Cinder Block Fire Pit Grill – DIY Συμβουλές για επικά μπάρμπεκιου και φωτιές!

0

Τίποτα δεν φέρνει τη ζεστή ατμόσφαιρα ενός κάμπινγκ σε έναν κήπο σαν ένα λάκκο φωτιάς! Δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε ένα επαγγελματικά κατασκευασμένο πυροσβεστικό λάκκο! Η κατασκευή ενός επικού πυροσβεστικού λάκκου στην πίσω αυλή είναι εκπληκτικά εύκολη!

Τα πυρίμαχα μπλοκ σκωρίας είναι ένα φθηνό, ασφαλές και ανθεκτικό υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του πυροσβεστικού σας λάκκου.

Είναι πολύ απλό και γρήγορο να καθιερωθεί ένα μόνιμο ή προσωρινό πυροσβεστικό λάκκο ψησταριά από μπλοκ σκωρίας – και δεν χρειάζεστε φανταχτερές σχεδιαστικές δεξιότητες.

Επίσης – υπάρχει μεγάλη γκάμα πιθανών σχεδίων για χρήση!

Κάποιος μπορεί να γίνει δημιουργικός και να φτιάξει ένα λάκκο φωτιάς που φαίνεται υπέροχο στο τοπίο της αυλής σας. Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε μια τοποθεσία για το πυροσβεστικό σας λάκκο. Θα κάνουμε καταιγισμό ιδεών για να μπορέσετε να το φτιάξετε καλύτερη ψησταριά πυρόσβεσης μπλοκ σκωρίας δυνατόν.

Υπάρχουν και μερικά ζητήματα ασφάλειας όταν πρόκειται για τη χρήση τυχαίων παλαιών μπλοκ σκωρίας. Αφού διαβάσετε αυτόν τον οδηγό, θα είστε έτοιμοι να βγείτε έξω και να φτιάξετε τη ψησταριά σας – με ασφάλεια και χωρίς δεύτερες εικασίες.

Διαβάστε περισσότερα – Pit Barrel Cooker εναντίον Weber Smokey Mountain – Ποια ψησταριά BBQ φοράει το στέμμα;

μαγείρεμα-τζάκι
Μια ψησταριά πυρόσβεσης μπορεί να είναι τόσο απλή όσο η ψησταριά μας! Αυτή η υπέροχη ψησταριά είναι εντελώς φορητό, το παίρνουμε πάντα για κάμπινγκ και το χρησιμοποιούμε ακόμη και στην πίσω αυλή. Απλώς χτίστε μια φωτιά, πέταξε τον πάσσαλο στο έδαφος και voila! Έχετε μια ψησταριά με φωτιά! Στη φωτογραφία, χρησιμοποιούμε μόνο τη σχάρα, αλλά συνοδεύεται και από μια επίπεδη πλάκα ψησίματος.

Η επιλογή μας

Ρυθμιζόμενη περιστρεφόμενη σχάρα, σχάρα μαγειρέματος από ατσάλινο πλέγμα με κοντάρι και πλάκα ψησίματος

Αν θέλετε μια σχάρα ψησίματος που είναι πολύ πιο πολυτελής, τότε αφήστε τα μάτια σας σε αυτό το κρυμμένο στολίδι μιας ψησταριάς.

Υπάρχουν δύο πράγματα που μου αρέσουν σε αυτό το σχέδιο σχάρας μπάρμπεκιου. Το πρώτο πράγμα είναι ότι παίρνετε δύο εξαρτήματα γκριλ – μια σχάρα πλέγματος και μια συμπαγή σχάρα.

Τώρα μπορείτε να ψήσετε μπριζόλες, να μαγειρέψετε λαχανικά και να έχετε ακόμα χώρο για μπέργκερ και χοτ ντογκ. Ναι!

Επίσης – έχει ένα κοντάρι συγκράτησης που σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τη σχάρα και τη σχάρα χωρίς φασαρία ή ανησυχία. Τέλειο – και εύκολο!

Λάβετε περισσότερες πληροφορίες

Μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια εάν κάνετε μια αγορά, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

Τα Cinder Blocks είναι εξαιρετικά για την κατασκευή ενός λάκκου πυρκαγιάς DIY

μπλοκ σκωρίας φωτιά λάκκο πίσω αυλή φωτιά ζεστά κάρβουνα
Τα μπλοκ σκωρίας είναι το τέλειο θεμέλιο για το μπάρμπεκιου στην πίσω αυλή σας. Είτε θέλετε να διατηρήσετε μια μικρή φωτιά για να ψήσετε marshmallows είτε αν διοργανώνετε ένα επικό πάρτι φωτιάς στο γιορτάζουν τη συγκομιδή – Κανόνας των τεμαχίων!

