Backyard Fire Pit | Πυροσβεστικός λάκκος αερίου ή ξύλου

1
Backyard Fire Pit |  Πυροσβεστικός λάκκος αερίου ή ξύλου

Ακόμα κι όταν ο καιρός αρχίζει να γίνεται λίγο πιο δροσερός, δεν υπάρχει λόγος να εγκαταλείψετε την αυλή σας μέχρι την άνοιξη. Η εγκατάσταση μιας λειτουργίας πυρκαγιάς είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φωτίσετε την αυλή σας και να δημιουργήσετε έναν διασκεδαστικό χώρο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλο το χρόνο. Φανταστείτε να ψήνετε μαγείρεμα γύρω από μια ζεστή φωτιά ή ακόμα και να έχετε έναν υπέροχο χώρο για να φιλοξενήσετε την πόρτα του χώρου αποσκευών, το χαρακτηριστικό τζάκι στην πίσω αυλή προσφέρει φανταστική ατμόσφαιρα και τη ζεστή λάμψη που χρειάζεστε για να διασκεδάζετε την αυλή σας όλο το χρόνο.

Τραπέζι φωτιάΥπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ, εμφανίσεις και λειτουργικότητα όταν πρόκειται για τζάκι στην πίσω αυλή. Οι σχεδιαστές του Ohio Valley Group είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφορετικών λύσεων, διασφαλίζοντας ότι θα καταλήξετε στην τέλεια περιοχή πυρκαγιάς στην πίσω αυλή.

Ποια είναι τα διαφορετικά είδη χαρακτηριστικών του Backyard Fire που πρέπει να λάβω υπόψη;

Όταν σκέφτεστε τις δόσεις πυρκαγιάς στην πίσω αυλή, το πράγμα που πιθανότατα σας έρχεται πρώτο στο μυαλό είναι οι εστίες φωτιάς. Ενώ τα τζάκια είναι τα πιο συνηθισμένα που θα βρείτε, υπάρχουν επίσης μερικές άλλες εξαιρετικές επιλογές, όπως κουζίνες και τζάκια.

Μια εξωτερική κουζίνα μπορεί να προσφέρει έναν φανταστικό χώρο διασκέδασης και να περιλαμβάνει ψησταριά, ανοιχτή φλόγα ή άλλες επιφάνειες μαγειρέματος. Πολλά είναι κατασκευασμένα με μπάρες πλήρους εξυπηρέτησης, πάγκους από γρανίτη, τραπεζαρίες, ακόμη και αποθηκευτικούς χώρους. Εάν είστε λάτρης του μαγειρέματος σε ανοιχτή φλόγα, μια εξωτερική κουζίνα με δυνατότητα φωτιάς μπορεί να είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο σπίτι σας.

Μια άλλη επιλογή που συχνά παραβλέπεται είναι ένα υπαίθριο τζάκι. Χτισμένο στο πλάι του σπιτιού σας ή σε έναν πέτρινο τοίχο στο αίθριο σας, ένα υπαίθριο τζάκι με υπέροχο καθιστικό είναι σαν να φέρνετε το σαλόνι σας στην αυλή σας!

Όσον αφορά τα τζάκια, υπάρχουν επίσης πολλές διαφορετικές επιλογές. Μπορείτε να βρείτε φορητά μοντέλα στο τοπικό σας κατάστημα υλικού ή μπορείτε να επιλέξετε μια πιο μόνιμη επιλογή κατασκευασμένη από πέτρα ή μέταλλο. Μπορείτε να επιλέξετε ένα τετράγωνο, στρογγυλό ή οποιοδήποτε σχήμα ενδιάμεσα. Είναι σημαντικό να σκεφτείτε πώς θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πυροσβεστικό σας λάκκο στα αρχικά στάδια του σχεδιασμού για να βεβαιωθείτε ότι το αποτέλεσμα ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Ποια απόφαση σχεδιασμού πρέπει να λάβω υπόψη από την αρχή;

