχοντας μακροχρόνια προστασία από τους τερμίτες.

Ωστόσο, το τμήμα άντλησης ελέγχου τερμιτών Harris είναι αρκετά δύσκολο να πιεστεί, οδηγώντας σε ορισμένες δυσκολίες κατά τον ψεκασμό. Επιπλέον, είναι εύκολο να σπάσει, επομένως πρέπει να το πιέσετε απαλά.

Αυτό που μας αρέσει

 • Άοσμη φόρμουλα
 • Ευέλικτο για πολλούς τρόπους χρήσης
 • Εκπληκτικά μακροχρόνια προστασία

Τι μπορεί να βελτιωθεί;

 • Το τμήμα άντλησης πιέζεται δύσκολα

Οδηγός αγοράς τερμιτών

Διαφορετικοί τύποι δολοφόνων τερμιτών

Φραγμοί υγρών

Η εφαρμογή συμπυκνωμένου τερμιτοκτόνου μέσα από μια τάφρο θα σας προσφέρει ένα φράγμα γύρω από το σπίτι σας για προστασία.

Οι τερμίτες δεν γνωρίζουν το σπρέι και θα φέρουν το δηλητήριο πίσω στην αποικία τους αφού περάσουν από το φράγμα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να περιμένετε υπομονετικά, ώστε η θεραπεία να έχει μια εξαιρετική επίδραση στους επιβλαβείς τερμίτες.

Υγρό Εδαφοτερμιτοκτόνο

Αν θέλετε μια άμεση μέθοδο, το υγρό Οι θεραπείες με φυτοφάρμακα θα ικανοποιήσουν όλες τις προσδοκίες σας. Οι επαγγελματίες θα χρησιμοποιήσουν αφρό για τυχόν υπάρχουσες ρωγμές σε σωρούς ξύλου αφού ανοίξουν τρύπες σε αυτές.

Αυτή η υγρή επεξεργασία έχει έναν παρόμοιο τρόπο εξάλειψης των τερμιτών με τη μετάδοση δηλητηρίου ως φραγμούς υγρών. Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτήν την πρόσθετη θεραπεία ως έναν μακροχρόνιο τρόπο για να προστατεύσετε το σπίτι σας από την προσβολή από τερμίτες για έως και 5 χρόνια.

Ωστόσο, η λύση απαιτεί να διασφαλίσετε ότι εφαρμόζετε το υγρό τερμιτοκτόνο καλά. Δεν πρέπει να υπάρχουν κενά στο χημικό φράγμα έτσι ώστε οι τερμίτες να μην μπορούν να βρουν διέξοδο.

Δολώματα τερμιτών

Αυτό το είδος θεραπείας είναι αρκετά παρόμοια με τα υγρά φράγματα. Οι δολωματικοί σταθμοί είναι δηλητηριώδεις παγίδες που τοποθετούνται στρατηγικά για να προσελκύουν τερμίτες.

Όταν οι τερμίτες έρθουν πιο κοντά στο δολωματικό σταθμό, θα βρουν την πηγή τροφής τους και θα μεταφέρουν δηλητήριο στην αποικία τους. Κάνοντας αυτό, θα εξαλείψετε με επιτυχία την αποικία των τερμιτών.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λύση, θυμηθείτε να τοποθετήσετε το δολωματικό σταθμό σε διαφορετικά σημεία για να προσελκύσετε περισσότερους τερμίτες.

Ωστόσο, αυτή η μέθοδος θα πάρει χρόνο πριν σκοτωθούν όλοι οι τερμίτες. Θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά τα δολώματα για να διασφαλίζετε την καλύτερη κατάσταση των δολωμάτων.

Αποτελεσματικότητα

Η ποιότητα της αποτελεσματικότητας είναι ένας από τους πιο κρίσιμους παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν λάβετε μια τελική απόφαση. Ωστόσο, κάθε ψεκασμός απαιτεί διαφορετική περίοδο για να δράσει.