Πολλοί άνθρωποι εκπλήσσονται όταν μαθαίνουν ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταπεινά τετράγωνα για να φτιάξετε ένα πυροσβεστικό λάκκο πέντε αστέρων. Τα μπλοκ σκωρίας είναι το τέλειο υλικό για ένα λάκκο φωτιάς DIY για πολλούς λόγους:

 • Φτηνός – ένα απλό σχέδιο κοστίζει περίπου $60.
 • Γρήγορη και εύκολη κατασκευή – δεν απαιτείται δεξιότητα τοιχοποιίας.
 • Τα μπλοκ σκωρίας έχουν καλές ιδιότητες συγκράτησης θερμότητας.
 • Οι τρύπες στα μπλοκ παρέχουν εξαερισμός για τη φωτιά.
 • Είναι α αξιόπιστα ισχυρή υλικό.

Μπορείτε να ψήσετε φαγητό στη σχάρα σε ένα λάκκο πυρκαγιάς;

Είναι τέλεια ασφαλής για να ψήσετε φαγητό στη σχάρα σε πυρίμαχο λάκκο. Τα μπλοκ σκωρίας δεν θα απελευθερώσουν επικίνδυνες τοξίνες που θα μπορούσαν να μολύνουν το φαγητό σας. Θα θέλετε να σχεδιάσετε την εστία σας έτσι ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε εύκολα ένα μεταλλική σχάρα από πάνω για τη μπριζόλα σας.

Διαβάστε περισσότερα – Πώς να ξεκινήσετε μια επική φωτιά σε ένα λάκκο φωτιάς! (Πέντε βήματα για την τέλεια φωτιά στην αυλή)

Είναι επικίνδυνοι οι εκρηκτικοί μπλοκ Σταχτοπούτας;

Τα μπλοκ σκωρίας είναι αρκετά πορώδη ώστε να μην εκραγούν ή ραγίσουν όταν εκτίθενται σε έντονη θερμότητα. Μερικοί πυκνοί τσιμεντόλιθοι έχουν παγιδευμένο νερό στο εσωτερικό τους και όταν θερμαίνονται, το νερό μετατρέπεται σε ατμό και τα μπλοκ εκρήγνυνται.

Τα μπλοκ σκωρίας είναι γενικά όχι εκρηκτικόαλλά για να είστε ασφαλείς, ελέγξτε αν υπάρχουν τεμάχια σκωρίας πυροσβεστική όταν τα αγοράζετε και προσέξτε να χρησιμοποιείτε τυχαίους παλιούς ογκόλιθους από σκυρόδεμα που βρίσκετε τριγύρω.

Η επιλογή μας

Rutland Products Fire Bricks, 6 Count

Όταν ψάχνετε για πυρότουβλα, βεβαιωθείτε ότι η επωνυμία που αναζητάτε λέει για πυρότοπους! Γι‘ αυτό αυτά τα πυρότουβλα από το Rutland είναι η κορυφαία επιλογή μου για όλους τους εξωτερικούς φούρνους, εστίες φωτιάς, σόμπες και άλλα.

Έχω παρατηρήσει ότι το κόστος των προμηθειών τζακιών DIY έχει αυξηθεί τον τελευταίο χρόνο λόγω του πληθωρισμού. Ωστόσο, νομίζω ότι αυτά τα τούβλα Rutland εξακολουθούν να έχουν εξαιρετική αξία – μπορείτε να χτίσετε (ή να επισκευάσετε) τον υπάρχοντα πυροσβεστικό σας λάκκο χωρίς να σπάσετε την τράπεζα. Υπέροχα και ευέλικτα τούβλα!

Αυτά τα τούβλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή ενός νέου τζακιού, τζάκι, ή οπουδήποτε χρειάζεστε ένα τούβλο που μπορεί να αντέξει τις υψηλές θερμοκρασίες. Αυτά τα τούβλα βαθμολογούνται έως και 2700 βαθμούς Φαρενάιτ και υπάρχουν 6 τούβλα σε ένα κουτί.

Λάβετε περισσότερες πληροφορίες

Μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια εάν κάνετε μια αγορά, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

19/07/2022 11:17 π.μ. |

Σχέδια ψησταριάς με πυροσβεστικό λάκκο Cinder Block

Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά σχέδια πυρκαγιάς για να διαλέξετε εκεί έξω. Το μόνο όριο είναι η φαντασία και η δημιουργικότητά σας! Μπορείτε να φτιάξετε ένα προσωρινό πυροσβεστικό λάκκο ή ένα μόνιμο, ανάλογα με το αν χρησιμοποιείτε κονίαμα.