Αφού επιλέξετε τι είδους λειτουργία πυρκαγιάς στην πίσω αυλή θέλετε να εγκαταστήσετε, μπορείτε να πάρετε πολλές διασκεδαστικές αποφάσεις! Είστε καθ‘ οδόν για να δημιουργήσετε έναν διασκεδαστικό χώρο διασκέδασης στην πίσω αυλή που θα φωτίσει τα βράδια σας και θα ζεστάνει τη διάθεσή σας. Καθώς ξεκινάτε τη διαδικασία, θα χρειαστεί να απαντήσετε σε πολλές ερωτήσεις που θα σας καθοδηγήσουν ομαλά στη διαδικασία.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ο διαθέσιμος χώρος και το μέγεθος και το είδος της πυρκαγιάς που μπορεί να φιλοξενήσει με ασφάλεια. Τα τυπικά μεγέθη πυρκαγιάς είναι συνήθως από περίπου 20″ σε διάμετρο έως περίπου 45″. Μόλις αποφασίσετε για το μέγεθος της δυνατότητας που θέλετε να εγκαταστήσετε, πρέπει να εξετάσετε την τοποθέτηση.

Οι περισσότεροι ειδικοί λένε ότι ο γενικός εμπειρικός κανόνας που πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι να αφήσετε επτά πόδια κενό ανάμεσα σε τυχόν μόνιμα φωτιστικά που μπορεί να έχετε και το χαρακτηριστικό πυρκαγιάς σας. Τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά μπορούν να κατασκευαστούν πιο κοντά, αλλά πραγματικά αυτό που ψάχνετε είναι αρκετός χώρος για τους ανθρώπους να μετακινούνται γύρω από τη λειτουργία πυρκαγιάς με ασφάλεια.

Ποιες είναι οι επιλογές μου όταν πρόκειται για καύσιμα;

Η απόφαση για τον τύπο του καυσίμου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε θα παίξει επίσης σημαντικό ρόλο στον τρόπο σχεδιασμού της λειτουργίας πυρκαγιάς σας.

Οι τρεις πιο συνηθισμένοι τύποι καυσίμων για ένα χαρακτηριστικό πυρκαγιάς πίσω αυλής είναι το ξύλο, το φυσικό αέριο και το προπάνιο. Το καθένα έχει τα μοναδικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη μυρωδιά μιας φωτιάς που καίει ξύλα στον δροσερό, καθαρό αέρα. Ωστόσο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετός χώρος για να αερίζεται σωστά η λειτουργία πυρκαγιάς, δίνοντάς σας άφθονο χώρο για να μείνετε μακριά από τον καπνό εάν φυσάει. Τα χαρακτηριστικά καύσης ξύλου απαιτούν τη μεγαλύτερη ποσότητα καθαρισμού, κάτι που πρέπει να έχετε κατά νου. Θα χρειαστεί να καθαρίζετε τακτικά τη στάχτη και άλλα υπολείμματα.

Για να εγκαταστήσετε ένα χαρακτηριστικό πυρκαγιάς φυσικού αερίου, η κύρια απαίτηση είναι να υπάρχει υπάρχουσα πρόσβαση στο φυσικό αέριο. Η εγκατάσταση μιας λειτουργίας φυσικού αερίου θα απαιτήσει τη λειτουργία μιας γραμμής αερίου από το σπίτι σας στη λειτουργία. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων τους είναι η ικανότητα ελέγχου της φλόγας και της θερμότητας, γεγονός που τα καθιστά εξαιρετική επιλογή εάν έχετε μόνο μια μικρή περιοχή.

Το προπάνιο σας δίνει την πιο φορητή επιλογή. Αν δεν είναι ενσωματωμένο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια λειτουργία με προπάνιο οπουδήποτε είναι ασφαλές στην αυλή σας. Ένα μειονέκτημα είναι ότι θα πρέπει να προσέχετε τα τανκς σας για να μην εξαντληθούν στη μέση του πάρτι σας!

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνω εάν σκέφτομαι να προσθέσω ένα χαρακτηριστικό Fire στην αυλή μου;

Αυτό είναι το εύκολο κομμάτι! Καλέστε μας στο Ohio Valley Group. Θα σας καθοδηγήσουμε σε όλες τις διαθέσιμες επιλογές και οι σχεδιαστές μας θα δημιουργήσουν ένα σχέδιο που θα ζωντανέψει τη λειτουργία πυρκαγιάς της αυλής σας.

Schreibe einen Kommentar