Ενώ ορισμένες θεραπείες θα επηρεάσουν αμέσως τους τερμίτες και θα τους σκοτώσουν σε άμεση επαφή, άλλες χρειάζονται έως και 90 ημέρες για να εξαφανιστούν οι τερμίτες.

Εάν το σπίτι σας βρίσκεται τώρα σε δύσκολη κατάσταση, σκεφτείτε το προϊόν ταχείας δράσης. Αλλά τα σκληρά χημικά του μπορεί να επηρεάσουν την οικογένειά σας, γι‘ αυτό θυμηθείτε να το κάνετε με προσοχή.

Από την άλλη πλευρά, οι δολοφόνοι βραδείας δράσης είναι ιδανικοί για την πρόληψη των τερμιτών εκ των προτέρων ή τη θεραπεία νεοσυσταθέντων αποικιών.

Αβλάβεια

Όταν χρησιμοποιείτε την έντονη οσμή ή τις έντονες χημικές ουσίες του εντομοκτόνου σε εξωτερικούς χώρους, θα επηρεάσει τον αέρα που περιβάλλει το σπίτι σας, για να μην αναφέρουμε όταν το χρησιμοποιείτε σε εσωτερικούς χώρους.

Γι‘ αυτό είναι σημαντικό να σκεφτείτε προσεκτικά αυτόν τον παράγοντα για να διασφαλίσετε ότι αγοράζετε ένα άοσμο και φιλικό προς το περιβάλλον.

Δύο απίστευτοι τρόποι για να σκοτώσεις τερμίτες

Επεξεργασία ξύλου

Η επεξεργασία ξύλου είναι μια καλή επιλογή εάν είστε ιδιοκτήτης ξυλουργείου ή έχετε πολλά ξύλινα έπιπλα και τοπίο. Αυτή η λύση θα βοηθήσει στην εξάλειψη των υπαρχουσών προσβολών και θα αποτρέψει μελλοντικές προσβολές ψεκάζοντας το αποτελεσματικό εντομοκτόνο στο ξύλο.

Όταν εφαρμόζετε επεξεργασία ξύλου, συχνά απαιτεί άμεση πρόσβαση στο ξύλο. Γι‘ αυτό ο ψεκασμός είναι καλύτερος για ξύλινες κατασκευές αφού είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιηθεί η επεξεργασία στην επιφάνεια.

Οικοδομικά Υλικά με Καταπολέμηση Τερμιτών

Για την αντιμετώπιση της προσβολής του κήπου σας συνιστάται η χρήση ενός σπρέι ή ενός διαλύματος υψηλής συγκέντρωσης.

Θυμηθείτε ότι η θεραπεία με τερμίτες θα πρέπει να εφαρμόζεται στο σημείο σύνδεσης μεταξύ της κατασκευής και του εδάφους. Θα σας βοηθήσει να περιποιηθείτε καλά το έδαφος εκ των προτέρων.

Τερμίτες: Πώς να τους σκοτώσεις για πάντα;

συμπέρασμα

Αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, το προτείνουμε Spectracide 96115 Τερματισμός ανίχνευσης και θανάτωσης τερμιτών αξίζει την υψηλότερη θέση όσον αφορά τον καλύτερο δολοφόνο τερμιτών. Αυτό το δόλωμα έρχεται με λαμπρούς αναδυόμενους δείκτες και πονταρίσματα για μια αξέχαστη εμπειρία.

Θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τον οδηγό αγοράς για να επιλέξετε το πιο κατάλληλο σπρέι για τις ανάγκες σας. Δώστε προσοχή στους τύπους των τερμιτοκτόνων, την ποιότητα της αποτελεσματικότητας και την αβλαβότητα πριν από την αγορά.

5 Καλύτερες κριτικές για τον δολοφόνο τερμιτών και οδηγός αγοράς τερμιτοκτόνων

Τελευταία ενημέρωση στις 13-04-2022 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Advertising API

Schreibe einen Kommentar