 • Γύρος. Τα κυκλικά σχέδια χρησιμοποιούν τον μικρότερο αριθμό τεμαχίων, επομένως είναι τα πιο οικονομικά. Τα μπλοκ σκωρίας στοιβάζονται με τις γωνίες τους να εφάπτονται. Στοίβαξη των μπλοκ σκωρίας δύο επίπεδα ψηλά είναι υπεραρκετό για να κρατήσει τους σπινθήρες μέσα. Δεν θέλετε να χτίσετε την περίμετρο πολύ ψηλά, διαφορετικά ο τοίχος θα μπλοκάρει τις φλόγες και θα κατευθύνει όλη τη θερμότητα προς τον ουρανό.
 • τετράγωνο. Ένα σχέδιο τεσσάρων όψεων φαίνεται γενικά πιο λείο και πιο φινιρισμένο – διπλά, αν χρησιμοποιείτε κονίαμα. Οι άνθρωποι τα χτίζουν 2 ή 3 τετράγωνα ψηλά. Φαίνονται στιβαρά και επαγγελματικά!
 • Στο έδαφος. Το πιο εντυπωσιακό σχέδιο για ένα λάκκο πυρόσβεσης είναι αυτό που είναι βυθισμένο στο έδαφος. Στο έδαφος είναι επίσης ο πιο αξιόπιστα σταθεροποιημένος σχεδιασμός. Προσθέστε ένα στρώμα 4 ιντσών από χαλίκι ή άμμο γύρω από το λάκκο της φωτιάς για να προστατεύσετε το έδαφος από το κάψιμο.

Διαβάστε περισσότερα – Νόστιμες συνταγές και ιδέες για ψητό μπάρμπεκιου!

Επιλέξτε τη σωστή τοποθεσία για την πυρκαγιά σας

Είτε κατασκευάζετε προσωρινό είτε μόνιμο πυροσβεστικό λάκκο, πρέπει να επιλέξετε τη σωστή τοποθεσία για λόγους ασφαλείας.

Επιλέξτε ένα μέρος τουλάχιστον 20 πόδια μακριά από δέντρα, κτίρια και άλλες κατασκευές που θα μπορούσαν να πιάσουν φωτιά. Τα υπερκρεμασμένα δέντρα ή κλαδιά αποτελούν επικίνδυνο κίνδυνο πυρκαγιάς.

Πώς να φτιάξετε ένα λάκκο πυρκαγιάς χρησιμοποιώντας μπλοκ Cinder

οικογένεια μαγειρική smores λάκκο πίσω αυλή φωτιά
Η κατασκευή μιας σχάρας ή λάκκου πυρόσβεσης είναι πιο εύκολη από ό,τι νομίζετε! Όλα ξεκινούν με το να αποφασίσετε πόσο μεγάλο λάκκο φωτιάς χρειάζεστε – και πού θέλετε να εγκαταστήσετε το πυροσβεστικό σας λάκκο. Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε τούβλα με πυρότουβλα!
 1. Αποφασίστε για το σχήμα και μέγεθος του λάκκου της φωτιάς που θέλετε να χτίσετε. ΕΝΑ Κύκλος πλάτους 3 ποδιών επιτρέπει 3 ή 4 άτομα να κάτσει γύρω από τη φωτιά άνετα.
 2. Επίσης, λάβετε υπόψη το σχήμα και το μέγεθος της ψησταριάς που έχετε.
 3. Αποφασίστε αν θα είναι ο λάκκος της φωτιάς προσωρινή ή μόνιμη. Εάν χτίσετε ένα μακροπρόθεσμο λάκκο πυρκαγιάς, θα χρειαστεί να πάρετε στο κονίαμα και ετοιμάστε το.
 4. Προετοιμάστε την άφλεκτη περιοχή που θα είναι η βάση του πυροσβεστικού λάκκου. Γυμνό χώμα ή χαλίκι είναι το καλύτερο. Προετοιμάστε μια περιοχή ελαφρώς μεγαλύτερη από το μέγεθος του λάκκου της φωτιάς, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε ένα παχύ στρώμα χαλίκι γύρω από το λάκκο της φωτιάς.
 5. Ξεκινήστε από στοιβάζοντας το κάτω στρώμα των μπλοκ στο επιθυμητό σχήμα. Κάντε τις τρύπες στα μπλοκ σκωρίας στραμμένες προς τα πάνω. Μπορείτε να περιστρέψετε μερικά τετράγωνα κάθε 3 πόδια, έτσι ώστε οι τρύπες να λειτουργούν ως τρύπες έλξης για να ανάψουν τις φλόγες. Εάν τα στοιβάζετε σε κύκλο, βεβαιωθείτε ότι οι γωνίες των μπλοκ εφάπτονται.
 6. Μόλις τοποθετηθεί το πρώτο στρώμα μπλοκ, στρώστε το δεύτερο στρώμα από πάνω, με μπλοκ που πλαισιώνουν τις ραφές μεταξύ των μπλοκ στο πρώτο στρώμα. Αυτή η αλληλεπίδραση μεταξύ των μπλοκ θα προσθέσει δομική σταθερότητα.
 7. Αφήστε το κονίαμα να στεγνώσει μια εβδομάδα πριν χρησιμοποιήσετε το λάκκο πυρκαγιάς σας για πρώτη φορά. Το στέγνωμα του κονιάματός σας θα αποτρέψει το ράγισμα του τσιμέντου!

