Landscape Lighting NJ: 5 Pro προτεινόμενες τεχνικές

2
Landscape Lighting NJ: 5 Pro προτεινόμενες τεχνικές

Πώς δημιουργείτε ένα τοπίο με εκπληκτική γοητεία σχεδιασμού; Ένας τρόπος είναι να κάνετε τους εξωτερικούς χώρους όμορφους και εύχρηστους τη νύχτα με φωτισμό τοπίου στο NJ. Ο εξωτερικός φωτισμός θα δημιουργήσει μια φιλόξενη είσοδο, θα προσφέρει χώρους για διασκέδαση μετά το σκοτάδι, θα βελτιώσει το στυλ του σπιτιού σας και θα αυξήσει την ελκυστικότητα και την αξία της ιδιοκτησίας. Ο φωτισμός τοπίου προσφέρει τόσα πολλά οφέλη για το σπίτι σας στο North NJ με σχετικά χαμηλό κόστος.

Για να αποκτήσετε μια επαγγελματική εμφάνιση, είναι σημαντικό να καθορίσετε τους στόχους φωτισμού του τοπίου και, στη συνέχεια, να δημιουργήσετε ένα καλά σχεδιασμένο σχέδιο για να τους επιτύχετε. Εάν εγκαθιστάτε τυχαία φωτιστικά στην αυλή, μπορεί να μην εξυπηρετούν κανέναν πραγματικό σκοπό και να δημιουργήσουν ένα τοπίο με απίθανη γοητεία. Για καλύτερα αποτελέσματα, σκεφτείτε να προσλάβετε μια εταιρεία τοπίου όπως η Borst Landscape & Design που ειδικεύεται στον επαγγελματικό φωτισμό τοπίου στο NJ.

Καθορίστε τους στόχους σας για το φωτισμό του τοπίου

Πριν επενδύσετε σε οποιονδήποτε φωτισμό τοπίου, είναι σημαντικό να καθορίσετε τους στόχους σας για το φωτισμό τοπίου. Ξεκινήστε κάνοντας μερικές χρήσιμες ερωτήσεις στον εαυτό σας:

 • Θέλετε να δημιουργήσετε μια φιλόξενη είσοδο στο σπίτι σας;
 • Χρειάζεστε ασφαλή μονοπάτια για πεζόδρομους και μονοπάτια;
 • Χρειάζεστε πρόσθετη ασφάλεια για το ακίνητό σας;
 • Θέλετε να δημιουργήσετε λειτουργικούς εξωτερικούς χώρους για διασκέδαση;
 • Έχετε χαρακτηριστικά εξωτερικού χώρου που θέλετε να επιδείξετε;

Ίσως θέλετε να δημιουργήσετε μια απαλή, ρομαντική διάθεση τις βραδινές ώρες. Ίσως θέλετε να επισημάνετε τα όρια ιδιοκτησίας και να φωτίσετε σκοτεινές περιοχές. Ίσως θέλετε να επισημάνετε ένα υπαίθριο σιντριβάνι ή μια υπέροχη λίμνη koi. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι σας, ο φωτισμός τοπίου θα μεταμορφώσει αμέσως την αυλή σας και θα προσφέρει όμορφη νυχτερινή ατμόσφαιρα.φωτισμός τοπίου nj

Δημιουργήστε ένα σχέδιο σχεδιασμού φωτισμού

Για να δημιουργήσετε ένα καλό σχέδιο φωτισμού τοπίων, σας βοηθά να περπατάτε στην αυλή σας μετά το σκοτάδι για να έχετε μια ρεαλιστική εικόνα του τοπίου και των εξωτερικών χώρων σας μετά τη δύση του ηλίου. Αποκτώντας προοπτική τη νύχτα, μπορείτε να προσδιορίσετε καλύτερα ποιες περιοχές χρειάζονται οπτικό ενδιαφέρον, ποιοι χώροι χρειάζονται λειτουργία και ποια χαρακτηριστικά χρειάζονται ιδιαίτερη εστίαση.

Αφού καθορίσετε πού χρειάζεστε φως, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο των φωτιστικών που θα παρέχουν κατάλληλο φωτισμό για αυτές τις περιοχές. Ο φωτισμός τοπίου στο NJ είναι διαθέσιμος σε μεγάλη ποικιλία φωτιστικών και φινιρισμάτων που θα συμπληρώσουν κάθε σπίτι αρχιτεκτονικού στυλ, επομένως είναι εύκολο να βρείτε φωτιστικά για κάθε τύπο έργου εξωραϊσμού.

Όταν επιλέγετε φωτιστικά εξωτερικού χώρου, σκεφτείτε υπάρχουσες κατασκευές, δέντρα και θάμνους, φυτά και βλάστηση, διακοσμήσεις στον κήπο και χαρακτηριστικά στην αυλή. Υπολογίστε το ύψος των αντικειμένων και του φυλλώματος όπου θέλετε να τοποθετήσετε τον φωτισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία είτε αντανακλούν το φως είτε το απορροφούν. Ένα καλά φωτισμένο τοπίο πρέπει να έχει λειτουργικό και διακοσμητικό φωτισμό, επομένως τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου χωρίζονται συνήθως σε τρεις βασικές ομάδες:

 • Συνολικός φωτισμός – Παρέχει φωτισμό για μια ολόκληρη περιοχή ή χώρο. Τα φωτιστικά οροφής ή τα χωνευτά φώτα παρέχουν καλό συνολικό φωτισμό για εξωτερικές αυλές, κιόσκια, καμπάνες πισίνας και άλλες εξωτερικές κατασκευές με στέγη.
 • Task Lighting – Χρησιμοποιείται για τη δημιουργία φωτός για μια συγκεκριμένη εργασία. Τα επιτοίχια φώτα βεράντας φωτίζουν την μπροστινή είσοδο και το κουδούνι της πόρτας για να καλωσορίσουν τους επισκέπτες, ενώ τα φώτα μονοπατιού και σκαλοπατιού παρέχουν ένα ασφαλές μονοπάτι για μονοπάτια, πεζόδρομους και εξωτερικά σκαλοπάτια.
 • Φωτισμός έμφασης – Χρησιμοποιείται για να τραβήξει την προσοχή σε συγκεκριμένες περιοχές ή αντικείμενα. Τα up-lights, οι προβολείς και οι προβολείς παρέχουν εξαιρετικό φωτισμό έμφασης για δέντρα και χαρακτηριστικά τοπίου, όπως σιντριβάνια, καταρράκτες, φράχτες και χώρους κήπου.

Για καλύτερο έλεγχο του φωτισμού του τοπίου στο NJ, βάλτε το φωτισμό σας σε χρονόμετρα. Τα χρονόμετρα είναι τα ευκολότερα και πιο αξιόπιστα αυτόματα χειριστήρια φωτισμού και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προσαρμογές φωτισμού για εποχιακές αλλαγές και αλλαγές ώρας. Τα ασύρματα πληκτρολόγια και οι εφαρμογές φωτισμού παρέχουν βολικούς τρόπους χειροκίνητου ελέγχου των φώτων σας και, σε αντίθεση με τους ενσύρματους διακόπτες, δεν απαιτείται ηλεκτρολόγος για την εγκατάσταση.

Επαγγελματικά εφέ φωτισμού τοπίου

Μόλις καθορίσετε τους στόχους φωτισμού σας και δημιουργήσετε ένα καλά σχεδιασμένο σχέδιο φωτισμού, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τοπίο με εκπληκτική γοητεία τη νύχτα. Επιλέγοντας τα σωστά φωτιστικά και χρησιμοποιώντας τη σωστή τοποθέτηση, μπορείτε να δώσετε στο σπίτι και το τοπίο σας μια μαγική ατμόσφαιρα. Ρίξτε μια ματιά σε πέντε εφέ εξωτερικού φωτισμού που χρησιμοποιούνται από τους επαγγελματίες για φωτισμό τοπίου στο NJ.

Up-Lighting

Αυτή η τεχνική φωτισμού χρησιμοποιείται για την ανάδειξη του τοπίου και των κατασκευών από την αρχή. Για να φωτίσετε δέντρα, τοποθετήστε ένα ή δύο φωτιστικά στη βάση του δέντρου και γωνίστε το εξάρτημα προς τα πάνω προς την κύρια δομή του κορμού. Για να επισημάνετε τον θόλο και τα κλαδιά του δέντρου, τοποθετήστε το εξάρτημα περίπου 8 έως 10 πόδια μακριά από το φορτηγό δέντρων και γωνίστε το προς τα πάνω. Η προστιθέμενη απόσταση θα αναγκάσει μια ευρύτερη δέσμη φωτός που θα χτυπήσει ψηλότερα στο δέντρο. Τα δέντρα με ύψος μικρότερο από 20 πόδια χρειάζονται μόνο μερικά φωτιστικά 20 watt. Τα ψηλότερα δέντρα μπορεί να απαιτούν τρία έως πέντε φωτιστικά, το καθένα με 35 έως 50 Watt. Για να αποφύγετε τη ροή νερού στα φωτιστικά, μπορείτε να επιλέξετε φωτιστικά που έχουν κυρτό φακό. Αυτό θα αναγκάσει το νερό να τρέξει από το φως.

 • Σφαίρες – Αυτά τα ευέλικτα, συμπαγή φωτιστικά είναι εξοπλισμένα με λαμπτήρες που προβάλλουν μια στενή, φωτεινή δέσμη. Τα φωτιστικά κουκκίδας είναι καλά για την ανάδειξη αρχιτεκτονικών χαρακτηριστικών σπιτιών, κορμών δέντρων και κατασκευών κήπου.
 • Πλημμύρες – Οι προβολείς εκπέμπουν ευρύτερη δέσμη από μια σφαίρα, περίπου 40 μοίρες ή περισσότερο. Οι πλημμύρες παράγουν δυνατό, έντονο φως που δημιουργεί μια εντυπωσιακή εμφάνιση για ψηλά δέντρα και κατασκευές. Τα περισσότερα εξαρτήματα πλημμύρας έχουν κολάρο που βοηθά στην ελαχιστοποίηση της πλευρικής αντανάκλασης.

φωτισμός τοπίου njΚάτω-Φωτισμός

Τα κάτω φώτα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για φωτισμό τοπίου στο NJ για να τονίσουν τους χώρους καθιστικού, τους διαδρόμους και τα μονοπάτια, τα κρεβάτια κήπου και τα ειδικά χαρακτηριστικά εξωτερικού χώρου. Όταν τοποθετούνται κάτω από τις μαρκίζες του σπιτιού ή τη γραμμή της οροφής, θα δημιουργήσουν απαλό φως που τραβά την προσοχή στις πόρτες, τα παράθυρα και τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά και τα υλικά στο σπίτι. Θέλετε να εγκαταστήσετε ένα φωτιστικό που είναι αρκετά ψηλό ώστε να απλώνεται ένας κύκλος φωτός γύρω από το χαρακτηριστικό που θέλετε να τονίσετε.

 • Πεζόδρομοι και μονοπάτια – Ο φωτισμός μονοπατιών παρέχει ένα ασφαλές μονοπάτι για πεζόδρομους και μονοπάτια. Όταν τοποθετείτε φωτιστικά, εστιάστε στη δημιουργία μιας κατευθυντικής διαδρομής, αντί σε ένα περίγραμμα για το σχήμα του διαδρόμου ή του μονοπατιού.
 • Κρεβάτια κήπου – Για να φωτίσετε σωστά ένα κρεβάτι κήπου, τα φωτιστικά πρέπει να είναι ψηλότερα από το φύλλωμα και τα φυτά που θέλετε να επιδείξετε. Μετρήστε το ύψος του φυλλώματος και των φυτών προτού επιλέξετε φωτιστικά για κρεβάτια κήπου.

φωτισμός τοπίου njΦεγγαρόφωτος

Δυστυχώς, δεν μπορείτε απλώς να καλέσετε μια πανσέληνο όταν θέλετε, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε το εφέ του σεληνόφωτος με τον σωστό φωτισμό τοπίου στο NJ. Για να δημιουργήσετε εφέ φεγγαρόφωτου, τα φωτιστικά κάτω βρίσκονται συχνά ψηλά σε κορμούς δέντρων και κλαδιά με το φως να κατευθύνεται προς τα κάτω μέσα από το φύλλωμα. Τα φύλλα και τα κλαδιά του δέντρου θα ρίξουν ενδιαφέρουσες σκιές σε περιοχές τοπίων, αίθρια, μονοπάτια και μονοπάτια και εξωτερικά χαρακτηριστικά παρακάτω. Για να δημιουργήσετε πολλές σκιές και υφές, μπορείτε να τοποθετήσετε πολλά φωτιστικά ψηλά στα κλαδιά του δέντρου και να διασχίσετε το φως καθώς φιλτράρει προς τα κάτω.

Όταν επιλέγετε φωτιστικά, είναι καλύτερο να επιλέγετε ανθεκτικά περιβλήματα από χαλκό και ορείχαλκο με λαμπτήρες LED που έχουν μεγάλη διάρκεια. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν σκαρφαλώνετε συχνά στο δέντρο για να αντικαθιστάτε λαμπτήρες ή να κάνετε επισκευές φωτισμού. Επιλέξτε φωτιστικά που έχουν ένα μακρύ κάλυμμα σε σχήμα κουκούλας γύρω από τον λαμπτήρα για να εξαλείψετε την σκληρή πλευρική αντανάκλαση.

Σκίαση

Οι τεχνικές σκίασης χρησιμοποιούνται για να ρίξουν σκιές σε χαρακτηριστικά που θέλετε να επισημάνετε. Αυτές οι τεχνικές τραβούν την προσοχή και δημιουργούν εστιακά σημεία στο τοπίο. Πλένοντας ένα δέντρο ή θάμνους και φυτά, μπορείτε να ρίξετε μια απαλή σκιά σε έναν κοντινό φράκτη ή έναν τοίχο αντιστήριξης. Το παιχνίδι του φωτός και του σκότους που δημιουργείται από τη σκιά μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρον, ειδικά αν τα πλυμένα αντικείμενα κινούνται στον άνεμο. Για εντυπωσιακό αποτέλεσμα, τοποθετήστε το φωτιστικό χαμηλά στο έδαφος και γωνίστε το φωτιστικό προς τα πάνω.

 • Πλυντήρια τοίχου – Αυτά τα φωτιστικά εκπέμπουν ένα απαλό, διάχυτο φως που είναι ιδανικό για να φωτίζει τις εξωτερικές προσόψεις, τους φράχτες προστασίας της ιδιωτικής ζωής και τους κήπους και τους τοίχους αντιστήριξης. Τα στρογγυλά, επίπεδα κεφάλια εμποδίζουν το φως να προβάλλεται σε ένα ρεύμα, όπως με κηλίδες και πλημμύρες.

φωτισμός τοπίου njΒόσκηση

Η βοσκή είναι μια τεχνική φωτισμού που χρησιμοποιείται για να αναδείξει ενδιαφέροντα αρχιτεκτονικά υλικά και υφές, καθώς και για τον εξωραϊσμό. Για να δημιουργήσετε εφέ βοσκής, τοποθετήστε φωτιστικά πάνω ακριβώς δίπλα σε τοίχο κατασκευής με δέσμες φωτός στραμμένες προς τα πάνω. Το φως θα ρίξει σκιές που αποτυπώνουν απαλά τα υλικά και τις υφές του τοίχου. Εάν το σπίτι σας έχει ενδιαφέροντα υλικά όπως ασβεστόλιθος, πλάκα, τούβλο ή ξύλο, η βοσκή θα αναδείξει την ομορφιά της αρχιτεκτονικής και θα τονίσει τις υφές. Οι τεχνικές βόσκησης μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την ανάδειξη ενδιαφέροντων υλικών και υφών σε τοίχους αντιστήριξης, φράχτες, τζάκια εξωτερικού χώρου και άλλες κατασκευές τοπίου.

Τα φώτα φρεατίων λειτουργούν καλά για τεχνικές βοσκής. Είναι εξαρτήματα εδάφους, επομένως δεν υπάρχουν φωτιστικά που να σκοντάφτουν ή να μειώνουν τα χαρακτηριστικά του τοπίου. Ο λαμπτήρας κρύβεται μέσα σε ένα αδιάβροχο περίβλημα που είναι θαμμένο στο έδαφος, ώστε να λαμβάνετε φως χωρίς να βλέπετε κάποιο εξάρτημα. Τα αδιάβροχα φώτα LED είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τονίσετε τις υφές σε δέντρα, μεγάλους θάμνους και αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά όπως τοίχους, κολώνες και ειδικά εξωτερικά χαρακτηριστικά. Τα πηγάδια μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να φωτίσουν την κάτω πλευρά του φυλλώματος των φυτών ή να βόσκουν τη βάση μιας πρόσοψης ή ενός τοίχου. Τα φώτα πηγαδιού διατίθενται είτε με σταθερούς είτε με περιστρεφόμενους λαμπτήρες.

Εάν θέλετε ένα όμορφο τοπίο με εκπληκτική, νυχτερινή απήχηση, μην παραβλέψετε τη σημασία του φωτισμού τοπίου στο NJ. Καλέστε μας στο Borst για να συζητήσουμε τις δυνατότητες φωτισμού εξωτερικού χώρου για το τοπίο της κομητείας Μπέργκεν.

Schreibe einen Kommentar