Διαβάστε περισσότερα – DIY Primitive Smoker – Smoked Meat in the Wild!

Garden Fire Pits Made Easy! Η Τελική Συμβουλή μου!

Είναι γρήγορο και εύκολο να χτίσετε ένα λάκκο πυρκαγιάς χρησιμοποιώντας μόνο τούβλα σκωρίας. Δεν χρειάζεται καν κονίαμα! Για να κατασκευάσετε ένα πιο μόνιμο λάκκο πυρκαγιάς και ένα που φαίνεται πιο τελειωμένο, μπορείτε τσιμέντο τα μπλοκ μαζί.

Επιλέγοντας ένα ασφαλής τοποθεσία η κατασκευή ενός πυροσβεστικού λάκκου είναι κρίσιμη! Παρέχετε τουλάχιστον 20 πόδια μεταξύ του πυροσβεστικού λάκκου και τυχόν γύρω δέντρα, κτίρια ή κατασκευές.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια λάκκου πυρκαγιάς που μπορείτε να φτιάξετε με τούβλα σκωρίας.

Γύρος τα σχέδια χρησιμοποιούν λιγότερα μπλοκ από τετράγωνο σχέδια, επομένως είναι ελαφρώς λιγότερο ακριβά. ΕΝΑ βυθισμένος λάκκος πυρκαγιάς φαίνεται όμορφο – δεν μπορεί καν να μαντέψει κανείς ότι προήλθε από τούβλα στάχτης!

Τα μπλοκ μπορούν να στοιβάζονται 2 ή 3 τετράγωνα ύψος – οποιοσδήποτε ψηλός συνήθως εμποδίζει τις φλόγες να φαίνονται και κατευθύνει τη θερμότητα προς τον ουρανό. Το να στοιβάζετε τα μπλοκ με τις τρύπες στραμμένες προς τα πάνω είναι καλό! Αλλά, για να δώσει τη φωτιά περισσότερο εξαερισμόςπεριστρέψτε μερικά μπλοκ για να δημιουργήσετε τρύπες σχεδίασης.

Είναι ζωτικής σημασίας να αφήσετε το κονίαμα να πήξει για τουλάχιστον ένα εβδομάδα πριν χρησιμοποιήσετε το νέο σας λάκκο πυρκαγιάς για πρώτη φορά. Το στήσιμο του κονιάματός σας θα διασφαλίσει ότι δεν θα ραγίσει και θα σας κρατήσει πολύ.

Διαβάστε περισσότερα – Weber Grills vs. Broil King Review – Η απόλυτη αναμέτρηση ψησίματος!

 • Ο Dan είναι ο εξειδικευμένος τεχνικός μας ντίζελ και μηχανικός αυτοκινήτων. Επισκευάζει μηχανήματα για πάνω από 30 χρόνια και έχει πραγματικό πάθος για τα παλιά πράγματα – του αρέσει να αναβιώνει πράγματα που άλλοι έχουν εγκαταλείψει. Θα επιδιορθώσει οτιδήποτε με καλωδιακό δέσιμο και σύρμα περίφραξης και έχει στα χέρια του τα πάντα, από κορμούς, φορτηγά, γεωργικά εργαλεία, τρακτέρ και τεράστιο εξοπλισμό εξόρυξης μέχρι εξωλέμβιους κινητήρες. Μαστίζεται από ΙΨΔ – αλλά αυτό τον κάνει άτυχο μηχανικό!

  Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar